Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

NoAngels 20-10-07 12:24

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2

Nu sunt deloc absurd si nici rau intentionat....si nu o spun doar eu,daca te uiti in spate si tu sa vezi.Poate am exagerat putin cu `cunoscutii` dar uita`te putin cum au sarit sa`l ajute pe b73bos si altii destui asteapta inca.Eu unul m`am resemnat :) dar de facut misto de oameni e f usor mai ales daca au nevoie de ajutorul tau.Asta e...da dreptate la cine vrei
Numai bine la toti

MARI_NSL 20-10-07 12:29

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 1158368)
Nu sunt deloc absurd si nici rau intentionat....si nu o spun doar eu,daca te uiti in spate si tu sa vezi.Poate am exagerat putin cu `cunoscutii` dar uita`te putin cum au sarit sa`l ajute pe b73bos si altii destui asteapta inca.Eu unul m`am resemnat :) dar de facut misto de oameni e f usor mai ales daca au nevoie de ajutorul tau.Asta e...da dreptate la cine vrei
Numai bine la toti

prietene . fiiecare . face ce masina vrea . nue nimeni obligat sa faca toate masinile postate :x .
si la treaba cu b73bos. sa bagat lumea sa il ajute . pentru ca a avut poze bune ..si pozitii bune . a fost foarte simplu .:twisted:

NoAngels 20-10-07 12:46

M`as fi mirat sa nu fi dat tu o explicatie:)

bogo4all 20-10-07 12:59

Eu zic sa terminati cu replicile, ca poate se gandeste sa-mi faca si mie cv la reno!! 10x

NoAngels 20-10-07 15:58

16 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mar1_nsl (Post 1158377)
prietene . fiiecare . face ce masina vrea . nue nimeni obligat sa faca toate masinile postate :x .
si la treaba cu b73bos. sa bagat lumea sa il ajute . pentru ca a avut poze bune ..si pozitii bune . a fost foarte simplu .:twisted:

Poftim prietene:)
Sa vad daca din atatea poze gasesti una buna...sa fie intr`o pozitie buna;):rolleyes2
In caz ca nu gasesti....ai ultima poza aia verde...fa`o culoarea la a mea + JANTELE mele puse pe ea.Ar trebui sa fie simplu pt tine fara prea multa bataie de cap...culoare+jante si eventual un bonus geamuri fumurii
Bafta

MARI_NSL 20-10-07 17:16

2 Attachment(s)
......................

OmB* 20-10-07 21:11

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 1158368)
Numai bine la toti

sa stii si tu ca sunt maini mai "usor tunabile" si altele care merg mai greu... nu putem sa le facem pe toate ... unele poate nu sunt asa de bune din punct de vedere calitativ sau nu au unghiul bun... sunt de asemenea culori pe care este foarte greu de lucrat mai ales daca pozele sunt facute cand masina este murdara ... si plus ca unii oameni cer lucruri care din punctul unora de vedere nu merg bine pe masina respectiva... eu unul daca nu imi place ce mi se cere sa fac pe o masina nu o fac ... asa ca e posibil sa nu se lucreze unele masini... ca sa nu mai vorbim de faptul ca se pun destule masini si nu e timp.. sunt o gramada de chestii care ne impiedica sa lucram unele masini asa ca acuztiile nu isi iau locul aici. Asta nu am ziso cu referire la tine ci in general pentru toata lumea. Numai bine:!: :!:

frost_dani 21-10-07 16:38

3 Attachment(s)
pt hondarul....:-)

andrey2003 21-10-07 20:02

1 Attachment(s)
e36.........

bogo4all 21-10-07 21:30

.................................................

cmdbass 21-10-07 21:59

ia citeste tu postul lui OmB* ........

andrey2003 21-10-07 22:04

1 Attachment(s)
:evil: :evil: :evil: :evil: dfhyfrthsgfdbogiudfgludfahg;adgadfg :evil: :evil: :evil:

sandrin 21-10-07 22:43

cred ca vine masinile voastre preparte de noi - part 3:D

bogo4all 22-10-07 00:02

Hai ca unii din voi o dati in nesimitire, de parca vi s-a cerut luna de pe cer. Ms si decat sa-ti bati joc mai bine renunt la serviciile voastre. Pa

Reme 22-10-07 01:08

2 Attachment(s)
bamse dc intrii pe 4tuning acilea uite-ti kadett-ul cum m-ai rugat tu! ti-am facut pe un kadett normal de pe net!

Hondarul 22-10-07 11:47

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 1160392)
pt hondarul....:-)

Multumesc frumos! Raman dator :lol:

dog99 23-10-07 13:26

6 Attachment(s)
salut.credeti ca ar putea iesi ceva din masina mea.astept lucrarile voastre.va multumesc:peace:

andrey2003 23-10-07 20:53

1 Attachment(s)
Parerea mea pentru inceput adu`o la stadiul care era cand ai cumparat`o (stock).. Acum e cam kitchoasa..
Apoi fa niste poze klumea si abea atunci apucate de tuning.. :)

P.S. As fi scos si dungile alea si reclamele de pe lateral.. dar.. leneee...

P.S.2. URASC RECLAMELE DIN DREAPTA PAGINI!!

bogo4all 23-10-07 21:22

Le-ai taiat curentu la saracii oamenii=)))))) Scz de Offtopic.

dog99 24-10-07 00:27

e masina firmei,stiu ca e cam kitchoasa dar asta e.iti multumesc f f mult pt poza,poate mai lucreaza cineva la ia,sa mai vad idei.va multumesc

andrey2003 24-10-07 09:59

e bine ca , constientizezi ca e kitchoasa..
Cu placere..

Bafta la dez-kitchuire! ;)

sNap7 25-10-07 16:32

1 Attachment(s)
lipsa de ocupatie ..

dilio 26-10-07 16:24

1 Attachment(s)
...........................

vlad_VSV 27-10-07 15:49

Domnule Jailbird

Quote:

Originally Posted by Jailbird (Post 1080872)
Pozele noi.
Altele mai bune... greu. N-am nici talent si nici o camera cat de cat. Vopseaua este cojita 75 % , de sici si aspectul general murdar / mat.
Revenind.
200 RON disponibili pentru :
Culoare - NEGRU , liber la dungulite, vinyluri... cu conditia sa fie portocalii / portocaliu + alb.
In PDF este bara fata si setul de praguri pe care vreau sa le cumpar + oglinzile laterale. Masina nu va avea Eleron spate.
Daca un moderator doreste sa primeasca cei 200 RON oferiti ca premiu pentru a ii oferi castigatorului ... cu mare placere, astept un PM.
Dead Line : 24 - 30.09.07

ce frumos suna la inceput , nu ? :x

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 1082773)
Cred ca esti singurul de pe acest forum care a cerut sa i se faca masina si ofera recompensa.. FELICITARI!!
Spor la modificat masina!! Va fi foarte tare neagra cu kitul Rieger.. SUCCES!!!

si singurul care a stiut cum sa prosteasca lumea pentru a fi sigur ca primeste masina modificata cat mai repede,felicitari omul meu ;)

Quote:

Originally Posted by Jailbird (Post 1116722)
Vlad & OMB astept detalii pentru transfer in privat. Felicitari ! iar asta era surpriza mea, primit amandoi ce am promis. Ce va fi in realitate... peste cam 6 - 8 luni e gata tot.
Va multumesc. O seara buna

si adica,ce? mai exact......daca nu poti sa iti ti promisiunea,macar nu prostii oamenii cu premii si alea alea,si ne mai miram de autores(si alte firme care dau tepe grosolane la po****tie)
esti un(mai bine nu zic,dar stii tu la ce ma refer)sper sa te razgandesti si sa imi retrag toate cuvintele despre tine,sau macar sa iti ceri scuze,daca mai mult nu poti face,noroc in continuare ;)

andrey2003 27-10-07 17:52

Chiar ma intrebam daca s`a tinut de cuvant.. Dar s`a dovedit a fi mare magar.. Macar nu mai promitea nimic si gata..

ZanDer 27-10-07 21:13

7 Attachment(s)
Salut mari artisti ai vt-ului :D

Sunt in pana de idei, vreau sa vopsesc masjina si nu sjtiu cum ... nuanta mi-am cam gasit-o insa vreau sa mai fie facut ceva le ea ... ceva subtil dar totusi sa iasa in evidenta ... fara colante si fara capota neagra ca deja se prea poarta ... deci, ceva mai original daca se poate ... multumiri anticipate !

P.S. Masjina ii un MG ZR 160

later edit ... culoarea de baza ar fi:
Giallo Spyder Met 2CT de pe Lamborghini SAU
451 Maya Yellow pearl de la VOLVO
Daca m-ati putea ajuta si cu astea v-as fi f recunoscator :D

cobbo 28-10-07 22:49

1 Attachment(s)
plsss help!!!...idei de modificare...realizabile!!!

CocoT 28 28-10-07 23:30

1 Attachment(s)
Daca se poate sa imi puneti si mie niste praguri si un set de jante cu buza!... Ms!...

AdY9005 29-10-07 16:38

1 Attachment(s)
Am facut eu cv ........

P.S. Varzaaa calitatea pozei ........ :x

cmdbass 29-10-07 17:41

1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva...:rolleyes2

inferno 29-10-07 23:07

3 Attachment(s)
care ma ajuta si p mne ash vrea sa vad mai multe culori pe jante in general negre sau albe si cam ce idei ati mai avea la ea poate si un body kit dar ceva finutz

cmdbass 31-10-07 03:12

1 Attachment(s)
vezi cum ti se pare... :D

B87PTY 31-10-07 20:17

5 Attachment(s)
VReau si eu ceva modificari la ea...pt inceput virtual...k dak nu o sa imi placa sa nu imi para rau.ms anticpiat

inferno 31-10-07 22:57

binishor cam asha mi-o facusem si eu in paint ms frumos orikum si dak mai ai idei ceva astept bafta !!!:D

ZanDer 31-10-07 23:08

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 1171132)

Sunt in pana de idei, vreau sa vopsesc masjina si nu sjtiu cum ... nuanta mi-am cam gasit-o insa vreau sa mai fie facut ceva le ea ... ceva subtil dar totusi sa iasa in evidenta ... fara colante si fara capota neagra ca deja se prea poarta ... deci, ceva mai original daca se poate ... multumiri anticipate !

nimeni nimic ? io sjtiu ca ii greu ca si io imi tot bat capul, da macar o idee ceva...

AdY9005 01-11-07 16:36

1 Attachment(s)
LEON .............

Hayon Shaved
Stopuri Smoked
Evacuare Dubla

.....................

HoricutzWSR 01-11-07 18:14

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 1171132)

uite ...ti`am facut io...ca esti de prin zona :) :) sper sa fie ok...culorile le`am facut din cap,ca n`am gasit nici o poza exacta...sper sa fie ok

B87PTY 01-11-07 20:06

ms baiatu :*

ZanDer 01-11-07 22:50

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 1178985)
uite ...ti`am facut io...ca esti de prin zona :) :) sper sa fie ok...culorile le`am facut din cap,ca n`am gasit nici o poza exacta...sper sa fie ok

Mersi fain ! Io ma refeream ca culoarea o stiu ... mai degraba m-ar interesa o combinatie de culori ce asj putea face, ca si exemplu ca dau bine cunoscutele dungi, insa io nu vreau asa ceva ci ceva mai special, mai original si sa fie cat mai subtil ... hai ca dau o bere, o lada de bere ce vreti numa sa sjtiu cum sa imi fac majsina :???:

inferno 01-11-07 23:04

8 Attachment(s)
hai frate care imi face si mie masina am mai postat o data si doar 1 singur a fakut o poza frumusik si vreau mai multe sa am de unde sa aleg deci vreu sa imi faceti jantele negre sau albe vedeti si voi cum da mai bne si un body kit finutz si geamuri fumurii ( vedeti ca vreu folie nu ionizate :)) lool ) orice alte modificari fakute de voi ceva o dunga finutza jos pe la prag sa mearga pe toata masina pana pe portbagaz vedeti si voi sper ca de data asta sa ma ajutati mai mult ms :-) :-) aa si sa imi faceti frumos grila spate aia de la esapament cu ink o toba sper sa nu cer prea mult si dak nu aveti ce face puteti sa lucrati si la bertone asta albastru astept sa vad ceva frumos ms frumos :D :D v-am dat de munk si sa nu ma uitati

All times are GMT +2. The time now is 09:48.

- Copyright 2026 4Tuning