Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Targu Neamt (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/46777-targu-neamt.html)

AnDrEiCa 18-03-10 18:48

Re: Targu Neamt

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3197726)
in targu neamt este bmw asta si mai este o masina care toata lumea o critica...nu spun ce masina voi stiti mai bine:)

Cumva un audi:D:D:D?

valyh 18-03-10 18:49

:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 mai bine tac:D

AnDrEiCa 18-03-10 19:20

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3197726)
in targu neamt este bmw asta si mai este o masina care toata lumea o critica...nu spun ce masina voi stiti mai bine:)

Poza asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1259524710 e din zilele bune ale B M W-ului cand avea NOS-ul functionabil?:D

valyh 18-03-10 19:30

:)) poza asta e prinsa din mers....mai nici motorul nu tragea...dar important ca avea toba sport si stickere multe dar mai ales...ca e BMW...da na daca omului ii place nu ne putem ...in gusturile lui...asta e viata:lol:

cold 18-03-10 20:30

Quote:

Originally Posted by 16eby (Post 3197591)
NUMAI EU MAI LIPSE_AM D ACOLO;PE SAMBATA POATE SANT PREZENT

te asteptam sa revii printre noi...chiar ne e dor d tine :D

DarkNight_Racer 19-03-10 13:40

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3197728)
Cumva un audi:D:D:D?

Ba tata!!!...daca ai ceva vino si zimi in fata si ceilalti la fel sa faca, k orice copil in clasa 2 stie sa scrie!....
Cel putin eu nu ma dau k conduc cine stie ce masina, cum faca altii care se mai si rastoarna cu ele de parca ar avea Ferarri....citez: ,,more angry than ever"...si cu asta am incheiat...

valyh 19-03-10 14:05

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 3200179)
Ba tata!!!...daca ai ceva vino si zimi in fata si ceilalti la fel sa faca, k orice copil in clasa 2 stie sa scrie!....
Cel putin eu nu ma dau k conduc cine stie ce masina, cum faca altii care se mai si rastoarna cu ele de parca ar avea Ferarri....citez: ,,more angry than ever"...si cu asta am incheiat...

si ce treaba ai tu cu ce am scris eu in semnatura?dak te deranjeaza atat de mult nu te uita..DRAGraceeer :lol: iar ai chef de cearta?nu m-am legat de tine...am spus doar k mai e o masina in oras(in afara de bmw-ul ala cu stickere albe) care e criticata de multi...dar fiecare cu ce ii place...n-am dat nume..daca te-ai simtit asta e..eu nu ma laud k am cine stie ce masina..cu nu stiu cati cai putere..e doar un golf 3 cu un amarat de motor de 1.4 60cp...nici nu imi trebe mai mult acum..dar e al meu si ma chinui sa il fac pe placul meu..ca la mine nu curg banii din cer ca la altii..asta am vrut asta am..cat despre accident mai bine taci din gura!!!!nu ti-as dori sa treci prin ce am trecut eu!!nu doresc asta nici celui mai mare dusman...

Andrei M 19-03-10 14:33

se pare ca iar se lasa cu cearta...nu de mult timp s-a incheiat si acum iar...mai bine incetati

DarkNight_Racer nu stiu daca era vorba de tine incat sa sari asa,nu a dat nume,nimic.asa ca nu te lua degeaba de oameni

stefan_88 19-03-10 15:53

Sa speram ca nu v-a fi nicio cearta .
Cand ma voi intoarce in P.Neamt ... poate voi trage si o fuga pana la voi :) . Scoatem si o masina sau mai multe ...la o sedinta foto ceva . Ce ziceti ?:)

valyh 19-03-10 16:04

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3200545)
Sa speram ca nu v-a fi nicio cearta .
Cand ma voi intoarce in P.Neamt ... poate voi trage si o fuga pana la voi :) . Scoatem si o masina sau mai multe ...la o sedinta foto ceva . Ce ziceti ?:)

n-ar fi rau..te asteptam...mai bine zis va asteptam pe toti cei care vreti sa veniti din piatra si nu numai...stabilim din timp o data,sa stie toata lumea..chiar ar fi frumos sa ne intalnim mai multi...mai vedem niste masini frumoase,facem poze,ne mai ajutam cu sfaturi,idei, chiar si critici..ca pana la urma din greseli invatam si oriunde e loc de mai bine ;)

AnDrEiCa 19-03-10 16:58

Cum se mai incalzeste umpic am sa trag si eu o fuga pe la voi cu scuteranul :D

edyopel 19-03-10 17:50

Quote:

Cel putin eu nu ma dau K C onduc cine stie ce masina, cum faca altii care se mai si rastoarna cu ele de parca ar avea Ferarri....citez: ,,more angry than ever"...si cu asta am incheiat...

AI FACUT CACOFONIE::lol::lol:

andreyutzu 19-03-10 18:30

baieti anuntati din timp poate ajungem si noi ''pascaniul'' salutare din partea noastra

valyh 19-03-10 18:35

noi va asteptam...sa vedem ce zic si baietii din piatra...cand pot veni..si stabilim o data si ne adunam;)

morpheusmaster 20-03-10 01:31

Poate gresesc dar bmw ala nu merita adus nici in discutii. Poze nu'si au rostul si alte specificatii iar proprietarul daca e amator de asa masina, cu toate scuzele de rigoare daca ma insel, dar mie imi face impresia ca este un cocalar care nu poate fi pasionat de tuning ci pasionat de agatat ceva tzaranci si pitzipoance pt care stickerul cu NOS e tot una cu instalatia in sine. (stiu ca asta chiar are instalatie...nefunctionala doar ziceam...). Repet, daca gresesc si proprietarul e baiat de 11+, scuzele mele.

Va salut pe toti si privind subiectul din alte considerente imi place ca la Tg Nt chiar se face asa usor usor treaba. Mai cu valori, mai cu uscaciuni, important e ca e dorinta si se misca ceva in afara de degetele pe tastatura. Respect pentru asta

Un weekend placut baieti!

LGandrew 20-03-10 17:09

morpheusmaster era vorba despre andreyutzu sau de bmw ala din tg neamt ..care vorbesc baietii din pagina anterioara?

valyh 20-03-10 22:53

24 Attachment(s)
ceva poze din seara asta...

Lucian3003 21-03-10 07:08

frumoase:D

Critic 21-03-10 12:10

Quote:

Da esti ciubota (made in italy)? Mori de foame si nu ai ce scrie, dute la dugheana cu caruta ta mov ( pt cocalari) si taci din gura. Nu vezi ce kitch ai in fata blocului, chiar esti chior ?! aia e culoare, aia e toba. chiar vr sa zici ca ai 200 cp? :O oauuuuu. OMG . ce TAAARreee.....mincinos esti :evil: . ai 150 cp din care 100 morti de foame. Care ai pe desktop poze cu tn in curu gol( Versace =)) )

stii la ce e buna masina ta? la carat fan, poate te chem, iti dau o sticla de vin si un sut in cursi gata iti ajunge.

si ce dka s'a rastornat? Probleme, cacaciosule.

stefan_88 21-03-10 12:18

Quote:

Originally Posted by Critic (Post 3205466)
Da esti ciubota (made in italy)? Mori de foame si nu ai ce scrie, dute la dugheana cu caruta ta mov ( pt cocalari) si taci din gura. Nu vezi ce kitch ai in fata blocului, chiar esti chior ?! aia e culoare, aia e toba. chiar vr sa zici ca ai 200 cp? :O oauuuuu. OMG . ce TAAARreee.....mincinos esti :evil: . ai 150 cp din care 100 morti de foame. Care ai pe desktop poze cu tn in curu gol( Versace =)) )

stii la ce e buna masina ta? la carat fan, poate te chem, iti dau o sticla de vin si un sut in cursi gata iti ajunge.

si ce dka s'a rastornat? Probleme, cacaciosule.

Nu e deloc ok limbajul tau . Daca te-a deranjat ceea ce a postat el ...nu inseamna ca tu trebuie sa-i raspunzi in acest fel .
Daca aveti chef de cearta va rog sa o faceti in privat sau pe messenger , nu pe un forum public.

Critic 21-03-10 12:28

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3205490)
Nu e deloc ok limbajul tau . Daca te-a deranjat ceea ce a postat el ...nu inseamna ca tu trebuie sa-i raspunzi in acest fel .
Daca aveti chef de cearta va rog sa o faceti in privat sau pe messenger , nu pe un forum public.

stiu ca nu am fost ok cu limbajul. Dar nu e frumos ce face el. Tot el incepe, si tot el se plange.

Dka omul s'a rastornat, si'a luat alta masina care acum e de nota 10. dar a lui din service in service. le e mila la mecanici de el.

stefan_88 21-03-10 12:40

Quote:

Originally Posted by Critic (Post 3205515)
stiu ca nu am fost ok cu limbajul. Dar nu e frumos ce face el. Tot el incepe, si tot el se plange.

Dka omul s'a rastornat, si'a luat alta masina care acum e de nota 10. dar a lui din service in service. le e mila la mecanici de el.

Pai daca tot el incepe ...nu inseamna ca voi trebuie sa continuati . Cat despre baiatul care s-a rasturnat ( avea parca un golf 3 daca nu ma insel ) important e ca a scapat cu bine . Dar nu are rost sa faceti mare caz pe aceasta tema , se putea intampla oricui . Subiect inchis legat de accidentul respectiv :!:
Valabil pentru toata lumea : sa incercam sa ne purtam / postam intr-un mod civilizat ..ca doar nu suntem la piata sau pe camp .

fant0mas112 21-03-10 21:37

De ce nu s.ar transforma certurile astea in ceva "productiv"???!!! ..cum ar fi niste curse in miez de noapte (eu organizez)....acolo s.ar vedea valoarea fiecaruia.....nu in vorbe. TOTI STIU SA VORBEASCA!

Respect baietilor din Pascani si Piatra pt salutari.
Daca vreti sa ne adunam odata toate trei orasele si nu numai bine.inteles, poate organizam la "Zimbrarie" (Alin stie zona) si acolo garantat va iesi ceva frumos. Cu organizarea nu se pune problema ...doar hotarati data....(parerea mea ca ar fi bine sambata imediat urmatoare Pastelui...motiv= atunci lumea este inca acasa in vacanta).

"SA CRESTEM MARI"

andreyutzu 21-03-10 21:50

fant0mas112 sa vedem ce zik si baietii k eu stau cel mai mult pe net si de aia postez numai eu... si o sa va anuntam, chiar mi-ar face placere sa ne cunoastem..salutari de la noi

fant0mas112 21-03-10 21:50

As dori un vot "democratic":P daca sunteti de acord cu data, daca nu alte propuneri.....argumentate daca se poate. Va multumesc anticipat.

"SA CRESTEM MARI"

valyh 22-03-10 13:36

mie mi se pare ok data...sa vedem ce zic si ceilalti :rolleyes2

Lucian3003 23-03-10 08:11

Pt mine e OK:peace:

LGandrew 24-03-10 18:24

raspunsul de la baietii din pascani il aflati sambata seara cat de tarziu ....

o n i x 25-03-10 22:57

Quote:

Originally Posted by fant0mas112 (Post 3207178)
As dori un vot "democratic":P daca sunteti de acord cu data, daca nu alte propuneri.....argumentate daca se poate. Va multumesc anticipat.

"SA CRESTEM MARI"

Salut!
Concret ce se va intampla prima sambata dupa Pasti?Intreb deoarece trebuie sa le explic baietilor...nu ca ar avea masini de pregatit ca sa faca show:sad: dar sa se pregateasca ei de o plimbare, sa faca rost de gaz...
Bafta!

fant0mas112 26-03-10 00:09

o n i x...mai concret, ne intalnim cat mai multi (asteptam confirmarea participarii) bagam masinile intr.o parcare a unei pensiuni (sa se odihneasca) cei care doresc pot sa stea la gratar (carnea la purtator) altii intr.un mod organizat se pot intrece intr.o partida de liniutze

VA ASTEPTAM

fant0mas112 26-03-10 00:14

10 aprilie 2010 incepand cu orele 14 vis-a-vis de Zimbrarie
Cat mai multi cu atat mai bine.........

Lucian3003 26-03-10 00:36

ceva poze sau filmulete din
seara asta???

edyopel 26-03-10 12:43

4 Attachment(s)
niste masini frumusele:-P:-P:lol::lol:

Andrei M 26-03-10 16:43

da,doar ca la bora i-ar mai trebui o suspensie,ar arata mult mai bine,zic eu...

o n i x 26-03-10 17:43

Ok.
Am inteles.
Multumesc de raspuns.
Maine seara cand ne intalnim toti vorbim si o sa va dau un raspuns.

Bafta!

valyh 27-03-10 21:42

26 Attachment(s)
putina activitate din seara asta:tetter:

morpheusmaster 27-03-10 22:43

Masinute din ce in ce mai multe si mai frumoase vad in pozele voastre. O comunitate in plina dezvoltare. Bv baieti, sincer, bv!!! Jos el palaria si ca tot a inceput sezonu, va asteptam pe la eventuri locale cel putin :)

o n i x 27-03-10 22:43

Salut!
Dupa cum am promis am vorbit cu baietii iar raspunsul este urmatorul:4persoane venim sigur si inca 4 se mai gandesc.

Deci puteti conta pe 4persoane sigur si 4 care se mai gandesc.

Masinile cu care venim nu vor participa la linuiute:sad:

Beabia astept primul gratar pe anul asta:lol:

o n i x 27-03-10 22:45

Exact,frumoase intalniri,cei drept trebuie sa recunosc,sunteti inaintea noastra putin.Bafta in continuare si SA CRRESTETI si SA CRESTEM MARI.

Ali_ump 28-03-10 00:58

Quote:

Originally Posted by fant0mas112 (Post 3220052)
10 aprilie 2010 incepand cu orele 14 vis-a-vis de Zimbrarie
Cat mai multi cu atat mai bine.........

Deci a ramas stabilit pe data de 10?
Ce se va intampla mai exact? Ca sa stim la ce sa ne asteptam si cum ne pregatim...cei care vor dori sa onoreze invitatia?

All times are GMT +2. The time now is 22:48.

- Copyright 2026 4Tuning