![]() |
Re: BZ 88 CVM
4 Attachment(s)
Deocamdata nu e vopsita, nsa va arata bestial dupa ce va fi finalizata:lol: Dati o bere ca m-am sculat de dimineata sa va fac poze:lol: (fara alcool).
|
cea mai tare dacie.........bafta in continuare
P.S:cat te-a costat sa foliezi capota? |
Quote:
Ontopic... Arata fenomenal Dacia. Incet incet, se intrece cu "strainezele" ;) |
Frate sika, nu stiu daca ma mai tii minte... mai demult acum 1-2 ani am schimbat niste idei, impresii, (aveam un Break din 2001, 19-RRM la numar)
Am tras si eu un ochi, pe threadul asta sa vad ce si cum, si nu pot sa cred... chiar nu-mi vine sa cred... cum ai reusit sa transformi total masina... Totul facut cu bun gust, facut exact cum trebuie, si la locului lui. Ba mai mult ce ai facut la capota m-a dat pe spate total... Nu pot decat sa-ti zic felicitari si multa multa bafta in continuare. Masina arata intr-un mare mare mare fel :) |
Tari modificarile la exterior !;)Jante,aripi...si spatele care este foarte tare facut:D
|
criminala masina...imi place mult de tot ;):D e facuta cu gust ;) oricum ce sa spun ,decat multa bafta in continuare si spor la treaba.
|
azi am fost sa luam cvm-ul de la vopsit si arata bestial :D:D
|
E bine ca te lauzi cu masinile altora.
|
Emin3m nu faci o fapta buna si surprinzi si tu broscoiul cum arata acu ca e proaspat vopsit?
|
3 Attachment(s)
Quote:
LE:Gata |
a iesit bine;)
|
Imi cer scuze ca ma bag , dar ce sa intamplat cu aripa dreapta fata in poza?
Bafta cu broscoiul, a iesit beton! |
Quote:
|
odata cu portierele fata au fost vopsite si aripile ... a iesit super broscoiul :D
andi ai dreptate |
am si eu o intrebare la Emin3m...
cat te-au costat oglinzile si daca ai idee daca se mai gasesc? |
Quote:
|
ms de poze Emin3m a iesit super...felicitari sika:)
|
Haideti ca am reushit shi eu intr-un tarziu sa mai "calc" pe forum. In primu' rand vreau sa ii multumesc lui Emin3m pentru ca mai intretine thread-ul, va multumesc si voua tuturor pentru vorbele frumoase spuse despre Broscoiu' meu, dupa cum vedeti, chiar daca nu intru prea des, la mashina lucrez continuu. Usile le-am schimbat deoarece la cele cu clapa se onduleaza putin fata de usa dupa utilizari indelungate si este nevoie de kit cam mult la finisare, asa ca le-am pus pe masina tatalui meu si le-am luat pe ale lui care aveau manere.
Va salut si aveti grija de voi! |
5 Attachment(s)
Poze cu broscoiul:)
|
niste stopuri pentru dacia unde pot gasi si eu cum este la bz 88 cvm adik sus albe si jos rosii....si cine imi poate spune si mie ce modificari trebuie sa fac ca sa mi pot pune pe dacie jenti cu 4 prezoane si cat m-ar costa:D...
|
frumoasa masina sika
sa o stapanesti sanatos si drum intins ai depus multa munca pt ca sa ajunga in stadiu asta ma bucur pt tine ca ai reusit pana la urma |
Ma dor ochii de mor dar am citit fiecare pagina din toate cele 31. Ai avansat foarte mult cu Broscoiul tau, si ai avansat foarte mult in bine. Felicitari pt masina si faptul ca iti place clean si nu cu multe prostii cum vedem multe Dacii in Romania. Multa bafta cu ea in continuare !
|
Ms mult sv25mbn! Sper k in qrand sa vin q cv nou... Bft shi avetzi grija d voi!
|
Mai bagă-ne poze cu broscoiul!...
Superbă daciuţa!... De la început a avut ceva aparte, ceva al ei!... |
superbaaaa..bravo..bafta in continuare.. :D
|
deci uau asa trebuia conceputa dacia. Foarte frumoasa si facuta cu gust. Ce planuri mai ai cu acest bolid?
|
Sika pregatesti cumva ceva?
|
Quote:
Va mintit bine:drunk: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dezvalutit careva ca eu vreau sa vad:)):)).
Hai sika odata ca nu mai am rabdare. |
Ceva noutati? ce se mai aude?
|
aaa stiu masina e foarte frumoasa bft
|
Imi pare rau, dar momentan nu am ce sa va arat. Cand vor veni pozele sper sa va placa. Momentan mashina este in lucru, "vede lumina zilei" doar la probe... vin si pozele cu prima ocazie. PROMIT!
|
4 Attachment(s)
Broscoiu' a fost la nunta shi a avut mireasa pe capota... :) Iata cateva poze... shi motivul pentru care intarzie pozele recente... Este Dacia tatalui meu la care am lucrat foarte mult in ultima vreme... sper sa va placa...
|
Draguta masina tatalui tau;)...
Arata cam aiurea emblema pusa intr-o parte...la imbinarea grilei cu bara mai poti lucra?...arata cam stramb. |
Ai lucrat.o bine si pe cea argintie!
Arata destul de bine! Vezi sa nu neglijezi brascoiul daca te ai apucat de cea argintie:) BFT!!! |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Intr-adevar, cea argintie a fost vanduta (pt. ca era Broscoiu' gelos :))... Acum voi avea timp numai pentru el... daca ma va lasa vremea... si ca tot veni vorba de Broscoi... E un "MuscleFrog" in devenire... :) Mi-a reushit montarea shi perfecta funtzionare a unui singur shtergator, un bad-boy mult mai agresiv, am pus din nou angeleyes-uri, dar de data asta sunt albe-neon, iar farurile sunt pe fond verde, au venit shi spoilerele shi pragurrile (dar inca nu sunt perfect finisate) shi un set nou de "opinci"...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning