![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Ce frumos vine flapsul...grija mare la borduri acum
|
Quote:
|
Quote:
nu e speriat - mr cat nu se sperie asa usor :D:D:D |
farurile chiar dau impresia ca e speriat :)
iti urez multa bafta cu flapsul, prinde perfect, e bine ca bmw are botul scurt |
1 Attachment(s)
O mica sugestie pentru jante.
|
Quote:
|
Quote:
|
e foarte periculos cind alegi ceva doar din pozele de pe net - sint multe nuante de rosu - in poza poate sa para ok nuanta si defapt sa nu se potriveasca si sa iasa mai rau
trei luni am stat pe net - noapte de noapte ca sa caut jante care sa imi placa - sa i se potriveasca si sa imi si permit sa le cumpar |
Quote:
|
ai dreptate - jantele conteaza enorm
|
3 Attachment(s)
ochii magici a lui mr cat - ca sistem de evitare a bordurilor - acum pot sa montez si flapsul :D
|
3 Attachment(s)
si montorul pe care imi arata ce vede cu ochii magici
|
3 Attachment(s)
si multumiri celor care m-au ajutat in special pentru :D BTL :D
|
Super tare a iesit totul Laura,totul e lucrat ca la carte,adevarati profesionisti pt o masina extraordinara.Bravo
|
era cumva service in spatele blocului
|
Quote:
cred ca ar arata senzational pe mr cat |
se poate un mic photoshop cu jantele alea sa vedem cum ar fi aratat cu ele?:D
|
o sa fac in photoshop cind o sa am timp - asa de distractie - dar nu am de gind sa schimb jantele
si daca eram inca in cautare de jante tot nu luam jante care sa fie cu rosu pt ca e practic imposibil sa fie aceeasi nuanta si urasc sa fie rosu de mai multe feluri alaturat (inelul de la jantele de 17 - cele vechi era vospit cu vopseaua masinii) |
Quote:
|
Cred ca niste senzori de parcare ar fi fost mai practici.
|
Quote:
|
Quote:
ma gindeam sa pun asa ceva si in fata dar cu camerele e mai bine pt ca ma pot apropia la 5 cm de bordura fara sa o lovesc si asta e bine ca masina e lunga si nu imi place sa ramina cu spatele in trafic la parcarile oblice din oras |
Quote:
|
Quote:
|
se vede clar si la fixare se regleaza incit sa cuprinzi unghiul care iti convine
initial am vrut sa pun una in fata si una in spate dar pina la urma am vazut ca sint necesare amindoua camerele in fata cu timpul poate mai pun inca un monitor si camerre si in spate desi senzorii de parcare isi fac treaba f bine si oricum spatele nu il las mai jos cu mult in fata mai montez si flapsul si mai trebuie sa coboare din suspensii macar 2 cm si de aceea imi faceam pb de borduri |
Quote:
|
cel mai frumos e39 din tara(parerea mea) felicitari pt ce ai facut ;) succes in continuare
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
poze de azi - dupa montarea flapsului
|
E frumoasa... nu am ce sa comentez. ii sta foarte bine cu flapsul :) Felicitari pentru masinuta .!!
|
felicitari pt pasiunea care o ,,investesti,, in aceasta masina alte fete/femei ar fi preferat sa faca multe altele cu acei bani....prietenul ce zice de chestia asta?ii sta super bene cu flapsul acela....jantele sa le mai schimbi si este crima 99.9%masina
|
3 Attachment(s)
ms pt aprecieri - din pacate masina nu era curata ca m-am grabit sa pun poze cu flapsul si vremea nu ma prea incuraja sa o spal
jantele sint murdare si poate de aceea nu se vad prea bine - nu le schimb ca imi plac si nu cred ca gaseam ceva mai potrivit |
Am stat si am citit toate paginile pana acum si am ramas impresionat :).
Sincere felicitari si multa bafta in continuare ; e foarte reusita masina . |
Super bine ii sta cu flapsul FULL CARBON :P
|
am vazuto si eu azi prin orash , e frumoasa, e o bijuterie,sa aveti grija unul de celalalt ;)
|
ce frumos suna
Quote:
|
am citit tot topicul....mi-a luat ceva. nu pot sa zic decat sincere FELICITARI! meriti toate laudele....si tu....si Mr.Cat!
|
episodul carbon va continua - cit de curind :D:D:D
|
o bomba de masina a iesit ceva supr si plus de asta conteaza si de cine e facuta sa ai grija de ea si sa nu ai parte de belele pe interior nu ii mai faci nimik un sistem audio mai performant ceva media:P:D?
|
Quote:
am pus mp3 player clarion 758z si boxe rockford forsgate - sistem in fata si coaxiale in spate - pe urma am pus un subwoofer micut care e doar de decor pe bancheta si va urma - alt subwoofer si doau statii si multimedia episodul doi de la audio si apoi episodul multimedia va trebui sa mai astepte din pacate nu zic ca nu ar fi mai usor sa pot face tot odata si sa am posibilitatea sa ii iau la cat tot ce isi doreste dar asa macar ma bucur de fiecare lucrusor care il ajuta sa arate bine |
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning