![]() |
Re: Roman
Quote:
|
Da ma Dragos, dar eu aici vb. de intalniri saptamanale...sau hai macar odata la 2 sapt...ale comunitatii din Roman. Nu imi spune tu mie ca o sa vina cei mai sus mentionati si o sa stea de vb. cu "muritori de rand" ca mine si ca altii saptamana de saptamana...care o avem in sange dar cam slab la capitolul capital, fiind la polul opus de unii mai sus mentionati. (daca intelegi ce vreau sa spun---si sa nu se simta nimeni jignit prin ceea ce scriu dar asta e adevarul). Nu zic ca strica sa incercam, daca o sa fie frumos am sa vin de fiecare data* si cred ca si altii de asemeni o sa vina.
*sa vin de fiecare data= la vara :D...momentan sunt in buc si pana la vacanta mai rar pe acasa... Oricum...mai e pana la momentul respectiv |
Quote:
Si daca ii implicam pe fratii Anania iti garantez ca o sa vina lumea , ca toata lumea vrea sa le vada show-urile , si daca Anania vine de 2 ori , lumea se obisnuieste , si Anania are multi prieteni cu masini "tunate" si sigur daca o sa vina , o sa mai vine cu cineva , de ex , in toamna acum ,a venit cu niste cunostinte d`ale lui in roman , si una dintre ele avea un Cayenne GTS "tunat" cap-coada in germania , si tot unu dintre aia avea un S600 L AMG "tunat" cap-coada , si aia era pasionati de tuning , poate nu ca tine sau ca alti de pe forum , oricum , le pasa de masina , si pareau sa fi fost interesati , despre cum functioneaza motorul , cum se invarte o masina , si cum sa se comporte cu ceilalti colegi din trafic , nu erau niste razgaiatzi d`aia care au dat cashcavalu' si au trimis masinile in germania la tunarit , sa zica si ei ca le-au tunat. is baieti ok. ce vreau eu de fapt sa zic , e chiar daca sunt multi "talpari" in roman care si-au "tunat" masinile doar pentru fete sau cine stie , trebuie sa ii invatam ce e tuningul de fapt , si ca suntem o comunitate in toata lumea , tuningul nu inseamna doar itemele de pe masina. Si app de cei care ai spus , da intr-adevar . catziva dintre aia 7-8 sunt si niste figuranti cu nasul pe sus(mai precis 2 dintre ei) , dar restul sunt super baietasi si respectuosi. |
Da ma, sa fie asa si o sa ffie bine...dar eu tot sustin ca cu 1 floare nu se face primavara :))...eu nu vb. de 1 INTALNIRE :) caci din astea se organizeaza destul de des...(la iasi, an de an)...eu vb. de cva regulat...si acolo tot raman baieti de ii numeri pe degetele de la mana dreapta
|
Quote:
Stii vb aia : Incercarea moarte n'are ! Iar daca nu reusim o sa ne gandim la alta solutie , dar cu toate astea , merita incercat si trebuie sa gandim pozitiv. :) |
SuccesE!!! Sa avem si sa fie, toti stiu ca eu intotdeauna am fost deschis si nu am refuzat pe nimeni care a avut nevoie de ajutor :D
|
si dupa vorbe .... vrem sa vedem si faptele :)
|
Te fac eu invitat special!!! Si reprezentant patrutuning :) vii si ne faci fotografii :)
|
Quote:
Quote:
|
Ma...daca o facem de asa anvergura...pai atunci hai facem un 4tuning event...ca la carte...si chemam invitati de la piatra, bacau, iasi...dar inainte sa ne vedem 10 oameni...care sa STIM CA SUNTEM ACOLO SI ORGANIZATORI...care o sa fie sigur din partea Romanului ;)
|
heh incepe sa`mi placa ce se intampla prin judetu asta.. :D
bvo voua celor din roman k aveti asemenea intentii ..sa va ajute dumnezeu sa le si indepliniti! eu si restu prietenilor mei din Katana vom fi prezenti si vom ajuta care cum poate!:D |
Quote:
|
Cu o doza mare de inconstienta...:) spun urmatoarele:
Pe vara lui 2009 avem de gand sa organizam in Roman o mare intalnire 4tuning. Un 4tuning Event, in care o sa ne cunoastem toti pasionatii de tuning din Roman (o sa ne cunoastem noi intre noi astia din Roman cu vreo 3 sapt inainte de event...sa vedem care suntem si organizam)...iar daca o sa fim cativa acolo, o mana de oameni...sa va invitam pe cei din Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Botosani si toti cei care doresc sa vina INDIFERENT DE CLUB la un ExpoEvent (nu o sa avel loc unde sa facem indemanare sau drift...posibil un burnout show...un DbDrag daca o sa gasesc sa aduc pe cineva pt masuratoare)...stiu ca suna fantezist rau de tot...dar stiti cum se zice...it's so crazy it might work :)...si la o adica DE CE NU? Restul sunt detalii...asta este agenda :) pe vara lui 2009. |
Quote:
La inceputul verii mai exact. -Detalii mai multe pe parcurs , maine vom face o mica listuta cu invitati/participanti si event-urile care o sa fie , sa ne facem o idee pentru ca in Roman va fi primul meeting 4Tuning si trebuie pus bine la punct. -Cei din orasele specificate de mai sus de MORPHEUSMASTER si au masini/motoare/atv modificate si sunt dispusi sa fie prezenti la meeting puteti posta aici sa ne cunoastem si sa vorbim despre meeting/diferite. -Si multumim celor de la KATANA TEAM pentru sprijin. Let's Rock :!::!::!: 8) |
Quote:
|
Quote:
Multumim inca odata pentru sprijin. |
pe la Trei Iazuri ar fi perfect, cunoscatorii stiu de ce, eventual cu campare la cort peste noapte
|
Aveti si sprijinul meu ca si Moderator ...si ca si membru fondator al KRT . Orice detaliu ...daca va pot ajuta cu cea mai mare placere!!!
Ma bucur ca in sfarsit ia si Roman-ul atitudine! Va mai astept panaa atunci la Piatra Neamt sa ne cunoastem , sa stam de vb! |
nu stiu de ce dar am un feeling ca e un mare foc de paie, sper sa ma insel..
|
Quote:
|
Voi stabiliti un loc ...obtineti niste aprobari ...si eu va garantez ca ne vom strange cat mai multi!!! Eu vorbesc cu toti de pprin BC , IS, SV ca sa nu mai vb de NEAMT!
Va iesi ceva...va trebuie locatie cu parobare legala de la priimarie, aprobare de la politie, iar in mom in care aveti astea putem anunta intalnirea! Poate va ajunge si pe prima pagina la 4Tuning ;) NU e greu....asa am facut si noi! Trebuie doar sa vreti!!! |
Quote:
Quote:
Respect. Quote:
Quote:
Cum am zis si mai sus , azi ma apuc de o listuta cu niste idei , cand o termin o sa va aduc la cunostinta :) |
Asteptam ...si cu ce pot sa ajut , ajut cu mare placere!!! Te astept la Piatra la intalniri!
|
Quote:
|
Erau si meeting-uri cu masini ...nu te-a pus in tema Johnson? Pacat:) Las ca ma iau eu de el:)
|
Quote:
|
da tu ai permis scturoag?
|
Quote:
|
Quote:
Si sincer...daca o sa fie organizata vreodata o prima intalnire...macar sa stim ca NOI, Romascanii AM ORGANIZATO...Multumim ca KRT/Katana ne sustin...speram si restul cluburilor si nu numai ele sa ne sustina. Locatia o sa fie categoric parcarea din centru de la Roman Voda. Ziua o sa fie clar una nelucratoare ca sa nu fie probleme cu obtinerea autorizatiei...etc... Si periodata o sa fie clar in vara cand o sa fim majoritatea acasa. Mai multe detalii o sa fie pe parcurs. Si o sa apara si pe 1 pagina daca o sa fie si o sa se stie sigur... |
Quote:
Si v-a fi si mai simplu , vom vorbi doar cu managerul de la Kafuland din Roman , nu o sa mai avem nevoie de autorizatie de la primarie si autorizatie de la politie , si in plus e si mult mai mult loc. |
Dar poligonul ce are ?:-?
|
Quote:
2. E un meeting , nu ne adunam 2 masini , o sa vina reprezentanti 4tuning + fotografi. 3.Nu e in centru si lumea nu are cum sa vina sa vada 4.Nu e spatiu , si drum foarte prost , iar masiniile fiind tunate . au garda joasa la sol , iar in poligon nu ai cum sa intri cu o masina sport :) |
Quote:
parcarea de la roman voda e si ea bombardata si e prea mica si e si in centru...nu e bine oricum intalnirea ca intalnirea dar actiune?? scturoag nu mai bine vorbesti cu amicata ca tot e in consiliu local sa blocam intr'o duminica cateva ore centru de la 2 magari pana al casa de cultura ca pentru un concert, si sa facem un weekend race cu liniute??;) |
1) Care poligon? =)) de cand nu ati mai fost pe acolo? :)) sa vedeti ca is blocuri in constructie... ce drum e pe acolo =))...plec cu bara in spate :))
2) La cene trebuie lumina? CA DOAR FACEM ZIUA!!! De dimineata la 9 pana seara... 3) Va rog sa nu mai postam pe subiectul asta...aberam de acuma... |
Quote:
Pana atunci trebuie sa ne intalnim macar de 3 ori. |
:)) n-am mai fost de mult prin poligon...de cartodroom stiam...asta vara mai mergeam cu scuterul,si cand am facut scoala de soferi A1 era ok .... in fine :)
|
Quote:
Tocmai am vorbit acum 2 ore cu ea despre lucrul asta , si a spus ca intr-o sedinta o sa aduca la cunostinta consilierilor despre lucrul asta si o sa faca ce o sa poata ca si ei ii plac masinile , tuningul si viteza. App , feriti-va de B 41 CWH in trafic , Crazy Driver :)) |
Corect...sa nu uitam sa suntem pe 21 ian...DECI MAI E MULT TIMP PANA VINE VARA!!! Gata cu aberatul...ne organizam...si vb....
Oricum 1 idee eu zic sa fie stabilita: SA CAUTAM O ZONA CENTRALA...sa facem un EVENT DE PROMOVARE A FENOMENULUI IN ORAS!!! Ca de asta o facem nu?... si sa ne intalnim noi intre noi...dar in 1 rand sa promovam...iar daca ne intalnim in futk de mare...nu o sa ne vada nimeni...si o sa promovam absenta |
vladut , era ok pentru scutere , pentru masini sport in nici un caz , nu mai este ok de vreo 15 ani carto-drom-ul si poligonul. :)
|
da fratilor o sa facem....la bancute la roman-voda acolo :D:D:D si ne dam de-a latu in parcare la kaufland :D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:53. |
- Copyright 2026 4Tuning