![]() |
Re: Bacalaureat 2007
Quote:
bafta la toti sa aveti parte numai de comisii ...stiti voi de care:) |
La mine problema e ca se ia numai media de la BAC la facultate asa ca am nevoie de o medie cat mai mare, nu cred ca se pune problema sa nu il iau. Oricum, traisca manualele de rezolvari subiecte ca nu mai sunt nevoit sa imi fac mii de copiute.:D
|
Quote:
|
cine nu copiaza la bac? la bac orcine copiaza DAR , dupa lucrarile altora
vezi daca te prinde e posibil sa te arda,cat ar fi de treaba supraveghetorii la fizica aveam o carticica mica si ma uitam la formule, cand m-a vazut una dintre supraveghetoare a facut o fatza de genu' :shock: dar nu a zis nimic, cand am iesit mi-a zis sa nu mai fac asta :p |
Nu zic ca ma bazez in totalitate pe copiat, insa daca se poate nu o sa ezit deloc.
|
Quote:
|
Quote:
|
Sincer eu nu voi copia dupa carticile, hartiute etc . dar daca am ocazia sa copieze dupa ciorna la altul, dar sa vad ca a scris ceva bun acolo nu doar mazgalituri
|
ma eu sincer nu va inteleg pe astia cu copiatu la bac:). Daca ati fi sportivi care nu s-ar mai ocupa cu studii dupa bac, sau stiu eu mai ce, dar ganditi-va ca din bacu ala voi tre sa ramaneti cu ceva pentru mai departe. Spun din experienta. Am avut colegi la facultate, tot cu medii fabuloase la bac, care au intrat si dupa un sem s-au lasat ca nu faceau fata. As intelege daca ar fi cine stie cat de invatzat:-s
|
Quote:
|
operele alea tu nu le inveti numa ca sa afli ce o facut unu sau altu in roman, sau mai stiu eu ce. Comentariile alea itit dezvolta anumite chestii, dar nu are rost sa vb :D
|
Quote:
In legatura cu copiatul, daca se poate va dati seama ca daca se poate, si e loc, o sa bag mai rau ca xeroxul unde nu stiu.. dar nah, si daca nu ma descurc... ori cum, scopul meu la bac e sa am o medie undeva in jurul la 9.. sa vedem ce o sa iasa acuma :)) BULLDOG vad ca esti din cluj, la ce liceu esti? |
am terminat la Cosbuc. Acuma is in anu I La poli la AR
|
Quote:
|
si io la cosbuc is,scap anu asta:)) doamne ajuta la toti ;)
|
We baieti voi v-ati apucat de invatat ? faceti meditatii ?
|
bacu e o prostie , vedeti voi in sesiune cum e..
|
Quote:
pai si cum ajungi in sesiune daca nu iei bacu... |
Orice prost intra...dar nu orice prost iese...
|
Quote:
|
A.R. I - zi , ovidius constanta
|
off...numai de-ar trece naibii odata bacu sincer....mie nu mi-e frica ca vine!mi-e frica ca nu mai trece naibii odata!!![scuzati cacofoniile:))]
|
nu`i panica ........ eu incerc sa invat.. ac pe ultima suta de m .... da ma apuca dracii cand vad cat am ... si ca nu stiu nik e cam naspa
blondy la ce dai ....? |
Quote:
|
Quote:
GolfuletzS i know the feeling.. adica in fata calculatorului e clar ca nu invat...mess, forum, filme.. aia aia, ma pun in pat, sau afara pe balansoar.. eh aici mai merge treaba.. reusesc sa fac ceva vre 10 minute.. uneori 14.. asta pana cand ma ia somnul si hap.. ma trezesc peste 2 ore si ajung la concluzia ca ar cam trebui sa ma opresc din invatat.. deh, de 2 ore is acolo =)).. sa nu mai vorbim de ispite de prieteni/prietene care te cheama in oras.. sau mai stiu eu ce... de o saptamana nu am mai facut absolut nimic.. nici pe la scoala nu am dat.. e nasol :)) acuma vorba vine.. nu e greu.. adica romana oral.. am gura ma descurc, cum nu are legatura cu materia o aburesc pe aia si scap cu un 9-10. Engleza iara.. abureala abureala.. sa speram un 9-10. Sport 10 ;) , informatica.. dupa ce ne-o bagat aia atata informatica in cap timp de 4 ani ar fi culmea sa nu scot un 9-10.. si acuma vine partea mai trista. Matematica, eh aici depinde de ce cade.. dar sper undeva intre 8 si 9.. dar acuma vine partea ce mai trista: roamana... ma descurc eu la punctu 1, deh aia aia abureala pac pac si ii dau de cap cumva, la punctul 2 e genial :)) abureala! ... da punctul 3 (:| .. in 2 luni am citit 20 de variante de subpunctul III (la celelalte subpuncte nu ma ostenesc) .. cum dracu citesc eu inca 80 in 3 saptamani? :)) .. ma rog treaca mearga.. sa zicem ca om scoate un 8 si la romana si e visu. cu un 9... 9.20 in bac e chill :) Nu uitati de campania.. pan' la bac mai este! :)) |
yo dau asa
Romana Oral Romana Scris Engelza Oral Matematica Fizica ( Mecanica/Termodinamica) Sport Romana oral nu cred ca o sa am mai probleme... stiu sa vb ma descurc Romana scris aici e cam panica m`am apucat sa citesc toate comentarile operele etc dar nu prea stiu sa fac eu rezumate comentarii la pct II argumentarea destul de usoara si primu I chestii zic eu de bun simt ... bine unele sunt destul de grele... aici nu prea am lucrat variante Engleza oral la fel nu cred ca e mare panica Matematica desii am facut vro 60 variante complet....... nu prea stiu sa fac unele chestii Fizica praf tzandari bata pulbere sincer am cea mai mare frica aici ... e ft posibil sa pic singur in sala cu fizica restu bio chimie info Sport dau viteza , capra :)) , saritura in lungime si handbal zic eu ca ma descurc PAN`LA BAC MAI ESTE !!!! PUTIN !!! |
Quote:
|
BAC ? se da la sfarsitul clasei a 12-a ? :lol:
eu nu stiu nimic la bio :rolleyes2 in rest merge cat de cat treaba :D |
Quote:
Eu dau romana scris si oral italiana oral engleza scris geografie scris istorie scris ....sunt filologie bilingv engleza...:( |
nimeni cu fizica mecanica termodinamcia :D sa fac si eu meditatii
|
dau eu termo si electricitate :lol: esti nebun cu mecanica aia,electricitate=lejer! Termodinamica pute...Si subiectul III de la romana scris :) :oops:
|
si eu tot termodinamica si electricitate am dat...termodinamica e usoara,electricitatea la fel, doar pe la magnetism e mai greu...dar merge...
|
Quote:
Se fac numai materii de profil real, si nu tocmai usoare... O sa treaca repede si bacul vostru, si o sa ajungeti la facultate ca sa va plangeti de sesiune. |
Quote:
cat despre bac: oralele is prea simple. trebuie sa ai incredere in tine, sa stii cate ceva eviden. nici n-o sa va dati seama cand trec... cu scrisu e ceva problema. eu zic sa puneti accent pe operele de la romana, sa nu mai patiti ca noi anul trecut :lol::lol: iar la mate, info etc se poate lua lejer o nota acceptabila ;) PS: doar dupa ce dati de prima sesiune o sa vedeti ca bacul e ... jucarie :lol: |
Frate, cāţi absolvenţi ! :lol:
Să mor, īmi aduc aminte cum eram acum 4 ani de zile... şi ma văd īn ce scrieţi voi ! Să aveţi baftă, băieţi şi fete, şi să veniţi pe forum, să spuneţi "AM LUAT BACUUUUUUUUUUUUUUUU'!!!" ! :peace: |
Multumin frumos :) si daca nu il luam ce mai spunem ? ca nu am luat ? :D
Gabi tu cu cat ai luat bacul ? ( media ) |
Quote:
Eu am luat 8,01 la bac şi am fost surpriza liceului - avānd a 4-a medie din clasă - după ce 4 ani fusesem cea mai mare lepră :lol: |
Am ceva emotii la matematica .... dar daca Doamne fereste pic, dau in toamna .... eu sunt cam pe locul 4-5-6 in clasa ...
|
Quote:
|
Golfulet pune mana si invata, lasa pozele, lasa calculatoarele...
:lol: Sa dea domnu` sa va vad cu bacu` luat, cu medii mari .. peste 9 si sa va vad si intrati la facultate de stat.. ( asa cum sunt eu ) :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning