![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
foarte foarte frumos ....e un kit foarte reusit...e agresiv si in acelasi timp foarte elegant...felicitari
|
Imi place bara spate:D:D....
|
Bun kitul, reusit. Felicitari !
|
de curiozitate... ce pret are bara spate de la e36??
|
Quote:
|
remus : ai o poza perpendicular din fata cu e36-le ?
|
man...daca nu sunt prea insistent...cam cat costa un kit complet...asemanator cu asta...da ptr un e39?...dami pm...te rog...si cu timpul alocat constructiei...orashul....asa mai multe detalii...ca as vrea si eu ceva ptr masinutza mea, da mai pe iarna!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Kit-ul undeva la 2500 ron (spoiler fata, spate si praguri) timp executie 2luni aprox.
Imi trebuie 2bari de sacrificiu ca baza de constructie pt. modelul nou ,pot fi si avariate. Ca totul sa iasa o.k. trebuie masina ,cu care nu se va circula de catre noi . Daca esti hotarat ar fi bine de stiut cam cand ti-ai dori sa incepem si pot sa-ti fac niste schite spre exemplu am facut la un ibiza |
2 Attachment(s)
un urs
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
frumos tare ursul....nu ai o fotografie si din spate???....
|
frumos.
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
salut
un kit pt un golf 4 la ce pret ajunge ? si daca ai ceva poze cu vreun model ms |
S-ar gasi ceva elemente de tuning si pentru un peugeot 407 ?
|
Quote:
|
Ma intereseaza: pleoape, fuste spoilere fata/spate,praguri, eleron luneta. Ai putea sa faci ceva dupa niste poze de pe un site nemtesc ? Problema este ca ti-ar trebui masina pentru matrite sau ai asa ceva ? Eu sunt din Bucuresti si este prea departe pana la Baia Mare.
|
1 Attachment(s)
Salut,
Ce crezi ca ar implica realizarea unui bodykit de tico in timp si bani ca acesta? ...ma rog cu exceptia farurilor si capotei care e prea de golf...:rolleyes2 Mersi anticipat! |
9 Attachment(s)
kia ceed
|
Frumos proiectul deabia astept sa vad finalul lucrarii poate imi conving si eu prietena de ceva modificari la exterior.Bafta!
|
1 Attachment(s)
Buna. Super tare proiectul de la cee'd. Am si eu un pro_cee'd si m-ar interesa cam la ce pret se ridica acel body-kit, si bine inteles daca se potriveste pe pro_cee'd. Asta e masinuta. :mrgreen:
|
2 Attachment(s)
m`ar interesa un body kit pentru astra g kombi, sa fie ceva unicat , ca niste pretentii... nu as vrea spoilerul spate cu plase sau cum au genul de masini kombi modificate... atasez si ceva poze... eventual daca ai avea timp sa-mi faci o schita...
am atasat o poza cu masina si una cu un spoiler spate.. cam in genu as vrea... spoiler fata ... astept poate ai tu ceva idei la fel si lateralele |
7 Attachment(s)
poze de luni
|
Capata forme...si nu asa forme superbe bravos, bafta in continuare! :D
|
Voi modificati bara originala a masinii? Sau o alta bara? Cine cumpara cealalta bara?
|
bara originala se decupeaza si adauga material pentru a obtine forma dorita, care serveste ca negativ la crearea matritei !
|
Asta inseamna ca masina trebuie dusa la fata locului pentru a i se modifica kit`ul original. Corect?
|
Quote:
ps: scuze daca am intervenit si nu era cazul |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte frumos... Keep up the good work...
Am si eu o intrebare, matrite dupa modele universale, care se prind pe bara originala, aveti? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pentru un Renault Megane 1997 5 usi (hatchback) 1.6 8v 90 CP (modelul de inainte de facelift) ai ceva ?
Poze atasate mai jos ca sa identifici mai usor modelul |
salut, pentru skoda octavia 2, aveti ceva??? si cat m-ar costa si pe mine bara fata ? mersi
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
poze recente cu kia ceed
|
arata foarte bine....felicitari...
|