![]() |
Re: !!!Events..show-uri Auto!!!
Inscrierile? o sa apara ceva formular(asa am vazut la celelalte eventuri) dar deocamdata nu a parut mare lucru decat anuntu ala...cam tarziu parca..sau mi se pare mie
|
Sa sti ca e cam pe fuga, 2 saptamani sa organizezi eveniment destul de mare..dar vedem , daca vine grila si sunt multumit am sa inscriu si eu masinuta ;). Oricum de mers pana acum am fi :
r27kul Creative FRS Gelu Spyk3 lyxxy23 |
uite pt inscrieri...nu stiu daca ai vazut: inscriere-expo
|
Am doar o rugaminte, sa se anunte cine pleaca din Hd duminica spre Tm sa luam legatura unii cu altii, sa mergem grupati, ar fi mai frumos, daca nu, ne vedem acolo.
Oricum organizarea lasa de dorit, mai este o saptamana si singurul lucru pe care-l stim cu certitudine este locul si data. Sper sa ma insel si sa iasa un eveniment frumos. |
Quote:
|
Merge cineva de la noi din jud cu masina la vreo sectiune?? Ca si eu as fi interesat pt car-audio si nu prea ma lamureste nimeni cum trebuie sa procedez
|
De participat vroiam eu dar am renuntat, partial si din cauza datelor vagi ... dar de mers vad ca se anunta destul de multa lume, sa vedem la fata locului cati o sa fie. Pana una alta o sa te roage si baietii sa iti faci o prezentare aici.
|
Hello guys,mai e putin si vine si event-ul...sa speram ca va fi vreme buna si organizarea ok.
Vad ca nu prea sunt doritori,oricum trebuie sa stabilim cum facem sa ne vedem Duminica,plecam mai multi sau ne vedem acolo? |
s-ar putea sa am drum pe la Arad sambata si dau o fuga si pana la TM...nimeni nu merge si sambata?????
|
Eu cred ca merg si Sambata si Duminica la event:)
|
Si eu sunt prezent in ambele zile.
|
eu doar duminica,sambata sunt numai calificari parca
|
Eu zic pass si la asta :( .
|
Si eu o sa fiu prezent Duminica la Tm.
Care mai pleca duminica catre Tm? |
E criza mare dom'le, sa ma contrazica careva, dar parca am vazut acu' cateva zile intrarea 15 lei si amu' e 20, oare cat o fi duminica? :D
|
Poate moca :P sau 25 :lol:
|
hai baietii....cati suntem care mergem duminica? sau mai merge cineva? eu cu cine merg ?:rolleyes2
|
am fost aici in tm la real azi sa vad circuitul...e destul de ingramadit totul....cei care au fost la cluj si stiu traseu asta pot sa le zic ca e mai mic ...nu stiu unde se vor ingramadii masinile de tuning + sound pe langa circuit...inca nu era nimic aranjat decat cauciucurile de pe marginea circuitului
Sper sa tina vremea... momentan ploua(nu tare dar ploua) Revin maine cu niste pictures ;) |
Si acolo unde parcam? nu pt participat doar asa, e loc, eu am ajuns tarziu si nu am mai avut chef sa merg
|
nu stiu cu parcatu...pe acolo pe undeva :) eu o sa merg pe la ora 9 sa prind loc :)))))))))))
|
Hello guys,no cum ramane?eu plec sambata noaptea pe la 12 ca vreau sa merg si prin targul de masini si na,pe la 10 sper sa fiu si eu acolo la event,cum ne adunam?
|
eu din cauza ca nu am cu cine sa merg de aici, voi pleca la arad la bunamea iar de acolo merg cu taicamio pana in Timisoara, ma duce el pana acolo..... sper sa ajung acolo pe la 9 - 10 :|
|
Hai mai , e mai mic ca la cluj?!? Nush ce o sa fie atunci , ca drifturi la viteza mica is deageaba .... da nu ai vazut , mai era loc pt tuning si car audio ca am vazut ca scria intr un event ca nu o sa lase decat 20 de masini la tuning
|
Am venit de la drift acum 10 minute...a fost bestial...au ars astia la gume ca eroii...desi e mai mic ca la cluj traseul e la fel de spectaculos, gandit bine...+a tinut si vremea desi a fost innorat nu a plouat ;)
Veniti cu incredere ca merita Poze pun mai incolo daca gases pe aici un card reader ca nu am cablu de date cu mine la tm :( |
Quote:
|
Merg imediat la o verisoara de-a lu gagicamea care au zis ca are ea ;)
Mersi .............. ..............hai la drift Hunedoaraaaaaaa :))) |
maine,maine.btw cat a fost lozu pana la urma?
|
20 de lei e intrarea
|
Ne vedem la TM maine, sper sa tina vremea cu noi.;)
|
Ceva filmulete?
|
Ba ce prost merge forumul sub orice critica moderatori nu stiu din ce cauza?
|
Am fost si eu, te-am vazut FRS dar nu a mai urlat pe acolo ca erai pe plecare ;). Nu am fost impresionat de traseu, dar au facut show baietii. Maine nu mergem organizat, mai repede sa avem si unde sa parcam si asa? Eventual o iesala pe seara sa ne vorbim? Spyke are numarul meu, dati un telefon.
|
hai sa facem cumva sa ne intalnim toti ,ori in tm ori pe acolo
|
Quote:
|
Quote:
Clipurile sunt multe dar se incarca greu: https://www.youtube.com/user/TigraBlackPearl#p/u |
Maine dimineata la 10 in fata la intrarea in Real... mai bine de atat nu cred ca se poate, ca vad ca in seara asta nu am reusit sa iesim sa facem Tm meeting.
|
Acum am ajuns acasa ....dupa parerea mea zic ca a fost destul de reusit evenimentul.... o sa revin cu ceva poze... ;)
|
Da a fost reusit eventu...fara evenimente neplacute + drifturi in drum spre casa :D nu Gelu?
PS: Acuma arhivez si eu poze & filme...brb |
..asa e FRS.... drumul a fost special...am uitat sa-ti multu' pt cele doua blonde :D...eu o sa revin mai tarziu cu pozele, dupa cum am zis si mai sus ;)
|
Ia auzi, ce drift ati facut voi mai ? Si ce blonde? :-D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning