![]() |
Re: Evenimente
Vtm pe Parau Rece poate... hxxp://www.autorally.ro/
|
poate http://www.autorally.ro/ ai vrut sa zici
http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...raul_rece.html |
Am pus hxxp ca am crezut ca nu am voie cu linkuri externe bla bla :P
|
aveti dreptate baietzi.....la paraul rece va fi.......
|
vineri 8 si duminica10 iunie la etapele 5si 6 din campionatul national de viteza in coasta de la PARAUL RECE.
|
si daca nu ma insel drumul se inchide pe undeva pe la ora 8... Duminca voi fi si eu prezent :P
|
mult succes la Oradea Bigu'.......nu te primim inapoi fara cupa:lol:;)
|
plm...acu sa vedem ce o iesii....
ms de ganduri! |
Quote:
|
te primim mah si fara cupa, ca esti mic si necajit, dar spre binele tau ar fi sa vi cu cel putin un loc 1.:)
|
ce evenimente mai sunt in frumosul nostru BRASOV?Stie cineva???????????
|
Quote:
International Trade Center 9, 10 - 11 August 2007 si un posibil dbDrag la sfarsitul lui august, dar e doar un proiect.... |
mersi,cum as intra si eu in clubul vostru?
|
intra pe www.speedline-motorsport.ro/forum mai multe detalii gasesti acolo
|
1 Attachment(s)
poze de la oradea
|
desi mai sunt cateva zile pana la eventul de la timisoara (EMMA) , care se infige la o excursie de 2 zile? am auzit ca o sa fie ceva foarte tare frate!
|
Salutare baieti vreau sa va informez ca pe data de 14.07.2007 va avea loc la Targu Secuiesc un concurs de accelerare va asteptam cu drag pe toti baieti din Brasov se tine in centrul orasului si este super drumul cam asa ceva ca la Sfantu pentru cei care nu au fost inca dupa cum am inteles se dau si premi nu numai cupe apai vom vedea va asteptam cu un numar cat mai mare si desigur si sa concurati.8)
|
la asa ceva e de venit si din onesti nu doar din bv
|
Quote:
|
Eu voi fi prezent cu Italianca!:-)
|
http://www.autocrono.ro/modules.php?...&op=show&id=50
Cursa de accelerare pe 14.07.2007 la Tg.Secuiesc. Pentru cei care au plecari bune sau 4x4...eu cred ca ma prezint... |
offtopic: Paul, nu crezi k incet incet ai inceput sa ai comentarii de moderator, tot timpul pe langa subiect, sa faci sa se simta lumea nashpa? de ce a trebuit sa-i atragi atentia? daca nu e asa imi cer scuze dar ia un distonocalm ca incepi sa devii enervant
|
Nu e nici o problema,avand in vedere ca am adus informatii noi la ce s-a zis mai sus puteai sa te abtii,dar asta e..:-P
Macar acuma stiti ca e pe 150m si ca panta e 0%!!:lol: |
mare event mare simbata la sellgros. care va bagati???
|
imi bag eu .....
|
Expliciteaza-te Bigule .... eveniment? Ce ? dbDrag ...? sau ce?
|
un mini tunining show sustinut de revista C_X
|
m a anuntat yackone o sa facem tot posibilkul sa fim acolo
|
cam pe la ce ora e show ca am si eu drum pe acolo?
|
nu se stie inca, dar daca vi din bucuresti o sa treci pe langa sellgros si o sa vezi agitatie
|
cam la ce ora ??
|
dupa ora 10 din cate am inteles;)
|
dar sambata nu e si evenimentul din Targu Secuiesc????
|
Cine merge la evenimentul oraganizat la selgros si cine la tg. secuiesc ??
|
eu merg mai intai la selgros si apoi ma duc in tg secuiesc. apropo: la selgros e cu intrare?
|
Nu cred :! nu vad cum ar putea s-o faca cu intrare :)
|
Quote:
|
"Buna pentru toti iubitori de masini frumoase si mai ales pentru cei pasionati de liniute legale bine inteles nu ilegale.Am vazut ca prin onesti sint masinutze foarte frumoase dar sant si atata de puternice? Vreti sa vedeti ce stie masina voastra va asteptam cu drag 14.07.2007 la orele 14.00 la Targu Secuiesc pentru un concurs de accelerare daca aveti timp si santeti pasionati puteti da o fuga pana la Targu nu este departe si deobicei se aduna multe masinute tari noi va asteptam cu drag.A amuitat concursul se tine in centrul orasului si este super tare si este legal dar mai multe informati si poze despre alte curse puteti vedea pe www.autocrono.ro Va asteptam si puteti sai contactati si pe cei de la bacau sa ne auzim de bine."
Pai eu pe chestia asta ma bazez.... |
Quote:
|
se pare k o sa venim si noi. in seara asta avem intalnire si vom discuta cine poate sa vina si sa speram sa fim cat mai multi si sa ne vedem cu bine la selgros si apoi la tg secuiesc. va tin la curent!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning