![]() |
Re: Help Thread
Flip a coin/da cu banu' ;)
|
Quote:
:) |
mda , si eu am asigurarea expirata din 7 luna asta , maine ma duc sa fac alta :D
|
Quote:
|
jucati-va voi asa
185 lei ... astra asigurari , 6 luni , 1.2 - 1.4 , n-am stat sa caut , a fost prima la care am fost , eram disperat ca era expirata cea veche :D
|
Eu am facut asigurare la masina acum o saptamana in urma si ma costat 340 lei/an , la Tiriac :)
|
Quote:
:) dar asa-i viata, oricat ar costa asigurarea asta tot este mai ieftin decat sa nu o ai deloc, risc de amenda toata ziua, si doamne fereste sa ai ceva probleme in trafic ca i-ai jignit masina la unul de 2 m inaltime si 160 kg in viu. asa dai un ban, dar face.. :) nici o polita Casco nu strica nimanui in caz de surprize neplacute, numai ca sunt primele destul de mari si cu putin noroc faci altceva cu acei bani. bafta maxima sa aveti. |
mie mi-a zis 48 ore :) da noh lasa , un lucru in minus de care sa se ia politia , au ei altele ca : cauciucuri de vara si pozitii albastre :)
|
cu ce trebuie sa dau pe yala si chedere ca sa nu inghete , ca azi abia mi-am deschis masina si imi era si roata pe spate blocata :)
|
cu o solutie pentru dezghetat asa ceva, se gaseste in benzinarii in tuburi mici sau sub forma de spray si costa intre 5 si 15 lei.
|
Spray-ul ala e de tot ***-ul, pentru chedere foloseste cu incredere antigel-ul iar pentru incuietori glicerina cate o picatura doua in fiecare iala.
|
Quote:
|
Eii cum dezghetam eu iarna incuietorile la dacie cu bricheta.. Cand mi-era lumea mai draga nu intra cheia in yala :D:D:D
|
La colegu meu de camera io inghetat azi usa soferului, noroc ca a mers ailalta ca noi nu fumum deci nu era bricheta si cum plecam maine 0 cash ;)
|
Re: Discutii despre mecanica
la care Cornel ai dus-o, in spate la ACR?
|
1 Attachment(s)
cine are un scut de Opel Astra F Break?
|
la berline e altfel scutul?
Quote:
A si intreb de scut pentru motor (ala ce vine sub masina) nu scut de Jandarmerie |
niciodata nu poti fi destul de prevazator mai ales cand e vorba de 'scuturi' :) ... intreb maine la orhan langa petrom la santuhalm daca vrei.
de plastic sau de tabla sa fie? |
Quote:
|
ca sa nu se ude prea tare motorul pe dedesupt cand ploua zic ca merge si o folie de polimeri
nu? :) oricum se mai face si condens de la variatiile de temperatura si putin tot se umezeste el, dar no, cat de cat tot protejeaza :) |
oricum slabe sanse sa aiba de tabla,dupa cat am citit pe goagal
rectific,dupa ce am mai citit un pic se pare ca totusi s-ar gasit,deci poate ai sanse. |
Re: Discutii despre mecanica
Quote:
|
Intrebare: ce becuri recomandati ?
Eu am H4 pe masina, mi-am cumparat acum 2 ani de zile Philips XtremePower, au fost undeva la 150 RON / 2 buc. si acum cateva zile s-a ars unul din ele. Le-am schimbat ambele (sa nu am doua feluri diferite) cu Osram Original care au fost 15 RON buc. si nu vad nicio diferenta intre Philips-uri si Osram. Am vazut la METRO si alte modele de Osram: Silverstar, Night Light (sau ceva de genul), Cool Blue, etc. Inca ceva, becuri de pozitie albe unde gasesc ? (nu LED-uri si nu kitsch) |
Gasesti ceva Philips Blue Vision da nu-s cine stie ce.
|
Quote:
Cu becurile de pozitie e cu cantec - nu lumineaza alb sub nici o forma, eu tot la LED-uri am ajuns. |
Quote:
P.S Off-topic : Dadi tu erai ieri seara de mi-ai facut cu farurile ca nu le avem aprinse? |
Nu eram eu.
|
Philips BlueVision am pe pozitii dar nu sunt cine stie ce; LED-urile nu prea fac lumina, am avut si de alea. Creative, in comparatie cu Xenon-urile ti se vor parea galbene pozitiile de la Philips.
Dar ce parere aveti de astea, a avut cineva? Diferenta de pret dintre Osram si Philips ma pune pe ganduri ca sunt mai bune cele Philips. Am sa fac un test, ca oricum mai am un bec de la Philips XtremePower. Imi montez pe un far Osram si pe celalalt Philips, sa vad daca e diferenta intre ele.. Mai demult eram hotarat sa imi montez Xenon, dar pe faruri fara lupe nu-mi place deloc cum arata. |
Osram este peste Philips.Dar testeaza sa te convingi singur.
|
Quote:
Edit: https://forum.4tuning.ro/460-faruri-s...a-fabrica.html Quote:
|
Nu prea sunt fan al modificarii luminilor aftermarket, deci pica Xenon din orice pozitie. Si daca tot ar fi sa dau 900 RON pe lupe + xenon + montaj, mai bine imi iau farurile cu totu' :)
In concluzie care sunt cele mai bune de la Osram? Ce stiu sa faca Silverstar in plus fata de Original? Am vazut si becuri de zi si becuri de noapte de la Osram.. Ce recomandati? Multumesc pentru sfaturi :) |
Nu stiu unde ai vazut tu pret de 950 + xenon + montaj, eu am citit Kit lupe + xenon H1/H7 sau H4 = 650RON.
Oh well, sunt bune si alea Silverstar. |
Si eu zic sa ave-ti grija cu Xenon-ul aftermarket, afara e ilegal daca masina nu e prevazuta cu spalator de far parca.
P.S. Si eu sunt interesat sa schimb lumina galbena de la faruri cu ceva mai alb sau chiar albastrui ce recomanda-ti :rolleyes2 |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
@Snap: montajul il poti face si singur, nu e mega-complicat.
O instalatie de spalat faruri costa 35 de euro, livrata acasa link. :) @kedy: xenon + spalator de faruri si o lada de bere cand le montam. :rolleyes: |
Nu se pot lua de tine daca ai xenon si nu ai spalator la faruri pentru ca masina nu e inmatriculata la ei,iar la noi nu specifica prin nici o lege treaba asta deci esti perfect "sanatos".
|
H1 12000K faza scurta + faza lunga 150 oiro ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning