Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

D o n n 04-04-08 08:15

Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului

fiatul ala nou 500....e o aiureala...si gely,206 sedan...

dragos1989 04-04-08 12:02

subaru tribeca chiar mi se pare o masina bine facuta,ii sta bestial pe negru,interioru e demential..de motor toata lumea stie SUBARU...fiat 500 mi-e scarba deja cand vad atata reclama,si cand mai vad si cat costa:| mi se pare o prostie sa dai atatia bani pe masina aia....si fiind vorba de masini urate mai adaug pe lista: Hyunday Getz :))

autoad 04-04-08 12:45

cum a zis cineva si mai sus , mai urata deca fiat multipla nu cred ca este

ionut_cluj 04-04-08 12:57

cum dracu e Getz urata??? si Fiat 500? Bine ca-i frumos Bora si Golf Combi si Polo sedan si toate mizeriile alea nemtesti!

nea_gogu_de_la_gaze 04-04-08 20:20

SCZ APACHE!n ma vrut oricum apreciez k nu ai dat la ficati:)) ce are golfu? adevarat,tribeca e cam urat si nici toyota auris nu mi se pare prea reusit!ma rog ficeare cu gusturile lui nu am vrut sa ofensez pe nimeni

22VIN 05-04-08 09:19

v-ati suit intr-un tribeca? dupa ce va suiti in el si sunteti atenti la detalii interior/exterior si mergeti in el n-o sa vi se mai para nasoala...

dragos1989 05-04-08 10:15

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1465323)
cum dracu e Getz urata??? si Fiat 500? Bine ca-i frumos Bora si Golf Combi si Polo sedan si toate mizeriile alea nemtesti!

Doar parerea mea :D no need to get angry :P nici nu am zis ca e frumoasa bora si golf combi si polo sedan, dar mai urata mi se pare getz si fiat 500...fiecare cu parerea lui... Si subscriu la ce spune amphetamine despre tribeca 8)

22VIN 05-04-08 22:25

getz zici ca e ciuntita cu baltagu' :))
da' despre fiat 500 nu mai poti spune acelasi lucru. e o masina super, de femei, pt stil. are o gramada de accesorii personalizate, pana si cheia are fete colorate interschimbabile

quick_5hifter 06-04-08 06:25

3 Attachment(s)
Deci...Hyundai Getz e urata??? :rolleyes2
E adevarat ca nu poti sa te c**i in gusturile omului, dar astea-s deja gusturi de c***t.
Nu sunt de acord, si asta nu numai pentru ca am Getz (si-l consider chiar frumos, in general), dar plm... uitati-va si voi la poze, se compara cu magariile care au fost votate pana acum?
PS: se scrie Hyundai, nu HyundaY :arrow:

Dr3adLorD 06-04-08 16:01

fiat albea ,fiat multipla , 206 sedan - cele mai urate masini in viatza :-)

pablo.odg 06-04-08 17:09

Sang Yong sigur angajeaza oameni de pe strada. Toate masinile zici ca sunt facute de un designer beat, orb si ciung de o mana.

22VIN 06-04-08 17:46

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1468338)
Deci...Hyundai Getz e urata??? :rolleyes2
E adevarat ca nu poti sa te c**i in gusturile omului, dar astea-s deja gusturi de c***t.
Nu sunt de acord, si asta nu numai pentru ca am Getz (si-l consider chiar frumos, in general), dar plm... uitati-va si voi la poze, se compara cu magariile care au fost votate pana acum?
PS: se scrie Hyundai, nu HyundaY :arrow:

eu de exemplu nu o consider urata, dar am zis ca e ciuntita cu baltagu' pt ca pare un pic cam "dur" terminata. liniile putin brutale, ii cam lipseste finetea. dar nu e urata. cu ideile astea de proiect, dar eventual lucrata de alta firma sau de hyundai cu mai multa atentie si finete la muchii si capete ar iesi ceva chiar frumos

getedoi 07-04-08 12:08

nu ma pot decide intre 206 sedan si bmw 1

alicee 08-04-08 00:12

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1406083)
hai ca pun si eu:
Audi A6 2001 - 2004 - ca feeling absolut ZERO, nu ca e urata... e insignifianta.
BMW Seria 1 - hai...lasa:)
Mini - parca e un copil cu sapca turtita pe cap, interior c-un ceas de bucatarie fix in mijloc...ca la prosti.
Golf V kombi - ma umfla rasul cand vad spatele masinii asteia.
Golf 3 - asta e cea mai urata masina nemteasca din istorie.
Hyundai Santa Fe - masina asta arata de parca sufera de vreo boala
Z3 coupe - Doamne, iarta-ne...
Citroen C3 - parca e o jumatate de minge
noul Twingo - a stricat tot farmecul vechiului Twingo, care era chiar dragut, asta e un mic c***t
Fiat Palio - urata cu spume
Audi TT - nici nu stiu cum sa decriu hidosenia aceste masini... parca e o minge de tenis infundata intr-o balega, cam asa arata.
SsangYong - toate's foarte naspa la design, exceptand Rexton si poate si Musso
Dacia Logan - inutil de inalta, faruri prea mici, fundul inutil de mare... un fel de femeie grasa fara tzatze.

nu comentez daca e urata sau nu (frumusetea e in ochii privitorului) insa farurile de la logan numai mici nu sunt

ionut_cluj 08-04-08 03:18

m-am gandit sa mai refulez putin, deci:)
VW Polo Sedan - in ochii mei bate la fundic 206 sedan. masina asta provoaca repulsie.
Nissan Tiida - prea ingusta, prea scurta, prea inalta. nu tu o forma fluida, nu tu 2 elemente macar sa se completeze, nimic.
Dacia Sandero - moaca de megane, spate de ceva nissan, usi de logan, interior de logan. la fel ca si modelul din care se inspira: inutil de inalta, din ce am vazut in poze probabil pozitia la volan va fi asemanatoare cu cea din Qashqai. aaa, da... oglinzi hidoase.
Seat Cordoba - nu neaparat ca e urata... dar masina asta parca merge pe rulmenti (cam asta e diferenta dintre dimensiunile caroseriei si cele ale rotilor)
Renault Laguna 3 - uratenie la superlativ, incercare total esuata de-a copia Citroen C6.

Korne 08-04-08 10:35

a6-le e urat? nu mi se pare deloc, e o masina eleganta cu linii mai mult decat ok.
daca tt-ul ti se pare urat, iti spun din inima ca nu stii ce e frumos...cel mai apreciat lucru la tt, de majoritatea oamenilor, este designul...e o masina foarte frumoasa, nu are ce cauta pe asa un thread...cand aici e vorba de masini urate...

autoad 08-04-08 11:44

da si 206 sedan nu are nici o treaba cu designul , i-au lipit acolo spatele numai sa se afle in treaba

vacaroz 09-04-08 20:36

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1472686)
m-am gandit sa mai refulez putin, deci:)
VW Polo Sedan - in ochii mei bate la fundic 206 sedan. masina asta provoaca repulsie.
Nissan Tiida - prea ingusta, prea scurta, prea inalta. nu tu o forma fluida, nu tu 2 elemente macar sa se completeze, nimic.
Dacia Sandero - moaca de megane, spate de ceva nissan, usi de logan, interior de logan. la fel ca si modelul din care se inspira: inutil de inalta, din ce am vazut in poze probabil pozitia la volan va fi asemanatoare cu cea din Qashqai. aaa, da... oglinzi hidoase.
Seat Cordoba - nu neaparat ca e urata... dar masina asta parca merge pe rulmenti (cam asta e diferenta dintre dimensiunile caroseriei si cele ale rotilor)
Renault Laguna 3 - uratenie la superlativ, incercare total esuata de-a copia Citroen C6.

sa stii ca lancia au scos numai succese din punct de vedere al designului :DD

ionut_cluj 10-04-08 00:52

Lancia Thesis - superba din orice unghi, inspira respect, allura retro foarte eleganta.
https://img253.imageshack.us/img253/353/thesis1gy2.jpg
https://img253.imageshack.us/img253/3699/thesis2xv8.jpg
https://img213.imageshack.us/img213/4989/thesis3ou6.jpg
https://img119.imageshack.us/img119/2749/thesis4bd6.jpg
Lancia Ypsilon - si o masina din clasa mini poate fi luxoasa
https://img182.imageshack.us/img182/8341/ypsilon1cl8.jpg
https://img182.imageshack.us/img182/5119/ypsilon2iz2.jpg
https://img137.imageshack.us/img137/203/ypsilon3ec4.jpg
Lancia Lybra - iesim din griul si anostul nemtesc cu un interior deosebit de rafinat si de finut si un exterior pe masura.
https://img143.imageshack.us/img143/9104/lybra1td0.jpg
https://img143.imageshack.us/img143/8964/lybra2ub4.jpg
Lancia Phedra - Nava amiral in clasa monovolumelor, iarasi, interior superb, exterior pe masura
https://img144.imageshack.us/img144/9919/phedra1br3.jpg
https://img144.imageshack.us/img144/4021/phedra2ga4.jpg
https://img206.imageshack.us/img206/5076/phedra3ss9.jpg
https://img206.imageshack.us/img206/5747/phedra4fp1.jpg
https://img502.imageshack.us/img502/9476/phedra5wf8.jpg
Lancia Musa - masina de oras la superlativ.
https://img522.imageshack.us/img522/7267/musa1zw8.jpg
https://img502.imageshack.us/img502/2003/musa2nc8.jpg
https://img183.imageshack.us/img183/4458/musa3hg8.jpg

dupa ce clatim ochii pe-aici, parca nu ne mai arde de plastice de polo, golf, touran, passat, a4 etc. Par niste jucarioare prostesti comparate cu frumusetile astea. Cine spune de una singura ca e urata inseamna ca n-are pic de gusturi in materie de design.

denver 10-04-08 01:09

ce e cearta asta cu fiat multipla si albea ca`s urate ? fiatu albea este o masina foarte frumoasa iar multipla are un design foarte deosebit , pentru voi sunt urate ? si fiatu 500 tot urat e nu ? hai frate schimbati-va stergatoarele la ochi , sau aveti bad boy si vi se limiteaza vederea ? nu exista in lumea asta masina mai frumoasa ca o italianca , degeaba vorbiti aiurea si ce-i cu faza cu lancia ? vreau sa vad si eu o lancia urata , nu inteleg frate ce-i cu injuriile astea la adresa italiencelor , daca voi preferati bmw sau audi nu inseamna ca restu sunt praf , dupa mine printre masinile urate se afla golf 4 , arata ca un kart de golf , hai sa fim seriosi , scuze pentru off-topic dar nu va inteleg pe unii ....sa nu va placa e una dar nu cred ca tre sa jigniti atat masinile cat si proprietarii de astfel de masini , eu cred ca ultimele modele de bmw-uri sunt urate cu spume ... parerea mea si sunt multe altele dar asta nu inseamna ca trebuie sa vorbesc urat despre ele la fiecare pas... un simplu nu-mi place ajunge

numai bine tuturor

22VIN 10-04-08 12:55

fiat multipla (imi place in special varianta veche) e o masina prea tare. foarte originala si foarte placut de mers in ea.
iar lancia thesis este o masina dupa care e imposibil sa nu te uiti cand trece pe langa tine. e superba si stopurile alea sunt pur si simplu criminale. si foarte originale. lancia e o firma care n-a dus niciodata lipsa de originalitate. iar fiat (ce-i drept nu am omor dupa albea) face masini foarte frumoase. exemplu: noul bravo si grande punto. sunt masini superbe

denver 10-04-08 13:01

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1477054)
fiat multipla (imi place in special varianta veche) e o masina prea tare. foarte originala si foarte placut de mers in ea.
iar lancia thesis este o masina dupa care e imposibil sa nu te uiti cand trece pe langa tine. e superba si stopurile alea sunt pur si simplu criminale. si foarte originale. lancia e o firma care n-a dus niciodata lipsa de originalitate. iar fiat (ce-i drept nu am omor dupa albea) face masini foarte frumoase. exemplu: noul bravo si grande punto. sunt masini superbe

exact fiat multipla are un design deosebit , probabil multi se feresc de ce-i nou , iar lancia... cum ai spus si tu este imposibil sa nu te uiti dupa o asa masina si sa nu uitam ca pininfarina se ocupa cu designul lor :D , dau exemplu fiat coupe care are destui anisori daca ne gandim ca productia a inceput in 1993 bate la poponeata multe masini noi ca design , iar albea nu stiu ce aveti toti cu ea mie mi se pare foarte frumoasa , este o masina de familie nu un ferrari :rolleyes2

numai bine tuturor

autoad 10-04-08 13:11

nu ii vorba ca fiat sau lancia fac masini frumoase , cum s-au dat exemple mai sus ci este vorba de un anume model in parte ...iar daca s-ar supune la vot daca fiat multipla este o masina frumoasa sau nu ..oare care credeti ca va fi varianta castigatoare.

getedoi 10-04-08 13:32

"and the ugliest bug of the 21st century award goes to....(drums)...FIAT MULTIPLA" :))

ionut_cluj 10-04-08 13:44

e unul vad bmw x3 MULT mai urat decat Multipla. La fel si Touareg-ul.

getedoi 10-04-08 13:49

prostii...esti prea subiectiv :lol::lol::lol::lol::lol:

autoad 10-04-08 15:22

bine asta mi se pare chiar incapatanare ( oricum la urma urmei gusturile nu se discuta) sa zici ca bmw ii mai urat decat multipla

daniwmk 10-04-08 17:30

Fiat Multipla o fi practica cu 6 locuri etc ... dar nu pot sa spun decat ca e urata cu draci din orice unghi :D

apache 10-04-08 17:47

Quote:

Originally Posted by denver (Post 1476388)
ce e cearta asta cu fiat multipla si albea ca`s urate ? fiatu albea este o masina foarte frumoasa iar multipla are un design foarte deosebit , pentru voi sunt urate ? si fiatu 500 tot urat e nu ? hai frate schimbati-va stergatoarele la ochi , sau aveti bad boy si vi se limiteaza vederea ? nu exista in lumea asta masina mai frumoasa ca o italianca , degeaba vorbiti aiurea si ce-i cu faza cu lancia ? vreau sa vad si eu o lancia urata , nu inteleg frate ce-i cu injuriile astea la adresa italiencelor , daca voi preferati bmw sau audi nu inseamna ca restu sunt praf , dupa mine printre masinile urate se afla golf 4 , arata ca un kart de golf , hai sa fim seriosi , scuze pentru off-topic dar nu va inteleg pe unii ....sa nu va placa e una dar nu cred ca tre sa jigniti atat masinile cat si proprietarii de astfel de masini , eu cred ca ultimele modele de bmw-uri sunt urate cu spume ... parerea mea si sunt multe altele dar asta nu inseamna ca trebuie sa vorbesc urat despre ele la fiecare pas... un simplu nu-mi place ajunge

numai bine tuturor

de acord cu tot ce ai zis mai sus si as vrea sa mai adaug ca mai toate golfurile mi se par urate,poate POATE o exceptie ar fi golf 2..iar bmw...bleaaah

ionut_cluj 10-04-08 18:56

Quote:

Originally Posted by autoad (Post 1477340)
bine asta mi se pare chiar incapatanare ( oricum la urma urmei gusturile nu se discuta) sa zici ca bmw ii mai urat decat multipla

n-am zis ca bmw e mai urat decat Multipla, am specificat un model anume de bmw. Deci cine e incapatanat, subiectiv?

denver 10-04-08 22:31

bmw-ul x3 mi se pare deosebit doar prin faptul ca este extrem de urat , altfel ar fi fost neinsemnat si asa este doar o bucata de fier , ca toate bmw-urle oricum... n-au suflet iar designul nu spune nimic , sunt anumite modele si frumoase dar sa fim seriosi , toate au aceeasi fata... iar voi puteti sa o tineti in continuare cu faza ca multipla ar fi o masina urata , mie mi se pare ceva iesit din comun , lumea se minuneaza la un multipla indiferent de parerea lor , pe cand la un x3 de exemplu nici macar nu s-ar uita , degeaba vorbiti aiurea , eu imi sustin in continuare punctul de vedere , designul inseamna mult uneori iar unele masini duc lipsa de stil... (gusturile nu se discuta dar multi nu sunt in pozitia de a judeca ;) )

denver 10-04-08 22:34

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1477608)
de acord cu tot ce ai zis mai sus si as vrea sa mai adaug ca mai toate golfurile mi se par urate,poate POATE o exceptie ar fi golf 2..iar bmw...bleaaah

in sfarsit cineva care ma intelege , golf poate 1 si 2 ar mai arata ca niste masini , dar 3 4 5.... vreau o masina nu un W.C pe roti :P (nu vreau sa jignesc pe nimeni , asta este parerea mea)

ca masina urata mai pun pe lista citroien C4 , logan , sandero ....

raduku 12-04-08 23:52

Seat Altea Freetrack-jenanta de-a dreptul.Dai o gramada de bani pe plastice .

alexSHO 13-04-08 01:19

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1477176)
e unul vad bmw x3 MULT mai urat decat Multipla. La fel si Touareg-ul.

tie iti plac masinile urate in general :)) a se citi lancia thesis, sa nu mai vorbesc ca ti se par junghiuri m3 rs4 and stuffs. Ai niste gusturi extraordinar de proaste

ionut_cluj 13-04-08 01:44

da man, sunt rupte din rai si m3 si rs4. Comparativ cu Lexus Is-F sau noul Saab 9-3 arata ca niste coji.

denver 13-04-08 11:35

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1481469)
tie iti plac masinile urate in general :)) a se citi lancia thesis, sa nu mai vorbesc ca ti se par junghiuri m3 rs4 and stuffs. Ai niste gusturi extraordinar de proaste

uneori spuneti ca gusturile nu se discuta , acum gusturile noastre sunt proaste , orice atata timp cat iesiti voi bine nu ? , parerea lui , parerea mea , m3 este o limuzina sub acoperire , rs4 nu pot sa spun ca este o masina foarte urata (nu are suflet atata tot) dar daca o pui langa o lancia thesis ai sa vezi ce inseamna cu adevarat un design frumos si daca tot vreti sa faceti comparatii hai sa punem un fiat coupe langa toate astea , sa vedem care e mai frumoasa si daca e vorba de masini bengoase cu un anume pret destul de ridicat bagam si maserati langa ele sa vedem rezultatele :) si saab sa nu mai zic , un aspect deosebit , masini cu suflet pe care nu le caracterizam dupa siglele bmw sau audi ;)

magnum730 13-04-08 15:27

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1405904)
cu scuzele de rigoare, poate oi fi chior...dar nu vad nimic urat la masina asta. Si am auzit de Mahindra cum ca n-ar fi tocmai rele...

MDa ,multam chiar vream sa trec pe la oftalmolog.
Tu lucrezi la mahindra ma de ii iei apararea la hidosenia aia? Ai vazut vreodata vreuna in realitate? Si cine dreaqu ti a zis tie ca n ar fi rea? Probabil se referea la ea ca pe post de cotet pt gaini, dar cred ca si daca obligi gainile sa se cazeze in ea intarca si nu mai vezi nici oua, eventual cocosu sa sucombeze unu.
tinere, e facuta in india si basta si ca sa iti faci o idee de calitate gandeste te la firma TATA care cam tot aia face.
Vrei sa zici ca masina dupa care a fost copiata(hyundai galoper)nu arata rau, dar asta e chiar teribila.
Vedeate as intr o Mahindra!

eddycdk 13-04-08 21:34

nissan tiida?
trebuie si ea adaugata aici...e chiar urata!!!

ionut_cluj 13-04-08 22:28

Quote:

Originally Posted by magnum730 (Post 1482193)
MDa ,multam chiar vream sa trec pe la oftalmolog.
Tu lucrezi la mahindra ma de ii iei apararea la hidosenia aia? Ai vazut vreodata vreuna in realitate? Si cine dreaqu ti a zis tie ca n ar fi rea? Probabil se referea la ea ca pe post de cotet pt gaini, dar cred ca si daca obligi gainile sa se cazeze in ea intarca si nu mai vezi nici oua, eventual cocosu sa sucombeze unu.
tinere, e facuta in india si basta si ca sa iti faci o idee de calitate gandeste te la firma TATA care cam tot aia face.
Vrei sa zici ca masina dupa care a fost copiata(hyundai galoper)nu arata rau, dar asta e chiar teribila.
Vedeate as intr o Mahindra!

m-ai inteles gresit. Ce vroiam sa spun e ca, comparativ cu alte "minunatii" gen Ssangyong Actyon, Bmw X3, Hyundai Santa Fe... nu arata tocmai rau. cat despre calitatea ei, de unde stii tu ca nu e buna?

tzatzichi 13-04-08 23:27

fiat multipla,opel agila,toate ssangyong-urile,bmw x6

All times are GMT +2. The time now is 15:29.

- Copyright 2026 4Tuning