![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
fiatul ala nou 500....e o aiureala...si gely,206 sedan...
|
subaru tribeca chiar mi se pare o masina bine facuta,ii sta bestial pe negru,interioru e demential..de motor toata lumea stie SUBARU...fiat 500 mi-e scarba deja cand vad atata reclama,si cand mai vad si cat costa:| mi se pare o prostie sa dai atatia bani pe masina aia....si fiind vorba de masini urate mai adaug pe lista: Hyunday Getz :))
|
cum a zis cineva si mai sus , mai urata deca fiat multipla nu cred ca este
|
cum dracu e Getz urata??? si Fiat 500? Bine ca-i frumos Bora si Golf Combi si Polo sedan si toate mizeriile alea nemtesti!
|
SCZ APACHE!n ma vrut oricum apreciez k nu ai dat la ficati:)) ce are golfu? adevarat,tribeca e cam urat si nici toyota auris nu mi se pare prea reusit!ma rog ficeare cu gusturile lui nu am vrut sa ofensez pe nimeni
|
v-ati suit intr-un tribeca? dupa ce va suiti in el si sunteti atenti la detalii interior/exterior si mergeti in el n-o sa vi se mai para nasoala...
|
Quote:
|
getz zici ca e ciuntita cu baltagu' :))
da' despre fiat 500 nu mai poti spune acelasi lucru. e o masina super, de femei, pt stil. are o gramada de accesorii personalizate, pana si cheia are fete colorate interschimbabile |
3 Attachment(s)
Deci...Hyundai Getz e urata??? :rolleyes2
E adevarat ca nu poti sa te c**i in gusturile omului, dar astea-s deja gusturi de c***t. Nu sunt de acord, si asta nu numai pentru ca am Getz (si-l consider chiar frumos, in general), dar plm... uitati-va si voi la poze, se compara cu magariile care au fost votate pana acum? PS: se scrie Hyundai, nu HyundaY :arrow: |
fiat albea ,fiat multipla , 206 sedan - cele mai urate masini in viatza :-)
|
Sang Yong sigur angajeaza oameni de pe strada. Toate masinile zici ca sunt facute de un designer beat, orb si ciung de o mana.
|
Quote:
|
nu ma pot decide intre 206 sedan si bmw 1
|
Quote:
nu comentez daca e urata sau nu (frumusetea e in ochii privitorului) insa farurile de la logan numai mici nu sunt |
m-am gandit sa mai refulez putin, deci:)
VW Polo Sedan - in ochii mei bate la fundic 206 sedan. masina asta provoaca repulsie. Nissan Tiida - prea ingusta, prea scurta, prea inalta. nu tu o forma fluida, nu tu 2 elemente macar sa se completeze, nimic. Dacia Sandero - moaca de megane, spate de ceva nissan, usi de logan, interior de logan. la fel ca si modelul din care se inspira: inutil de inalta, din ce am vazut in poze probabil pozitia la volan va fi asemanatoare cu cea din Qashqai. aaa, da... oglinzi hidoase. Seat Cordoba - nu neaparat ca e urata... dar masina asta parca merge pe rulmenti (cam asta e diferenta dintre dimensiunile caroseriei si cele ale rotilor) Renault Laguna 3 - uratenie la superlativ, incercare total esuata de-a copia Citroen C6. |
a6-le e urat? nu mi se pare deloc, e o masina eleganta cu linii mai mult decat ok.
daca tt-ul ti se pare urat, iti spun din inima ca nu stii ce e frumos...cel mai apreciat lucru la tt, de majoritatea oamenilor, este designul...e o masina foarte frumoasa, nu are ce cauta pe asa un thread...cand aici e vorba de masini urate... |
da si 206 sedan nu are nici o treaba cu designul , i-au lipit acolo spatele numai sa se afle in treaba
|
Quote:
|
ce e cearta asta cu fiat multipla si albea ca`s urate ? fiatu albea este o masina foarte frumoasa iar multipla are un design foarte deosebit , pentru voi sunt urate ? si fiatu 500 tot urat e nu ? hai frate schimbati-va stergatoarele la ochi , sau aveti bad boy si vi se limiteaza vederea ? nu exista in lumea asta masina mai frumoasa ca o italianca , degeaba vorbiti aiurea si ce-i cu faza cu lancia ? vreau sa vad si eu o lancia urata , nu inteleg frate ce-i cu injuriile astea la adresa italiencelor , daca voi preferati bmw sau audi nu inseamna ca restu sunt praf , dupa mine printre masinile urate se afla golf 4 , arata ca un kart de golf , hai sa fim seriosi , scuze pentru off-topic dar nu va inteleg pe unii ....sa nu va placa e una dar nu cred ca tre sa jigniti atat masinile cat si proprietarii de astfel de masini , eu cred ca ultimele modele de bmw-uri sunt urate cu spume ... parerea mea si sunt multe altele dar asta nu inseamna ca trebuie sa vorbesc urat despre ele la fiecare pas... un simplu nu-mi place ajunge
numai bine tuturor |
fiat multipla (imi place in special varianta veche) e o masina prea tare. foarte originala si foarte placut de mers in ea.
iar lancia thesis este o masina dupa care e imposibil sa nu te uiti cand trece pe langa tine. e superba si stopurile alea sunt pur si simplu criminale. si foarte originale. lancia e o firma care n-a dus niciodata lipsa de originalitate. iar fiat (ce-i drept nu am omor dupa albea) face masini foarte frumoase. exemplu: noul bravo si grande punto. sunt masini superbe |
Quote:
numai bine tuturor |
nu ii vorba ca fiat sau lancia fac masini frumoase , cum s-au dat exemple mai sus ci este vorba de un anume model in parte ...iar daca s-ar supune la vot daca fiat multipla este o masina frumoasa sau nu ..oare care credeti ca va fi varianta castigatoare.
|
"and the ugliest bug of the 21st century award goes to....(drums)...FIAT MULTIPLA" :))
|
e unul vad bmw x3 MULT mai urat decat Multipla. La fel si Touareg-ul.
|
prostii...esti prea subiectiv :lol::lol::lol::lol::lol:
|
bine asta mi se pare chiar incapatanare ( oricum la urma urmei gusturile nu se discuta) sa zici ca bmw ii mai urat decat multipla
|
Fiat Multipla o fi practica cu 6 locuri etc ... dar nu pot sa spun decat ca e urata cu draci din orice unghi :D
|
Quote:
|
Quote:
|
bmw-ul x3 mi se pare deosebit doar prin faptul ca este extrem de urat , altfel ar fi fost neinsemnat si asa este doar o bucata de fier , ca toate bmw-urle oricum... n-au suflet iar designul nu spune nimic , sunt anumite modele si frumoase dar sa fim seriosi , toate au aceeasi fata... iar voi puteti sa o tineti in continuare cu faza ca multipla ar fi o masina urata , mie mi se pare ceva iesit din comun , lumea se minuneaza la un multipla indiferent de parerea lor , pe cand la un x3 de exemplu nici macar nu s-ar uita , degeaba vorbiti aiurea , eu imi sustin in continuare punctul de vedere , designul inseamna mult uneori iar unele masini duc lipsa de stil... (gusturile nu se discuta dar multi nu sunt in pozitia de a judeca ;) )
|
Quote:
in sfarsit cineva care ma intelege , golf poate 1 si 2 ar mai arata ca niste masini , dar 3 4 5.... vreau o masina nu un W.C pe roti :P (nu vreau sa jignesc pe nimeni , asta este parerea mea) ca masina urata mai pun pe lista citroien C4 , logan , sandero .... |
Seat Altea Freetrack-jenanta de-a dreptul.Dai o gramada de bani pe plastice .
|
Quote:
|
da man, sunt rupte din rai si m3 si rs4. Comparativ cu Lexus Is-F sau noul Saab 9-3 arata ca niste coji.
|
Quote:
uneori spuneti ca gusturile nu se discuta , acum gusturile noastre sunt proaste , orice atata timp cat iesiti voi bine nu ? , parerea lui , parerea mea , m3 este o limuzina sub acoperire , rs4 nu pot sa spun ca este o masina foarte urata (nu are suflet atata tot) dar daca o pui langa o lancia thesis ai sa vezi ce inseamna cu adevarat un design frumos si daca tot vreti sa faceti comparatii hai sa punem un fiat coupe langa toate astea , sa vedem care e mai frumoasa si daca e vorba de masini bengoase cu un anume pret destul de ridicat bagam si maserati langa ele sa vedem rezultatele :) si saab sa nu mai zic , un aspect deosebit , masini cu suflet pe care nu le caracterizam dupa siglele bmw sau audi ;) |
Quote:
Tu lucrezi la mahindra ma de ii iei apararea la hidosenia aia? Ai vazut vreodata vreuna in realitate? Si cine dreaqu ti a zis tie ca n ar fi rea? Probabil se referea la ea ca pe post de cotet pt gaini, dar cred ca si daca obligi gainile sa se cazeze in ea intarca si nu mai vezi nici oua, eventual cocosu sa sucombeze unu. tinere, e facuta in india si basta si ca sa iti faci o idee de calitate gandeste te la firma TATA care cam tot aia face. Vrei sa zici ca masina dupa care a fost copiata(hyundai galoper)nu arata rau, dar asta e chiar teribila. Vedeate as intr o Mahindra! |
nissan tiida?
trebuie si ea adaugata aici...e chiar urata!!! |
Quote:
|
fiat multipla,opel agila,toate ssangyong-urile,bmw x6
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning