![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
La Multi Ani grasule, sa ne traiesti 1000 de ani ... te-am pupat si astepta urmatoarea paranghelie :)))) apropo, mai fa si u niste condimente din alea d ale tale :))))
revin cu o complectare :))))) Gangstah ™: explica la lume ce condimente- Gangstah ™: ma bagi la parnaie deci grasu are un stil special de a face condimente pt gratar .... pune op din aia si o din aia si una dinailalta si iese condimentu ... mai bn sa il lasam pe el sa ne explice :)))) asa k te rugam explica reteta ta de gratar :))) apropo sa va zic un mic secret :)) daca va cheama grasu la gratar sa nu il refuzati k mancati si grataru pe care se pune carnea la cum gateste nebunu :))))) dar dekt sa plictisim lumea cu vorbe sa le aratam mai bine niste poze asa k grasule te rugam pozele :))) |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
la multi ani grasule sa fi sanatos sa poti sa faci cat mai multe modificari la golf
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
azi am fost si am vorbit la vopsitorie...o sa ma coste 500 euro si sper ca pana la sfarsitul lui iunie sa reusesc sa o termin toata |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
ce fel de chit ai folosit si de unde ai cumparat materialele?
|
Quote:
fibra o poti lua de pe net cu tot cu intaritor si rasina kitul de la orice policolor sau magazin de vopsele auto;) |
Quote:
|
Gangstah este criza :lol::lol::lol: poate deasta nimeni numai posteaza nimic cu modificarile facute,macar ai tu ce ne arata :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
pai ma HFV-ule tu ai dezmembrat toata masina si ai puso la punct nu crezi ca near fi rusine sa postam ca am mai schimbat un bec , am curatat tapiteria si am facut pana la rezerva ? :))
|
Quote:
|
URC - Urban Racing Crew : un club al pasionatilor de tuning/masini/motociclete/etc.
Facem inscrieri pentru a ne extinde in mai multe orase ale tarii. Se cauta: Membrii - seriosi, de incredere, care pot strange oameni in orasele lor In urma activitatii din oras, se vor desemna: Presedintele filialei, vicepresedinte si organizator. Pentru mai multe detalii: messenger - baobab_ro, cu specificatie URC. |
Quote:
|
Quote:
poi sa stii ca esti singurul care mai baga bani in masini in orasul asta :P:P:P:P:P bafta in continuare, bara de pe fata a iesit super super tare, te felicit, acum sunt curios cum o sa-ti iasa "curu".......bafta ... |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Sapatamana asta imi fac si eu jentile la dacie :D negre cu buza argintie ma ajuta cineva sa le fac :D :lol:
|
Saptamana asta imi fac si eu jentile la dacie :D negre cu buza argintie ma ajuta cineva sa le fac :D :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Asa cum am promis , am terminat si eu de facut jentile postez o poza sa ziceti daca va place http://i46.tinypic.com/2ze9cti.jpg urmeaza bad boy look care este ceva mai greu am nevoie de un tinichiger :lol:
|
Quote:
|
''tinichigiu'' asa cum zici tu :d
|
Quote:
|
Quote: