Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

Gangstah 30-05-10 03:27

Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 3395851)
deocamdata nu am decat o calibra 2.5 V6 care m-a costat decat 700£ dar sper ca in vara o sa imi iau ce mi-am propus si nu e decat 3800£ Nissan SkyLine full Tunning

tu spui si tu te contrazici......:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rol leyes2:???::shock::sad::!:

Gangstah 30-05-10 03:28

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3400549)
:D:D daca nu vreti numai vin :D:D

lasati omu sa vina si sa ne distram cum ne place noua....te asteptam in continuare:!:

robby_sev 30-05-10 03:30

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3400599)
lasati omu sa vina si sa ne distram cum ne place noua....te asteptam in continuare:!:

am glumit prietene :))))) si mai lasa-l si pe tiganu ce ai cu el ?:))))

LauGSI 30-05-10 03:32

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3400598)
tu spui si tu te contrazici......:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rol leyes2:???::shock::sad::!:

Sunt scumpe taxele in Anglia ma...nu e ca la Romania o inscrii ii faci un cacat de asigurare si te doare la banana...masinile is ieftine dar sunt scumpe taxele ca sa iti tii o masina aici...:P

Gangstah 30-05-10 03:34

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 3400601)
Sunt scumpe taxele in Anglia ma...nu e ca la Romania o inscrii ii faci un cacat de asigurare si te doare la banana...masinile is ieftine dar sunt scumpe taxele ca sa iti tii o masina aici...:P

atunci mergi pe jos si fa bulanu frumos...:twisted:

robby_sev 30-05-10 03:34

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 3400601)

tigane, uita-te nana la Top Gear k zic aia ce masina sa iti iei si ce nu si explica si de taxe :)))))))))

robby_sev 31-05-10 01:27

La Multi Ani grasule, sa ne traiesti 1000 de ani ... te-am pupat si astepta urmatoarea paranghelie :)))) apropo, mai fa si u niste condimente din alea d ale tale :))))

revin cu o complectare :)))))

Gangstah ™: explica la lume ce condimente-
Gangstah ™: ma bagi la parnaie

deci grasu are un stil special de a face condimente pt gratar .... pune op din aia si o din aia si una dinailalta si iese condimentu ... mai bn sa il lasam pe el sa ne explice :)))) asa k te rugam explica reteta ta de gratar :)))

apropo sa va zic un mic secret :)) daca va cheama grasu la gratar sa nu il refuzati k mancati si grataru pe care se pune carnea la cum gateste nebunu :))))) dar dekt sa plictisim lumea cu vorbe sa le aratam mai bine niste poze asa k grasule te rugam pozele :)))

Gangstah 31-05-10 01:34

Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 3403082)
La Multi Ani grasule, sa ne traiesti 1000 de ani ... te-am pupat si astepta urmatoarea paranghelie :)))) apropo, mai fa si u niste condimente din alea d ale tale :))))

sper ca v-a placut gratarul si ce am facut de ziua mea

robby_sev 31-05-10 01:39

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3403085)
sper ca v-a placut gratarul si ce am facut de ziua mea

sigur k ne-a placut, dar trage si cu pozele :))))

Gangstah 31-05-10 01:50

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 3403091)
sigur k ne-a placut, dar trage si cu pozele :))))

na ma sa ma vada toata tara cum zice salam: AM ACUT SLUGI SI VALETI...EU PE TOTI AM AJUTAT!!!

ovidiu89 31-05-10 18:09

la multi ani grasule sa fi sanatos sa poti sa faci cat mai multe modificari la golf

Gangstah 31-05-10 19:42

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3405010)
la multi ani grasule sa fi sanatos sa poti sa faci cat mai multe modificari la golf

Multumesc...

Gangstah 01-06-10 15:48

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3405331)
Multumesc...

din cauza vremii total aiurea am fost nevoit sa sacrific o camera din apartament numai ca sa vopsesc bara de fata....sper sa placa!
azi am fost si am vorbit la vopsitorie...o sa ma coste 500 euro si sper ca pana la sfarsitul lui iunie sa reusesc sa o termin toata

Gangstah 01-06-10 20:07

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3407712)
sper ca pana la sfarsitul lui iunie sa reusesc sa o termin toata

pana una alta maine o sa slefuiesc si sa vopsesc grila fata deoarece este poroasa si nu imi place neam,si o sa ma apuc sa umplu golul de la haion unde era emblema vw...m-am hotarat sa las manerul in pace deoarece m-am saturat sa stau cu masina parca ar fi de la salubritate nevopsita si in 10 culori...a venit vara si simt nevoia sa am si eu masina aranjata sa ma pot lauda cu ea ...chiar nu mai am rabdare:evil::evil:

Gangstah 01-06-10 21:38

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3408394)
pana una alta maine o sa slefuiesc si sa vopsesc grila fata deoarece este poroasa si nu imi place neam...chiar nu mai am rabdare:evil::evil:

na ca o facui din seara asta :twisted::twisted::twisted:....mai incolo dupa ce se usuca vopseaua bine o si pun pe masina ca seamana cu un copil fara dintii din fata

robby_sev 02-06-10 04:09

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3408745)
na ca o facui din seara asta :twisted::twisted::twisted:....mai incolo dupa ce se usuca vopseaua bine o si pun pe masina ca seamana cu un copil fara dintii din fata

na ca pusasi si grila :)))) poate facem drumu ala k sa fie treaba treaba:))) hai k a iesit bine ;) imi place despre tine :)) Tuning by Gangstah ;))

Gangstah 02-06-10 09:37

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 3409361)
na ca pusasi si grila...hai k a iesit bine....Tuning by Gangstah ;))

don't you wish your boyfriend was a gangsta like me...but he aint

ovidiu89 02-06-10 11:50

ce fel de chit ai folosit si de unde ai cumparat materialele?

Gangstah 02-06-10 15:27

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3409971)
ce fel de chit ai folosit si de unde ai cumparat materialele?

filbar de sticla...kit de fibra si kit normal
fibra o poti lua de pe net cu tot cu intaritor si rasina
kitul de la orice policolor sau magazin de vopsele auto;)

Gangstah 03-06-10 20:10

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3409652)
don't you wish your boyfriend was a gangsta like me...but he aint

de cand nu mai postez eu pe aici iar s-a golit forumul....hai fratilor si voi cu tuning la masinile voastre....

DJBOSS 04-06-10 00:14

Gangstah este criza :lol::lol::lol: poate deasta nimeni numai posteaza nimic cu modificarile facute,macar ai tu ce ne arata :D

Gangstah 04-06-10 01:38

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3414597)
Gangstah este criza :lol::lol::lol: poate deasta nimeni numai posteaza nimic cu modificarile facute,macar ai tu ce ne arata :D

maine sau poimaine imi vine asta.....

Gangstah 04-06-10 01:39

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3414690)
maine sau poimaine imi vine asta.....

apropo...multumesc si iar multumesc vlad din pitesti....nu imi vine sa cred dar omul prefera sa ajute un nevoias si un impatimit decat sa o dea la cineva pe bani mai multi:!::!::shock::???::shock::???::shock::???:

Lekio 06-06-10 15:38

pai ma HFV-ule tu ai dezmembrat toata masina si ai puso la punct nu crezi ca near fi rusine sa postam ca am mai schimbat un bec , am curatat tapiteria si am facut pana la rezerva ? :))

Gangstah 06-06-10 20:56

Quote:

Originally Posted by Lekio (Post 3420373)
pai ma HFV-ule tu ai dezmembrat toata masina si ai puso la punct nu crezi ca near fi rusine sa postam ca am mai schimbat un bec , am curatat tapiteria si am facut pana la rezerva ? :))

nu are de ce sa va fie rusine din moment ce voi macar stiti cum se schimba un bec si de schimba o roata....

babyemporio 08-06-10 01:35

URC - Urban Racing Crew : un club al pasionatilor de tuning/masini/motociclete/etc.
Facem inscrieri pentru a ne extinde in mai multe orase ale tarii.
Se cauta:
Membrii - seriosi, de incredere, care pot strange oameni in orasele lor
In urma activitatii din oras, se vor desemna: Presedintele filialei, vicepresedinte si organizator.
Pentru mai multe detalii: messenger - baobab_ro, cu specificatie URC.

Gangstah 18-06-10 00:56

Quote:

Originally Posted by Lekio (Post 3420373)
HFV-ule tu ai dezmembrat toata masina si ai puso la punct

cateodata am impresia ca sunt singurul din severin care mai modifica la "ha" masina.....tocmai ce am facut un upgrade la muzica..am pus doua gz titanium mk2 de 350 w rms la 4 ohmi bucata intr-o incinta dubla....maine este montajul final pt ca asta seara am venit tarziu de la munca si mai aveam de montat 2 neoane in cutie pt ca difurile sunt transparente si vreau sa iasa ceva misto daca tot pierd timpul cu ele.....oricum nu ma opresc aici,cine ma stie isi da seama ca e ceva de moment si ca o sa urmeze ceva spectaculos....mai am un pic si urmeaza vopseaua finala la masina si la jante(banii arza-i focul)(prea multe lucruri care imi plac in acelasi timp scurt)...in rest noapte buna si ne auzim cand o sa mai fac urmatoarea modificare la masina,asta in cazul in care nu mai exista cineva care face modificari la masina sa personala si nu vrea sa ne zica si noua......

florin_andrey86 18-06-10 19:32

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3449350)
cateodata am impresia ca sunt singurul din severin care mai modifica la "ha" masina.....tocmai ce am facut un upgrade la muzica..am pus doua gz titanium mk2 de 350 w rms la 4 ohmi bucata intr-o incinta dubla....maine este montajul final pt ca asta seara am venit tarziu de la munca si mai aveam de montat 2 neoane in cutie pt ca difurile sunt transparente si vreau sa iasa ceva misto daca tot pierd timpul cu ele.....oricum nu ma opresc aici,cine ma stie isi da seama ca e ceva de moment si ca o sa urmeze ceva spectaculos....mai am un pic si urmeaza vopseaua finala la masina si la jante(banii arza-i focul)(prea multe lucruri care imi plac in acelasi timp scurt)...in rest noapte buna si ne auzim cand o sa mai fac urmatoarea modificare la masina,asta in cazul in care nu mai exista cineva care face modificari la masina sa personala si nu vrea sa ne zica si noua......

poi sa stii ca esti singurul care mai baga bani in masini in orasul asta :P:P:P:P:P

bafta in continuare, bara de pe fata a iesit super super tare, te felicit, acum sunt curios cum o sa-ti iasa "curu".......bafta ...

Gangstah 18-06-10 21:52

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 3451070)
poi sa stii ca esti singurul care mai baga bani in masini in orasul asta :P:P:P:P:P

bafta in continuare, bara de pe fata a iesit super super tare, te felicit, acum sunt curios cum o sa-ti iasa "curu".......bafta ...

uite ce imi bagai azi in masina.....nebunie.. se aude super fain

robby_sev 18-06-10 23:09

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3451387)
uite ce imi bagai azi in masina.....nebunie.. se aude super fain

gogule pot sa iti spun k e super tare si bea astept sa aud ce poate duice ... sper k nu ai pe acolo si ce era promis pt mine :))))) dar mai mult k sigur ala e :)))) vezi k se apropie ziua mea si poate imi faci cadou tubu tau al vechi :)))) jur k nu ma supar ... hai te poopa robby si spor la treaba in continuare ;) apropo :)))))))) mi-am schimbat si eu in sfarsit trapa si plafonu =)))))

DJBOSS 19-06-10 17:13

Sapatamana asta imi fac si eu jentile la dacie :D negre cu buza argintie ma ajuta cineva sa le fac :D :lol:

DJBOSS 20-06-10 01:04

Saptamana asta imi fac si eu jentile la dacie :D negre cu buza argintie ma ajuta cineva sa le fac :D :lol:

Gangstah 21-06-10 20:04

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3454006)
Saptamana asta imi fac si eu jentile la dacie :D negre cu buza argintie ma ajuta cineva sa le fac :D :lol:

iti dai seama ca daca vroia vreunu sa te ajute se anunta el singur nu trebuia sa il intrebi tu...eu oricum sunt la servici si nu mai am timp nici de masina mea asa ca....pace si sa ne auzim de bine!!!

Gangstah 21-06-10 20:05

Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 3451585)
apropo:am schimbat si eu in sfarsit trapa si plafonu

lasa vrajala si hai sa dai de baut ca doar e ziua ta azi....La multi ani:MICUTULE!!!

robby_sev 22-06-10 18:51

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3458728)
lasa vrajala si hai sa dai de baut ca doar e ziua ta azi....La multi ani:MICUTULE!!!

ms nana , cu intarziere dar de .... stresiunea cik mai invatz si eu din cand in cand :))) aaa am facut inca o modificare :))) am schimbat un bec la omega :))))))))))) si am pus si o aparatoare la motor si mai am de pus o contraaripa =))))))))))) mari modificari :)))) vezi k o sa trebuiasca sa ma ajuti la vectra knd ajung acasa ;) ne auzim un telefon. spor la treaba...

DJBOSS 26-06-10 22:16

Asa cum am promis , am terminat si eu de facut jentile postez o poza sa ziceti daca va place http://i46.tinypic.com/2ze9cti.jpg urmeaza bad boy look care este ceva mai greu am nevoie de un tinichiger :lol:

robby_sev 27-06-10 00:15

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3472693)
Asa cum am promis , am terminat si eu de facut jentile postez o poza sa ziceti daca va place http://i46.tinypic.com/2ze9cti.jpg urmeaza bad boy look care este ceva mai greu am nevoie de un tinichiger :lol:

ce dacie bagaboanta ai nebunule :))) si "tinichiger" nush dak gasesti, dar stiu un tinichigiu :))))))

DJBOSS 27-06-10 16:43

''tinichigiu'' asa cum zici tu :d

Gangstah 27-06-10 21:35

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3472693)
am terminat jentile(jantele)...urmeaza bad boy look

pana una alta da stikerele jos de pe usi...sa fim seriosi eu macar aveam pe masina ce scria pe usi....arata si mie ce ai de la oz si/sau ce mai scrie pe acolo:oops::oops::cry::???::!::!::shock:

robby_sev 28-06-10 00:19

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3475096)
pana una alta da stikerele jos de pe usi...sa fim seriosi eu macar aveam pe masina ce scria pe usi....arata si mie ce ai de la oz si/sau ce mai scrie pe acolo:oops::oops::cry::???::!::!::shock:

poate sa lase dekt dacia si pilot k poate acolo a facut scoala de soferi :)))

All times are GMT +2. The time now is 07:49.

- Copyright 2026 4Tuning