Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club NUBIRA (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/41299-club-nubira.html)

Bolt 11-03-10 18:58

Re: Club NUBIRA

pai ... ce ideii,ca pareri nu sunt prea multe..este doar o nubira sx cu niste jante care o fac sa arate ca un tractor cu toate ca modelul este frumos dar sunt prea mari..xenon 6000k in proiectoare? sau ce ai acolo ...da mai multe detalii despre ea ai facut si alte modificari... ?

nt98adu 11-03-10 20:29

Si daca ii mai adaugi un esapament de la 114 hp cred ca v-a ajunge direct la 130hp.

Tu chiar crezi ce spui aici?:lol: Pana la cai putere, coboara masina cu o suspensie adecvata, altfel in curbe, cu atatia cai te rastorni! Si mai citeste cate ceva despre remaparea ECM, chip tuning etc.;) A si pune o fisa dino sa vedem si noi caiutii!

Geo_ZGA 11-03-10 20:40

Din pacate, multumita filtrului, care apropos, nu ne-ai spus ce marca este si ce tip.... nu cred sa ai in plus mai mult de 2-3 cp, daca ii ai si pe aia. La un filtru conic poti chiar sa pierzi cai, daca e montat aiurea si trage aer cald.
Cei 2-3 cai in plus oricum cred ca i-ai pierdut, in momentul in care ai pus jantele...
Ca sa castigi ceva cp in plus, dar nu valori astronomice, ai alte variante, nu morisca aia electrica supranumita "turbina". Comprima motorul, fa-i o admisie calumea, care sa traga aer rece si cu cat mai putine coturi de la filtru la clapeta, lustruieste galeriile, rectifica scaunele la supape si schimba supapele daca e cazul, sa inchida perfect, fa-i o evacuarea cap-coada sport, inclusiv galeriile (serpi) si abia la final... remapare sau chip, cum vrei tu sa-i spui :)

Bolt 11-03-10 21:01

genn..pe cine certati voi 2 :lol: :rolleyes2

nt98adu 11-03-10 21:07

Aaaa, nu.... discutam si noi:oops:

Geo_ZGA 11-03-10 21:19

Nu certam pe nimeni :D Dadeam cateva sfaturi... unul zice de suspensii... altul de motor... ne completam si poate iese ceva la final.

Stefy88 12-03-10 09:11

salutare oameni buni despre ce este vorba aici ca am pierdut randul....:inyourfac

nubira2ph 21-03-10 08:42

se cearta baietasii astia cu masini bengoase si cu cel mai mare bun gust ...pe masina mea..ce sa va zic bai baietii soferia nu se masoara pe forum si nici puterea masinii..banuiesc ca aveti aproape vreo 30 de ani ... dar se pare ca degeaba.va salut baieti ,cu mult respect

nubira2ph 21-03-10 08:48

nu vreau sa supar pe nimeni , dar meritati vorbe mult mai grele din partea mea .. nu e frumnos..aci fiecare isi prezinta masina fiecare dupa posibilitati, nu mai spun de criticiile voastre pun pariu ca nu aveti idee despre mecanica.stati acolo in plata voastra ...fiti cuminti ca nu sunteti regii soselelor

banzay 21-03-10 09:05

exagerezi si tu aici :) Masina arata bine, imi place, sunt fan masini argintii... Si jantele sunt frumoase, dar... masina parca prea sta cocotata. Trage-i o suspensie mai joasa cum se spunea si mai sus... si bag mana in foc ca o sa iti placa :)

nubira2ph 21-03-10 09:08

intradevar nu contest..dar nu trebuia spusa sub forma aia... suspensie sport pt daewoo nubira nu am gasit pe nici o pagina in romania .aveti ideei cunostinte....sau macar n iste arcuri sport...masina oricum este instabila .. si f usoara.te salut mutumesc de aprecier :)

banzay 21-03-10 09:32

Intradevar...pt nubira se gaseste ceva mai greu. Dar ia legatura cu userul Bolt, el am inteles ca si-a luat suspensie sport.

In rest...sa ne descretim un pic fruntile mai bine, daca si aici ne suparam, in viata reala ce ne mai ramane? :P Numai bine!

nubira2ph 21-03-10 10:24

corect .. tesalut mult respect

Bolt 21-03-10 10:33

Quote:

Originally Posted by nubira2ph (Post 3205007)
intradevar nu contest..dar nu trebuia spusa sub forma aia... suspensie sport pt daewoo nubira nu am gasit pe nici o pagina in romania .aveti ideei cunostinte....sau macar n iste arcuri sport...masina oricum este instabila .. si f usoara.te salut mutumesc de aprecier :)

masina nu este instabila nici stock dar tu ai facut-o asa pt ca ai pus jantele alea care i-au ridicat centru de greutate deci masina si-a pierdut stabilitatea optiuni sa o faci sport ai destule trebuie sa stiii sa cauti prima data daca vrei sa vezi cum se comporta cu arcuri sport si nu vrei sa spargi multi bani pe H&R Apex Spax si alte firme super bune poti incepe ft lejer cu arcuri de la FK cum am eu in combinatie cu un set de amortizoare pe gaz+ulei monroe...daca vrei ceva si mai bun poti opta pt arcuri H&R care sunt excelente dar si diferenta da bani este relativ mare...toata treaba este sa stii unde sa cauti+bani sa fie ca de gasit se gasesc destule...;) a si uite un link gasesti foarte multe aici http://www.europerformance.co.uk/pag...r=daewoonubira

nubira2ph 21-03-10 10:42

multumesc mult pt ajutor .dar am o rugaminte ca nu ma pricep ..cum fac sa comand de pe un site din anglia ? nu am mai comandat pana acu .

nt98adu 21-03-10 10:46

@Bolt, din felul cum posteaza un user, iti dai seama cand si daca trebuie sa dai replica sau nu. E apreciabil gestul tau, insa unii chiar nu merita sfaturi.
Cred ca se cunoaste faptul ca o suspensie sport pentru Nubira 2 costa 1200 euro, iar pentru Nubira1 500 euro. Asta include telescoape si arcuri. Cine are bani da, cine nu procedeaza asa cum am procedat eu.

Si e valabil pentru toata lumea cu Nubira care doreste suspensie sport: Indiferent ce arcuri pune-ti pe masina, amortizoarele trebuie obligatoriu pe gaz. Altfel e jale la gropi.

nt98adu 21-03-10 10:55

Quote:

Originally Posted by nubira2ph (Post 3204959)
se cearta baietasii astia cu masini bengoase si cu cel mai mare bun gust ...pe masina mea..ce sa va zic bai baietii soferia nu se masoara pe forum si nici puterea masinii..banuiesc ca aveti aproape vreo 30 de ani ... dar se pare ca degeaba.va salut baieti ,cu mult respect

Daewoo nu e o masina bengoasa baietas, insa daca vrei sa faci ceva la ea si nu stii asculta sfatul celor care din greseli au invatat. Faptul ca vii cu afirmatii nefondate, denota lipsa de informatii. Pentru asta te invit la lectura sau daca am gresit eu referitor la caii putere, anexeaza o fisa dino si eu plec capul in fata ta.;)

Bolt 21-03-10 10:56

1 Attachment(s)
sunt solutii sa iti faci suspensii sport de ramai gura casca hai sa iti arat ce a facut un maniac coilovers din amortizoare intarite de nubira + arcuri luate de la dezmembrari de la o masina sport..si uite asa si-a facut suspensie sport reglabila 5 cm :lol: cost total 200$

nt98adu 21-03-10 10:59

Cam despre asta e vb. ca sa nu arunci o caruta de bani pe fereastra, iar rezultatele sunt mai mult decat notabile.:lol: Totul e sa stii si sa vrei sa pui in practica.:-)

Stefy88 22-03-10 18:59

2 Attachment(s)
salutare oameni buni....ca tot veni vb de suspeni as avea si eu o intrebare:
ce ziceti 2 telescoape monroe gaz+ulei pt nubira II spate 150 ron ambele,nu noi bineinteles...falosite cam 10-20 mii km,se merita sau mai bine imi iau noi?

si niste poze cu protectiile pt praguri:D:D

nt98adu 22-03-10 19:16

Super frumos!:lol: Vreau si eu protectii de genul pentru praguri! De unde se pot cumpara?

Cat priveste telescoapele, verifica-le sa nu fie curse, inainte de achizitie. Daca sunt gaz-ulei si la banii astia, ar merita achizitia.

Bolt 22-03-10 19:23

din cate stiu eu nu sunt protectii din plastic sauceva care sa reziste in timp sunt din hartie...autocolant sau ceva de genu nu ? cat despre telescoape..sunt de aceas parere cu nt98adu la bani aia chiar merita

Stefy88 22-03-10 19:25

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 3209601)
Super frumos!:lol: Vreau si eu protectii de genul pentru praguri! De unde se pot cumpara?

Cat priveste telescoapele, verifica-le sa nu fie curse, inainte de achizitie. Daca sunt gaz-ulei si la banii astia, ar merita achizitia.

ai PM!

Stefy88 22-03-10 19:28

Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 3209625)
din cate stiu eu nu sunt protectii din plastic sauceva care sa reziste in timp sunt din hartie...autocolant sau ceva de genu nu ? cat despre telescoape..sunt de aceas parere cu nt98adu la bani aia chiar merita

sunt din autocolant dar este de calitate,ORACAL...mie imi plac mult...am gasit si de aluminiu...dar scumpe.....vreo 200 de euroi,speciale pt nubira...

cat despre telescoape...ramane de vazut....ma mai gandesc daca sa le iau noi...sau pestea...

nt98adu 22-03-10 19:55

Un telescop nou pe ulei costa intre 225 si 240ron. Eu zic ca daca sunt bune sa nu stai pe ganduri. La banii astia chiar e pomana!:idea:

Stefy88 22-03-10 19:59

pai cam asa ar fi....cred ca o sa le iau...dar ce parere aveti...se merita sa le schimb doar pe spate,mi-e sa nu "topaie" un pic de spate pe urma...

nt98adu 22-03-10 20:51

Din contra: Spatele v-a fi mult mai rigid decat fata.;)

Geo_ZGA 23-03-10 14:06

Eu am pus pe a mea protectii din aluminiu, universale, marca Pilot... nu sunt cine stie ce, nu sunt dedicate pe masina, dar sunt rezistente si arata binisor daca le pui bine pe prag. Eu le-am pus pe masca de plastic, de deasupra pragului... acolo mereu dau cu piciorul, eu si mai ales pasagerul din dreapta.
Se gasesc mai peste tot... piese auto, targuri, hyper-marketuri... eu le-am luat cu vreo 20 lei acum 2-3 ani din Carrefour.

Stefy88 23-03-10 15:13

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 3211896)
Eu am pus pe a mea protectii din aluminiu, universale, marca Pilot... nu sunt cine stie ce, nu sunt dedicate pe masina, dar sunt rezistente si arata binisor daca le pui bine pe prag. Eu le-am pus pe masca de plastic, de deasupra pragului... acolo mereu dau cu piciorul, eu si mai ales pasagerul din dreapta.
Se gasesc mai peste tot... piese auto, targuri, hyper-marketuri... eu le-am luat cu vreo 20 lei acum 2-3 ani din Carrefour.

pozeeee....poze.......vrem poze!:D:D:D

as cam vrea si eu pt acel plastic ca si la mine se intampla la fel,eu ca eu...dar cel din dreapta si spate .....:evil::evil::evil:....parca ar avea picioare in ghips!!!

Geo_ZGA 23-03-10 16:21

Nu am poze facute, cu protectiile de la praguri... dar sunt in genul celor postate mai sus, doar ca din aluminiu cu autoadeziv. Eu am pus doar pe fata.
Ce plastic? Eu ma refeream ca am pus protectia pe plastic, nu pe pragul de metal... fiindca acolo lovesc mereu cu piciorul, fiind mai sus.

Stefy88 23-03-10 18:11

si eu tot la acel plastic ma refeream.....acela de deasupra pragului de metal....la interior

Stefy88 27-03-10 20:09

salutare oameni buni!

ieri m-am apucat sa mai fac unu alta pe la masina...un pic de curatenie...verificari...schimbat un bec un proiector...niste autocolant pe acel plastic de la manetele de la capacul de benzina si de la portbagaj...si acele plsatice de la oglinzi, din interior!

am vrut sa dau fata de usa de la sofer jos...si surpriza...nu am reusit:???:

deci: am dat plasticul acela de vb de el de la oglinda...manerul cu butoanele de la geamuri, acele 3 clipsuri cu surub...si cam atat!!insa nu am putut da jos manerul de la clanta si clanta jos, doar acolo mai parea sa tina...in rest a iesit.:???:

ceva sfaturi...imformatii despre cum sa dau si eu fata de usa jos:?::?::?:...defapt clanta nu stiu cum e prinsa acolo, chiar nu-mi dau seama...nu se vede nici un surub, nici o clema...am tras de ea dar imi era frica sa nu o rup!!!

numai bine!

scuze de cele 2 posturi identice aproape...dar nu am vazut...am avut impresia ca nu s-a incarcat pagina si nu s-a postat!!!:oops:

Magnito 28-03-10 21:44

salutare baieti care vinde un far pe stanga de nubira k am mare nevoie pls

nt98adu 29-03-10 18:08

Quote:

Originally Posted by Stefy88 (Post 3224725)
salutare oameni buni!

ieri m-am apucat sa mai fac unu alta pe la masina...un pic de curatenie...verificari...schimbat un bec un proiector...niste autocolant pe acel plastic de la manetele de la capacul de benzina si de la portbagaj...si acele plsatice de la oglinzi, din interior!

am vrut sa dau fata de usa de la sofer jos...si surpriza...nu am reusit:???:

deci: am dat plasticul acela de vb de el de la oglinda...manerul cu butoanele de la geamuri, acele 3 clipsuri cu surub...si cam atat!!insa nu am putut da jos manerul de la clanta si clanta jos, doar acolo mai parea sa tina...in rest a iesit.:???:

ceva sfaturi...imformatii despre cum sa dau si eu fata de usa jos:?::?::?:...defapt clanta nu stiu cum e prinsa acolo, chiar nu-mi dau seama...nu se vede nici un surub, nici o clema...am tras de ea dar imi era frica sa nu o rup!!!

numai bine!

scuze de cele 2 posturi identice aproape...dar nu am vazut...am avut impresia ca nu s-a incarcat pagina si nu s-a postat!!!:oops:

daca bagi o surubelnita fina vei observa ca ornamentul de pe manerul interior e prins in 4 clipsuri. Fortezi putin, iese si scoti finitia de portiera.

nt98adu 29-03-10 18:10

Quote:

Originally Posted by Magnito (Post 3227959)
salutare baieti care vinde un far pe stanga de nubira k am mare nevoie pls

Eu ti-am spus ca am 2 insa, interiorul e facut cu negru. Ambele faruri le dau la 350ron in ideea in care unul nou costa 420ron. Tu decizi.

Stefy88 29-03-10 20:57

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 3230342)
daca bagi o surubelnita fina vei observa ca ornamentul de pe manerul interior e prins in 4 clipsuri. Fortezi putin, iese si scoti finitia de portiera.

sa inteleg: bag sulubelnita intre acel plastic de la clanta si fata de usa...acolo fiind acele cleme de care zici tu,nu?si ar trebui sa iasa afara plasticul acela de la clanta si apoi fara nici o problema si fata de usa...

multumesc adu`;)

nt98adu 29-03-10 21:33

Da, ai inteles bine: ornamentul de plastic are niste cleme care se fixeaza pe manerul interior (ala de deschizi portiera)

Stefy88 30-03-10 20:24

2 Attachment(s)
ms mult 'adu;)...am reusit sa desfac fata de usa;);)

azi....de plictiseala am fost pana in oras sa-mi cumpar niste autocolant negru mat sa-mi mai fac cate ceva de lucru pe la masina, sa mai colantez ceva pe la ea...colantai niste plastice pe la interior...in sfarsit...

si imi trecu o idee prin cap....sai fac manerele de la portiere negre...ast o parere...ce ziceti i-ar sta bine sau nu:?::?::?:il pusai doar provizoriu sa vad cum i-ar sta si il dadui jos!

nt98adu 30-03-10 20:36

Nu stiu ce sa zic....insa unii si-ar dori manerele in culoarea caroseriei si tu sa le faci negre? Daca-ti place cum da si nu da rau, le poti face negre. Autocolantul il dai jos si gata cand te plictisesti de aspectul exterior.

Le; Mai bine baga niste jante.;)

Stefy88 30-03-10 20:43

stiu asa este, ai mare dreptate...facui asta de plictiseala...pe mine unul nu prea ma incanta...ii facui o poza...vazui cum ii sta si il dadui jos....voiam sa mai "misc" ceva pe la ea:D,mai mult de plictiseala si cum ai zis si tu `adu uni vor in culoarea caroseriei ....si ma gasii eu.....:lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:28.

- Copyright 2026 4Tuning