![]() |
Re: Intalniri
parca tot mai frumoase is intalnirile astea ...
|
ziceti ca are si ceara minunatia asta? dar tot tu lustruiesti nu?:D
|
da tu trebe sa iti iei laveta daca nu ai si sa o stergi, sapt trecuta am fost, 2 fise am reusit sa o spal da dupa aia m-am gandit ca 8lei m-a costat si dincolo cu 12 mi-o spalau baieti
|
Eu am fost ieri la H20 in parcarea Promenada, nu m-a impresionat prea tare. In pretul promotional de 10RON:shock: e inclus spalatul, ceara si o fisa pt aspitator. E nou si intru-un loc tare trendy da nu spala mai bine decat celelalte spalatorii automatizate, iar partea cu ceara..nu stiu. Eu n-am observat nici un efect. Aspiratorul e fain, ai timp sa-ti faci linistit tot interiorul si portbagajul Da in rest pt banii astia.. mai bine dai 12-15lei, vorba ta WOW, pt un spalat ca lumea.
|
nu vreau sa fiu rau , dar asta e topicul intalnirilor , aveti alt topic "chat-ul"
|
my bad;)
|
am fost un pic pe la spalatorii zilele astea si ziceau k cam *** buha de cand au deschis spalatoriile astea''automate''.......
|
duminica ii gratis spalatoria automata la ZSOLT pe gh doja.
|
Multumim ms06jbr pt informare ;);););)
|
ce ati facut aseara ?
|
vinerea asta ceva miscare ? sper sa`mi fie gata bijuteria...numa pe la 11juma o sa ajung...
|
toata lumea diseara sus la platou...o sa ne jucam un mic joc :)
|
Quote:
|
merge fara :)
|
damn..there goes the fun:bored: :mrhappy:
|
Quote:
|
Da pai;) De azi is officially gata cu examenele deci e sarbatoare:D (Am mai fost de cateva ori) Ora?
|
Quote:
|
Mnaaaa asa na macar am dat jos panza de paianjeni de pe thread :P hai ca viu sha eo ! ! !
|
foarce fain! sa mai fie ca asta
|
Quote:
|
nu ati facut vreun filmulet ..ceva?
|
nup, nu se poate
|
Quote:
|
Din pacate a intervenit ceva si a trebuit sa plec dupa Majestic:|...Dar din cate vad ca v-ati distrat. Permise, taloane intacte?:-)
|
Quote:
|
si cum e distractia??
|
Quote:
|
taci ma ca a fost bine:lol: mai ales tie ti-a placut, diugule
|
Quote:
:rolleyes2 |
Quote:
|
Sper sa ma bag si eu la urmatoarea ocazie...ce-i drept cu sanse slabe ca oricum ma auziti de la un km:rolleyes2
|
Quote:
|
Chiar o fost fain... daca o sa fim mai multi si mai fain o sa fie ....:twisted:
|
Quote:
|
chiar asa, prezinta-te oszkar
|
DISEARA TOATA LUMEA LA PLATOU...PE LA 10:30 - 11...IO O SA AJUNG PE LA 11:30...BAFTA...
PS: prezenta OBLIGATORIE!!! m-am saturat de toti care isi dau cu parerea pe forum si nu isi arata vreodata fata...toti sus la platou !!! |
BBAaaaaa da nu strigaaa BAAAAA :)) tu cu gura mare si vii maine :D dupa 00:00 :lol:
|
Quote:
|
Poate mai apar si eu la urmatoarea intalnire...
Sa imi repar masinuta mai intai... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning