Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe SXL (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/407164-e36-coupe-sxl.html)

alex_77_marius 05-04-15 21:29

Re: E36 - coupe SXL

Desi in Romania BMW (si nu numai) au o reputatie destul de proasta din cauza unor melteni care si-au batut joc de masini cu tot felul e tiganii masina asta e una care arata foarte bine reflectand bunul gust al proprietarului.Important e ca masina arata asa cum iti doresti si ca e apreciata de cei care stiu ce inseamna bunul gust,munca si sacrificiile facute pentru a avea o asa masina.

Marian_nebunu 05-04-15 21:48

5 Attachment(s)
MULTUMESC DANI R5 PENTRU TOT CE A FACUT LA ACEASTA MASINA SI MULTUMESC ANVELOPE NFS PENTRU ACEST SET DE JANTE SUPERB !

Marian_nebunu 06-04-15 13:17

3 Attachment(s)
2 POZE CU BEST RIMS LOCUL 2.....

SI INCA 1 POZA CU MASINA , SI CASA SURPRIZELOR LANGA CU PORTILE RIDICATE !

Sparkle_81 06-04-15 13:38

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5791470)
POZA CU MASINA , SI CASA SURPRIZELOR LANGA CU PORTILE RIDICATE !

:o:o:o Ce aiurea arata ! Zici ca e tunning spaniol/braziliano/cocale.

De cacat.

kathalin 06-04-15 15:18

Masina ta este deosebit de frumoasa si cu un set up pe masura in ceea ce priveste jantele. Doar daca privesti pozele atasate se poate afirma ceea ce am spus mai sus. Nu cred ca exista termen de comparatie intre loganul respectic si masina ta.
Dar nu inteleg de ce te ataci? In mod normal masina este facuta ca sa iti placa tie, corect?
Eu nu iti inteleg supararea ca ai luat un "jenant loc 2". "Deaia nu mai ploua" - asta ar fi fost abordarea mea. Pentru mine este suficient sa imi placa mie masina si daca mai sunt si altii de parere ca arata bine cu atat mai bine.
Sa ai succes!

Marian_nebunu 06-04-15 19:42

2 Attachment(s)
Ca sa va raspund tuturor pe scurt :

Best german car a luat un e34 facut (desi in expo era un urs m3 original de la mama lui )
Best paint loc 2 a luat o masina colantata !
Best rims deja stiti !
Best stance a luat un urs care (nu avea treaba cu stance ) probabil nici organizatorii nu stiau ce inseamna stance !
si pot continua fara oprire !
Nu am bagat masina sa concurez cu cineva (Nu stiu cate masini din toata expozitia aceea sunt functionale , din toate punctele de vedere , nu stiu cate masini la exterior sunt ok si la baza sunt ruginite...asta chiar nu stiu )
Dar stiu un lucru ..... daca tot au inceput sa jurizeze ... SA O FACA CUM TREBUIE FRATE !
Eu personal spun ca m-am convins de asemenea vrajeli si nu mai particip..
Urmatoarele evenimente vor fi Wheels Arena (ca sa fiu alaturi de Robert si Sese ) si Bmw e36 fest ca sa fiu alaturi de cativa prieteni buni ... ma voi duce la aceste evenimente doar din placere si nu sa concurez cu cineva !

Imi place masina pe care o am , si nu m-a interesat niciodata parerea altora...cei ce o vorbesc de rau sunt pur si simplu carcotasi ieftini......
Am o masina ce are 21 de ani...si impresioneaza oameni ce au masini din anul 2014 !!!
Mai mult de atat chiar nu mai spun..... ca nu are rost.. nu stiu daca trebuie sa demonstrez ceva cuiva .
Au fost oameni ce au vazut masina live (desii pana sa o vada au auzit altceva de la niste persoane de rahat ) si dupa ce au vazut-o... SI-AU SCHIMBAT PAREREA !
Va salut pe toti cu respect , eu CIZMARUL (BAIATU' LU' NEA NICU CEAUSESCU )

melinte_gaby 08-04-15 08:19

deci ai avut si loc langa loganul fermecat ...? si tot esti nemultumit... ce dracu ma.. :))))))

Marian_nebunu 09-04-15 06:58

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by melinte_gaby (Post 5791849)
deci ai avut si loc langa loganul fermecat ...? si tot esti nemultumit... ce dracu ma.. :))))))

a fost o mare omoare sa fiu certat chiar de sotia propietarului de Logan cand i-am rugat sa inchida usa pe dreapta ca veneau toti spectatorii calare pe masina mea sa vada interiorul de ENTERPRISE..................

pana una alta....... cateva poze !

am pus o poza cu jantele mele si niste jante de Bentley puse pe un Passat... Grave rau ...
mentionez ca ambele seturi din fotografie sunt facute la Anvelope Nfs !

AxL MoDo 09-04-15 10:45

credeam ca stilul NFS FNF SRS s-a dus de mult.... Nu am cuvinte si nu imi vine sa cred ca in era noastra masinile 50% fibra de sticla mai sunt apreciate... Cat despre tine mariane... eu unul te inteleg dar sincer nu ar trebui sa renunti sa participi pana la urma nu premiul conteaza si cea ce vad altii, altii care vin si saliveaza langa masina ta, ma gandesc ca asta ti-ar da mai multa satisfactie decat o cupa/diploma ! Asta e romania cu bune cu rele trebuie sa ne obisnuim, romanul nu stie sa aprecieze calitatea ci cantitatea !

Marian_nebunu 11-04-15 09:39

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AxL MoDo (Post 5792092)
credeam ca stilul NFS FNF SRS s-a dus de mult.... Nu am cuvinte si nu imi vine sa cred ca in era noastra masinile 50% fibra de sticla mai sunt apreciate... Cat despre tine mariane... eu unul te inteleg dar sincer nu ar trebui sa renunti sa participi pana la urma nu premiul conteaza si cea ce vad altii, altii care vin si saliveaza langa masina ta, ma gandesc ca asta ti-ar da mai multa satisfactie decat o cupa/diploma ! Asta e romania cu bune cu rele trebuie sa ne obisnuim, romanul nu stie sa aprecieze calitatea ci cantitatea !

nu stiu daca mai are rost sa dezbatem acest subiect...
clar nivelul expozitiei este unul praf .......
masina imi ofera cea mai mare satisfactie nu o cupa si o diploma , dar nu este frumos cand te jigneste cineva in fata.....

si acum 2-3 poze :D :D :D

GFA90 11-04-15 12:06

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5791342)
Voi prezenta tuturor celor ce isi doresc sa participe la evenimente auto ce sunt jurizate de oameni lipsiti de profesionalism si discernamant !
Dupa participarea la evenimentul SAM2015 va pot spune urmatoarele lucruri !

Best Rims au fost votate (nu stiu de catre cine ) niste replici !
Spre surprinderea mea si a mai multor posesori de jante frumoase si cu prestigiu (Bbs Rs , Bbs Rc, Rondell 21 etc ) cele mai frumoase jante din expozitie au fost votate loc 1 niste replici.......

Am luat un premiu jignitor spun eu (si nu doar eu , multi altii ma repet ) Best Rims Loc 2 !

Pe langa toate cele vreau sa va spun ca jurizare este de rahat la un nivel foarte inalt , si sa va argumentez de ce...
Loc 2 cea mai frumoasa masina din expo votata de catre public (desi urnele erau goale , nu a interesat p nimeni sa voteze masinile...am vazut cu ochii mei...si nu am fost doar eu cel ce a vazut asta ) a fost un LOGAN PLIN DE BARE de fibra (derivat din Bodykitul lui Dany GGD - kit ce dateaza de acum 5 ani )... cu un bodypaint facut in aerograf avand chipurile unor femei (ceva gen Casa Surprizelor din oraselul copiilor ) pe o masina sedan cu LAMBO DOORS , un interior gen STAR TREK ENTERPRISE si ca sa fie totul perfect un mare TRIBAL PE LUNETA DIN SPATE (P.S DACA IL CAUTAM IN TORPEDOU SIGUR AVEA CD URI CU GUTA ) ACEASTA MASINA LUAT PREMIU BEST EXPO CAR LOC 2 ....ESTE GROAZNIC SI CONSIDER O INSULTA PENTRU OAMENII CARE CHIAR AU INVESTIT BANI , TIMP SI BUN GUST IN TUNING !

...deaia nu se merita mers la expo-uri,meeting-uri si alte concursuri facute peste noapte si nepregatite ca la carte (cel putin eu o spun din punctul meu de vedere)

cel mai primordial lucru e ca masina este facut asa cum trebuie pt tine si pt ochii celor care stiu cum se face o astfel de lucrare (cuv proiect nu folosesc pt ca acolo deja vb despre chelirea masinii si sa o iei de la ZERO atat parte mecanica cat si electria...chei dinamometrice si lucruri si oameni de calitate)

nu fi necajit pt o diploma si o cupa a carei culoare aurie sau argintie se va sterge dupa 2 ani de zile... premiul tau cel mai mare este in interiorul tau,in garaj si nu in ultimul rand oamenii care te-au ajutat sa au faci asa cum ai vrut si au avut rabdarea sa iti intelega ideeile si pretentiile pt ca stiu cum e sa merg sa te rogi de fiecare si sa cheltui bani pe monstre de culori si sa duci poze cu exmple la jante si alte cate si mai cate si noptile sa nu dormi si a2a zi sa fi chiaun de cap la servici :evil:

o diploma cu nota 10+ si locul 1 o ai de la mine!

Marian_nebunu 14-04-15 22:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GFA90 (Post 5792445)
...deaia nu se merita mers la expo-uri,meeting-uri si alte concursuri facute peste noapte si nepregatite ca la carte (cel putin eu o spun din punctul meu de vedere)

cel mai primordial lucru e ca masina este facut asa cum trebuie pt tine si pt ochii celor care stiu cum se face o astfel de lucrare (cuv proiect nu folosesc pt ca acolo deja vb despre chelirea masinii si sa o iei de la ZERO atat parte mecanica cat si electria...chei dinamometrice si lucruri si oameni de calitate)

nu fi necajit pt o diploma si o cupa a carei culoare aurie sau argintie se va sterge dupa 2 ani de zile... premiul tau cel mai mare este in interiorul tau,in garaj si nu in ultimul rand oamenii care te-au ajutat sa au faci asa cum ai vrut si au avut rabdarea sa iti intelega ideeile si pretentiile pt ca stiu cum e sa merg sa te rogi de fiecare si sa cheltui bani pe monstre de culori si sa duci poze cu exmple la jante si alte cate si mai cate si noptile sa nu dormi si a2a zi sa fi chiaun de cap la servici :evil:

o diploma cu nota 10+ si locul 1 o ai de la mine!

multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru aprecieri

URMEAZA O FILMARE :D ...........

Marian_nebunu 18-04-15 07:45

https://www.youtube.com/watch?v=DpGuqQvFptI

muzica blana , play hd !!!

xxdadixx 22-04-15 08:51

Mike Will Made It!

DariusAlexandru 24-04-15 09:20

http://i1.kym-cdn.com/photos/images/...18/580/c97.png

Marian_nebunu 30-04-15 07:24

1 Attachment(s)
Prieteni de mici...

Guvi 30-04-15 09:41

Trebuia sa va tineti de mana ma :)) =)) , imbratisati

crime1 01-05-15 19:00

O masina superba si un video pe masura!
Respect si felicitari din partea mea :!:

Marian_nebunu 02-05-15 07:54

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Guvi (Post 5795999)
Trebuia sa va tineti de mana ma :)) =)) , imbratisati

da ma frate ,chiar au trecut anii si uite ca am ramas prieteni , stii si tu ce inseamna ;) !

Quote:

Originally Posted by crime1 (Post 5796223)
O masina superba si un video pe masura!
Respect si felicitari din partea mea :!:

multumesc din suflet pentru aceste aprecieri..

2 poze de la 1 mai tuning fest

ryoraul 02-05-15 15:08

Ai castigat ceva premium pt acesta BIJUTERIE ?

Marian_nebunu 02-05-15 21:56

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ryoraul (Post 5796338)
Ai castigat ceva premium pt acesta BIJUTERIE ?

Daca faci referire la expozitia de la Mangalia , nu s-au oferit premii pana in prezent , cred ca maine va fi premierea !
Daca te referi si la altele , am luat locul 2 best rims la SAM2015 !

Multumesc pentru aprecieri :D

ryoraul 03-05-15 07:00

M-am referit la aceasta de la 1 Mai, nu am stiut ca inca nu s-au dat premii.

Marian_nebunu 03-05-15 11:42

10 Attachment(s)
poze poze :D !!!

B-53-SDP 04-05-15 11:16

Felicitari pentru masina si pentru premiile obtinute la 1 Mai Tuning Fest.

O masina foarte frumoasa si foarte ingrijita.

Bafta in continuare si cat mai multe premii.

tm 63 flo 04-05-15 12:52

Felicitari pentru felul in care ai aranjat masina !
C-am asa ar trebui sa arate un E36.
Acum nu trebuie dacat sa te bucuri de ea....cu mare grija:-)

Marian_nebunu 04-05-15 21:15

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-53-SDP (Post 5796641)
Felicitari pentru masina si pentru premiile obtinute la 1 Mai Tuning Fest.

O masina foarte frumoasa si foarte ingrijita.

Bafta in continuare si cat mai multe premii.

Multumesc din suflet .... intr-un final au aparut si mici satisfactii :D !

Quote:

Originally Posted by tm 63 flo (Post 5796653)
Felicitari pentru felul in care ai aranjat masina !
C-am asa ar trebui sa arate un E36.
Acum nu trebuie dacat sa te bucuri de ea....cu mare grija:-)

Multumesc din suflet , grija am...cat pot...(in acest moment am ceva ciobituri pe grila , cred ca 3-4 puncte unde este sarita vopseaua )... dar masina circula nu o tin de bibelou !

Trecand peste toate , voi posta 4 fotografii , cele 3 premii , si 1 poza cu masina !

Poza 1 --- 1 Mai tuning fest 2015 !
Best paint - multumesc Profesional Custom-Paint (Robert -RS TUNING )
Poza 2 --- 1 Mai tuning fest 2015 !
Best static fitment - multumesc Dani Cns si Anvelope Nfs !
Poza 3 --- 1 Mai tuning fest 2015 !
Best oem ++ - multumesc Rs Tuning(Sese ) , Profesional Custom-Paint(Robert) , Anvelope Nfs(intreaga echipa + Florin) , Dani Cns(Browser R5 ) , Jante Arad (Andrei !

Cu aceasta ocazie doresc sa multumesc tuturor persoanelor ce au sustinut ca masina merita un premiu , doresc sa multumesc lui Mihai Panait (Unlimited motorsport ) si tuturor ce au fost acolo sambata seara , chiar am avut placerea sa cunosc niste baieti de nota 10 .
Doresc sa i multumesc lui Emil Ghinea pentru vorbele spuse pe scena despre masina , munca si despre mine ...
Si celor ce au vb din nou urat...din invidie va spun decat atat :
"Sunt prea aproape ,si printre soapte pe la spate ,merg mai departe,
I-o lume rece si ura ne desparte , dar, merg mai departe!"

Va salut pe toti cu respect !!!

Alecso 04-05-15 22:06

bvo domnu... cum s`ar spune din batrani "dupa munca si rasplata" ... un proiect reusit ... sa te bucuri de ea :peace:

Victor Lazea 02-06-15 11:11

http://www.compkarma.com/wp-content/...AT-700x525.jpg

Marian_nebunu 15-06-15 07:28

7 Attachment(s)
Castigator ATBS 2015 BEST WHEELS LOC 1 !
BEST PAINT LOC 3 !

Multumesc , Anvelope Nfs , Jante Arad , Profesional custom paint si Rs Tuning !

Victor Lazea 15-06-15 07:44

Felicitari man, acum ai inceput sa culegi roadele muncii depuse :lol:

La cat mai multe premii :!:

Marian_nebunu 22-06-15 11:32

3 Attachment(s)
La mare Tuning fest !

alin-007 22-06-15 17:03

1 Attachment(s)
Acum s-a copt ? :lol: Tipla !!! :twisted:

Marian_nebunu 25-06-15 08:13

1 Attachment(s)
MASINA A INTRAT IERI LA VOPSIT INTEGRAL !!!
Efectul va fi surpriza !

Pregatim masina pentru evenimentele e36 fest si Piatra Neamt tuning fest si Bucharest Wheels Arena !

AxL MoDo 27-06-15 01:32

Nu pot sa spun decat....wow marian nebunu in adevaratul sens al cuvantului ! Mor de curiozitate ! Iti tin pumnii !

Logan4ever 27-06-15 13:23

Sunt foarte curios ce ii mai pregatesti acum, dar sunt sigur ca va iesi ce trebuie. Bafta si spor in continuare! Abia astept sa vad noua vopsea :)

Marian_nebunu 09-07-15 11:33

3 Attachment(s)
Anvelope Nfs , cei mai buni !!!

Marian_nebunu 17-07-15 11:51

Se vinde o masina de oameni pasionati !
https://forum.4tuning.ro/488-anunturi...w124-200e.html

Marian_nebunu 28-07-15 07:40

1 Attachment(s)
.............................

Marian_nebunu 17-08-15 06:26

1 Attachment(s)
..................

Marian_nebunu 18-08-15 06:03

1 Attachment(s)
in 2 zile masina va fi gata

All times are GMT +2. The time now is 06:14.

- Copyright 2026 4Tuning