![]() |
Re: Dacii Speciale
si la noi pun pariu k daca dai ceva bani si montezi totul intr un service autorizat rar cu factura fiscala si totul ca la carte, sigur ti le omologheaza
|
Pacat ca la noi in romania se plateste omologarile
Hai sa dam un exemplu In germania cel puti te duci cu folia in mana si ei tio pun pe geamuri si tio omologheaza fara a da ceva EURO Deci concluzea creca o luati voi (k daii bani doar pe folie) ______________ TM-02-WWR |
4 Attachment(s)
dacia ,in mare parte made in france :D
|
Quote:
Nu, in primul rand cine se lucreaza la servici nu e inginer, numai macanic, deci nu conteaza ca serviciul este autorizat RAR. La servici numai lucrari de reparatie au voe, si schimbarea suspensiei la o dacie sau motorul la unul total diferit si cu putere pese 30% decat cel mai puternic din fabrica nu te omologheaza. (evident ca nu vorbesc despre pile si alte mijloace ce cunoaste prea bine romanul 8) ) |
arata impecabil motorul la masina asta
|
2 Attachment(s)
pun si eu una din 69 nou nouta :)
|
1 Attachment(s)
a si am mai gasit o''1100'' coupe cabrio:)
|
ramaneti strict la dacii;)
|
Quote:
|
Quote:
dar e frumos foc |
Quote:
|
5 Attachment(s)
pun shi io aici o dacie de la mine din localitate care dupa parerea mea e facuta cu bun gust;)
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
ink 2 dacii finutze plus una unikat;) ;)
|
3 Attachment(s)
tot BT 60 PRB dar putzin modificat:lol:
|
dupa cum se si vede sunt putini care isi modifica masina la motor ..care se risca sa faca ceva performant sau nu dar cu siguranta mult mai bun decat inainte...
|
sincer pe pagina asta in afara de dacia rosie cabrio care este unicat.....nu vad nici una sa fie speciala.sau voi numiti speciala orice dacie care are un prag,priza pe capota sau geamuri fumuri... pacat...
|
Voi considerati Dacia asta ''cabrio'' speciala?Eu zic sa revenim si postam doar acele Dacii care merita.
|
11 Attachment(s)
trecem si la batranele 1100:D tot respectul pt proprietari
|
1 Attachment(s)
Attachment 319473Daciile facand spectacol.
|
Quote:
|
Quote:
|
adica sa inteleg ca orice taran care si pune capace de cielo pe dacie si semn de renault pe volan sunt ''dacii speciale''??Frumoase ''suticile'' gordini stile;)
|
13 Attachment(s)
Rasfoind un pic cartile de istorie.
|
deci asta e una din daciile speciale,sper sa nu mai vedem orice ragalie pe aici ;)
|
sgm de mult vroiam sa te intreb ce ai facut in cursa cu bmw 525d , ca am vazut toate filmele tale shy akolo nu imi dau seama !!! ms :D shy multa bafta cu masina in continuare
|
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...19&postcount=1
o dacie "mai speciala" :D de 150 cp :D |
Quote:
|
spoilere gen 2f2f ? :)):lol:...un tuning incepe de la motor,frane,suspensii,etc..intelegi tu,si se termina cu spoilere(daca esti adeptul stilului...)..dacii speciale= dacii mai performante fata de serie
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mai pune poze cu ea daca ai.. si interior si motor |
Quote:
|
Quote:
Tu joci cu coduri?:lol: E marfa ca ai si vopsit-o... O masina cu potential... Bafta in continuare! |
Quote:
|
dacii intradevar speciale...sgm,bnz,cox...:flower:
|
Quote:
Restul, cum ar fi kiturile de frumusete, vopsea, jante mari etc. intra la categoria STYLING, nu au nici o treaba cu TUNING-ul (to tune - a ajusta, a regla - in lb. engleza). La Dacii, majoritatea se axeaza pe un anumit fel de styling, dupa cum bine stim cu totii. Exceptiile sunt putine si se cam stiu. Bine, lasam la o parte ca STYLING-ul si TUNING-ul celor mai multi sunt mai degraba un fel de TRASNING sau FULGERING...(exemplu - paratrasnetul in forma de aripioara de rechin si multe alte mizerii ieftine). Astfel de Dacii nu au ce cauta aici! Nu fac referire la nici una in special, sa zicem ca incerc sa previn ce s-a intamplat pe sectiunea "kitsch tuning..." unde se amesteca zahar cu rahat (digerat)... Totodata, Dacii mai speciale nu inseamna neaparat Dacii mai performante...nu putem spune ca TAU nu isi are locul printre ele, de exemplu...si mai sunt multe altele, cum ar fi cateva Loganuri care au motor de fabrica intact, dar ne bucura ochiu'... |
Sgm Rulzzzzz!:)
|
- OMG !My dream come true !Dacia Coupe la propriu
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning