![]() |
re: Colantari auto profesionale
Quote:
Pentru folia 3M -imitatie de carbon nu se poate pune folie de laminare deoarece nu este perfect plana. Are mici proeminente ce nu pot fi acoperite perfect cu o laminare, existand riscul sa ramana bule de aer. |
Quote:
ai incercat cu un lac pe baza de vopsea? , te rog pune o poza 2 cu carbonul celalalt care sa aibe aplicata folia de laminare sa vad cum iese , merci! |
Salut! Am si eu o rugaminte...Vreau si eu mai multe detalii despre culorile oferite la folia oracal adica imitatie carbon pe negru cu gri ,pe gri cu negru, negru lucios si cat m-ar costa cu tot cu montaj separat ptr. fiecare piesa adica capota,plafon,cei 4 stalpi si cele 2 oglinzi + eleron masina fiind o astra g.Inca nu m-am hotarat sa fac numai capota sau numai plafonul masina fiind rosie si care este garantia oferita lucrarii.Va multumesc!
PS:Sau cu folie neagra lucioasa(este vreo diferenta de calitate?) |
cat ar ajunge un a4 negru mat ? inclusiv spoilere si praguri... multumesc
|
Quote:
Pretul este de 1.400 ron + tva. Timp de executie: 6 ore. Garantie : 12 luni |
Quote:
Capota (pret / buc) ....................200 lei........450 lei ........150 lei Plafon (pret / buc) ....................200 lei........450 lei ........150 lei Portbagaj (pret / buc) ..................200 lei ........450 lei ........150 lei Grila fata (pret / buc).................. 100 lei ........200 lei ........70 lei Praguri(pret / buc) ....................50 lei ........150 lei ........40 lei Spoilere (pret / buc) ................... 250 lei ........200 lei ........100 lei Eleron(pret / buc) ....................... 75 lei ........150 lei ........50 lei Oglinzi (pret / buc) ......................30 lei ........50 lei ..........15 lei |
2 Attachment(s)
alte lucrari......
|
sal la toata lumea .
nu stiu ce sa zic dar preturile sunt cam mari pt criza asta,avand in vedere ca si concurenta a scazut preturile |
9 Attachment(s)
Quote:
Si in cazul nostru s-au redus anumite preturi. Insa, daca vrei materiale calitative, astea sunt preturile. Daca vrei "Made in China" preturile pot scadea chiar si cu 30-40 %. De asemenea si calitatea este pe masura. Alte poze mai jos. |
un pret aproximativ pt capota (golf mk5)se poate?
|
Quote:
|
un prex aproximativ pt a acoperi un mercedes c-klasse in folie negru mat ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
In pret este inclus : demontari oglinzi, manere, chedere, bandouri, stopuri, colantare cu folie Oracal - made in Germany, finisari profesionale. Timp de executie : 5-6 ore. Chiar acum este in lucru un Seat Leon in negru mat. |
carbon
|
3 Attachment(s)
Quote:
Cu folie carbon 3M : 450 lei Mai jos o masina cu negru mat complet. |
Foarte frumos a iesit Leon-ul :) !!! Bravo baieti !!!
|
Quote:
|
Folie de protectie pentru praguri si aripi puneti?De asemenea mai am de refacut o grila facuta la voi dupa cum v-am spus pe alt forum si de colantat negru mat partea inferioara a barii fata.
|
Quote:
|
Salut. Detin un Opel Calibra si m-ar interesa sa colantez capota motorului, plafonul (inclusiv trapa), capacele oglinzilor retrovizoare si capota de portbagaj.
As dori sa mentionezi un pret pentru materiale si manopera in doua variante: folie carbon oracal / folie negru mat. Inca doua mici amanunte 1. cum se pot face programarile si eventual sa estimezi un timp pt lucrare. 2. puteti elibera un cerficiat de conformitate pentru modificarea adusa masinii (de genul celor folosite in cazul aplicari foliei pe geamurile vehiculului) - asta ma intereseaza in vederea modificarii culorilor in CIV la RAR. Multumesc. |
Quote:
2. Nu va trebuie nici un certificat de conformitate deoarece nu se aduc modificari la caroserie, ci doar la nuanta de culoare a masinii. Nu este cazul ca la foliile de pe geamuri care pot impiedica vizibilitatea soferului. |
1 Attachment(s)
Salut.
vreau sa-mi pun 2 pleoape din folie pe faruri. as dori sa stiu daca se poate face si de asemenea un pret aproximativ. atasez o poza pentru a vedea modelul si culoarea. Multumesc ! |
Bună ziua!
Aveţi PM! |
Folie fumurie pe stopuri si faruri montati ?
Multumesc ! |
Quote:
NU punem folii pe stopuri si faruri. Insa va recomandam pe KIMEDO AUTO FASHION. Telefon : 0720.954.834 |
Quote:
Va salut , sunt si eu detinatorul unui Opel Calibra si as dori sa aflu cat ma costa exact ca cel de mai sus . Cu stima Cristian |
Quote:
|
Quote:
Pretul este de 150/piesa in cazul materialului negru lucios/mat sau de 200 lei/piesa in cazul foiliei imitatie de carbon. |
5 Attachment(s)
Quote:
Pretul pentru orice piesa cu imitatie de carbon este de 200 ron. Materialul este Oracal-Germania. Pentru ca sa iti dai seama despre cum ar putea arata masina ta poti sa urmaresti topicul acesta de la inceput si o sa vezi foarte multe realizari. Cred ca astea spun destul de mult despre raportul calitate-pret al lucrarilor efectuate. Mai jos o masina de OFFROAD colantata partial cu verde + inscriptionare cu logo 100% creat de catre noi. |
M-am uitat pe site-ul dvs si sincer mi-a placut ce am vazut acolo. Initial am citit informatiile din posturile precedente insa am fost captivat si in acest caz mai mult de imaginile postate... :-). Sunt din provincie si trebuie sa vad cum procedez pt a ajunge la voi in Bucuresti intr-o zi lucratoare. Spun asta pt ca e posibil ca, daca fac programarea intr-o sambata (mi-ar fi mai usor sa ajung in weekend pt ca imi pot lua liber mai usor de la locul de munca), 4 ore cat aveti dvs program sa nu fie suficiente pentru aplicarea colantului pe capota motor, cupola + trapa si capota portbagaj. Sau in caz contrar estimati va rog un timp pt efectuarea lucrarii. Va voi contacta sper cat mai curand posibil.
Numai bine. Multumesc. |
Quote:
|
un raspuns pentru postul 461 se poate ?
multumesc ! |
Quote:
Pleoape din folie imitatie carbon: 35 ron |
m-ar ajuta foarte mult sa stiu daca folie 3M care imita carbonul, se poate lipi una peste alta, daca prinde bine si daca este recomandat. multumesc.
|
Quote:
Folie peste folie nu adera foarte bine datorita asperitatilor materialului. Insa se poate da cu o solutie pentru ca sa se poate face acest lucru. |
Quote:
p.s. daca vin eu cu folia cat imi luati pe manopera? multumesc |
puteti trimite si prin curier?
ce latime are folie si cat e un metru liniar? merci |
Quote:
Manopera este de 50 ron. |
Quote:
|