Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

colantari 31-07-09 07:56

re: Colantari auto profesionale

Quote:

Originally Posted by criss4u (Post 2523550)
exista cumva posibilitatea de a colanta cu cel reliefat de la 3 m dar nu il vreu mat ci lucios... se poate aplica un strat lucios transparent deasupra ? ori lac pe baza de vopsea? am un astra g bertone , as dori consola centrala de facut , unde aveti sediul ? merci!

Salutare.
Pentru folia 3M -imitatie de carbon nu se poate pune folie de laminare deoarece nu este perfect plana. Are mici proeminente ce nu pot fi acoperite perfect cu o laminare, existand riscul sa ramana bule de aer.

criss4u 31-07-09 11:19

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 2524436)
Salutare.
Pentru folia 3M -imitatie de carbon nu se poate pune folie de laminare deoarece nu este perfect plana. Are mici proeminente ce nu pot fi acoperite perfect cu o laminare, existand riscul sa ramana bule de aer.

ai incercat cu un lac pe baza de vopsea? , te rog pune o poza 2 cu carbonul celalalt care sa aibe aplicata folia de laminare sa vad cum iese , merci!

mad man 31-07-09 22:26

Salut! Am si eu o rugaminte...Vreau si eu mai multe detalii despre culorile oferite la folia oracal adica imitatie carbon pe negru cu gri ,pe gri cu negru, negru lucios si cat m-ar costa cu tot cu montaj separat ptr. fiecare piesa adica capota,plafon,cei 4 stalpi si cele 2 oglinzi + eleron masina fiind o astra g.Inca nu m-am hotarat sa fac numai capota sau numai plafonul masina fiind rosie si care este garantia oferita lucrarii.Va multumesc!
PS:Sau cu folie neagra lucioasa(este vreo diferenta de calitate?)

flash_rga 01-08-09 06:58

cat ar ajunge un a4 negru mat ? inclusiv spoilere si praguri... multumesc

colantari 03-08-09 07:54

Quote:

Originally Posted by flash_rga (Post 2526669)
cat ar ajunge un a4 negru mat ? inclusiv spoilere si praguri... multumesc

Buna ziua.
Pretul este de 1.400 ron + tva.
Timp de executie: 6 ore.
Garantie : 12 luni

colantari 03-08-09 07:57

Quote:

Originally Posted by mad man (Post 2526274)
Salut! Am si eu o rugaminte...Vreau si eu mai multe detalii despre culorile oferite la folia oracal adica imitatie carbon pe negru cu gri ,pe gri cu negru, negru lucios si cat m-ar costa cu tot cu montaj separat ptr. fiecare piesa adica capota,plafon,cei 4 stalpi si cele 2 oglinzi + eleron masina fiind o astra g.Inca nu m-am hotarat sa fac numai capota sau numai plafonul masina fiind rosie si care este garantia oferita lucrarii.Va multumesc!
PS:Sau cu folie neagra lucioasa(este vreo diferenta de calitate?)

..........................Carbon Oracal....Carbon 3M.....Negru lucios/ mat
Capota (pret / buc) ....................200 lei........450 lei ........150 lei
Plafon (pret / buc) ....................200 lei........450 lei ........150 lei
Portbagaj (pret / buc) ..................200 lei ........450 lei ........150 lei
Grila fata (pret / buc).................. 100 lei ........200 lei ........70 lei
Praguri(pret / buc) ....................50 lei ........150 lei ........40 lei
Spoilere (pret / buc) ................... 250 lei ........200 lei ........100 lei
Eleron(pret / buc) ....................... 75 lei ........150 lei ........50 lei
Oglinzi (pret / buc) ......................30 lei ........50 lei ..........15 lei

colantari 04-08-09 21:54

2 Attachment(s)
alte lucrari......

iulian70 10-08-09 13:01

sal la toata lumea .
nu stiu ce sa zic dar preturile sunt cam mari pt criza asta,avand in vedere ca si concurenta a scazut preturile

colantari 10-08-09 15:20

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by iulian70 (Post 2547496)
sal la toata lumea .
nu stiu ce sa zic dar preturile sunt cam mari pt criza asta,avand in vedere ca si concurenta a scazut preturile

Salutare.
Si in cazul nostru s-au redus anumite preturi.
Insa, daca vrei materiale calitative, astea sunt preturile.
Daca vrei "Made in China" preturile pot scadea chiar si cu 30-40 %. De asemenea si calitatea este pe masura.

Alte poze mai jos.

JunKer_hP 11-08-09 17:17

un pret aproximativ pt capota (golf mk5)se poate?

colantari 11-08-09 21:30

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 2550759)
un pret aproximativ pt capota (golf mk5)se poate?

Cu ce material?

nenat00 12-08-09 02:24

un prex aproximativ pt a acoperi un mercedes c-klasse in folie negru mat ?

colantari 12-08-09 08:26

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nenat00 (Post 2551894)
un prex aproximativ pt a acoperi un mercedes c-klasse in folie negru mat ?

Pretul este de 1.200 lei (fara tva).
In pret este inclus : demontari oglinzi, manere, chedere, bandouri, stopuri, colantare cu folie Oracal - made in Germany, finisari profesionale.
Timp de executie : 5-6 ore.

Chiar acum este in lucru un Seat Leon in negru mat.

JunKer_hP 12-08-09 11:14

carbon

colantari 12-08-09 11:48

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 2552380)
carbon

Cu folie carbon Oracal : 200 lei
Cu folie carbon 3M : 450 lei

Mai jos o masina cu negru mat complet.

andreyWOB 12-08-09 22:08

Foarte frumos a iesit Leon-ul :) !!! Bravo baieti !!!

colantari 13-08-09 08:17

Quote:

Originally Posted by andreyWOB (Post 2554082)
Foarte frumos a iesit Leon-ul :) !!! Bravo baieti !!!

Multumim.

Sufletzel 13-08-09 12:01

Folie de protectie pentru praguri si aripi puneti?De asemenea mai am de refacut o grila facuta la voi dupa cum v-am spus pe alt forum si de colantat negru mat partea inferioara a barii fata.

colantari 13-08-09 18:36

Quote:

Originally Posted by Sufletzel (Post 2555224)
Folie de protectie pentru praguri si aripi puneti?De asemenea mai am de refacut o grila facuta la voi dupa cum v-am spus pe alt forum si de colantat negru mat partea inferioara a barii fata.

Folii de protectie se pun cu transparent. Vii la noi si vedem cat de mult vrei sa acoperi ca sa protejezi impotriva pietricelelor, griblurii, etc.

john8109 13-08-09 20:23

Salut. Detin un Opel Calibra si m-ar interesa sa colantez capota motorului, plafonul (inclusiv trapa), capacele oglinzilor retrovizoare si capota de portbagaj.
As dori sa mentionezi un pret pentru materiale si manopera in doua variante: folie carbon oracal / folie negru mat.
Inca doua mici amanunte
1. cum se pot face programarile si eventual sa estimezi un timp pt lucrare.
2. puteti elibera un cerficiat de conformitate pentru modificarea adusa masinii (de genul celor folosite in cazul aplicari foliei pe geamurile vehiculului) - asta ma intereseaza in vederea modificarii culorilor in CIV la RAR.
Multumesc.

colantari 14-08-09 09:12

Quote:

Originally Posted by john8109 (Post 2556299)
Salut. Detin un Opel Calibra si m-ar interesa sa colantez capota motorului, plafonul (inclusiv trapa), capacele oglinzilor retrovizoare si capota de portbagaj.
As dori sa mentionezi un pret pentru materiale si manopera in doua variante: folie carbon oracal / folie negru mat.
Inca doua mici amanunte
2. puteti elibera un cerficiat de conformitate pentru modificarea adusa masinii (de genul celor folosite in cazul aplicari foliei pe geamurile vehiculului) - asta ma intereseaza in vederea modificarii culorilor in CIV la RAR.
Multumesc.

1. Programarea se face telefonic (0721.73.93.25), pe mail ([email protected]) sau venind la firma (Str. Condurache Gheorghe nr. 8, sect. 4).

2. Nu va trebuie nici un certificat de conformitate deoarece nu se aduc modificari la caroserie, ci doar la nuanta de culoare a masinii. Nu este cazul ca la foliile de pe geamuri care pot impiedica vizibilitatea soferului.

andrei_tdi 14-08-09 13:53

1 Attachment(s)
Salut.
vreau sa-mi pun 2 pleoape din folie pe faruri.
as dori sa stiu daca se poate face si de asemenea un pret aproximativ.
atasez o poza pentru a vedea modelul si culoarea.
Multumesc !

Gorby 14-08-09 13:55

Bună ziua!
Aveţi PM!

Villanueva 15-08-09 08:02

Folie fumurie pe stopuri si faruri montati ?

Multumesc !

colantari 20-08-09 10:26

Quote:

Originally Posted by Villanueva (Post 2559425)
Folie fumurie pe stopuri si faruri montati ?

Multumesc !

Va salut.
NU punem folii pe stopuri si faruri.
Insa va recomandam pe KIMEDO AUTO FASHION. Telefon : 0720.954.834

foica_3d 20-08-09 11:38

Quote:

Originally Posted by john8109 (Post 2556299)
Inca doua mici amanunte
Multumesc.

Va salut , sunt si eu detinatorul unui Opel Calibra si as dori sa aflu cat ma costa exact ca cel de mai sus .

Cu stima
Cristian

john8109 20-08-09 11:47

Quote:

Originally Posted by foica_3d (Post 2571940)
Va salut , sunt si eu detinatorul unui Opel Calibra si as dori sa aflu cat ma costa exact ca cel de mai sus .

Cu stima
Cristian

Eu inca nu am sunat la ei Cristian, si prin urmare inca nu am un raspuns concret... Astept oferte pt ceea ce am eu nevoie de la mai multi si sa aleg ce e mai bun ca pret , calitate produs utilizat. Numai bine.

colantari 20-08-09 12:40

Quote:

Originally Posted by foica_3d (Post 2571940)

Cu stima
Cristian

Va salut.
Pretul este de 150/piesa in cazul materialului negru lucios/mat sau de 200 lei/piesa in cazul foiliei imitatie de carbon.

colantari 20-08-09 12:59

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by john8109 (Post 2571958)
Eu inca nu am sunat la ei Cristian, si prin urmare inca nu am un raspuns concret... Astept oferte pt ceea ce am eu nevoie de la mai multi si sa aleg ce e mai bun ca pret , calitate produs utilizat. Numai bine.

Scuze ca am omis sa adaug si pretul. Am crezut ca este destul de usor de inteles de pe site.

Pretul pentru orice piesa cu imitatie de carbon este de 200 ron.
Materialul este Oracal-Germania.
Pentru ca sa iti dai seama despre cum ar putea arata masina ta poti sa urmaresti topicul acesta de la inceput si o sa vezi foarte multe realizari. Cred ca astea spun destul de mult despre raportul calitate-pret al lucrarilor efectuate.

Mai jos o masina de OFFROAD colantata partial cu verde + inscriptionare cu logo 100% creat de catre noi.

john8109 20-08-09 13:42

M-am uitat pe site-ul dvs si sincer mi-a placut ce am vazut acolo. Initial am citit informatiile din posturile precedente insa am fost captivat si in acest caz mai mult de imaginile postate... :-). Sunt din provincie si trebuie sa vad cum procedez pt a ajunge la voi in Bucuresti intr-o zi lucratoare. Spun asta pt ca e posibil ca, daca fac programarea intr-o sambata (mi-ar fi mai usor sa ajung in weekend pt ca imi pot lua liber mai usor de la locul de munca), 4 ore cat aveti dvs program sa nu fie suficiente pentru aplicarea colantului pe capota motor, cupola + trapa si capota portbagaj. Sau in caz contrar estimati va rog un timp pt efectuarea lucrarii. Va voi contacta sper cat mai curand posibil.
Numai bine.
Multumesc.

colantari 20-08-09 13:57

Quote:

Originally Posted by john8109 (Post 2572266)
M-am uitat pe site-ul dvs si sincer mi-a placut ce am vazut acolo. Initial am citit informatiile din posturile precedente insa am fost captivat si in acest caz mai mult de imaginile postate... :-). Sunt din provincie si trebuie sa vad cum procedez pt a ajunge la voi in Bucuresti intr-o zi lucratoare. Spun asta pt ca e posibil ca, daca fac programarea intr-o sambata (mi-ar fi mai usor sa ajung in weekend pt ca imi pot lua liber mai usor de la locul de munca), 4 ore cat aveti dvs program sa nu fie suficiente pentru aplicarea colantului pe capota motor, cupola + trapa si capota portbagaj. Sau in caz contrar estimati va rog un timp pt efectuarea lucrarii. Va voi contacta sper cat mai curand posibil.
Numai bine.
Multumesc.

Se poate stabili o programare pentru o sambata si nu dureaza mai mult de 2-3 ore lucrarea respectiva.

andrei_tdi 20-08-09 16:16

un raspuns pentru postul 461 se poate ?
multumesc !

colantari 20-08-09 16:34

Quote:

Originally Posted by andrei_tdi (Post 2557780)
Salut.
vreau sa-mi pun 2 pleoape din folie pe faruri.
as dori sa stiu daca se poate face si de asemenea un pret aproximativ.
atasez o poza pentru a vedea modelul si culoarea.
Multumesc !

Pleoape din folie normala: 20 ron
Pleoape din folie imitatie carbon: 35 ron

asalt_ini 24-08-09 23:43

m-ar ajuta foarte mult sa stiu daca folie 3M care imita carbonul, se poate lipi una peste alta, daca prinde bine si daca este recomandat. multumesc.

colantari 25-08-09 08:14

Quote:

Originally Posted by asalt_ini (Post 2583202)
m-ar ajuta foarte mult sa stiu daca folie 3M care imita carbonul, se poate lipi una peste alta, daca prinde bine si daca este recomandat. multumesc.

Buna ziua.
Folie peste folie nu adera foarte bine datorita asperitatilor materialului. Insa se poate da cu o solutie pentru ca sa se poate face acest lucru.

asalt_ini 25-08-09 13:35

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 2583566)
Buna ziua.
Folie peste folie nu adera foarte bine datorita asperitatilor materialului. Insa se poate da cu o solutie pentru ca sa se poate face acest lucru.

imi puteti spune cum se numeste solutia? ideea este ca mi-a lipit cineva folie pe capota si a dat cu burete din acela si au ramas foarte multe urme, ca niste zgarieturi, si acum omul mi-a zis ca mi-o schimba si ca-mi pune alta peste... si eu aveam indoieli...

p.s. daca vin eu cu folia cat imi luati pe manopera?

multumesc

MadCow 28-08-09 19:26

puteti trimite si prin curier?
ce latime are folie si cat e un metru liniar?
merci

colantari 29-08-09 07:44

Quote:

Originally Posted by asalt_ini (Post 2584348)
imi puteti spune cum se numeste solutia? ideea este ca mi-a lipit cineva folie pe capota si a dat cu burete din acela si au ramas foarte multe urme, ca niste zgarieturi, si acum omul mi-a zis ca mi-o schimba si ca-mi pune alta peste... si eu aveam indoieli...

p.s. daca vin eu cu folia cat imi luati pe manopera?

multumesc

Solutia este un acryl ce face o punte intre vopsea si autocolant.
Manopera este de 50 ron.

colantari 29-08-09 07:47

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 2593351)
puteti trimite si prin curier?
ce latime are folie si cat e un metru liniar?
merci

122 * 100 cm = 185 ron (fara tva si taxe transport)

colantari 31-08-09 10:39

3 Attachment(s)
logan break NEGRU MAT

All times are GMT +2. The time now is 07:17.

- Copyright 2026 4Tuning