![]() |
nu`i fiat
|
Re:
Quote:
|
peugeot 106
|
Mitsu Colt :?:
|
ce este tipolino :twisted:
Speedy: japoneza ceva ? deja se cere un indiciu :wink: vedeti k nu-mi plac masinile noi, japoneze sau ce-or fi ele, so Chill Out people :D |
Sparg eu gheata: Mazda 323 :wink: Daca am ghicit si avetzi careva o poza calumea de pus .... go on!
|
1 Attachment(s)
mama da usor a fost...pt altii :oops:
ia uitati-va aici :arrow: P.S. va rog da-ti click pe link :( |
prima para un fost fiesta dupa eleronul din spate...si asta parcata (dau si yo cu apropoul_ Cadillac Deville (nici nu stiu cum arata :)) )
|
marfa LINCOLN TOWN CAR-ul alah.anul parca 94.sau ma rog.e prea usor de recunoscut masina aia... :lol: dak facea paret din concurs si am zis bene sa puna altul poza... ;)
|
Quote:
parca asa era regula...trebuie sa ghicesti si dupa aia ala care a ghicit sa puna poza. si parca ziceai ca nu mai pui numai americanesti. ce draku cre ca avem 3 americane in toata tzara si tu numai dalea pui. si urcate pe pereti :lol: |
cand eshti sigur de poza nu mai astepti raspunsul celui ce a pus-o..
da-i si tu google cu Mazda 323 si vezi ca nu mai e nevoie de nici o confirmare, plus k dk cetesti bene regulile nu cred ca scrie k trebuie neaparat sa confirme cel ce a pus poza, si altii au pus poza dupa ce au ghicit masina mea si concursul a mers mult mai departe pana am intrat eu; e un mod de a economisi timp :P am zis k nu mai pun numai americanesti si m-am tinut de cuvant, dar aste e 'una' nu 'numai' americanesti. Vad k voi simple vreti, asta am pus si uita-te ca nu toti au stiut k e Town Car, deci e valabil totul si cine vrea sa puna poza urm. Apropos dk madskilz a zis sa puna altul poza de ce nu iei in considerare vointa lui ? :P |
nu mi se pare normal pt ca eu (cel caruia ii merge netu ca un cur acum :evil: ) tre sa vad pe ce pagina a fost postata masina aia si cine a raspuns corect....eu chiar nu stiam ca e mazda 323.
ce vrei io-s mai prost ca altii cu masinile astea :lol: si nu mai pune dalea parcate pe zid :lol: :lol: |
sry ca nu am raspuns(am fost plecat),da este mazda 323
|
Pana la urma pune careva poza :?: :?
|
1 Attachment(s)
grav e k nici eu nu sunt suta la suta sigur ce masina este... :oops: :P :lol: :lol: :lol:
|
posibil sa fie un Opel Astra :)
|
ford mondeo
|
Re:
Quote:
|
poate avetzi dreptatate dar yo inclin destul de mult spre altceva..mai astept pareri.
|
|
1 Attachment(s)
poza
|
Toyota MR2 :arrow: Alta poza :D
|
nu va suparati pun si eu postul asta ca sa vad daca mai poosteaza cineva.. :P
sa raspund si eu :D sa am notify :P |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Noul Golan.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sau STOP WATCHING THIS TOPIC........ fiecare dupa caz :wink: |
Lada Kalina :?:
|
Re:
Quote:
|
Albea nu e, Kalina nici atat, dar aduce putin cu Logan. totusi deja scot o a doua varianta? nu prea cred dk nici nu au aparut restul de versiuni break, pick-up si eventual coupe,
ciudata masina, pare simpla si nu e :lol: |
Fiat Palio Clio? sau dk tot e cu a doua varianta nu e Clio Symbol 2?
|
sigur e LADA dar nu stiu modelul :)
|
am cautat de m-am saturat :oops: nu pare a fi nici o LADA k asta...Symbol 2 :wink:
|
Cred ca a fost un logan, dar xxdadixx s-a mai jucat cu el prin photoshop.
|
Nu-i adevarat, nu m-am atins de el, i-am scos doar numarul si siglele. So... este o masina din Asia!
|
Baga frate alta poza, dupa ce ne zici modelul ca sta pe loc jocul !!!
|
1 Attachment(s)
Hai ca o pun si din fatza poate o ghiceste careva!
|
hyundai??
|
ceva de la chevrolet/daewoo?
|
renault,citroen? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning