![]() |
Re: Prezentati-va masina personala.
Quote:
De obicei, cam tot ce am , e de vanzare :-P La fel ca si Fiesta Sport si Volvo-urile din trecut..... Asta fiind mai speciala, cred ca o sa stau de vanzare cu ea o perioada destul de lunga, incat sa o pot considera personala multa vreme :-) |
7 Attachment(s)
Vw Caravelle cu interior buisness.
Motor 2.5 tdi 5 cilindrii in linie si 150cai Stock. Totul este de fabrica pe ea |
6 Attachment(s)
my reno 5 ALPINE TURBO
|
Asta da! Faina tigaie :D
|
ms ms :D
|
nu ai si un megane alb de taxi?
|
Quote:
|
porti ochelari?
ala visiniu cu o dunga gri? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
bmw e30 318i m40 1988
|
Quote:
|
credca lo intrebat pe noobsound nu pe tine :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut, masina mea:
Vette C6 2008 motor 6.2, LS3 de 430 hp 0-100 - 4 si ceva consum (ca de asta ma intreaba toata lumea): 9 afara, 16-18 oras Tuning - f putin 1. Schimbat evacuari cu B&B mai mari si mai galagioase cu sistem Mild2Wild cu clapete actionate prin telecomanda, pe baza de vacuum, care reduc sau amplifica sunetul din evacuari 2. Mici accente de culoare in interior (consola centrala, ornamente de la usi si de la volan schimbate din negru in rosu ca si culoarea caroseriei) O zi faina sa aveti, Mihai |
frumos! :)
da imi vine greu sa cred ca doar atata iti consuma, atata papa un a6 3.2 v6 daca n-o calci prea tare :D |
3 Attachment(s)
Din pacate anul acesta in ianuarie am pierdut Fiat-ul Grande Punto, am avut un Logan de atunci iar de 3 saptamani am luat-o asta:
Golf 4 1.9 TDI 90cp Incet incet vreau sa-i fac si unele modificari, deja am inceput, o sa pun si poze mai noi. |
4 Attachment(s)
Un mic update.Incet incet incepe sa prinda contur :)
*jante Borbet 17 inches *stopuri LED UpTech *oglinda dreapta mare *ornamente interioare fibra de carbon Mai trebuie sa-i vopsesc grila fata fara semn si sa o montez si sper sa reusesc cat de repede sa-i iau un set de faruri cu interior negru si un eleron r32 look. |
5 Attachment(s)
Salutare la toti o prezint si eu pe japoneza mea
mx-3 1.6 16v dohc 88kw an 94 deocamdata mici modificari urmand sai aduc altele mai serioase |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
e30 8)
316 sedan diamant swart metalic an 90 24v in curand 8) |
Quote:
Eu o am de 2 ani si 4 luni. Are la bord aproape 450 000km si merge perfect atasez 2 filme sa iti faci o idee. Acceleratie la deal si consum REAL pe ruta cluj-costinesti mers economic. https://www.youtube.com/watch?v=y-crTbNBU7o https://www.youtube.com/watch?v=mWJztAsTXGM |
Quote:
|
Si eventual un motor de R32:-)
|
8 Attachment(s)
Vw Golf MK3 1,8 66 kw +
Arbore, supape, camasi & pistoane GTI (2,0 L ), suspensii KONI, arcuri FK, Esapament complet Inox Fast Exhaust by BORLA, filtre K&N, jenti Vw 15", placute & etriere Brembo, sound Blaupunkt ... ... Rotile din poze sunt cele de iarna ... Restul urmeaza ... |
Quote:
Cat despre motorul de r32..ar fi de vis :)) as renunta la body kit pt el :) |
3 Attachment(s)
Salutare la toata lumea,
BMW E36 316i, motor 1.6, totul e stok in afara de toba :D care trezeste vecinii :D, din pacate de cand e in tara incep sa se vada semnele ...o zgarietura, o pata de rugina...aceleasi probleme la fiecare dintre noi. Sper sa urmeze suspensii reglabile, jante si probabil altele |
4 Attachment(s)
noua achizitie E36 318i cum a spus Zeull necesita mici atentii estetice,pe viitor un albastru mai turbat si restul cu timp si rabdare,mici modificari iam adus in plan muzical,discuri ventilate,etrieri si placute,xenoane care sunt necesare zic eu:D
si am o pereche de jante de care nu ma pot scapa dar pana la urma o sa apelez la flanse adaptoare apropo o parere in legatura cu flansele adaptoare,jantele au prindere 4x100......este o treaba ok?sau dau o palma la un k...t |
la toate bmw prinderea ii 5 x 120 in afara de E30 care is 4 x 100
|
Ce dimensiuni au jantele alea ?
|
7jx17h2 ET37..donz am mai vb de jante pe cand aveam mazda mx-3,daca nu le pot da le pun cu flanse adaptoare
|
Quote:
daca te intereseaza am ceva 9j spate cu buza obraznica si facem o combinatie, mie imi trebuie ceva 4x100, ce am eu cam potriveste pe pisic, da-mi un PM daca esti curios p.s. era sa uit sunt remotech, 8j fata si 9j spate pe 16 o minunatie de roti, din pacate mie imi ies 6cm afara de sub aripa si am nevoie si de flanse de adaptare, nu-mi permit asemenea obraznicaturi, buza spate are cam 10cm |
Fiat Stilo
2 Attachment(s)
Fiat Stilo 1.6 16v :))
|
5 Attachment(s)
Am schimbat passatul din cazua nenumaratelor probleme pe care le-am avut cu el cu un Mercedes Benz CLS 320 CDI din 2oo8.
I-am schimbat doar jantele cu care l-am luat si am pus Brabus Monoblock S pe 18" |
Asta da,
Poze cu monoblocurile? |
Am vazut masina destul de des prin oras si dupa nr de inmatriculare ma gandeam ca e a ta. Arata mai bine in realitate decat in poze.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Inainte le avea pe astea...Care sunt de vanzare:)) |
Quote:
Ioi ... m-am derutat , cand zici mercedes si monoblock astea is jantele care imi vin in minte http://www.splitrims.co.uk/images/merc1.jpg Super bravo faina achizitie , si eu imi caut jante pt al meu si al dracu sa fiu daca gasesc ceva frumos :). Ce ET au jantele standard ? |
ca o mica paranteza, mai cumpara cineva de la metro? :shock::shock::shock:
frumoasa culoare |
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning