![]() |
Re: Intalniri...
hai sa ne intalnim duminic pe la ora 12-13la patinuar
|
Haha... ultima mea dorinta... Sa'l vad pe vlllad pe patine :))). Hai hotarati'va mai repede..
|
Quote:
|
nu se anunta nimeni ptr azi?:evil:
|
eu la ora 11:30 eram la SELGROS la sv imi luam patine :d
|
kiddo chiar crezi ca ne intereseaza unde erai tu la 11:30 si ce iti luai tu de la selgros? Si sa le fie rusine celor ce au lipsit nemotivat azi...mai au o sansa, la o urmatoare intalnire care va fi in vacanta.
|
Lasa ...ca la urmatoarea intalnire...ajung si eu:) maybe....daca nu lucrez...hai hai bafta
|
vine cineva azi(sambata) prin poligon la o frana de mana cat e zapada proaspata? ;)
|
daca se mai anuntza lumea vin si eu:D sa nu fim numa noi doi
|
Quote:
|
ia zi, se invarte frumos ? :D :D
|
Quote:
daca gasesc cumva sa`i umflu roata il mai scot o data itzi dau sa probezi:) |
ok ok!!:)) am auzit ca la atv pana se poate face doar cu shnur sau ceva de genu.. ca nu poate fi scoasa roata :-??
|
Quote:
|
pompa nici pe departe:))) la mine grav e ca n-am nici cric nici cheie de roti merg cu doamne ajuta de fiecare data :))
|
ESPinoza ...te'am vazut cum te chinuiai cu roata aia... imi pare rau :sad: . Maine se anunta cineva ca ar veni in poligon pe la 13:00?! :twisted:
|
hai ca a ajuns tata acasa....am facut 3 ore de la iasi la bt din cauza gandirii de bou(ce plm imi trebe mie gume de iarna?..mai degraba ma duc la baron si beau ca porcu)
da pana in poligon ma risc...asa ca..daca se aduna lumea..eu is prezent de acu :) numa bine si aveti grija cu zapada.. :) |
Quote:
|
:) da da:)
|
Quote:
|
bine....atunci sambata ca sa vii si tu :D
|
Dupa o saptamana stresanta la facultate si cazul meu la scoala, poate ne vedem maine la 16:00 la poligon. Cine vine este rugat sa posteze !!!
|
Quote:
|
eu raman in iasi la weekend..:( cei de aici daca n-au ce face pot sa dea un semn si ne intalnim :D
|
eu raman in iasi la weekend..:( cei de aici daca n-au ce face pot sa dea un semn si ne intalnim :D
|
parca as veni si eu dar nu stiu ce sa fac ?? :(
|
Quote:
|
o sa fiu si eu acolo...alturi de gaby si restu kre nu au masina :))
|
haideti ma,nu va mai anuntati nici unu? :| ...
|
Iar veniti 100 si defapt 3 masini ,maxim 4 :)).....sincer as venii si eu ...dar am putintica treaba ca de luni ma mut la SV....si na ..mai am de rezolvat niste chestii prin orash!:) Bafta!
|
pai dak ai intra si tu in poligon cand ne mai vezi am fi 5 bogdan-sbt ;)
|
5 Attachment(s)
Cateva poze de azi pentru ESPinoza (pozele sunt facute cu zoomu' optic la maxim de astea sunt "puricoase")
|
o fost fain azi dar o singura masina si si 6 pers cam putin :(
|
o masina fratilor?atat?ce v-am zis eu!?:)
|
:sad: lasa ma ca o sa luam si noi carnetul in cativa ani si atunci nu o sa mai fie doar 2 masini ...plm..pana atuncea poate o sa vina mai multi data viitoare totusi..speranta moare ultima :lol:
|
Quote:
|
la noi la BT, 4 tuning...e exact cum au spus unii: 1 sau 2 vin la intalniri...si restul soricari in fata tastelor si a monitorului! se plictisesc prin casa si isi mai ocupa timpul un pic : mai posteaza, mai fac putina impresie etc.. :evil:
|
Din pacate vlllad are dreptate... Normal ar fi daca vreti ca botosaniul sa fie o comunitate 4tuning ar trebuie sa ne intalnim macara o data la 2 saptamani, nu 2 sau 3 si poate mai multi interesati pentru o viitoare INTALNIRE pentru PROMOVAREA COMUNITATII.
|
pai normal....k q noi,astia kre is interesati dar nau masini nu se face nimic..k q bicla nu faci comunitate 4tuning :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning