![]() |
Re: Daciile vechi de raliu... niste poze...
E foarte negativ.
|
Quote:
Oare tine mai bine asa? Frumoasa!Multi Km de probe speciale din partea mea! |
Plecand de la premiza ca nu s-a schimbat pozitia pivotului prin efectuarea altor gauri (asta mi s-ar parea oarecum stupid), cum s-a ajuns la unghiul ala negativ pe fata???
|
probabil s'au montat bascule mai lungi sau cel mai sigur ceva in genul cum e in acest video
https://www.youtube.com/watch?v=zmgTCKbOXI8 |
1 Attachment(s)
Inca o poza in care apare...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sau asa ceva,cu filet stanga/dreapta.
|
Quote:
Si metoda din filmulet este foarte interesanta:D |
2 Attachment(s)
Corect, am vazut cu ochii mei bratele superioare taiate si sudate, de aia l-am intrebat pe om care e treaba cu ele, si era folosita si treaba cu filet stg/dr prezentata de Florin, dar nu cred ca poti impinge semilonjeroanele atat:?:, plus ca daca faci de mai multe ori treaba asta nu le vad prea bine.... si 2 poze de pe renault12gordini.com in care se vad gauri "ovale" pentru bratul superior, de unde te poti juca putin:-)
oricum respect pentru cei de dincolo, se pot da si cu trabant, pe cand la noi daca defilezi cu asa ceva rad de tine cu cu partea dorsala..... |
Vad ca Dacia transformata in R Gordini a fost sursa de inspiratie pentru multi dintre noi!:D
|
7 Attachment(s)
cateva poze pe care nu leam vazut pe acest forum si se vede mai bine si una din masinile cu care a concurat Grigoras
|
7 Attachment(s)
Inca o mana de poze ...
|
dacia cu 2cj si nr de concurs 89 a fost a unui vecin de-al meu.
|
9 Attachment(s)
Inca o mana de poze ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumoae pozele, pacat ca acum toti achizitioneaza "ursuleti" care au mai avut 20 de proprietari si cand vad o dacie incep a rade...
Uitam istoria....:sad: |
Din toate pozele de aici , de pe pagina asta mi se pare ca doar una a fost de raliu , cea a lui Muresan :P Toate celelalte sunt din fostul Campionat Republican de Viteza pe Circuit si Viteza in Coasta din anii 70-80 .
Ca idee : 1. Dacia sport #31 : Pauliuc - etapa de la Oradea '88 ; 2. Dacia Sport #26 : Parvulescu - etapa de la Oradea '88 ; 3. Dacia Sport #1 : Grigoras - etapa de la Oradea '88 ; 4. Dacia 1300 #89 : Muresan C.N.R ??? ; 5. Dacia Sport #1 :Grigoras - etapa Oradea '88 ; 6. Start in etapa de la Oradea '88 - BMW-ul #29 mi se pare ca era al lui Borbely; 7. Dacia 1300 # 108 - Werner Hirschvogel - etapa Resita '87 parca.... Totodata monoposturile din poze sunt masinile de Formula Easter ( formula est europeana ) care formau grupa N in Campionatul national de viteza pe Circuit si Viteza in Coasta si erau construite manual in intregime , de la zero , de catre pilotii lor cu ajutor , bineinteles , de la mecanicii si colegii lor de echipa . Ca motorizare mergeau , in general , pe motoare de Dacia 1300 si Lada 1300-1500 . |
16 Attachment(s)
Cateva poze pe care nu le-am vazut aici... sper sa nu-mi fi scapat mie.
|
Adevarate bijuterii.....si sunt frumoase rau
|
Quote:
|
Superbe !!! Mai ai ?
|
17 Attachment(s)
Mai sunt cateva pe care am uitat sa le pun aseara...
|
Penultima poza, Dacia din mijloc, 1BR7686, senzationala poza, are emblema de BMW:lol: era la moda
Foarte frumoase pozele:D |
15 Attachment(s)
Am si eu niste poze cu Dacii vechi de raliu, un prototip de Dacie Sport si cu niste Dacii mai noi... adica: Dacii Nova, care in ani '90si... alergau in Cupa Nova!
|
ce vremuri frumoase erau odata:dribble: acum nu mai ai loc de bolizi strainezi :-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
unul se afla in proprietatea mea, va prezint o poza. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
On topic: 2 poze dintr-un ziar local. |
Quote:
|
am citit toate posturile, mi-a luat intre 2-4 ore, nu stiu exact, dar ce pot sa zic, superbe masini...vreau in vara sa cumpar o 1300 si sa ma apuc de ea...sa vedem si de ce finante o sa dispun:D
|
si eu am citit !!! dar sunt foarte multe guri rele care nu suport adcia cat de noua si cat de buna ar fi !!! asta e siau facut treaba si ink sio fac !!!! apropo !! unde gasesc shi eu niste jante late pe 13 in 3 prezoane ???
|
pentru maine chiar va promit cateva poze , in drumul meu spre scoala este parcata intr-o curte o Dacia 1300 foarte joasa , are roll cage , este vopsita curcubeu , insa maine opresc masina si ii trag cateva poe ca merita batrana :)
|
Ce ai facut, nu te-ai mai dus la scoala ?
|
Quote:
|
Pai haideti cu pozele !!:???:
|
chiar nu te-ai mai dus la scoala???
|
Pozele mai exista pe forumul asta, sunt si pe topicul Dacii modificate, o dacie 1300 cu motor Alpine cu orizontale, jante Gotti R17 si destuld e lasata, este vopsita in curcubeu si scrie pe ea "cei mai frumosi ani" si e reconditionata de max 3 4 ani, nici decum o masina de raliu
|
informatii despre dacia dero https://forum.4tuning.ro/307-discutii...ag-08-cdc.html sunt si poze :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
- Copyright 2026 4Tuning