![]() |
Re: Dej
mi se par cam mari spoilerele pt masina asta.....si daca tot vroia sa se asorteze mai bine ii punea niste jante mai mari
|
Quote:
|
Re: Dej,cielo :)
saraca masina...bara de pe spate...i afumata,etc...macar a incercat ceva :D
|
Re: Dej,cielo :)
Quote:
|
Quote:
|
..las ca e bine si asa rau,poate altii nu au nici atata..:)
|
asei willy....
|
se pare ca lumea a intrat in vacanta
|
Quote:
|
Dej:)
trabant isi poate lua oricine..dai o nokia 3310 pe un trabant =))))
acuma o dacie de aia horjita cu 10 mil. iti cumperi ... dacia e masina buna pt dej...ca la ce cratere sunt... |
Z
aveleau gajei
|
esti copac mah ? i-ati o bota fuji in munti...
iar ceva wannabe din asta ... cum numa prin dej gasesti scz de offtopic da nu m-am putut abtine |
bai SRX tu cu cine crezi ca vb.fuji tu in lume ma ca deju nu are nevoie de tine,ba smechere.....apropo,sti bancu cu albinele......................roiu
|
dic..repede so gasit unu sa se bage in seama.extraordinar
|
vezi ca poti sa dai edit la post ...
aici nu esti pe mess sa te iei de pitipoance de 12 ani dar tu esti prea inapt sa stii lucrurile astea te rog nu ma mai provoca la offtopic daca ai ceva de spus in privinta "tuning-ului" sau a masinilor in general .. in dej .. atunci spune dar lasa aerele acasa :) |
Quote:
|
in fine...hai sa vb de masini,nu cu bagatori in seama,si sa ne relaxam.o aparut in dej un opel vectra verde,atata ii de frumoasa masina,da oare a cui ii?las ca fac poze la ea si va arat si voua.asfalt masina aia,full option in ea,o bijuterie.
|
Quote:
|
Quote:
|
astept pozele ...
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
da ce spuneti de astra asta?
|
4 Attachment(s)
si asta e a mea.aia verde de care am zis ca ii o bijuterie:D
|
sa o stapanesti sanatos ... totusi .. e stock :|
|
Quote:
|
Quote:
|
fain OPC-UL gri;)
|
Z..
e f frumoasa vectra...sa o afumi sanatos cu ea!:>
nu tre' sa o "tunezi" dar poti modifica una alta...grila,pleoape faruri(angel eyes:P),stopuri...bariile nu, ca dupa aia cureti nisipu de pe strazi..mai sunt multe..:) ..frumos ar fi...toate deodata8) |
Re: Z..
Quote:
|
Z..
cand o sa-ti pui grila sport..poti sa-ti prelungesti capota...si o sa fie un pic peste faruri,aproape ca pleoapele...ar fi fain.8)
|
Re: Z..
Quote:
|
Quote:
|
soon triple jumate albe,jumate rosii,pe vxg:lol:
|
bne ca acum mai nou intra toti numa asa de curiozitate sasi lase impresiile pe forum....=>> offtopic
|
off
mai tre` si gangsteri de astia :))
|
Quote:
|
Quote:
scz .. nu m-am putut abtine :D |
noah
bne libertate la cuvant sa nu ziceti numa ceati facut noatea trecuta si de cate ori ati mers la baie |
vad ca tot apar prin dej,masini cu "stopuri tuning"...acu' 3 luni nu prea vedeai,acuma e plin:)
|
Dav-as pamant...coptii de lemn...=)))
Nu a-ti auzit ultima noutate in Dej? astia la "fieru" au primit coase...fugiti repede si cumparati-va ...si sa va vad pe toti in fatza la parculetz sambata seara cum va bateti coasa...=))) Auzi tu la ei ma...off topicuri.....=))) sujea-ti pa gogu!!!=)) No lasa ca va dau io de amu tot off topicuri....:)) Cu cine p... lu d-zo sa vorbim despre masini? cu parliti de bitanji care nu au nici 18 ani si care numa se tot baga ca p... in cur aci in seama si habar nu au ce-i ala motor si care au condus o masina numa pe calc.la NFS...Da-ti-va-n borat de laptuci si nu mai tot vorbiti aiurea...unii!!! P.S. dunga...date-n kilu meu si pune niste jenti k lumea pe vectra aia ca faci firma de rusine! =)) Cristos a inviat!!! :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning