Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Dej (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/35292-dej.html)

snopy's brother 02-08-07 21:29

Re: Dej

mi se par cam mari spoilerele pt masina asta.....si daca tot vroia sa se asorteze mai bine ii punea niste jante mai mari

OvyVW 02-08-07 22:07

Quote:

Originally Posted by playmate_tdm (Post 1027009)
bah....hai sa ne unim.....sa luam o dacie naspeta si so modificam noi cat de cat.....5 sa ne strangem si bagam pe ea tuning din piata......o facem cat e cat.....si apoi ne plimbam cu ea,facem liniute,intoarceri cu frana de mana.......plm,stiti voi............ar fi o idee dar noh,pt noi din dej,la halu in care suntem uniti.....nu prea cred ca ar iesi ceva:D:D:D:D

P.S. nu sariti cu gura ca e doar o idee,fie ea cum e......

ce numesti tu "tuning din piata" ii defapt kitch...ce vrei sa ii pui praguri gti si sigla nike pe luneta?...auzi acolo..."liniute,intoarceri cu frana de mana cu o dacie":lol: ...vise...vise...cred ca ai vazut un pic cam multe fime pe youtube

willy_d 02-08-07 22:24

Re: Dej,cielo :)

saraca masina...bara de pe spate...i afumata,etc...macar a incercat ceva :D

OvyVW 02-08-07 22:28

Re: Dej,cielo :)

Quote:

Originally Posted by willy_d (Post 1027543)
saraca masina...bara de pe spate...i afumata,etc...macar a incercat ceva :D

masina ii diesel si scoate fum negru...daca si-o pus toba sport suporta consecintele:P:-)

Dealerdej 02-08-07 22:44

Quote:

Originally Posted by snopy's brother (Post 1027420)
mi se par cam mari spoilerele pt masina asta.....si daca tot vroia sa se asorteze mai bine ii punea niste jante mai mari

important ii ca si-o lipit acolo 4tuning..=))...si treaba cu jentile e adevarata..da imi place ca e cielo:D:D:D

willy_d 03-08-07 12:10

..las ca e bine si asa rau,poate altii nu au nici atata..:)

snopy's brother 03-08-07 14:14

asei willy....

snopy's brother 03-08-07 14:15

se pare ca lumea a intrat in vacanta

MANTUS 03-08-07 17:18

Quote:

Originally Posted by willy_d (Post 1028290)
..las ca e bine si asa rau,poate altii nu au nici atata..:)

altii o murit si o sa mai moare si nu o reusit sa isi ia un harb de trabant, dapoi dacie ;)

willy_d 04-08-07 00:07

Dej:)

trabant isi poate lua oricine..dai o nokia 3310 pe un trabant =))))
acuma o dacie de aia horjita cu 10 mil. iti cumperi ... dacia e masina buna pt dej...ca la ce cratere sunt...

ZzZzZzZzZ 04-08-07 20:13

Z

aveleau gajei

CJ-07-SRX 04-08-07 20:19

esti copac mah ? i-ati o bota fuji in munti...
iar ceva wannabe din asta ... cum numa prin dej gasesti
scz de offtopic da nu m-am putut abtine

ZzZzZzZzZ 04-08-07 20:24

bai SRX tu cu cine crezi ca vb.fuji tu in lume ma ca deju nu are nevoie de tine,ba smechere.....apropo,sti bancu cu albinele......................roiu

ZzZzZzZzZ 04-08-07 20:25

dic..repede so gasit unu sa se bage in seama.extraordinar

CJ-07-SRX 04-08-07 20:28

vezi ca poti sa dai edit la post ...
aici nu esti pe mess sa te iei de pitipoance de 12 ani
dar tu esti prea inapt sa stii lucrurile astea

te rog nu ma mai provoca la offtopic
daca ai ceva de spus in privinta "tuning-ului" sau a masinilor in general .. in dej .. atunci spune
dar lasa aerele acasa :)

ZzZzZzZzZ 04-08-07 20:30

Quote:

Originally Posted by CJ-07-SRX (Post 1030361)
vezi ca poti sa dai edit la post ...
aici nu esti pe mess sa te iei de pitipoance de 12 ani
dar tu esti prea inapt sa stii lucrurile astea

te rog nu ma mai provoca la offtopic
daca ai ceva de spus in privinta "tuning-ului" sau a masinilor in general .. in dej .. atunci spune
dar lasa aerele acasa :)

ma dc te-ai gasit tu dintre toti sa comentezi ceva?esti un copil copac de aia...si aerele le las in buda

ZzZzZzZzZ 04-08-07 20:40

in fine...hai sa vb de masini,nu cu bagatori in seama,si sa ne relaxam.o aparut in dej un opel vectra verde,atata ii de frumoasa masina,da oare a cui ii?las ca fac poze la ea si va arat si voua.asfalt masina aia,full option in ea,o bijuterie.

OvyVW 04-08-07 20:57

Quote:

Originally Posted by ZzZzZzZzZ (Post 1030383)
in fine...hai sa vb de masini,nu cu bagatori in seama,si sa ne relaxam.o aparut in dej un opel vectra verde,atata ii de frumoasa masina,da oare a cui ii?las ca fac poze la ea si va arat si voua.asfalt masina aia,full option in ea,o bijuterie.

Traiasaca modestia!!:!: :lol:

MANTUS 05-08-07 03:38

Quote:

Originally Posted by ZzZzZzZzZ (Post 1030383)

dunga lasa vrajeala si nu iti mai lauda masina ;)

CJ-07-SRX 05-08-07 08:27

astept pozele ...

ZzZzZzZzZ 05-08-07 13:48

Quote:

Originally Posted by MANTUS (Post 1030977)
dunga lasa vrajeala si nu iti mai lauda masina ;)

cine ma,io?nu-i drept:D

ZzZzZzZzZ 05-08-07 14:13

5 Attachment(s)
da ce spuneti de astra asta?

ZzZzZzZzZ 05-08-07 14:18

4 Attachment(s)
si asta e a mea.aia verde de care am zis ca ii o bijuterie:D

CJ-07-SRX 05-08-07 14:29

sa o stapanesti sanatos ... totusi .. e stock :|

ZzZzZzZzZ 05-08-07 14:40

Quote:

Originally Posted by CJ-07-SRX (Post 1031348)

da ce spui de astra?

ZzZzZzZzZ 05-08-07 14:44

Quote:

Originally Posted by CJ-07-SRX (Post 1031348)

ms mult...masina acum am luato si oricum nu vreau sa o "tunez" pt ca mie imi place asa cum ii si nu prea ai ce tuna la o masina din aia...

1300Racing 05-08-07 15:46

fain OPC-UL gri;)

willy_d 05-08-07 16:22

Z..

e f frumoasa vectra...sa o afumi sanatos cu ea!:>
nu tre' sa o "tunezi" dar poti modifica una alta...grila,pleoape faruri(angel eyes:P),stopuri...bariile nu, ca dupa aia cureti nisipu de pe strazi..mai sunt multe..:)
..frumos ar fi...toate deodata8)

ZzZzZzZzZ 05-08-07 17:01

Re: Z..

Quote:

Originally Posted by willy_d (Post 1031487)
e f frumoasa vectra...sa o afumi sanatos cu ea!:>
nu tre' sa o "tunezi" dar poti modifica una alta...grila,pleoape faruri(angel eyes:P),stopuri...bariile nu, ca dupa aia cureti nisipu de pe strazi..mai sunt multe..:)
..frumos ar fi...toate deodata8)

pleoape nu-mi plac,faruri,am xenon,probabil bari si stopuri mai tarziu,dar deocamdata o las asa.ms deparere

willy_d 05-08-07 17:31

Z..

cand o sa-ti pui grila sport..poti sa-ti prelungesti capota...si o sa fie un pic peste faruri,aproape ca pleoapele...ar fi fain.8)

MANTUS 06-08-07 12:58

Re: Z..

Quote:

Originally Posted by ZzZzZzZzZ (Post 1031553)
pleoape nu-mi plac,faruri,am xenon,probabil bari si stopuri mai tarziu,dar deocamdata o las asa.ms deparere

nu-ti plac ca is pe bani, de ar fi gratis ti-ar placea. Mai lasa si tu berile si tzuica (ca ala de azi noapte de pe centru) si poti sa iti cumperi =))=))=))

CJ-07-SRX 06-08-07 13:59

Quote:

Originally Posted by ZzZzZzZzZ (Post 1031364)
ms mult...masina acum am luato si oricum nu vreau sa o "tunez" pt ca mie imi place asa cum ii si nu prea ai ce tuna la o masina din aia...

daca sunt bani .. poti "tuna" orice masina :D

1300Racing 06-08-07 17:13

soon triple jumate albe,jumate rosii,pe vxg:lol:

snopy's brother 07-08-07 00:01

bne ca acum mai nou intra toti numa asa de curiozitate sasi lase impresiile pe forum....=>> offtopic

willy_d 07-08-07 00:22

off

mai tre` si gangsteri de astia :))

MANTUS 07-08-07 00:25

Quote:

Originally Posted by snopy's brother (Post 1033715)
bne ca acum mai nou intra toti numa asa de curiozitate sasi lase impresiile pe forum....=>> offtopic

ba sa nu va mai aud cu dumnezoooooooooo de off topic. Cat o fost masini ca subiect de discutie s-a discutat. Daca nu mai sunt ce dreq tot vreti. Lasati o amenii sa discute. Daca nu luati-va si umblati dupa masini. Mai nou care mai de care se da shmecher cu OF TOPIC-UL VIETII

CJ-07-SRX 07-08-07 00:27

Quote:

Originally Posted by MANTUS (Post 1033760)
ba sa nu va mai aud cu dumnezoooooooooo de off topic. Cat o fost masini ca subiect de discutie s-a discutat. Daca nu mai sunt ce dreq tot vreti. Lasati o amenii sa discute. Daca nu luati-va si umblati dupa masini. Mai nou care mai de care se da shmecher cu OF TOPIC-UL VIETII

asta off-topic frate =))
scz .. nu m-am putut abtine :D

snopy's brother 07-08-07 01:28

noah
bne
libertate la cuvant
sa nu ziceti numa
ceati facut
noatea trecuta
si de cate ori ati mers
la baie

willy_d 07-08-07 01:32

vad ca tot apar prin dej,masini cu "stopuri tuning"...acu' 3 luni nu prea vedeai,acuma e plin:)

mogo 07-08-07 02:41

Dav-as pamant...coptii de lemn...=)))
Nu a-ti auzit ultima noutate in Dej? astia la "fieru" au primit coase...fugiti repede si cumparati-va ...si sa va vad pe toti in fatza la parculetz sambata seara cum va bateti coasa...=)))
Auzi tu la ei ma...off topicuri.....=))) sujea-ti pa gogu!!!=))
No lasa ca va dau io de amu tot off topicuri....:))
Cu cine p... lu d-zo sa vorbim despre masini? cu parliti de bitanji care nu au nici 18 ani si care numa se tot baga ca p... in cur aci in seama si habar nu au ce-i ala motor si care au condus o masina numa pe calc.la NFS...Da-ti-va-n borat de laptuci si nu mai tot vorbiti aiurea...unii!!!

P.S. dunga...date-n kilu meu si pune niste jenti k lumea pe vectra aia ca faci firma de rusine! =))

Cristos a inviat!!! :))

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning