Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Cine ne lucra la masini?-evenimente placute si neplacute (https://forum.4tuning.ro/85-arad/35268-lucra-masini-evenimente-placute-neplacute.html)

Tazmaniak 23-04-13 16:48

Re: Cine ne lucra la masini?-evenimente placute si neplacute

Baieti, caut si eu niste pareri despre carsx de la voi din oras. As vrea sa fac o anulare fap la ei, sunt ok, fac treaba buna? Ajutati-ma va rog cu niste informatii. Multumesc.

morghen 23-04-13 21:13

Recomand carsx ! :)

Black Pearl 23-04-13 21:23

De acord cu Morghen, si eu ii recomand.

GbO69 21-05-13 20:55

2 Attachment(s)
Salut, am gasit ulei in partea asta de motor jos pe scut si langa distributie
Care ar fi problema ce trebuie schimbat?
Un service bun in Arad? pt rezolvarea problemei?

adrianpaul 21-05-13 21:39

Probabil vre-un simering arbore cotit, sau simering ax came

madutz2006 21-05-13 22:34

Quote:

Originally Posted by GbO69 (Post 5477773)
Salut, am gasit ulei in partea asta de motor jos pe scut si langa distributie
Care ar fi problema ce trebuie schimbat?
Un service bun in Arad? pt rezolvarea problemei?

Verifica acel furtun pe care l-ai incercuit pe dedesubt sau garniturile... Eventual si cand o accelerezi vezi daca rasufla...
Am patit acelasi la clapeta de acceleratie la un peugeot doar ca era fisurat pe partea superioara si mi-a murdarit tot motorul...

Daca nu pe cocorilor e un service bun... Iti dau nr baiatului care se ocupa de el daca te intereseaza

AdamRs50 01-06-13 11:31

Salut baietii! Care ma ajuta cu un tinichigiu/sudor bun prin Arad de preferat cat mai aproape de gradiste chiar daca nu dar sa fie priceput...? Vreau sa inlocuiesc pragurile de la masinuta mea.Mercy anticipat!!!!!!!

madutz2006 01-06-13 12:30

Quote:

Originally Posted by AdamRs50 (Post 5488054)
Salut baietii! Care ma ajuta cu un tinichigiu/sudor bun prin Arad de preferat cat mai aproape de gradiste chiar daca nu dar sa fie priceput...? Vreau sa inlocuiesc pragurile de la masinuta mea.Mercy anticipat!!!!!!!

Din punctul meu de vedere aradul e praf in acest domeniu ! Scorurile sunt triple, fata de alte orase , iar calitatea lasa de dorit ! La 5 tinichigii am fost pt o simpla lucrare, iar toti comentau ca e mult de munca si ca nu au timp saptamana asta sau mai stiu eu ce.

Daca o sa gasesti vreunul ok la pret si care sa stie meserie, anunta-ma si pe mine...

paul bmw 11-08-13 14:08

este criza de tinichigii si vopsitori pentru ca multi au plecat pe afara la munca ,cum este si cazul meu defapt!! si cei care sunt in tara sunt plini de figuri si besini!!!
anul trecut am fost acas in vacanta si mam dus sa imi schimb linia intrega de esapament cu catalizator cu tot , am fost la aia din vlaicu renumiti pentru meseria" lor,am dus eu esapamentul trebuia doar sa il monteze!!
vreau sa spun ca ma asteptatau la ora 9.30 2 batrani ciufuti si plini de figuri,toba finala care era cu 2 iesiri cromate o taraiau pe jos de lene sa o ridice,ba frate mi sa ridicat parul pe mine si iam zis la pensiune" BA da ridico futo in gura ca toata o zgarii ,sa uitat la mine mai sa ma scuipe ,foarte gretos!!
Vreau sa spun cu asta ca nu suntem tratati cum ar trebui,daca eu in servisul unde lucru as fi facut asa ceva ma dadea afara din prima!!
clienti in arad cel putin sunt tratati cu superioritate din partea meseriasilor,iar preturile se fac in functie de cum esti imbracat si ce masina ai!!daca le zici ca vii din afara pregatestete la buzunar!!
TRIST,dar sper ca intro zi sa pot reveni in tara si imi fac cel putin un garaj unde sa pot lucra si sa ma port cu clienti cum trebuie si cum este normal !!
scuze pentru postul asta asa lung dar....imi este ciuda ca toate ciurucurile de meseriasi isi bat joc de clienti !!!

salutare!!

ar_36_ady 05-01-14 14:37

Un tinichigiu/vopsitor in Arad recomanda cineva?

NEo007 06-01-14 20:56

Eu orice am vopsit la Opel pentru calitate. La pret nu stiu cum stau fata de altii.

morghen 07-01-14 08:39

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 5643100)
Eu orice am vopsit la Opel pentru calitate. La pret nu stiu cum stau fata de altii.

+1

Recomand reprezentanta Opel !

OpelAstra1.8 09-01-14 00:44

Salutare, sunt nou pe aici. Ma bucur sa va ca avem un loc al nostru, al aradenilor. In legatura cu tinichigeria. De curand mi-am luat un astra din 2002, 1.8 16v, frumusica masinita. Tabla pe alocuri indoita, praguri, mai multe. Toata tinichigeria am facuta la UTA la service(in spate la BigBelly) si am iesit neasteptat de ieftin si destul de ok. E un domn mai in varsta, am uitat cum il cheama. Recomand!

madutz2006 10-01-14 11:33

Quote:

Originally Posted by OpelAstra1.8 (Post 5644622)
Salutare, sunt nou pe aici. Ma bucur sa va ca avem un loc al nostru, al aradenilor. In legatura cu tinichigeria. De curand mi-am luat un astra din 2002, 1.8 16v, frumusica masinita. Tabla pe alocuri indoita, praguri, mai multe. Toata tinichigeria am facuta la UTA la service(in spate la BigBelly) si am iesit neasteptat de ieftin si destul de ok. E un domn mai in varsta, am uitat cum il cheama. Recomand!

Pune cateva poze cu lucrarea si ce inseamna la tine ieftin ? Pret pe reper ?

NEo007 10-01-14 16:43

Si mai interesant e ce inseamna, "destul de ok"? :)

madutz2006 16-01-14 16:09

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 5645503)
Si mai interesant e ce inseamna, "destul de ok"? :)

Stie cineva unde se pot reconditiona baterii auto in arad ?

calinpetco 18-01-14 22:24

daca o sa-l gasesti pe ala care reconditioneaza baterii, ala sigur vulcanizeaza si prezervative...

roli 19-01-14 00:04

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 5650476)
daca o sa-l gasesti pe ala care reconditioneaza baterii, ala sigur vulcanizeaza si prezervative...

like domle, like :))

ps:imi era dor de perlele de pe patrutiuninng :)))

morghen 19-01-14 08:30

Quote:

:lol:

madutz2006 19-01-14 12:31

Quote:

Ultima oara am reconditinat una la timisoara, si m-a tinut 2 ani pana cand am dat masina ! Mai documenteaza-te si tu inainte ;)
Vroiam sa vad daca reconditioneaza cineva si in arad.

http://balon.allshops.ro/produs/1949...lectrolit.html

calinpetco 26-01-14 21:47

mda... intradevar astia de i-am gasit eu nu mai reconditioneaza baterii

http://poze.haios.ro/sim_images/poze...3972817309.jpg

baiatu care lucra acolo avea un matiz cu volan pe dreapta, inmatriculat de bulgaria si cu instalatie de gaz...

m15hu 31-01-14 18:05

Salutare forumisti aradeni , am si eu o intrebare la voi . Stiti cumva un atelier specializat moto care sa si stie cu ce se mananca motocicletele?adica m-am cam sarturat de "mecanicii de duzina" vreau un atelier calumea unde sa dau un ban dar macar sa imi iau o motoreta functionala nu un morman de piese ca "nu stiu ce are"

NEo007 03-02-14 08:38

In Aradul Nou, unde era AutoMDA am inteles ca este asa ceva. Poti merge sa intrebi..

m15hu 03-02-14 14:50

O sa merg sa vad ce imi zic aia acolo si daca nu imi convine o sa merg la Ariciul Supermoto . multumesc frumos

calinpetco 03-02-14 20:28

mai este si Cristi, vis-a-vis de spitalul judetean. Am auzit doar reviewuri bune despre el.

ALexSTe 04-02-14 18:04

Quote:

Originally Posted by m15hu (Post 5657615)
Salutare forumisti aradeni , am si eu o intrebare la voi . Stiti cumva un atelier specializat moto care sa si stie cu ce se mananca motocicletele?adica m-am cam sarturat de "mecanicii de duzina" vreau un atelier calumea unde sa dau un ban dar macar sa imi iau o motoreta functionala nu un morman de piese ca "nu stiu ce are"

Poti merge linistit la Gim pe str. oituz, nu cred ca vei pleca nemultumit cu motorul de acolo.

m15hu 05-02-14 14:39

Quote:

Originally Posted by ALexSTe (Post 5659793)
Poti merge linistit la Gim pe str. oituz, nu cred ca vei pleca nemultumit cu motorul de acolo.

Ok , multumesc frumos . Am de ales intre ariciul sau gim , o sa merg sa intreb la fiecare cum sta treaba si la care imi convine mai mult acolo merg . Multumesc foarte mult !
Bafta!

squid 07-02-14 20:41

Cand aveam motor am reparat la amandoi, am fost foarte multumit de fiecare data.

All times are GMT +2. The time now is 09:38.

- Copyright 2026 4Tuning