Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

Adytzu_JerrY 01-07-07 23:00

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

servetele umede...daia iti faci tu probleme trafy :)) gasesti u vreo creanga de salcam :))

Adytzu_JerrY 01-07-07 23:01

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 976485)
Deci....care cand putetzi???? si cat mai repede ca asa am un chef de un gratar d`asta... :))

NU MAINEE:(( plss:(( la 13:00 trb sa fiu eu undeva :((

TigerGTS 01-07-07 23:01

Joi e ultimul examen, iar eu personal am liber doar vineri si sambata :???:

trafy-vr6 01-07-07 23:02

idem...si maine:)

Kaluvr6 01-07-07 23:02

ok .....merge Vineri?? Presupun ca suntetzi majoritatea liberi nu? Spuneti, propuneti, etc :)

TigerGTS 01-07-07 23:03

100% pentru vineri :D

Adytzu_JerrY 01-07-07 23:03

Si eu sunt pt vineri :) !
Prezent !

Kaluvr6 01-07-07 23:06

mama deci pe bune imi ploua in gura....am o pofta de niste carnaciori la gratar de nu mai pot :)

SSJ_Gohan 01-07-07 23:07

eu din pacate vineri mai pe seara..merg la tara :(..deci sunt liber pana pe la 5-6..

trafy-vr6 01-07-07 23:07

kaufland:) cred ca mai e deschis....carnaciori daia asa putin iuti cu paine si mustar si un pahar de cola/ fresh si alte sucuri gastrice:))

recBeat 01-07-07 23:09

I'm in too pt gratar.. ca tot vroiam sa ies zilele aste (pe transfagarasian - balea lac), dar o las pe alta data si vin si eu cu voi. Deci a ramas vineri?la ce ora?si care este locatia exacta?facem cheta?

P.s. pt mine de preferabil ar fi sa se petreaca undeva pe valea oltului/lotrului si mai ales pe acolo pe unde a zis geo.. din cate am inteles, te refereai la drumul ala de urca spre cascada la lotrisor?

trafy-vr6 01-07-07 23:10

facem cheta pe mocheta...dupa cheia cand te duci la manastirea iezar/pahomnie...eventual ne intalnim in parcare la interex sau undeva sa facem cumparaturile si plecam direct....ce ziceti?

Kaluvr6 01-07-07 23:10

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 976504)
eu din pacate vineri mai pe seara..merg la tara :(..deci sunt liber pana pe la 5-6..

pai de dimineata de pe la 9 pana la 5 6 avem timp nu? sunt 8 ore de dezdrabaleala:)

Kaluvr6 01-07-07 23:12

care mai are vreun gratar p`acasa? Ca eu am doar unu si pana se face toata mancarea murim de foame ca o sa fim multi.

SSJ_Gohan 01-07-07 23:13

daca e asa, atunci e perfect :D dar sa vina si rocoooooooooooo va rog eu :lol: :lol:

trafy-vr6 01-07-07 23:14

gratar am eu...
m`a tzapit roco:)

recBeat 01-07-07 23:15

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 976520)
care mai are vreun gratar p`acasa? Ca eu am doar unu si pana se face toata mancarea murim de foame ca o sa fim multi.

pot pune si eu un gratar la bataie..

se poate stabili locatia si putin mai aproape cum am zis? adica pe valea oltului/lotrului?ca sa imi fie si mie mai accesibila..

Kaluvr6 01-07-07 23:15

nu e spre lotrisor, e spre olanesti....da pana in olanesti faci stanga pe un pod. Nu e departe ca am fost eu anu trecut si nu am facut mult pana acolo. Drumu e accesibil si pt noi cu baracile joase daca mergem incet :)

Sa`l anuntam si pe baiatu cu golfu albastru si pe restu care aveti numerele lor de tel. Anuntati pe toata lumea sa vina ca cu cat suntem mai multi cu atat mai bine. Anyone is welcome.....nu??

recBeat 01-07-07 23:18

okay at, inspre olanesti. Poate aproxima careva cati km sunt din vl pana acolo?
pana la urma ramane stabilit vineri?

Kaluvr6 01-07-07 23:19

Quote:

Originally Posted by recBeat (Post 976529)
okay at, inspre olanesti. Poate aproxima careva cati km sunt din vl pana acolo?
pana la urma ramane stabilit vineri?

cam 20 mi`a zis cineva da nu sunt sigur. Atunci am fost cu un tico si am ajuns imediat. Acuma depinde...poate nu mi`am dat eu seama cum zboara timpu :))

trafy-vr6 01-07-07 23:19

de la vl pana acolo sunt cam 30 km sau 35

SSJ_Gohan 01-07-07 23:20

Fra...nu mai vine Roco ? :((((((((((

trafy-vr6 01-07-07 23:21

a zis: posibil:D.....acu ii da nea puiu masina:P

recBeat 01-07-07 23:26

oleaca de offtopic (scuze): geo, ai xenon si pe faza lunga?sau doar pe faza scurta?

TigerGTS 01-07-07 23:27

Nu mai mult de 30 km din Ramnic pana la Cheia. Daca ramane pentru vineri dimineatza in cursul zilei de maine trebuie sa anuntzam toata lumea, sa isi faca programul ptr. vineri. Sa vedem cati ne strangem si sa facem o lista cu ce ne trebuie dupa ... :)

Kaluvr6 01-07-07 23:32

Quote:

Originally Posted by recBeat (Post 976548)
oleaca de offtopic (scuze): geo, ai xenon si pe faza lunga?sau doar pe faza scurta?

decat pe scurta da vreau sa`mi pun si pe lunga si in proiectoare...da mai in colo putzin.

Da ma maine anuntati pe toata lumea. Eu mai stau putzin si ies ca am niste treaba.

SSJ_Gohan 01-07-07 23:32

Fra..Geo..maine nu mai mergeti pe nicaieri ?

Kaluvr6 01-07-07 23:34

nu stiu....nu promit nimik...da poate se duc baietii....eu daca sunt liber vin nu e problem :)

CaDDy 02-07-07 00:00

I`m in ... pt vineri ... chiar vreau o evadare asa .. in natura... akum ramane de vazut.. daca vin cu masina sau nu :( sper CU :)

DjRainManFast 02-07-07 00:07

imi place ideea...dar din pacate s-ar putea sa nu pot veni :( din cate stiu am treaba cu mama vineri ....si sambata s-ar putea sa plec in italia ...deci va parasesc pt ceva timp :( daca cumva se schimba ceva in programul meu anunt...dar nu promit nimik!! Sorry!

Alexik 02-07-07 05:50

eu sunt vineri pentru gratar...dar n`am gratar...din cate am vazut, sunt deja 3 persoane ce s`au anuntat ca pot aduce gratare...eu pun bani, nu`i problema...sa avem ce baga la matz...ah, si pentru nenea Adytzu ceva mai multe :D stie el de ce :D:D no offense buddy :P

deci eu sunt pentru...

o sa vina probabil si copilotu` meu, Pustiu ;))

IONUT-GBP 02-07-07 10:53

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 976841)
eu sunt vineri pentru gratar...dar n`am gratar...din cate am vazut, sunt deja 3 persoane ce s`au anuntat ca pot aduce gratare...eu pun bani, nu`i problema...sa avem ce baga la matz...ah, si pentru nenea Adytzu ceva mai multe :D stie el de ce :D:D no offense buddy :P

deci eu sunt pentru...

baaaaaaa pe mine ma uitasi ?:)) cine mia face cu mana la fete din masina ? :evil:
@ all: vin si eu :) am si gratar :P oricand oriunde ma anuntati :)

Alexik 02-07-07 14:55

bai eu mi-am adus aminte...masina vineri e plecata pana seara :(...nu stiu daca pot schimba planul...sa vad...daca nu, voi fi pieton pana seara :(

Adytzu_JerrY 02-07-07 14:56

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 976841)

deci eu sunt pentru...

NO PROBLEM :))
Mancare sa fie mai multa... :)):)) ca distractia o facem noi ...Doar ne pricepem !

Adytzu_JerrY 02-07-07 14:57

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 977038)
baaaaaaa pe mine ma uitasi ?:)) cine mia face cu mana la fete din masina ? :evil:
@ all: vin si eu :) am si gratar :P oricand oriunde ma anuntati :)

pacat..unde mergem noi e interdictie de varsta !
deci next time :)):)):)
:)) glumeam :))

IONUT-GBP 02-07-07 15:10

lasa ma ca nu mai vin nicaieri bulangiilor :(

Alexik 02-07-07 15:16

de am avea transport indeajuns pentru toti, nu e nici o problema sa vii...momentan trebuie sa vedem cine merge si cine nu, facem un mic calcul, vedem la bani cum punem...vedem cu transportul cum facem si apoi vineri...demaram treaba :D:D sper sa rezolv altfel problema aia si sa pot veni cu el machina...

Kaluvr6 02-07-07 16:24

sa vad daca vine si jacku cu masina ca mai ia si el din oameni. El a zis ca vine da nu stiu daca o veni cu masina, incerc eu sa`l combin, ca poate zice ca`i drumu prost p`acolo, si chestii d`astea. MA, daca vrem putem, facem noi cumva, nu asa?

IONUT-GBP 02-07-07 16:26

yo nu mia vin nicaieri ca ma supari pe cativa bulangii de aici :D

Kaluvr6 02-07-07 16:30

crek........

All times are GMT +2. The time now is 00:13.

- Copyright 2026 4Tuning