![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
servetele umede...daia iti faci tu probleme trafy :)) gasesti u vreo creanga de salcam :))
|
Quote:
|
Joi e ultimul examen, iar eu personal am liber doar vineri si sambata :???:
|
idem...si maine:)
|
ok .....merge Vineri?? Presupun ca suntetzi majoritatea liberi nu? Spuneti, propuneti, etc :)
|
100% pentru vineri :D
|
Si eu sunt pt vineri :) !
Prezent ! |
mama deci pe bune imi ploua in gura....am o pofta de niste carnaciori la gratar de nu mai pot :)
|
eu din pacate vineri mai pe seara..merg la tara :(..deci sunt liber pana pe la 5-6..
|
kaufland:) cred ca mai e deschis....carnaciori daia asa putin iuti cu paine si mustar si un pahar de cola/ fresh si alte sucuri gastrice:))
|
I'm in too pt gratar.. ca tot vroiam sa ies zilele aste (pe transfagarasian - balea lac), dar o las pe alta data si vin si eu cu voi. Deci a ramas vineri?la ce ora?si care este locatia exacta?facem cheta?
P.s. pt mine de preferabil ar fi sa se petreaca undeva pe valea oltului/lotrului si mai ales pe acolo pe unde a zis geo.. din cate am inteles, te refereai la drumul ala de urca spre cascada la lotrisor? |
facem cheta pe mocheta...dupa cheia cand te duci la manastirea iezar/pahomnie...eventual ne intalnim in parcare la interex sau undeva sa facem cumparaturile si plecam direct....ce ziceti?
|
Quote:
|
care mai are vreun gratar p`acasa? Ca eu am doar unu si pana se face toata mancarea murim de foame ca o sa fim multi.
|
daca e asa, atunci e perfect :D dar sa vina si rocoooooooooooo va rog eu :lol: :lol:
|
gratar am eu...
m`a tzapit roco:) |
Quote:
se poate stabili locatia si putin mai aproape cum am zis? adica pe valea oltului/lotrului?ca sa imi fie si mie mai accesibila.. |
nu e spre lotrisor, e spre olanesti....da pana in olanesti faci stanga pe un pod. Nu e departe ca am fost eu anu trecut si nu am facut mult pana acolo. Drumu e accesibil si pt noi cu baracile joase daca mergem incet :)
Sa`l anuntam si pe baiatu cu golfu albastru si pe restu care aveti numerele lor de tel. Anuntati pe toata lumea sa vina ca cu cat suntem mai multi cu atat mai bine. Anyone is welcome.....nu?? |
okay at, inspre olanesti. Poate aproxima careva cati km sunt din vl pana acolo?
pana la urma ramane stabilit vineri? |
Quote:
|
de la vl pana acolo sunt cam 30 km sau 35
|
Fra...nu mai vine Roco ? :((((((((((
|
a zis: posibil:D.....acu ii da nea puiu masina:P
|
oleaca de offtopic (scuze): geo, ai xenon si pe faza lunga?sau doar pe faza scurta?
|
Nu mai mult de 30 km din Ramnic pana la Cheia. Daca ramane pentru vineri dimineatza in cursul zilei de maine trebuie sa anuntzam toata lumea, sa isi faca programul ptr. vineri. Sa vedem cati ne strangem si sa facem o lista cu ce ne trebuie dupa ... :)
|
Quote:
Da ma maine anuntati pe toata lumea. Eu mai stau putzin si ies ca am niste treaba. |
Fra..Geo..maine nu mai mergeti pe nicaieri ?
|
nu stiu....nu promit nimik...da poate se duc baietii....eu daca sunt liber vin nu e problem :)
|
I`m in ... pt vineri ... chiar vreau o evadare asa .. in natura... akum ramane de vazut.. daca vin cu masina sau nu :( sper CU :)
|
imi place ideea...dar din pacate s-ar putea sa nu pot veni :( din cate stiu am treaba cu mama vineri ....si sambata s-ar putea sa plec in italia ...deci va parasesc pt ceva timp :( daca cumva se schimba ceva in programul meu anunt...dar nu promit nimik!! Sorry!
|
eu sunt vineri pentru gratar...dar n`am gratar...din cate am vazut, sunt deja 3 persoane ce s`au anuntat ca pot aduce gratare...eu pun bani, nu`i problema...sa avem ce baga la matz...ah, si pentru nenea Adytzu ceva mai multe :D stie el de ce :D:D no offense buddy :P
deci eu sunt pentru... o sa vina probabil si copilotu` meu, Pustiu ;)) |
Quote:
@ all: vin si eu :) am si gratar :P oricand oriunde ma anuntati :) |
bai eu mi-am adus aminte...masina vineri e plecata pana seara :(...nu stiu daca pot schimba planul...sa vad...daca nu, voi fi pieton pana seara :(
|
Quote:
Mancare sa fie mai multa... :)):)) ca distractia o facem noi ...Doar ne pricepem ! |
Quote:
deci next time :)):)):) :)) glumeam :)) |
lasa ma ca nu mai vin nicaieri bulangiilor :(
|
de am avea transport indeajuns pentru toti, nu e nici o problema sa vii...momentan trebuie sa vedem cine merge si cine nu, facem un mic calcul, vedem la bani cum punem...vedem cu transportul cum facem si apoi vineri...demaram treaba :D:D sper sa rezolv altfel problema aia si sa pot veni cu el machina...
|
sa vad daca vine si jacku cu masina ca mai ia si el din oameni. El a zis ca vine da nu stiu daca o veni cu masina, incerc eu sa`l combin, ca poate zice ca`i drumu prost p`acolo, si chestii d`astea. MA, daca vrem putem, facem noi cumva, nu asa?
|
yo nu mia vin nicaieri ca ma supari pe cativa bulangii de aici :D
|
crek........
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning