Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia.html)

protuning 24-01-08 01:42

Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare

Quote:

Originally Posted by Ovae (Post 1310746)
si alea centrale..iarna mai greu se incalzeste....ajung doar 2?nu le poti dirija si pe alea cumva?

va bate la piciorsi pe geamuri!probabil se va incalzii putin mai greu dar nu relevant.

dogy_10 25-01-08 20:28

cred ca e unul dintre cele mai asteptate proiecte din romania....abia asteptsa fie gata tot, interior, exterior si motor.....e o masina care cred ca ar face fatza si concursurilor din afara

alexufo 26-01-08 12:09

clar ...bine robi baga mare...ca poat em noroc si punem una langa alta ..stii tu ce:D prima si ultima dacie:D
spor la treaba ..proiectul e mai mult decat asteptat.

ggd_87 27-01-08 22:49

Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 1315555)
clar ...bine robi baga mare...ca poat em noroc si punem una langa alta ..stii tu ce:D prima si ultima dacie:D
spor la treaba ..proiectul e mai mult decat asteptat.

da,da,da
prima si ultima: 1100 langa logan! :lol:
hai roby cu interioru ca tii pe toata lumea in suspans prea mult. :lol:

sorin_sorin95 29-01-08 12:59

Sau Logan UFO si Logan Protuning?

alexufo 29-01-08 14:45

lol....acolo inca nu....ca loganul rosu e import ..si loganu prostreet e custom ..2 categorii diferite:D

protuning 01-02-08 21:51

8 Attachment(s)
maine vin cu poze mai clare!!!

quick_5hifter 02-02-08 00:33

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1329205)

Aoleu, lucrati si voi mai cu grija, ca l-ati spart la jumatate :arrow: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1201898905

:lol:

Co5m1n eXtreme 02-02-08 20:01

waw ..... deabia astept finalul :| ... bafta cu proiectul MIG-ul :))

bodyspeed 02-02-08 20:22

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1329205)

asteptam... dar mai mult astept sa il vad live ;) ...sa mai stam de vorba :D
bafta roby..

Preparatul 05-02-08 16:50

super tare masina:D e prea baza

bobohtml 07-02-08 15:22

mf rau :P oglinzile scapa de ele :sadblinky

PepsY 08-02-08 18:47

misto loganul...nu`mi place partea din fata...aia unde trebuia sa fie sigla logan(intre far stanga si far dreapta)...:)...restu e ok..si jantele ...:D

Most_Wanted 09-02-08 03:58

asta e frumos .....interiorul are legatura cu exteriorul ...se vede ca ,cat de cat sa urmarit ideea exteriorului....

protuning 09-02-08 15:25

8 Attachment(s)
dupa 30 de ore de lucru continu pe logan am ajuns si eu acasa. in orele astea am obtinut o consola centrala cu un design deosebit.am inceput si lucru la fetele de la usile din spate.

bodyspeed 09-02-08 15:37

Frumos , frumos , frumos si iara frumos, am inceput si eu lucru la consola de pe oltean .. este aproape gata nu e asa complex , dar totusi e ceva pe spatiu care il am alocat acolo.. , mai am putin si il duc la tapitat , dar sper sa imi poata baga niste burete subtire sa aiba un aspect mai moale :D
Bafta multa si iti arat pozele pe mess .momentan ..:D

tuner_cata_05 11-02-08 22:10

Arata foarte bine...incet,incet se apropie sfarsitul...;););)
Dar mai ai si tu putina grija de sanatate,,30 de ore de lucru continu'',nu oricine poate s-a reziste atat in praful ala...;)
Vad ca tregeti tare cu munca...vreti s-a terminati pana la 4TuningDays ???:D;););)

protuning 19-02-08 08:45

8 Attachment(s)
cateva poze noi cu interiorul!! m-am jucat un pic cu doua nuante de spritchit.Cam asa as vrea sa fie combinatia de culori doar cu alte culori.portiunea mai deschisa va fii vopsita in culoarea masinii si cea mai inchisa tapitata cu piele gri inchis. ceva de genul deflectoarelor

Sonny 19-02-08 10:33

Cu siguranta o sa iasa ceva superb si unicat! :) Multa bafta si spor la munca! :)

Ovae 19-02-08 17:08

super tare imi place bafta in continuare

andrei_hrz 19-02-08 17:29

deci o sa fie cel mai tare proiect din tara si o sa ne faca mandrii de marca Dacia. dar nu vreau sa fiu rautacios vreau sa intreb si eu ceva, pedala a 3 a o sa mai mearga apasata ca vad ca este acoperita?

alexufo 19-02-08 21:23

no coment :d maine cred ca o sa vad live :D

sorin_sorin95 20-02-08 00:00

Progresezi nu gluma, Roby sper sa ajung si eu anul asta la 4T day si sa vad masina live ca mai facut curios tare. Succes in continuare

ggd_87 20-02-08 09:29

nush ce sa mai zic,ca au zis altii deja. eu mai adaug un singur lucru: esti nebun (in sensul bun al cuvantului). un proiect demn de laudat.
bv roby,felicitari si abia astept expozitia sa vad masina live si sa iau si un loc sa vad cum e,poate cine stie. ;)

@andrei_hrz: ba se poate apasa si acceleratia, doar ca e doar vizibi mascata pedata,intre bord si ea sigur este loc sa poti baga picioru acolo;o sa fie un pic incomod,dar fara sacrificiu nu poti face ceva frumos.

protuning 21-02-08 19:15

tocmai iauy matrita de pe tot interiorul! matritele sunt destul de complicate dar merita .maine revin cu poze

Ovae 23-02-08 13:06

poze poze poze :P spor la lucru...abia astept sa o vad gata!!

W35T 23-02-08 19:11

un cuvant: Superb ! ...nu mai am de adaugat nimic...:-)

Eugen_TL 25-02-08 22:59

in legatura cu pedalele pot fi modificate si ele daca vor fi incomode... orice e posibil :)

protuning 26-02-08 22:43

6 Attachment(s)
nu va faceti probleme de pedale cat timp masina e in atelier!!!mai bine pun niste poze cu bordul si consola centrala.doar acuma se vede in pozele respective cum va fii bordul din mai multe bucati,bucatile ce sunt separate vor fi detasabile, vopsite si ingropate in tapiterie.

c i k y 27-02-08 17:02

o aduceti la 4tuning days ?

TwentyOne 27-02-08 20:09

Quote:

Originally Posted by c i k y (Post 1387150)
o aduceti la 4tuning days ?

chiar? o sa fie gata?

NoLimit 27-02-08 22:02

facetzi mai multe matritze sau vretzi sa fie unicata?

protuning 27-02-08 23:05

nu va fii unicata!!in cazul in care vrea cineva se poate realiza!la primul interior pot sa zic doar ca nu exista profit!!!!

protuning 28-02-08 19:48

7 Attachment(s)
cateva poze calde!!!

Norby89 28-02-08 22:27

o sa fie gata pana la 4Tuning Days ?
o sa iasa fain.

ggd_87 29-02-08 01:21

de ce mai intrebati de 4tuning day?
daca cititi cateva pagini in urma,e un post a lu roby in care arata cateva poze dupa vreo 30 h de munca. nu cred k sa grabeste asa tare doar ca sa termine si atat. vrea sa termine,sa vina cu la ea la Bucuresti, unde cel putin la Best Autohton,nu va avea concurenta (asta din cauza ca nu vin eu :lol:).
oricum,timp mai e putin,dar sigur va reusii sa vina.

mareo 29-02-08 21:41

GGD tu nu viii la 4tuning days ?:(

radu_nb1 29-02-08 23:19

imi place ce aty realizat pana acum, va respect efortul depus , multa bafta in continuare , da eu nu is fan logan si din partea mea la-ti umplut de chit si fibra.asta nu mai e masina,tot ca in logan va veti simti cand veti rula cu ea pe strada ca doar nu o fi mercedes

protuning 01-03-08 17:06

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1392552)
imi place ce aty realizat pana acum, va respect efortul depus , multa bafta in continuare , da eu nu is fan logan si din partea mea la-ti umplut de chit si fibra.asta nu mai e masina,tot ca in logan va veti simti cand veti rula cu ea pe strada ca doar nu o fi mercedes

trebuie sa intelegi ca nu poate visa toata lumea la o dacie ca si a ta! asta e parerea ta si ai dreptul la ea!! dar ca sa-ti faci o idee uitate cati au comentat negativ .daca te uiti atent intr-un an de zile acest topica fost accesat de peste 60.000 de ori si doar cativa destepti sunt care se gasesc sa comenteze.cat despre kg te asigur ca lucram foarte atent cu matrite sa nu kituim asa cum stii tu ca se face tuningul!
toate cele bune !

Most_Wanted 01-03-08 17:10

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1392552)

era imposibil sa nu se trezeasca vreunu .....baiete tu ai vazut masina asta in realitate ? tu ai citit macar 2-3 posturi in care sa se spuna cum se lucreaza masina ? te-ai uitat si tu asa la vrajala putin pe paginile anterioare ? tu ai idee ce e ala tuning? tu stii sa privesti o masina care intradevar are o "linie" tuning`ul d epe ea? ...mai bine taceai!!!

PS: nu stii sa apreciezi .....in fine ....fiecare cu parerea lui

All times are GMT +2. The time now is 01:13.

- Copyright 2026 4Tuning