![]() |
Re: O noua dacie !
Pff...Abia astept sa o vad gata!
|
1 Attachment(s)
VA URMA ! :twisted:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Poze :twisted: Incet , incet noul garaj prinde contur , iar masina la fel este pe linia de finish . Bafta tuturor !
|
Aia e tabla zincata?
|
Quote:
|
CImentul cat te-a dus? Cantitate si pret
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Incet incet ma apropii si eu de finish , mai sunt cateva de facut dar masina este din nou intreaga , interiorul este pus la punct , la motor am schimbat uleiul si bineinteles ca a primit elf , filtrele toate schimbate si in rest pun ceva poze. Abia astept sa o spal bine si sa pun niste poze mai profi :D
Bafta tuturor ! |
pfff...ce pot spune..
Imi place foarte mult! Felicitari si sper sa te bucuri de ea.. Si hai odata cu 2.0 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
foarte frumos ..dar poze cu compartimentul motor. nu pui si tu
|
arata bine, din poze parca mai merge coborata de spate
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Astazi am reusit sa fac pana prostului fix pe soseaua nationala :lol: , am refacut traseul la esapament si am reusit sa fac cateva poze si un filmulet. Masina merge bine , mai am de achizitionat o baterie si nu ar trebui sa mai fie probleme.
Bafta tuturor ! |
hai cai sexy :lol:
|
felicitari pentru munca depusa,arata foarte bine ;)
|
Quote:
|
Ai terminat de montat nitro ma?:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Am revenit dintr-o scurta vacanta , si pot spune cu mana pe inima ca a meritat toata munca aceasta masina si eforturile financiare si etc. Am fost dincolo de baraj la Siriu si pe curbele acelea si etc. sa comportat perfect chiar peste asteptari. Va las cateva poze , bafta tuturor !
|
foarte frumoasa masina..am urmarit topicul de la inceput nota 10
|
Quote:
|
Imi place la nebunie masina!
Si acum imi amintesc cand iti faceam VT-uri si pana la urma ai reusit sa o faci cum vrei tu. Multa bafta in continuare! Treci pe mess! |
foarte frumoasa masina:rolleyes2
|
frumoasa! Sa o pastrezi cu grija ca e o capodopera! :)
|
Frumoasa tare dacia si felicitari pentru garaj , vezi ca mai bine il izolai cu vata minerala , cu acoperisul daca ai suprapus suficient tabla nu se va prelige apa , in rest imi place la nebunie ce faci acolo , bafta !
|
... am postat aiurea (in topicul gresit).
|
O mica plimbare ;) https://www.youtube.com/watch?v=kharF...ature=youtu.be
Nu merg ft tare deoarece am un zgomot ft urat la ambreiaj , doar cand calc pedala se aude vreo 15 secunde un zgomot urat. Rog pe cei care sunt in cunostinta de cauza sa ma sfatuiasca , eu banui ca este rulmentul (acesta fiind de papuc diesel) , oare trebuia sa il pun pe cel de renault 19 ? Si daca trebuia pus cel de r19 cum naiba fac sa vina pe priza de putere ( aceasta fiind si ea de papuc diesel ) ? |
rulment de papuc diesel trebuie pus, cel de 19 nu merge , are altfel urechile. daca nu l-ai pus nou el s-ar putea sa fie buba.
|
Quote:
|
Astazi am revenit dintr-o mica vacanta , am mai facut peste 500 de km iar zgomotul de la rulment a incetat ( Dumnezeu stie :-) . Masina merge super , am reusit chiar , in conditii de siguranta bineinteles sa isi etaleze forta cu masini mai noi si cel putin pe serpentine nu pot decat sa zic ca am ramas ft impresionat si cu un zambet pe buze :D
Bafta tuturor curand mai revin cu niste poze ! |
ti-am vazut bolidul azi in parcarea de langa biserca,in centru...eram chiar in fata masinii.am vrut s-a vb cu tn,dar nu am vrut s-a par ca ma bag in seama :P
sincer,arata f bn,mai sunt cva detalii de finisat,dar tu stii mai bn ce e de facut.felicitari pt munca depusa si bafta in continuare! drumuri bune! |
Quote:
|
Quote:
asteptam pe cineva.nu stiu daca vin la intalnire,cu toate ca mi-ar face placere :D poate data viitoare. bafta si o seara placuta si tie!;) |
3 Attachment(s)
Cateva poze noi , planuri de viitor ( viitorul apropiat ) sunt ft multe si sper sa reusesc ce mi-am propus , bafta tuturor !
|
5 Attachment(s)
Mare lucru nu am mai facut la Dacie , deocamdata ma ocup de ford . Am inceput sa polishez buzele la jante si va las poze sa vedeti ce iese. Mai am sa aplic polishul si sa vopsesc miezul in culoarea caroseriei ( rosu ) ;)
Bafta tuturor ! |
parca facusei sticle clare,nu le vad pe masina...?
|
Quote:
|
acum daca ai schimbata motorul functioneaza ceva in bord? turometru....etc??
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning