![]() |
Re: Kitsch Tuning
2 Attachment(s)
:shock:
|
l-am vazut si eu pe asta categoric e kitsch....si mai e un seria 5 il vad mereu prin fata la orion ....si ala e facut la bataie de joc
|
Ce e asa naspa la pisicuta aia de italia?
|
Pisicutza nu mi se pare chiar un Kitsch ,faza este ca nu este ingrijita......si eleronul ala daca era mai mic era ciar frumusica masina:)
|
Masina aia arata mult mai bine daca o lasa ca la mama ei, asa e categoric kitch, am vazut-o pe strada si m-a frapat, nu este nici un dubiu cand o vezi cu ochii tai. Vreti detalii? eleron, aripioara de rechin, stopuri, jante etc...
|
Poate asa a vazut proprietaru un tuning frumos pt masina lui :) Ce inseamna kitsch defapt? Care e definitia? :)
|
Cu cateva click-uri aflai si singurel "Kitsch este un termen care provine din limba germană şi denotă stil prost, de prost gust, deseori în legătură cu diletantism artistic. De obicei kitsch se foloseşte în legătură cu obiecte pseudo-artistice de prost gust, faţă de stiluri cu adevarată valoare artistică şi estetica sofisticată." eh.. in cazul nostru este vorba de masini :)
|
1 Attachment(s)
Si o poza de la mine:weirdface
|
Quote:
|
Re: sa va binedispuna
3 Attachment(s)
frumos nu?:))))))
|
Re: sa va binedispuna
Quote:
|
6 Attachment(s)
Ce-mi place sa merg eu la Kaufland:)) vad numai masini "tari"
|
Ai să zici că am ceva cu tine Andreica ... dar nu văd rostul maşinilor astea puse la Kitsch ... Ar trebui să vezi de Kitsch Bike ! ;-)
|
Iar incepeti?...da nu va-ti saturat sa va tachinati unul pe altu....va scoateti ochii mai ceva ca niste copii de gradinita....TeoMTM stii vorba aia "Cel destept cedeaza primul"....asa ca lasal ca si tu ai fost ca el ...si deocamdata si eu is ca el....incerca sa dai dovada de maturitate ....;)
|
Quote:
|
Poate omului nui place plasa ....drept fiind plasa aia lasa de dorit....da nah fiecare cu gusturile lui.....
|
Quote:
|
sa se vada masina mai bine .....din mai multe unghiuri...:))
|
Quote:
|
Si daca are pragurile strambe e de kitsch?Poate omul nu a avut timp/bani sau etc sa le faca, sfatul meu e sa lasi naibii patrutuningul si sa te duci sa cumperi un buchet de flori ca na.. maine incepe scoala
|
Ce ti-e 16 ce ti-e 20/21... Lasati omul in pace... Pasiunea nu cunoaste limite de varsta!
In plus, LOGDaniel, la 20 de ani poate ca era bine sa fi inceput si pentru tine scoala (ma rog, o forma de invatamant superior). Nu e o rusine sa inveti si nici sa ai 16 ani... ce n-as da eu sa am din nou varsta asta :P |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu e kitsch tuning ,dar mi s-a parut amuzant:D:D
|
nu e de la noi da mi s-a parut haioasa :) http://thatwillbuffout.com/wp-conten...uy-melting.jpg
|
1 Attachment(s)
Ceva destul de interesant:lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ferrari Calibra:arrow:
|
Am vazut si pe alt site masina asta. E din Piatra?
|
poza am facut-o in Piatra.Si am vazut masina destul de des asta-vara prin Piatra.
|
Eu nu cred ca calibra aia e masina de kitsch!!!
|
Quote:
|
Ei, aia poate ca e obsedat omul de ferrari, sau a i-a facut vreo unul vreo gluma :))
|
1 Attachment(s)
de dacii de genu' cred ca v-ati plictisit..
|
Cred ca ar trebui sa intregistram "taranul" ca marca inregistrata...
|
Quote:
Rusinica Ryan :) |
Si era asa mandru soferul:| un tip d-ala rosu la fata, cu par "portocaliu" (pe cap) si palma cat capul :D
|
cumperi ceapa si 2fast 2 furious ajungi
|
de vanzare bora X tuning:lol:
http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...19-411477.html |
X Tuning .....prea tare :)))) ..... posesorul cred ca se uita si el in X la masina aia de ii place
|
I se pitriveste denumirea de "X Tuning" ca numai in dosarele X mai vez ciudateni din astea:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning