Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

Aaronnel^ 05-05-07 00:33

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

O bestie CLICK ....
Un monstru CLICK....

SSJ_Gohan 06-05-07 00:11

aici nu mai sunt off topic..deci.. Ia cucu Caddy..asa, acum ma simt mai bine :lol:

SSJ_Gohan 06-05-07 00:13

ah..ca uitasem..si Batiscaful sa il iei Caddy (alt post :twisted: :lol: )

CaDDy 06-05-07 00:32

:)) right back at you gohanel ;))

SSJ_Gohan 06-05-07 00:34

ah...de cand nu mi-a mai zis cineva Gohanel..luv you dear :oops:

Aaronnel^ 06-05-07 16:26

Are cineva License Code de la ACDsee Powerpack 7.0?

recBeat 07-05-07 19:33

Ca tot a venit caldura va propun un "ride" in stil Gumball 3000, daca ati auzit.
Traseu: Rm. Valcea-Constanta si return ;)
Ce ziceti? Sunteti de acord? Cine poate veni?(cu masina bineinteles) Propuneti si voi o data exacta (in asa fel incat sa prindem si timp frumos)..

TigerGTS 07-05-07 21:29

nush cum e stilul Gumball 3000...Dar imi place ideea. Desigur...Pentru mine dupa 10 iulie :|

recBeat 07-05-07 22:16

Bineinteles ca se va face dupa ce termina toata lumea cu scoala, facultate, examene si bac-uri ;)

Gumball 3000 este o cursa care se tine in fiecare an in state. In aceasta cursa cancurentii strabat SUA de la W la E (parca). Nu trebuie sa termini cursa pe primul loc, trebuie in schimb sa te distrezi la maxim ;)

M-am gandit sa organizam si noi (membrii 4tuning vl) ceva de genul asta dar la o scala mult mai mica, desigur, si anume: sa strabatem juma de tara, adica valcea-constanta (E81-A1-A2) Ramanem o noapte la mare, sau cat vreti voi (pe plaja cu cortul) si apoi o luam inapoi inspre casa.
Veniti si voi cu idei..

Adytzu_JerrY 07-05-07 22:19

stati fratilor sa iau si eu permisu :lol: :lol: :lol:
sa nu vin pasager ...:lol:

Aaronnel^ 07-05-07 22:21

Apropo Adytza....
Cand facem o intalnire sa sarbatorim luarea permisului tau? Bineintelees te prezinti la volan cu pieton :D

Adytzu_JerrY 07-05-07 23:32

pai intalnirea o facem ....ca mereu facem :lol:
sa iau permisu mai intai ...;)
app nu stiti mai pe nimeni la legislatie...? ca m`am certat cu mosu ala si nu`mi pune stampila...colo in 1 mai :lol: :lol: :lol:

TigerGTS 08-05-07 17:03

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 889846)
pai intalnirea o facem ....ca mereu facem :lol:
sa iau permisu mai intai ...;)
app nu stiti mai pe nimeni la legislatie...? ca m`am certat cu mosu ala si nu`mi pune stampila...colo in 1 mai :lol: :lol: :lol:

Trimite-ti instructorul, ca pe ala nu-l refuza.

Adytzu_JerrY 08-05-07 17:28

pai e prost sa se duca....?:evil:
l`am sunat odata ...si a zis sa ma duc sa dau testu ala (chestionaru) :evil:
si ala nu vrea ... toti vor bani :evil:

Aaronnel^ 08-05-07 21:36

Propuneti un moderator pentru sectiunea 4Tuning Rm.Valcea

Adytzu_JerrY 08-05-07 21:38

stim sa citim si noi...
sau deja te crezi moderator ??

Aaronnel^ 08-05-07 21:40

Nici nu vreau sa ies moderator :) dar vreau sa voteze toti userii sa nu existe discutii... iar acest thread este legat de Discutii Diverse si majoritatea intra sa-l citeasca

Aaronnel^ 09-05-07 19:55

:drunk:Felicitari Oliver pentru postul de Moderator al sectiunii 4Tuning Rm.Valcea:drunk:

CaDDy 09-05-07 19:57

..mda ...bv aronele .. ai mai facut inka un post :)) aiurea :))

Malos 09-05-07 19:57

Aaronnel de ce zicea Gabi ca trecutul tau nu este prea roz?

trafy-vr6 09-05-07 20:11

bv Oliver pt postu de Moderator..multumesc celor care m`ati sustinut!:))

TigerGTS 09-05-07 20:57

Va multumesc baieti ! Tuturor . Si multumiri 4Tuning care ne-a alocat acest spatiu si care ne sustine. O sa incerc sa nu va dezamagesc si imediat dupa ce primesc atributiile trecem la reorganizare. Voi propune o serie de threadu-uri (si vom renuntza la cele inutile) si functii pentru echipa pe care o vom forma, pentru ca o comunitate nu sta intr-un moderator, ci intr-o echipa !

Adytzu_JerrY 09-05-07 21:44

cum stergi treaduri ....stergi 3-4 ...dar nu incepi sa le stergi pe toate sa le redenumesti pe toate...!! !! unii de aici le`au facut cu un scop si nu ar fi frumos sa le shimbam pe toate...q:rolleyes2

TigerGTS 09-05-07 23:16

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 893288)
cum stergi treaduri ....stergi 3-4 ...dar nu incepi sa le stergi pe toate sa le redenumesti pe toate...!! !! unii de aici le`au facut cu un scop si nu ar fi frumos sa le shimbam pe toate...q:rolleyes2

Nu am zis toate, dar care e scopul thread-ului Caut acte nissan?..Nu putea sa-l bage la Zona comerciala?..Care e scopul sa avem 3 threaduri despre poze, filmuletze si alte chestii haioase?...Care e scopul sa enumeram masinile care circula prin valcea si sa le pozam..Daca proprietarii nu ni se alatura Sambata?..Oricum inainte de a trece la actiune o sa va prezint si voua planul...Sa nu ziceti voi ca fac de capul meu.

secera76 09-05-07 23:21

Frate,da' vad ca voi chiar va consumati ca bateriile pe forumul asta....ca e tacso nu stiu cui pilot ,ca concureaza X ,ca Y super sofer ca face el niste "suceli" pe la stadion cu frana de mana,.....baaaaaa,lasati-o mai incet ma cu scrisul pe aici ca se uita si garda pe internet mai nou,duceti-va la legale.Si acolo exista si etape de indemanare si de viteza.Si acolo vedeti sau simtiti adrenalina asta de care pomeneste toata lumea dar pe care multi n-au simtit-o decat cand erau ei mici si-i tragea tati oleak mai tare cu sania.
Nu e o ofensa la adresa nimanui dar se mai uita pe forumul asta si oameni care se pricep(nu ma refer la mine)si cand vad ce idei au unii....cred ca-i bufneste...plansul...auzi sa dai gauri in telescoape si nush ce sa sudezi in ele ca sa nu-ti mai atinga la hopuri....asta e de ........n-am cuvinte..nu vreau sa jignesc pe nimeni ,da' nush cati dintre voi au vazut pana acum un motor desfacut ,nu mai vbesc care au desfacut ei unul....si deja unii au chiar idei de tunning la motor si CIP-uri si .....
Vad ca unii sunt chiar ocupati sa caste ochii prin orash sa vada cine cu cine e in masina si pe unde se plimba,deci topicul ala cu masini vazute.....e chiar de ***,era suficient ala cu "masina mea",cine vrea sa-si posteze masina o posteaza cine nu ,nu.E alegerea proprietarului ,dar....am vazut ca avem si studenti la drept aici care zic,,,,ca nu e nici o ilegalitate sa pozezi masina unuia si s-o pui pe un forum...de,yo stiu....s-ar putea sa nu fie chiar asha.
Nu vreau sa supar pe nimeni si nu e atac la nici o persoana de aici....dar.......GROW UP..si dak s-a suparat careva...ce sa zic......mult noroc si sanatate.

cosmin_cosmin_1 10-05-07 13:55

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 893092)
bv Oliver pt postu de Moderator..multumesc celor care m`ati sustinut!:))

trafy, lasa, ai tot respectul meu pentru infiintarea comunitatii rm valcea si viitorului club ;)

trafy-vr6 10-05-07 14:11

s`a vazut:D

cosmin_cosmin_1 10-05-07 14:39

ai zis ca nu vrei sa fii moderator.

trafy-vr6 10-05-07 14:51

hai sa incheiem subiectu asta...oricum nu vroiam si nici nu vreau sa fiu

recBeat 10-05-07 15:24

Cine vine la Sibiu deseara? Pentru cei care inca n-au aflat: sunt premiile MTV

Robbert 10-05-07 15:36

Quote:

Originally Posted by secera76 (Post 893576)
auzi sa dai gauri in telescoape si nush ce sa sudezi in ele ca sa nu-ti mai atinga la hopuri....asta e de ........n-am cuvinte..nu vreau sa jignesc pe nimeni ,da' nush cati dintre voi au vazut pana acum un motor desfacut ,nu mai vbesc care au desfacut ei unul..

n'am zis nimica de gaurit :-P , era o idee si am si zis ca sunt cam pe langa...si ca idee eu cred ca se poate improviza ceva astfel incat sa'si faca treaba :rolleyes2

cosmin_cosmin_1 10-05-07 16:03

recBeat, stai fix, ai auzit cat costa biletul? 2 milioane daca vrei langa scena, 1 milion pe scaun si 350.000 daca vrei la saraci, pe undeva prin spate. dar vin o gramada de trupe. totusi nu stiu pe nimeni sa-si fi cumparat bilet, s-ar putea sa cam bata vantul. om vedea

recBeat 11-05-07 11:03

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 894524)
recBeat, stai fix, ai auzit cat costa biletul? 2 milioane daca vrei langa scena, 1 milion pe scaun si 350.000 daca vrei la saraci, pe undeva prin spate. dar vin o gramada de trupe. totusi nu stiu pe nimeni sa-si fi cumparat bilet, s-ar putea sa cam bata vantul. om vedea

:lol: Am fost si nu am platit nimic :mrgreen:, evident ca am stat la vre-o 50-100m de scena, dar s-a vazut ok, fata de un tovarash care a dat vre-o 700 de mii (el cu prietena) pe bilet, si care spre final a venit tot acolo unde stateam noi ca zicea ca de acolo de la el nu se vedea nimic :lol:

Aaronnel^ 13-05-07 22:48

2 Attachment(s)
Acestia sunt fluturasii 4Tuning Rm.Valcea.
Cine are posibilitatea sa traga la imprimanta o coala cu ei alb/negru sau color nu conteaza, este rugat sa o faca ....

Cu respect, 4Tuning Rm.Valcea

cosmin_cosmin_1 14-05-07 10:02

era de preferat fondul alb.Ideea in sine se intelege chiar daca nu e fondul negru si emblema galbena,cum sunt pe forum. Pune o varianta si alb-negru daca ai timp.

daca vrei apoi sa tragi la xerox, prin sibiu e 5-600 lei vechi fata verso (aici te pot ajuta eu,sunt in sibiu de lunea pana vinerea seara). Si pe o pagina incap o gramada de fluturasi. Poate in bucuresti e si mai ieftin.
Cu fluturasii ce se intampla? Se impart prin oras sau la stergatoarele masinilor?

Aaronnel^ 14-05-07 10:10

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 900009)
era de preferat fondul alb.Ideea in sine se intelege chiar daca nu e fondul negru si emblema galbena,cum sunt pe forum. Pune o varianta si alb-negru daca ai timp.

daca vrei apoi sa tragi la xerox, prin sibiu e 5-600 lei vechi fata verso (aici te pot ajuta eu,sunt in sibiu de lunea pana vinerea seara). Si pe o pagina incap o gramada de fluturasi. Poate in bucuresti e si mai ieftin.
Cu fluturasii ce se intampla? Se impart prin oras sau la stergatoarele masinilor?

Asta seara o sa fac o varianta si pe alb/negru.
Ideea cu fluturasii este urmatoarea: se vor imparti cateva bucati la membrii iar de preferat ar fi sa`i punem la masinile astea mai sukare in stergator.

Suna foarte interesant ideea cu xeroxu...
Cred ca facem 1-2 foi alb/negru cu ele... o scoatem la imprimanta si ti le dam tie, iti dam si banii si le tragi tu la xerox in Sibiu.
La Valcea e cam 1000/2000 ROL foaia.

O sa te anunt diseara.

trafy-vr6 14-05-07 11:18

mare mi`e mirarea sa nu ne trezim cu injuraturi din partea propietarilor. Nu mi se pare stralucita ideea...ar fi fost mai bine sa vb cu webmasterii unor site`uri mai cunoscute si sa putem pune ca banner sau daca nu sa lipim pe stalpi sau ceva de genu`.... oricum pe mine ma bate gandu sa fac un site pe .tk ceva de genu: www.4tuningvalcea.tk si cand intrii sa te redirectioneze aici...asa putem face si autocolante pt masini si d`astea..io zic ca ar fi lumea mai interesata cu site`u decat cu linku de la forum pt ca e mare si nu cred ca sta nimeni sa scrie atata:-s

Aaronnel^ 14-05-07 11:30

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 900132)
mare mi`e mirarea sa nu ne trezim cu injuraturi din partea propietarilor. Nu mi se pare stralucita ideea...ar fi fost mai bine sa vb cu webmasterii unor site`uri mai cunoscute si sa putem pune ca banner sau daca nu sa lipim pe stalpi sau ceva de genu`.... oricum pe mine ma bate gandu sa fac un site pe .tk ceva de genu: www.4tuningvalcea.tk si cand intrii sa te redirectioneze aici...asa putem face si autocolante pt masini si d`astea..io zic ca ar fi lumea mai interesata cu site`u decat cu linku de la forum pt ca e mare si nu cred ca sta nimeni sa scrie atata:-s

E idee buna si cu site-ul.
Diseara o sa schimb linkul de pe fluturash. Voi scrie forum.4tuning.ro - Sectiunea Rm.Valcea.

Acum trebuie sa plec la scoala... vorbim diseara de site ;) :D

trafy-vr6 14-05-07 12:58

1 Attachment(s)
stie careva ce marca sunt jantele astea si ce model ? sper sa nu te superi Rabanne daca vezi asta:D

trafy-vr6 14-05-07 15:03

decodez nokia 6630, 6680, n70, n90 ...pret 1 mil pe loc

All times are GMT +2. The time now is 03:24.

- Copyright 2026 4Tuning