![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
Nu stiu exact cate persoane mai erau cu el in masina, un baiat are splina rupta, a fost operat deja, insa nu stiu starea lui. Insanatosire grabnica! |
Cea cu skoda este din hd? si mai este in stare de functionare skoda?
Insanatosire grabnica! |
La ce mai conteaza daca mai functioneaza sau nu skoda????? :weirdface
|
Numa intrebam.
|
Cre' ca are nevoie de piese din ea? :rolleyes2
|
Am mai auzit o varianta cu femeie la volan si ca de fapt ar fi fost un Ford iar Bmw'u ar fi avut undeva la 150 km/h in momentul impactului,cine era la volanul Bmw'ului ar fi fost baut si salvarea nu ar fi vrut sa-l duca la spital pe motivul asta...
|
povesti o sa tot iasa pana-i lumea, pacat ca s-a intamplat
|
bineinteles ca povesti au iesit si vor iesi...........astazi am fost la ei la spital mihai e bine.....are probleme cu clavicula din cauza centurii si cu piciorul drept dar e bine......Dani(cel din dreapta) este un pic mai grav cu organe interne "avariate" dar e constient....si sper sa se recupereze repede......in masina nu a mai fost altcineva deorece masina avea doar 2 locuri din fabricatie...........de baut nu avea cum pt ca nu consuma deloc alcool si mai ales ca mergeau la examen.......si as dori ca, daca mai auziti tot felul de povesti sa nu ni le mai relatati......pt ca sunt niste aberatii........va voi tine la parcurs cu recuperarea celor 2......asta este s-a intamplat si tuturor le pare rau.....Insanatosire grabnica.......
P.S. da intradevar era un Ford Fiesta, nu Skoda..........si soferul este la 2 salone de Mihai.... |
inconstienti ... pacat ca sufera altii de pe urma lor
|
LOL Deja au inceput sa apara partizanii :lol:
Sorry pentru ca s-a intamplat asa ceva. Nici cel mai prudent sofer din lume nu poate fi suficient de prudent. Oricand se pot intampla niste chestii care nu depind de el, si uite asa apare accidentul (ca doar de aia ii zice accident) . Este pacat ca se pierd vieti omenesti. Tablele n-ar fi o problema asa de mare, se indreapta. Un om strivit, o viata luata... asta mai greu se recupereaza (adica mai deloc) :sad: Intamplarea asta ar trebui sa ne puna pe ganduri cum ne incredintam noi vietile unei gramezi de fiare. Avem deseori prea mare incredere in rablele noastre, oricat de bine ar arata si ar functiona. Tot o gramada de fiare este, si ar trebui sa nu ne lasam prada rutinei si sa fim suficient de vigilenti. Pot fi evitate accidente care pot implica si oameni nevinovati, nu doar inconstienti ;) In schimb bagaretii astia care aud si ei de un accident si incearca sa aprinda certuri.... sa-i lasam sa latre singuri, ca ei latra, ei aud.... oricat ar fi de implicat "precedentul" care sustine ca BMW-ul ar fi avut 170km/h as vrea sa sa-l vad o data cu o masina tare, in care are incredere, si ca dandu-si drumu la vale pe panta aia va merge in asa fel incat sa nici nu incurce circulatia, dar sa fie si in posibilitatea de a evita orice coliziune! Eu cu dracia mea, venind intr-o noapte de la hasdat, n-am reusit sa evit o biata pisica ce mi s-a prins efectiv in scut.... Deci se pot intampla te miri ce, si daca esti luat pe nepregatite, o faci lata fara sa ai de fapt tu vina.... Sorry inca o data pentru cei raniti si pentru ca s-a pierdut o viata (condoleante ) :cry: Insanatosire grabnica! Edit: Vad ca pana am postat eu, s-a sters postul "precedentului" :lol: |
sonic daca ai fi in locul nostru sa trebuiasca sa mergi la capela din cauza unui .............. nu stiu cum ai reactiona............. ma repet v a primii ce merita!!! 170km/h trecere de pietoni scoala in zona oras limitare de viteza ce mai ............... cert e ca noi tragem:(( o fata a ramas fara mama si daca tot va intereseaza fiesta era deja intrata pe straduta laterala a lovit o chiar cand intra ........... sper sa o pateasca
|
neutrino special pt tine m am dat cu s 500 prinde lejer 250/h dar mai mult de 150 nu i am dat si sti de ce pt ca sunt constient am luat permisu pe bune si ma gandesc inainte sa fac ceva ca sa regret dupa............. ma repet cei care se simt cu permisul luat pe oua si mai ales copiii de bani gata fara experienta sa si cumpere altceva in loc de masini sa omoare oameni nevinovati si credema ca stiu mai multe decat crezi pt ca sunt direct implicat in ceea ce s a intamplat ieri dimineata cu familia respectiva!!!
|
Quote:
Nu stiu exact cum s-a intamplat accidentul..doar din spusele voastre, din cele scrise aici... Pe mitza(soferul bmw-ului) il stim baiat cuminte, nu bea, de avut viteza posibil si cred ca a avut dar sunt sigur ca-i pare rau si ca nu vroia sa iasa asa... Cuvintele sunt de prisos acum.... Dumenezeu s-o odihneasca pe femeia aceea si sa ne dea minte sa conducem TOTI mai prudent! Va rog gata cu amenintarile/jignirile pe forum ca nu ajungem nici unde:!::hug: |
nu stiu exact cat regreta azi dormea bine mersi si din ce a declarat la garda el merge cu cat vrea pe un drum cu prioritate........ ma rog .....toate la timpul lor ai dreptate in rest! oricum ............ nasol pt noi!
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu ar fi mai bine sa lasam pe cei indreptatiti sa deie un verdict?
|
este regretabil si cred ca vina este ale ambelor parti dar in mare masura a celui cu fordu..
totu pana se ajunge la viata unui om asta e cel mai regretabil..pana la urma viteza ucide.. |
cat ma bucur ca am plecat din hd...condoleante familiei femeii si insanatoshire grabnica lu mitza...
|
Aseara la Rusi , intre Hateg si Calan , a fost un accident grav, cu victime, se pare ca soferul unui Hyundai Accent, a intrat in depasirea unui autobuz intro curba si a lovit frontal un Ford Mondeo care circula regulamentar, se pare ca cel putin o persoana di Hyundai ar fi murit.
|
Astazi la Orastie a avut loc un accident, din pacate tot cu victime , din ce am vazut era o Dacie lovita frontal si un Citroen C3, Dacia era foarte rau lovita.
|
Ce se-ntampla oare?:evil:,nici o zi fara victime?Ce campanie e asta "Stop Accidentelor"?-ce face militia romana,numara mortii?
|
Quote:
|
Quote:
Ca intotdeauna sunt depasiti de situatie....In loc sa patruleze continuu, sa stea vizibil pt. a descuraja eroii patriei....ei stau ascunsi, poate poate prind pe unul care a depasit viteza, a depasit pe linia continua sau mai stiu eu ce.... Aici nici nu sti de unde sare, de pe ce straduta....si partruleaza continuu...daca mergi 10 mile cu siguranta intalnesti 2-3 patruland.... |
Nahh,ei stau la agatzat,nu-i intereseaza rolul preventiv absolut deloc,singurul scop e unde te poate prinde mai bine si de cele mai multe ori stau dupa vreo curba sau dupa vreun tufis acuma ca a venit vara,iar cand ii vezi primul instinct e sa franezi si sunt sanse mai degraba sa provoace accidente decat sa le previna,sa ne aducem aminte acuma ceva vreme ce s-a intamplat pe raza de actiune si "competenta" a politzie rutiere Hunedoara,sub atenta monitoarizare a traficului si binentzeles in scop preventiv si protector,politia rutiera Hunedoara se poate face vinovata de urmatorul accident care s-a lasat cu urmari grave sau foarte grave(n-am mai urmarit ce s-a intamplat cu soferul,stiu ca a ajuns in coma la Timisoara),nu atat legal cat moral...
http://www.liveleak.com/view?i=095_1190827750 http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...hunedoara.html Si apropo de ce spunea Fratzika : http://www.liveleak.com/view?i=e82_1216204413 ;) urmaritzi pana la capat. |
http://www.newsin.ro/accident-hunedo...2448&hid=video
Accidentu de la rusi |
Ieri la 3.45 PM St.Louis (Interstate 40) :
Sper ca nu e prea off-topic : http://www.ksdk.com/life/community/g...e-469816b6a7e1 |
mdaaa politia romana nu are ce face intotdeauna e depasita de evenimente in primu rand nu e vin alor ptr numaru mare de accidente.dar in unele cazuri si ei accidentu cu caii pe autostrada buc-pitesti putea sa patruleze ca doar au 4 echipaje pe autostrada.e infrastructura mai multe vechimea autovehiculelor si educatia unora..
|
.... mda , apai si romanii habar nu au sa circule pe autostrazi , .....vin din spate cu faza lunga , ruleaza cu 90 km/h (nu ma refer la tir-uri sau dacii vechi) .. ... , noi cerem autostrazi dar ne lipseste cultura ... sa nu mai vb de giratorii (nerespectarea benzii de circulatie)
|
Quote:
Imi pare nespus de rau ca s-a pierdut o viata omeneasca.....Ma tot intreb de ce a trebuit sa mi se intample mie una ca asta?..... va rog nu va mai certati pe tema asta....politia va decide vinovatul.... eu am iesit din spital si sunt ceva mai bine, si dani(colecul meu de facultate cu care eram in masina) e ceva mai bine dar el este inca in spital. va multumesc pt urari si sper sa ne vedem cat de curand posibil |
insanatosire grabnica mitza
|
Quote:
|
Astazi pe drumul dintre Hunedoara si Hateg prin Silvas la marginea padurii inainte de releu,o masina era parcata de-a dreptu' pe verticala in padure,prea multe detalii nu stiu sa dau ca nu am oprit dar sigur nu erau victime,oricum purtati centura de siguranta,salveaza vieti!
|
centura salveaza vieti dar mai sunt si altele abs airbag...
|
azi si la semafoare la artima a fost ceva...era o dacie pe bordura lana Hamburgerie ,puscata in spate calumea ...e parcata si acum pe margine acoperita cu o carpa alba :))
|
E data draq intersectia aia....
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am ramas masca in seara asta de giratoriu ala de la iesire din deva cand vii din centru ...n-am mai fost pe acolo de nush cand:)) numai pe centura :)
|
mie mi se pare k tot asa se circula prin deva aglomerat mai ales acolo de la lic auto pana la lido atat k nu mai stai la semafoare..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning