Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   MPBZ III - 10 martie 2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/33828-mpbz-iii-10-martie-2007-a.html)

SEBASTIAN 15-03-07 06:47

Re: MPBZ III - 10 martie 2007

Faza e cand nu se fac nu cand se fac!
Daca facea era o alta discutie.
Cred ca aici s-a pus lumea pe jar degeaba ca sa faca un serviciu autoritatilor de a le pune o baza de date la dispozitie.

B39738 15-03-07 07:22

am inteles si eu acum,m-am uitat selectiv la filme cautand vreun accident sau ceva,nu intelesesem de la inceput.cat despre treaba cu fisele inaintate pentru o baza a politiei,cred ca ne batem capul degeaba.ce trebuie sa stie politia mai mult ca sigur ca stie deja despre cine trebuie,nu cred ca se incurca ei in niste fise amarate...plus ca nu vad politia din buzau implicata in actiunea "FISA" pentru depistarea alergatorilor si din celelalte parti ale tarii...au ei chestii mult mai importante decat clasificarea racerilor,si aia veniti de prin nu stiu cate orase ale tarii...

e regretabil ca nu s-a mai tinut cursa si atat...restul sunt acuzatii neprobate care,pana la proba contrarie,nu atrag in nici un fel vinovatia organizatorului.

Lucian 15-03-07 08:30

Quote:

Originally Posted by MPBZ (Post 798818)
Imbatranesti amice. Te asteapta bogdan sa-i demonstrezi ca nu am avut nicio aprobare. El fara sa-ti ceara asta iar restul cu sufletul la gura. Eu nu consider necesar sa postez vreo dovada pentru ca nu avem nicio datorie morala fata de nimeni mai putin fata de cei 40, pe care nu-i vom uita, asta daca vor alege sa mai incerce asfaltul de aici. Si breaking news pentru tine. Fii atent aici. Da prima data in judecata Politia. Aia-s chiar nesimtiti cand suspenda taloane pentru inscrisuri aplicate pe autovehicule, folii si alte chestii. Mama discriminarilor, ce sa mai. Si altele mai mici ar fi cele indreptate spre betivi, stanjeniti in procesul sofatului tot de politie, care nu le respecta dreptul de cetatean liber sa faca ce vrea. Mai e una cu interzisul in cluburi persoanelor minore sau reclacitrante. Oh vai! P-astea nu le stiai? Hai sa-ti mai zic una de top: discriminarea se aplica si poate fi demonstrata 100% in cazul institutiilor si are drept subiect etnia, sexul, varsta, religia, apartenneta politica. Imi bat gura de pomana cu tine ca sa nu cheltui bani aiurea si sa te mai ia la misto si avocatul ca vrei sa dai in judecata un eveniment cu reguli particulare si care se desfasoara pe drumuri care si-au pierdut caracterul public pentru perioada de desfasurare, singurele "legi" fiind cele impuse de organizator. Altfel, poate te trezesti cu poza acasa de la politie ca te-a luat cu radaru in timp ce concurai pe 402 metri. Nu mai raspunde. N-are rost. Faci rau altora.PS. treaba cu stikerul este naturala si logica dpdv tehnic. Recomanda-mi alt mod de a identifica clar un membru din respectivele cluburi. Deductia ta ma face insa sa cred ca apelezi la un prieten de obicei.

Nu stiu care Bogdan e adus in discutie dar in discutia privata cu "sfantul penis" am mentionat spre final ca am ajuns sa consider pierdere de timp interesul acordat aflarii adevarului despre asa zisa cursa . Cat despre ce e incadrat in legislatie la capitolul discriminarea .... se vede ca nu ai avut tangente decat cu ziarele . Legea este interpretabila . Nu am chef acum sa-ti raspund la punct subliniat de tine dar crede-ma .... ABEREZI . Politia NU suspenda taloane pet inscrisuri pe masini. In codul rutier nu se stipuleaza nimic cu privire la acest fapt , doar la capitolul afectarea vizibilitati. Cat despre folii ... esti in urma rau ! In noul (deja vechiul) cod rutier sunt permise foliile omologate RAR . Cu inscrisurile .... lasand la o parte cluburile ... tu chiar nu ai vazut masini de firma ???? Nu-ti mai face griji de situatia mea financiara ! Preocuparile tale ar trebui sa fie altele ! Incep sa cred ca uzez tastele degeaba cu tine ! Sper ca ai observat ca am coborat putin nivelul discutiei .... incepeam sa cred ca nu ma intelegi !

Alfa_band 15-03-07 08:59

Ce om bolnav.....

B|shOp-VR6 15-03-07 09:12

Quote:

Originally Posted by MPBZ (Post 798558)
Sunt interzise doar insemnele. De ce? asta in cazul in care se intreba cineva. Pentru ca in unele cazuri caracterul liderilor lasa de dorit iar noi nu dorim sa negociem, sa tratam sau sa facem ceva la mica intelegere pentru ca asta este cutuma prin preajma. Pentru asa ceva sunt si alte evenimente cu alti organizatori. In alte cazuri, mare parte din membri s-au exprimat la adresa noastra fara a fi in masura sa o faca. Pentru noi nu este o placere sa avem astfel de participanti. Regula este una si foarte simpla: in casa mea faci ce spun eu. in italiana se spune: la roma te comporti ca romanii iar americanii spun "take it or leave it!" Cum "ce spun eu" este relativ insa, regretam picioarele in usi, taxele nereturnate si cursele anulate fara motiv, evenimente petrecute, dar nu la noi.

Adica ce vrei sa spui.. sa ne dam stickerele jos de pe masini? Du-te frate la gradinita.. Cand am vb cu sfantul ala la telefon.. am vb foarte frumos si totul era ok.. unde vezi tu ca a vorbit conducerea urat cu voi? Tu habar nu ai cine e conducerea la noi si vorbesti.. iar daca ai impresia ca vom suferi mult ca nu mai participam la o cursa pe an.. gandeste-te de doua ori.. or sa mai fie o gramada pe langa nesemnificativa voastra cursa de.. biciclete probabil..

EvLSant0S 15-03-07 09:21

nu mpbzslbzsmsj ...
te rugam nu :((
nu ne da ban la cursele tale :(
ce va bateti ma nene capu cu .. bolnavel asta ?
merita sa-i scrieti compuneri de genu ?
daca pe om atat il duce..
duca-se..
si gata

ca tot se faceau acum cateva pagini analogii -- curse - concert -- participanti -- solisti ..

sa vezi ce frumos o sa fie ..
concert la buzau -- solisti : gabi pacura, ionutz menghina , si vasile denim ..
garantat publicul ptr un al doilea concert..
v-o facetzi cu mana voastra..
daca si tu suferi .. ce dreaq sa ne mai mire : /

CZR 15-03-07 10:03

Quote:

Originally Posted by MPBZ (Post 798521)
Autovehiculele cu insemnele Speedline si Anonymous vor fi deasemnea restrictionate la a participa la orice eveniment desfasurat in organizarea echipei actuale.

fratica,mai bine ti-ai declina identitatea si sa ne zici si noua cine de la anonymous nu ti-a ridikt tie statuie?
gaseste-mi cea mai puternik masina sin buzau,ma dau eu cu ea...dak ma face,recunosc k esti tare,dak il fac t muti in bucuresti si-nveti si tu civilizatie si tuning...
peste noapte numai grade v-ati luat...ai vrea matanii?pune actele,dak ai ,dak nu,poti sa-ti tii interdictiile si sa faci curse tu cu amicii tai cei mai buni,legale intre 40 masini kre veneau stiind k vin si cluburile tari,d-alde noi astia... cu masini p kre tu le vezi in reviste...
fara accesul nostru,crezi k mai strangi 10 masini?

X-Ray-Eyes 15-03-07 10:51

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 798603)
No....acu' fara caterinca..tu chiar existi sau esti mai aerian?
Pai interzicele si la buzoieni participarea si gata ..ti-ai indeplinit visul...organizezi un mare premiu unde tu o sa fii organizator, sponsor, participant si castigator. Si toate astea fara sa iesi macar din dormitor.

Ptr D-nul MPBZ , referitor la cea ce s-a scris mai sus :

Prin urmare , continua "Nanogia " NFS pe care ai inceput-o in urma cu catziva ani ...
P.S>: Cand 10 maonei iti spun ca esti beat , e bine sa te duci la culcare !

Lucian 15-03-07 11:54

Ce pretentii poti avea de la un om care vorbeste de el la persoana a 3-a , care spune ca nu mai intra pe acest forum dar o face sub alt user si unde mai pui ca incearca sa ascunda treaba asta. Dovezi ?

Post IP Addresses
MPBZ 86.35.43.67 [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
SaintDick 86.35.43.67 [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]

MPBZ 15-03-07 12:42

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 799280)
Ce pretentii poti avea de la un om care vorbeste de el la persoana a 3-a , care spune ca nu mai intra pe acest forum dar o face sub alt user si unde mai pui ca incearca sa ascunda treaba asta. Dovezi ?

Post IP Addresses
MPBZ 86.35.43.67 [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
SaintDick 86.35.43.67 [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]

Vezi primul post in care identitatile sunt declinate. Vezi ce ip a fost folosit la crearea contului si dupa care s-au postat mare parte din mesaje. S-a cerut un raspuns oficial si asta am dat. Cel care scrie o face in numele institutiei si societatii mentionate. Asa cum si tu iti asumi raspunderea pentru clubul pe care-l conduci. Scopul crearii acestui cont a fost atins. Alte interventii sunt de prisos.
Va multumim!

Lucian 15-03-07 12:45

Eu NU CONDUC nici un club !

TOBA^ 15-03-07 14:06

cocosel.... tu esti nebun rau sa mor in buzau!!!suferica!!!tu pui interdictie ???/:)))))CARANE TU ESTI???? macar interdictie la un club ... dar tu pui la toti ??/:))))))))))))))))))))) A.C.S ANONYMOUS motorsport ROMANIA(bacau,constanta ,braila,bucuresti) erau prezente la evenimentul vostru... deacord cu fise trimise inainte eu nu am fost deacord...pai nu trimit fisa aici in bucuresti si o trimit la tara... pe langa asta cu o saptamana inainte de eveniment, ANONYMOUS si NSL au facut o mini sedinta sa vedem pe unde nevedem pt deplasarea de la buzau ... am fost peste 50 de masini.... si tu acum vb de sus cu BUCURESTIU???? bahhhhhhhhhh cu,CAPITALA ????taranule...:D:))))))

giubau_v8 15-03-07 14:21

Acum Serios...chiar E Nevoie De Jigniri De 2 Bani? Nu Cred....oricum In Bucuresti Sunt Mult Mai Multi Tarani....tarani Care Au Venit Sa Se Realizeze In Capitala Frate....din Toate Orasele.....crezi Ca Are Vreo Importanta De Unde Suntem? Eu Nu Cred

tm8bnz 15-03-07 18:04

Mah...da io citesc aici ca o persoana din exterior si le inteleg din prima...
E nevoie sa va reproduc ?!

Celor nemultumiti,nu sunteti restrictionati la participarea ca persoane,cetateni,shoferi ai Romaniei,ci ca membru al unui club.

Asa cum in stat profiti de legi si le respecti,si intr-o organizare profiti de beneficii dar respecti regulile impuse de organizator.
Daca nu iti convine,TE MUTZI din tzara sau din concurs !

Omule cu organizarea,de ce te mai obosesti ? Tu fa-ti cursa,nu pentru bani,ca oricum nu se materializeaza mult,fao pt palmares chiar si cu 20 masini,si nu te mai certa cu toata lumea...e pierdere de vreme !

In Judetul nostru avem Campionat Automobilistic de Indemanare,participanti ~25 la numar,tot timpul,aproximativ aceleasi persoane,dar e fantastic,un show pe cinste,si pot spune cu mana pe inima ca suntem ca o familie !

La ce ai nevoie de sute de masini ? Ca oricum nu incapi in graficul temporar !

Lucian 15-03-07 18:26

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 799928)
Mah...da io citesc aici ca o persoana din exterior si le inteleg din prima...
E nevoie sa va reproduc ?!

Celor nemultumiti,nu sunteti restrictionati la participarea ca persoane,cetateni,shoferi ai Romaniei,ci ca membru al unui club.

Asa cum in stat profiti de legi si le respecti,si intr-o organizare profiti de beneficii dar respecti regulile impuse de organizator.
Daca nu iti convine,TE MUTZI din tzara sau din concurs !

Omule cu organizarea,de ce te mai obosesti ? Tu fa-ti cursa,nu pentru bani,ca oricum nu se materializeaza mult,fao pt palmares chiar si cu 20 masini,si nu te mai certa cu toata lumea...e pierdere de vreme !

In Judetul nostru avem Campionat Automobilistic de Indemanare,participanti ~25 la numar,tot timpul,aproximativ aceleasi persoane,dar e fantastic,un show pe cinste,si pot spune cu mana pe inima ca suntem ca o familie !

La ce ai nevoie de sute de masini ? Ca oricum nu incapi in graficul temporar !

Cred ca esti constient ca nu am nimic cu tine cand te intreb ... ai vrut sa spui ceva cu post-ul tau ?! Sa-mi fie iertat dar hai sa nu mai luam partea celui care e hulit acum doar pt ca e singur . Mi se pare o nesimtire si o ingamfare fantastica numai faptul ca ii trece prin cap sa interzica masinile ce reprezinta anumite cluburi. BNZ ... sa-mi explici tu in privat in ce colt al lumii organizatorul unui eveniment automobilistic interzice accesul unor masini pt ca asa vrea muschiul lui. E NESIMTIRE SI CAZ PENAL . Cum poti sa sustii asa ceva ?

shadowro 15-03-07 18:31

pai daca e caz penal da-l in judecata si vezi daca ai castig de cauza. chiar sunt curios.din moment ce el e organizator poate restrictiona accesul cui vrea el. asa ar parea logic ... dar nu stiu eu legile ... poate ma lumineaza si pe mine cineva.

Lucian 15-03-07 18:42

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 799992)
pai daca e caz penal da-l in judecata si vezi daca ai castig de cauza. chiar sunt curios.din moment ce el e organizator poate restrictiona accesul cui vrea el. asa ar parea logic ... dar nu stiu eu legile ... poate ma lumineaza si pe mine cineva.

Te inseli amarnic. Nu poate fi actionat in instanta in baza unor posturi pe forum. Proba poate fi o caseta video sau audio . Daca el este avertizat la inceputul inregistrarii ca aceasta va fi folosita ca proba in proces impotriva lui atunci se respecta procedura legala . Abia atunci se va discuta de proces. Ce nu intelegi este ca nu e un proces civil ci unul penal si este o mare diferenta. Nu eu il voi da in judecata ci in baza probei voi sesiza autoritatile . Si ca sa fie clar ... organizatorul face ce vrea atata timp cat se afla pe proprietate privata nu un spatiu (sector de drum inchiriat) . Chiar daca dreptul la proprietate nu este bine incadrat legislativ in Romania totusi permite ce vrea el sa faca. In orice alta parte decat proprietatea sa un organizator poate sa-si selecteze accesul la eveniment pe ratiuni de securitate dar nu etnie , religie sau apartenenta la un grup atata timp cat acest grup nu este un grup infractional . Daca vrei iti dezvolt dar in privat . Nu vreau sa-i pregatesc si apararea . Si ca sa mai fie ceva clar. Eu nu ma voi inscrie niciodata la Buzau . Deci ce fac acum nu o fac pt mine . Nu am sa ma duc niciodata undeva unde nu sunt dorit dar nici nu accept sa se incalce legea flagrant in fata mea . Daca el nu va lasa membrii ce vor sa participe la cursa voi sesiza autoritatile. E mare nesimtire din partea lui sa-i ceara unui super baiat cum e SGM care anul trecut a fost acolo si a participat , anul asta a trimis singur fisa de inscriere pt a fi sigur ca participa , sa isi dea jos insemnele clubului pe care se poate spune ca l-a si fondat .

SpeedeR 15-03-07 19:39

imi e sila de toti "taranii retardati" care siau luat foooarte multe grade peste noapte dupa ce au facut si ei un "balci" sau au trecut de la 4roti,5scanduri si un magar la "4 roti,fier&rugina si kilowati" si se cred zeii curselor :evil:

Mare Putsa a BuZaului, tu ai curajul sa iti faci oficiala aceasta declaratie, din care zici tu ca membrii NSL,LR,Anonymous,Speedline au interdictie la 'balciurile' organizate de tine, LIVE si fata in fata cu presedintii acestor cluburi????????????????

Ps: termenul de "taran retardat" nu este o generalizare a celor din provincie.. ci doar a categoriei incapabile in a gandi/actiona/face ceva/exprima,etc si care sunt mari cocosi cand nu au de ce...intelegeti voi :D

F_L_R 15-03-07 19:47

-Dar exista si varianta noi avem interdictie....ce tare ..dar tu ai nevoie de aprobarea de la IGP de la Bucuresti pentru 402 metri care nu i -i ai decat pe un drum public. UPS......putulica mica.....aici dai de mine....ups........asa ca ai sa ai tu 402 metri la Buzau cand mi-oi vedea eu ceafa......si legal tata nu vrajeli.
-I ti doresc" Bafta la Peste" de azi si cat mai multe indemanari........si voi cei din Buzau baieti de treaba n aveti decat sa-i dati picioare in oua omului pana si-le inghite.

B|shOp-VR6 15-03-07 20:42

Bah ce atata caz.. sa fie sanatosi.. de parca ne-ar cadea noua rotile ca nu ne mai primesc ei la cursele lor. De parca ar sta lumea curselor in cursa lor (editia 4.. ca domne editia 3 s-a anulat..). O sa anunt si eu 100 de curse.. si la a 101 o sa zic.. domne.. e a 101 una editie.. da ce conteaza ca 100 nu s-au tinut :)). Doamne.. ce bine cu topicul asta.. m-am mai amuzat si eu la munca.. altfel.. tare plictisitor mai era..

PS. Mi-am luat un Pegas.. ma primiti la curse cu el? Ma jur ca nu am nici un sticker pe el..

MPBZ 15-03-07 20:46

Show-ul de tuning de anul trecut din Bucuresti s-a lasat cu o interdictie de acelasi gen, asupra unei singure persoane, iar dupa Dragonul Rosu s-a adus iarasi discutia chiar despre un club. Nu-mi spuneti voi mie ce am voie sau ce trebuie sa fac ca nu am trait pana acum degeaba. Amenintarile ma lasa la temperatura mea normala de om. Restul apelativelor sunt rezultat al putintei cerebrale cu care este inzestrat fiecare. Pentru cei care se cred mai presus de altii, le-as recomanda sa o demonstreze prima data si apoi sa faca fitness cu mine pe forum. Nu va scremeti personalitatea sa-mi mai acordati atentie. Chiar va rog sa ma considerati un nimeni pentru ca in mod sigur eu asa va consider.
(initiatorul MPBZ. organizatorul e scarbit)

F_L_R 15-03-07 20:56

-Ce te intereseaza pe tine de evenimente in care nu ai avut nici o treaba....te F u t e grija de Anonymous , de NSL de LR......ce te crezi ma floci de pe coliva. Bai DROGATULE vezi-ti de treaba ta acolo si taci dreaq din gura ca oricum te ai facut de K K T. I ti bati joc de atata lume , jignesti in stanga si dreapta si ce vrei aplauze? jet

vlad_9791 15-03-07 21:24

nu vreau sa intru in polemici cu nimeni dar am o mare curiozitate ...... care e "marele premiu" ? sa stiu ce puteam castiga Subaru' lui Sebastian, un Porsche de la ONO sa Maff dar nu cred, ca-s din Bucuresti ... sau poate un Mercedes GL o fi marele premiu al Buzaului ...

siadimet 15-03-07 22:27

topala,mai taci dracu din gura,sau macar posteaza in continuare cu numele cu care ai inceput,nu folosi un nume nou,si nu sustine ca reprezinti mai multe persoane,pt ca nu reprezinti convingerile nimanui,decat ale tale.baieti,in cursul acestui an o sa incerc sa organizez eu niste curse legale la buzau,si eu primesc pe oricine,fara nici o discriminare.si o sa incerc sa adopt regulile de incadrare in grupe ale altora care le-au verificat de-a lungul anilor ,sau cel mai bine o sa incerc niste libere care am vazut ca sunt foarte apreciate de majoritatea concurentilor.cursa nu o sa fie organizata de un club,ci de o societate comerciala,a mea,strict pe cheltuiala mea,si daca imi scot o parte din bani,bine,daca nu,raman cu reclama.numai bine!

SEBASTIAN 15-03-07 22:58

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 800352)
-Ce te intereseaza pe tine de evenimente in care nu ai avut nici o treaba....te F u t e grija de Anonymous , de NSL de LR......ce te crezi ma floci de pe coliva. Bai DROGATULE vezi-ti de treaba ta acolo si taci dreaq din gura ca oricum te ai facut de K K T. I ti bati joc de atata lume , jignesti in stanga si dreapta si ce vrei aplauze? jet

Florica pui prea mult suflet pt un retard.
O sa dam un exemplu demn de urmat insa nu orice maimuta poate face ce face omul, nu prea le intelege ea pe toate.
Ce topala TAMBA e corect!

Aki 16-03-07 00:16

Quote:

Originally Posted by MPBZ (Post 800330)
... ca nu am trait pana acum degeaba. Amenintarile ma lasa la temperatura mea normala de om. (initiatorul MPBZ. organizatorul e scarbit)

Iti spun eu ca pentru noi, nici nu te-ai nascut macar. Esti un vierme!!! Port si sunt mandru de sticker-ul pe care-l am pe masina. ma-ta este la fel de mandra de putza pe care o are la usa?

TOBA^ 16-03-07 00:24

cel mai bine faci o mare cursa cu cine vrei tu !!!!!

F_L_R 16-03-07 00:39

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 800584)
topala,mai taci dracu din gura,sau macar posteaza in continuare cu numele cu care ai inceput,nu folosi un nume nou,si nu sustine ca reprezinti mai multe persoane,pt ca nu reprezinti convingerile nimanui,decat ale tale.baieti,in cursul acestui an o sa incerc sa organizez eu niste curse legale la buzau,si eu primesc pe oricine,fara nici o discriminare.si o sa incerc sa adopt regulile de incadrare in grupe ale altora care le-au verificat de-a lungul anilor ,sau cel mai bine o sa incerc niste libere care am vazut ca sunt foarte apreciate de majoritatea concurentilor.cursa nu o sa fie organizata de un club,ci de o societate comerciala,a mea,strict pe cheltuiala mea,si daca imi scot o parte din bani,bine,daca nu,raman cu reclama.numai bine!

-Fi sigur ca multi asteapta un om cu capul pe umeri care sa incerce sa faca ceva cu adevarat. Cu siguranta vei primi sprijin din partea multora. Oameni echilibrati care pot gestiona "puterea cuvantului" cu siguranta sunt si la Buzau.

alias_gsi 16-03-07 07:58

Quote:

Originally Posted by NSL_Doru (Post 798501)
Baietii "de provincie" frustrati de imaginea celor din Bucuresti cred ca aveti probleme de natura stirilor de la ora 5 ... Mai baieti eu de ce nu ma simt frustrat sau jignit de pozitia mea din provincie ? Cred ca de fapt e doar frustrare din partea voastra ... m-am simtit foarte bine ori de cate ori am fost in Bucuresti si am fost bine primit la orice eveniment, ba mai mult uneori am pus si umaru la treaba, intrebatii pe Sebastian sau Florica daca este sau nu asa ... dar de fapt nu cred ca e cazul sa ma justific in fata voastra !
Deci nimeni in afara de voi nu e deranjat de aceasta pozitie ...decat voi ... si nimeni nu face nici o discriminare (ma refer la cei din Bucuresti la adresa voastra) dar nu ma mira de ce o faceti pentru ca cea mai buna solutie de a scapa basma curata e aceea de a poza ieftin in victime ! De fapt asta sunteti voi ... niste victime ... victime ale propriei voastre incercari, ale propriei personalitati multilateral dezvolate pe care o aveti :), ale frustrarilor si sentimentului de incertitudine si nesiguranta cu care ati mizat de la bun inceput cand ati anuntat aceasta tentativa de etapa. Nu zic ca nu ar fi fost bine sau ca nu sunt demne de laudat unele initiative ... dar nu pe spatele, timpul, bani si imaginea altor persoane ... Reflectativa credibilitatea in cazul in care mai doriti sa anuntati alte babauri de acelasi gen !

Ba tarane de la olt,:)) tu esti baiat cu caracter care gindeste ,are o educatie si e cu capul pe umeri de asta nu te simtzi frustrat.....te pupa fratele tau.

alias_gsi 16-03-07 08:04

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 798569)
care NOI ma?
ai uitat ca in septembrie nu ai fi vrut sa ma lasi sa ma dau la curse pt ca nu am fost de acord sa iei taxa de participare?ti-am zis atunci ca acopar eu toate cheltuielile,dar sa nu luam taxa?pune dracu mana pe treaba si nu te mai certa cu lumea!

UITE CA MAI SUNT SI BAIETI DEOSEBITZI CU CARACTER ,CU CAOPUL PE UMERI SI INTRADEVAR PASIONATZI,CARE NU SE MAI OFENSEAZA...
BRAVO TIE FRATE .RESPECT

alias_gsi 16-03-07 08:08

...te astept Florica sa ma bati...prieteneste pe umar, cand am sa fac o oferta greu de refuzat si cand ai sa-ti dai seama ca ai gresit amarnic in ceea ce ma priveste si poate am sa-ti satisfac si toate nelamuririle si curiozitatile care te macina acum.[/QUOTE]
-Nu am nevoie de oferta ta pentru mine. Fa o oferta pt oameni care vin si concureaza.....apropo nu ma macina nimic referitor la tine ma macina referitor la baietii nostri din club si la prietenii din alte cluburi.[/QUOTE]
mA DUC LA pushcarie Floricaaaaaaaaaaa...
omu iti satisface orice curiozitate..........
................super tare........................

alias_gsi 16-03-07 08:14

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 799496)
cocosel.... tu esti nebun rau sa mor in buzau!!!suferica!!!tu pui interdictie ???/:)))))CARANE TU ESTI???? macar interdictie la un club ... dar tu pui la toti ??/:))))))))))))))))))))) A.C.S ANONYMOUS motorsport ROMANIA(bacau,constanta ,braila,bucuresti) erau prezente la evenimentul vostru... deacord cu fise trimise inainte eu nu am fost deacord...pai nu trimit fisa aici in bucuresti si o trimit la tara... pe langa asta cu o saptamana inainte de eveniment, ANONYMOUS si NSL au facut o mini sedinta sa vedem pe unde nevedem pt deplasarea de la buzau ... am fost peste 50 de masini.... si tu acum vb de sus cu BUCURESTIU???? bahhhhhhhhhh cu,CAPITALA ????taranule...:D:))))))

asha fel ma toba????aasha taran???

Lucian 16-03-07 08:44

Quote:

Tot respectul !

shadowro 16-03-07 21:10

Quote:

hai frate fa mai repede ca de abia astept sa vin.

Hondarul 17-03-07 09:42

Hai ca ati luat-o pe aratura rau de tot... Pana iese Gratzian din treaba, TOPIC INCHIS. Prea multe vorbe grele aruncate in vant...

Cat despre MPBZ... Ca sa interzici accesul cuiva la o cursa, trebuie s-o faci inainte. Cele doua editii de pana acum, fara participarea si ajutorul celor din Bucuresti, nu existau. Ba nu, gresesc. Existau, dar doar cu numele, ca masini... mai putin. Cat despre siguranta... Cum am mai scris la prima editie... bine ca era cimitirul aproape. Poate ar trebui sa iei siguranta ca un bun criteriu de departajare a curselor. Din punctul asta de vedere... MPBZ nu a existat.

Daca cineva crede ca acest topic ar trebui deschis, pe motive serioase, il redeschidem.

Week-end placut la toate lumea!

All times are GMT +2. The time now is 01:15.

- Copyright 2026 4Tuning