![]() |
Re: Masina mea
Quote:
Eugen:Ma gandeam eu ca nu iti ei tu orice masina8) |
3 Attachment(s)
Eu am un leut ; Peugeot 406 TD de 1.9 4L8v , 66kw (90cp)
Attachment 568150 Attachment 568151 Attachment 568152 |
Se inmultesc useri si la noi la Tulcea:lol:Sa o stapanesti sanatos,fara incidente si la cat mai multe investiti(si ca un sfat incepe prin ai scoate faza cu "CUBA" e:???:) numai bine
|
Sa o stapanesti sanatos cumetre Eugen,vin sapt viitoare si facem test drive:)
|
si pozam pisica alba si pisica neagra frumos unde stim noi nu ? iau aparatu smecher :)))
|
Ce liniste aici pe forum :sad:
TL-55-CDI si DaViD TL aruncati un ochi aici poate vreti sa va achizitionati ceva pt masinile vastre:rolleyes2:arrow:https://forum.4tuning.ro/showthread.p...7003:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
2 poze si cu a mea ..ca am promis :)
|
Quote:
|
ms vali :)
|
8 Attachment(s)
new stuff:-):-)
|
Se aude misto...ai lucrat la "sound" ;)
|
Quote:
|
Da-mi un Buzz pe mess Radu... Sau te gasesc diseara pe undeva?
|
mi-am montat in sfarsit si eu xenon POPNOW : http://www.popnow.cn/product_detail.php?id=1 --- 55w si 6000k ! sunt extrem de multumit ! o sa fac si niste poze
|
5 Attachment(s)
si pozele promise... in realitate e altfel/adica mult mai bine dar aparatu na asa le-a scos ! nu ma pricep eu sa setez prea bine :)
|
Quote:
Azi i-am vaz si masina lu` Bogyciu in spate la Pelican.Si pe a lu` webcathos mai sus pe podgoriilor(defapt mai tot timpu vad masinile astea 2 pe a lu` webcathos cand cobor in oras si pe a lu` Bogyciu cand merg la scoala). ps:Ce e cu linistea asta de pe forum:cry:nu mai aveti chef de vorba |
4 Attachment(s)
am si eu nevoie de o parerea ..... cum sa fie? :)
|
tot plafonul + capota, folie de carbon data ulterior cu lac sa-si pastreze culoarea sau negru mat. Parerea mea:-)
|
Parerea mea......mai bine nu o spun......desi cunoscutii mei stiu ce parerea am eu de oamenii cu masini cu motoare de feon si care le "tuneaza" fie exterior...fie interior........parerea mea...why bother?
|
imi aduc aminte...pe timpul lu' ceasca ca din cei putini care aveau o daciuta incepeau sa le vopseasca capacele de la roti sa le vopseasca dungi si stelute pe ele sau puneau in spatele masinii legate de bara din spate niste benzi pe care prindeau cu surub , unu , doua sau chiar trei "ochi de pisica"...
a mi am mai adus aminte de volanul cu husa de piele si fanioanele prinse pe parbris la interior... ce-mi mai placea cum aratau:-) ...alte vremuri! in ziua de azi de numeste style ing:lol:sau tuning |
Quote:
|
|
|
Salutare sunt nou pe aici Cristi ma numesc mi se spune Vely... si dupa cate vad toata lumea si-a etalat masinile pe aici , eu detin un Opel Omega B 2,5 TD 1996 ili stie toata lumea dupa cat fum negru iese din spate :d
|
nu-i de bine daca iese fum din spate :) bine ai venit printre noi :)
ps:incearca tratament cu metabond la fiecare schimbare de ulei.. si la fiecare plin(pus in rezervor la 40l pui nush cati ml) scrie pe produs... ai sa vezi diferenta :) |
ok ms mult ... ca toata lumea ma injura cand urc dealul de la politie , dar asta e ....o sa revin si cu niste poze daca o sa ma descurc sa le pun :)
|
Daca e Opelu alb de pe 1848 il stiu:D
|
da l-a avut un tip la vanzare acolo pe 1848 si l-am cumparat eu acum o sap. Is foarte multumit de masina exceptand faptul ca motorul e cam obosit ....
|
Bv sa-l stapanesti sanatos mie unu imi plac la nebunie opelurile alea de cand l-am vaz pe cel a lu dr.zozo.
|
Ms mult frate ... si mie imi place si pe viitor vreau sa o aranjez misto... un body kit , jante , o evacuare sport chesti de genul ...
|
salutare tuturor :)
|
Vezi tu ceva frumos sa fie!:D
twk4fun-Bun venit! |
salut geox, ce mai zice lumea pe aici?
|
Twk4fun ce ai tu acolo la avatar si tii ascuns , hmmm .. un ursulet frumos ..bv :D
|
salutare salutare da da ;;)
|
pai hai o poza si aici sa-l vedem :)
ps: iar opelul fa-l in primul rand sa functioneze la parametrii normali lasa tuningul :) |
a ta e fumegatoarea aia de opel de fuge lumea cand il vede :)) sa-l stapanesti sanatos
|
Va promit cum fac rost de bani o sa-mi fac motorul la Opel sa nu va mai inegresc in spate , Eugen era normal ca nu imi tunam masina si motorul il lasam sa cada , momentan nu am bani , apropo stiti cumva ma poate opri politia rutiera din cauza ca scoate fum pe teava ???
|
da impreuna cu cei de la RAR.. deobicei stau pe varianta la control... si agata masini vechi care stiu ca nu-s in regula nici cu franele nici cu noxele cu nimic :) ! cand ii vezi scoate-o pe liber :D
|
Ms mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning