Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - DGH Fra///M (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/31937-e30-dgh-fra.html)

Bmwaldo 12-05-08 01:02

Re: E30 - DGH Fra///M

Quote:

Originally Posted by WRT-SHARK (Post 1528513)
Salutare! Cine esti ca nu te cunosc dupa nick-u 4tuning :D

walderama :-P

felicitari pt proiect .. asteptam noi rezultate si inceperea noului proiect cu ROSIA :D

stefanb 12-05-08 02:26

:???:m`a plimbat si pe mine cristi.. masina nu trage deloc.. e praf..:???::D (nu punem la socoteala faptu` ca nu ma puteam misca in scaun, nu? https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon10.gif). mda.. n`am fost deloc impresionat.. si cand mi`am revenit, era dimineata:-P:lol::twisted:.

serios acum, masina trage grav, si nici nu a avut unde sa`i dea, plus ca nu e chiar.. "gata":twisted:.
Quote:

Originally Posted by WRT-SHARK (Post 1528508)
inca e in rodaj si in teste, ii lipsesc deocamdata 300 de cai din dotare :twisted:<------------ parca ziceai de vreo 120~..in fine.. :oops:.

bravo cristi, si restu` @ mbm pentru realizarea proiectului.. e un succes deplin, bravo Nasi pentru "curaj", pentru asa prieteni si.. pentru ca ai ales varianta cea mai buna. la mai mare :D.

ps. cand e gata.. nu incerci si cu o hayabusa? sunt prin bucuresti cateva, unele si pe forum aici. :).
nu d`alta dar pe 4 roti.. nu vad cine ar sta :evil::D.

GTA 12-05-08 02:39

Quote:

Originally Posted by WRT-SHARK (Post 1528508)
Si sa nu uitam ca inca e in rodaj si in teste, ii lipsesc deocamdata 300 de cai din dotare :twisted:

Pff...e plina lumea de "nebuni" dom-le.....ce-or ntelege din atatia cai si atata viteza nu o sa inteleg niciodata.

EvLSant0S 12-05-08 02:59

filmati ma si voi cu un telefon ceva sa vedem si noi ... railor :(

WRT-SHARK 12-05-08 09:22

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1528598)
Pff...e plina lumea de "nebuni" dom-le.....ce-or ntelege din atatia cai si atata viteza nu o sa inteleg niciodata.

Lol, nici eu nu inteleg de ce unii asa o lista lunga cu piese de tuning si firme la semnatura, macar daca ar fi mai usoare ca cele de fabrica :D ,vad ca tu nu le mai ai...esti pe calea cea buna?

steffan 12-05-08 19:33

era cumva R1 de 190 cai?? :D

Alex23 13-05-08 00:35

poate o sa fim martori la o demonstratie!!!!!!!!!!!!! pe la rond nu treci?????

D G H 13-05-08 02:09

da era R1 de 180 de cai dar nu pot sa spun ca am stat cu el,ma bate cateva masini(3,4) si m-am dat in seara asta cu RR de 1000,cu 175de cai dar cu un Profesor si ma bate bine.sa trecem la masini acum:subaru nu stiu de care STI sau WRX,660 de cai 800 Nm l-am batut bine bine fara drept de apel:D,erau cam suparati baietii dar asta e.si cum zicea un prieten care pt mine e cel mai bun in domeniu suntem abia in rodaj....Va urma

EvLSant0S 13-05-08 02:17

si mai zicea lumea ca nu faci treaba cu ursi ...
nasi
cum e cu plecarile de pe loc ?
ce cauciucuri folosesti ?

D G H 13-05-08 02:38

...am inceput sa ma obisnuiesc cu puterea,patinez suficient si de pe loc si din mers,una peste alta e bine sa vedem cu putere mai mare cum o sa fie

GTA 13-05-08 02:42

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1530803)
da era R1 de 180 de cai dar nu pot sa spun ca am stat cu el,ma bate cateva masini(3,4) si m-am dat in seara asta cu RR de 1000,cu 175de cai dar cu un Profesor si ma bate bine.sa trecem la masini acum:subaru nu stiu de care STI sau WRX,660 de cai 800 Nm l-am batut bine bine fara drept de apel:D,erau cam suparati baietii dar asta e.si cum zicea un prieten care pt mine e cel mai bun in domeniu suntem abia in rodaj....Va urma

De-a dreptul impresionant...felicitari si sa-ti mearga in continuare cu 50% mai bine decat te astepti.Nu stiu ce-ar mai fi de spus....dai inainte cu tupeu... :)

steffan 13-05-08 10:51

poti un R1 de 180 cai e echivalentul la un SLR sau Murcielago, sau chiar mai sus... la 180 cai are 170 kg, bine pilotu sa aiba vreo 80 kile si se compenseaza :D:D oricum bv nasi :D

P.S: R1 e mai tare k hayabusa...

mpa 13-05-08 11:06

Unde ati gasit Subaru de 660 de cai? Asta daca nu e informatie confidentiala...

D G H 13-05-08 14:06

nu e,m-a sunat un prieten a spus ca are pe cineva cu subaru,propietaru mi-a spus ca are atatia cai si asta e:D

Daxter 13-05-08 15:27

cu txa/aro sa te dai :) asteptam rezultate poze/filmulete :) btw ce greutate are acuma?

Bmwaldo 13-05-08 15:30

Quote:

Originally Posted by Daxter (Post 1531563)
cu txa/aro sa te dai :) asteptam rezultate poze/filmulete :) btw ce greutate are acuma?

ce rost are sa se dea ? E in alta clasa acum .... bravo NASI !;)

TOBA^ 13-05-08 16:45

felicitari Nasi... ai ajuns si la clipa mult dorita...

mpa 13-05-08 16:59

Bun. Deci e puterea declarata nu testata. Ca idee a mai incercat Subaru si cu altceva?

nxtaz 13-05-08 17:18

Respect pentru munca depusa si rezultatul obtinut !

D G H 13-05-08 17:33

atat a iesit subaru pe dyno in italia,nu in tara

steffan 13-05-08 17:56

Quote:

Originally Posted by Daxter (Post 1531563)

nu are rost sa se dea cu ei... FRA///M a urcat in categorie :D

dydy-andrey 13-05-08 18:27

1 Attachment(s)
da fff frumos DGH`ul

i-am facut o poza pe la 4tuning days ...

D G H 13-05-08 19:18

tot asa arata si acum,singura diferenta e ca e mai plin pe la motor

69WRX 13-05-08 19:23

niste filmulete ceva ? :D
cat te-a costat toata dracia asta ? daca nu e cumva secret :P

Alex_55 13-05-08 22:58

dar nu cred ca l-ai batut de pe loc ! poate din mers ...

steffan 13-05-08 23:47

hai k e frumoasa turbina :D, totusi cat a facut turbina? auzisem k sunt foarte scumpe... 3000$ si nu sunt foarte bune acestea :D nasi cred k o sa imi iau si eu urs... m-ai terminat gata :D

Bmwaldo 13-05-08 23:50

Quote:

Originally Posted by steffan (Post 1532703)
hai k e frumoasa turbina :D, totusi cat a facut turbina? auzisem k sunt foarte scumpe... 3000$ si nu sunt foarte bune acestea :D nasi cred k o sa imi iau si eu urs... m-ai terminat gata :D

e turbina luata din Dragonul rosu ... de la chinezi ...

Acum serios ... de unde stii tu ca turbinele astea nu sunt foarte bune ? stii macar ce turbina e ? Nu mai postati aiurea ..... nu cred ca exista om sa investeasca niste bani intr-un lucru si sa nu se intereseze de fiabilitate

Alex23 14-05-08 00:27

asteptam un rival pe masura !!!!!!!!!!!!

steffan 14-05-08 00:30

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 1532712)
e turbina luata din Dragonul rosu ... de la chinezi ...

Acum serios ... de unde stii tu ca turbinele astea nu sunt foarte bune ? stii macar ce turbina e ? Nu mai postati aiurea ..... nu cred ca exista om sa investeasca niste bani intr-un lucru si sa nu se intereseze de fiabilitate

nu am spus k turbina lui nasi nu e buna.. m-ai inteles gresit.. stiu k turbinele sunt foarte scumpe si nu e usor sa pui una.. testezi.. testezi.. si iar testezi calcule etc, am intrebat de curiozitate cat a dat pe ea

yntisar24 14-05-08 01:32

Quote:

Originally Posted by steffan (Post 1532817)
nu am spus k turbina lui nasi nu e buna.. m-ai inteles gresit.. stiu k turbinele sunt foarte scumpe si nu e usor sa pui una.. testezi.. testezi.. si iar testezi calcule etc, am intrebat de curiozitate cat a dat pe ea

mai mult decat iti poti u permite atat a dat pe ea.......cam 6 rate la LOGAN!

D G H 14-05-08 04:20

nu l-am batut de pe loc,dar urmeaza....

D G H 14-05-08 04:23

nu are rost sa mai gasim motive,l-am batut si atat,o sa-l las sa-si ia revansa de pe loc:D

FLO} 14-05-08 07:58

vrem filmuletze ))) sa vedem cum ii fuge spatele ........ respect pt tot ce ai facut si faci in continuare

Marian_nebunu 14-05-08 13:56

Alex23 Re: E30 - DGH Fra///M

--------------------------------------------------------------------------------

oare...sebi cu impreza...e prea mult:-? :):):):)....
oricum deocamdata se lucreaza la masina dar...:) cine stie...ar fi frumoasa o cursa..:):):X

Bmwaldo 14-05-08 14:15

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 1533415)
Alex23 Re: E30 - DGH Fra///M

--------------------------------------------------------------------------------

oare...sebi cu impreza...e prea mult:-? :):):):)....
oricum deocamdata se lucreaza la masina dar...:) cine stie...ar fi frumoasa o cursa..:):):X

de ce sa fie prea mult ?????

D G H 14-05-08 15:13

nu e frumos cum ganditi,nu pui un turbo pe masina si vrei sa te dai cu cel mai bun,caii nu cresc in pomi,o luam usor usor,treptat

Marian_nebunu 14-05-08 17:04

eu doar am intrebat....sincer..nu stiu puterea...lui dgh...stiu ce avea sebi...si probabil...o face ca inainte...sau probabil mai puternica..;)) stiu ca se putea acest lucru...si...intrebat daca este prea mult???
nu am spuso cu rautate....sau nasi frate...sa nu ma iei drept un carcotas... respect total pentru ce ai facut...doar am intrebat...pentru ca si masina lui sebi este "pasiune"...ca si a ta;)
sa vedem si TXA cel galben...si atunci....vor fi adversari "p masura"cum spunea "Alex23 "
oricum....bafta.;)

WRT-SHARK 14-05-08 22:31

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 1533776)
eu doar am intrebat....sincer..nu stiu puterea...lui dgh...stiu ce avea sebi...si probabil...o face ca inainte...sau probabil mai puternica..;)) stiu ca se putea acest lucru...si...intrebat daca este prea mult???
nu am spuso cu rautate....sau nasi frate...sa nu ma iei drept un carcotas... respect total pentru ce ai facut...doar am intrebat...pentru ca si masina lui sebi este "pasiune"...ca si a ta;)
sa vedem si TXA cel galben...si atunci....vor fi adversari "p masura"cum spunea "Alex23 "
oricum....bafta.;)

Deja se vorbeste de divizia cadavre decedate in curs de reincarnare..... DGH sta egal cu un porsche care trage mult mai tare decit cel pe care l-a avut domnul tovaras Sebi ca adversar intr-o cursa a carei rezultat a fost foarte discutat si diferentele foarte mici,totodata il salut si pe aceasta cale, la ora actuala DGH ia bataie cu 6-7 tiruri la 0 de la o motocicleta mai speciala condusa de un pilot la fel de special (il salut cu respect si pe el tot pe aceasta cale)cu care porschele d-lui Maftei facut la 9ff a reusit extraordinara performanta de a sta in spate pina la 280-300km/h la max 2 masini,dupa spusele celui cu motocicleta al carui nume nu cred ca mai trebuie mentionat.
In concluzie drumul este lung si masina este la inceput, mai sunt f multe de facut, nimeni nu este imbatabil si nici cel mai destept, sa dam Cezarului ( a nu se confunda cu posesori de audi TT tunate rau) ce este al lui si sa nu mai fim atit de rai si pusi pe hartza cum vad ca se intimpla de fiecare data cind apare cite un lucru bun. Am observat deasemenea ca pasiunea este foarte mare, domnul cu Subaru mai sus mentionat care vazut mai de aproape parea de o virsta apropiata cu tata, avea lacrimi in ochi de durere (si spun asta fara nici o caterinca) in urma confruntarii amicale care a avut-o cu DGH, sunt sigur ca nu are nimic personal cu NASI sau cu marca BMW dar se pare ca a fost un impact prea puternic care i-a naruit toate asteptarile in urma imensului efort depus pt a realiza acea masina la nivelul la care s-a prezentat.

Gabi 14-05-08 22:38

Quote:

Originally Posted by WRT-SHARK (Post 1534443)
[...]

Hai ma nene, ce stii tu ? Eu zic ca nu ai habar despre ce vorbesti; mai bine le zice Marian_nebunu! :paper::blahblah:

Sau mai bine zis, ce-ar fi lumea fara aplaudaci ?

Poate masina lu' Nasi este tare ! Cei care au vazut-o la treaba sigur stiu asta si sunt siguri de asta, da' hai sa n-o dam in SFuri, ca face, ca drege, ca etc.

Enervant e ca afirmatiile astea nu sunt facute de el, care stie ce masina are, care stie cum merge masina, ci de unu' si altu' care freaca popcornu' pe margine si agita spiritele DEGEABA !

Mariene, tata, eu zic sa o lasi mai moale cu posturile aiurea-n tramvai si sa-ti vezi de treaba ta. Pupincurismu' nu te face mai destept, mai frumos, sau mai bine vazut in ochii lumii !

WRT-SHARK 14-05-08 22:42

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1534475)
Hai ma nene, ce stii tu ? Eu zic ca nu ai habar despre ce vorbesti; mai bine le zice Marian_nebunu! :paper::blahblah:

Sau mai bine zis, ce-ar fi lumea fara aplaudaci ?

Asa este:lol:, da-le apa la moara sa aive ce macina...
ideea este ca DGH vrea sa traga teapa...trfele nu vor sa inteleaga... dar are tot suportul, de asta putem fi siguri.

All times are GMT +2. The time now is 22:19.

- Copyright 2026 4Tuning