Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Various ! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3187-various.html)

GolfuletzS 17-08-05 11:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricelu\"
Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

Originally Posted by \"BASU\"
@blowwind nu prea am vazut masina care sa arate urat cu genti cromate... poate persoana care o vede are gusturi si impresi gresite :roll:

BASUle nu inseamna ca daca e scumo si shiny este si frumos...dar din punctul tau de vedere observ ca asa...deci de aici trag concluzia ca o SuperNova cu Spinning wheels ...sau hai doar cu jenti cromate nu spinning..arata SUPER :shock: ...ehh...din punctul meu de vedere este CEL MAI MARE KITCH!!!!!

ha este o super nova cu genti cromate la cj .. ajea mai micutze da arata super ... poate e solenza nu mai stiu sigur :lol:
ra2fast4u crek o stie :wink:

ia gata ma cu atatea comentari topicul asta avea alt scop !

tng 17-08-05 11:20

gusturile nu se discuta.
fiecare isi poate face masina dupa bunu plac.
nu mai faceti comentarii aiurea mai aleas ca nu asta e ideea pe \"Various\".
ramaneti pe frecventa,nu schimbati canalu` :D

Manson 17-08-05 11:34

merci de comentari! da adevaru e ca am avut o problema cu usa din spate...da promit k o sa mamperfectionez la masina asta am lucrat cel mai mult .....merci ink odata de idei si sfaturi

Manson 17-08-05 20:14

2 Attachment(s)
un logan......

soricelu 17-08-05 20:55

manson .. imi place .. e super super .. mortal ... mijto .. loganu albastru

sandrin 17-08-05 21:05

belea loganul ... :) si combinatzia de culori... :wink:

Manson 17-08-05 22:43

care are masini misto de modificat.....k nu am ce face inseara asta sa posteze si el sau sa intre pe messenger p mine plsss k nu ma ce face.....
! ma bucur k va place loganu si celor care nu le place ce sa le fac...asta e faceti o voi p placu vostru nu ?hai noroace

cr0n0s 18-08-05 04:08

2 Attachment(s)
Iata si prima mea lucrare... cam hidoasa... asta e...
va rog eu mult de tot sa imi explicati si mie cum e cu culorile :) (mai exact cum schimb culoarea intregului ansamblu dupa ce am adaugat spoilere & co fara sa se vada diferente mari + cum faceti voi pjoburile alea.. ca am vazut niste culori pe aici fermecatoare... mie imi ies numai spalacite si prea tari.)
astept comentarii si sugestii. stiu ca imbinarea dintre spoiler spate si body se vede nasol. cum as putea sa repar?
modificari : spoiler spate veilside, praguri la fel, eleron la fel. jante marite.

HoricutzWSR 18-08-05 10:49

3 Attachment(s)
2 creatzii :D.....pareri,critici...anything :)

liviu_ro93 18-08-05 10:51

Cum faceti masinile astea ca stau si ma uit ca prostu la friptura :?: :?: :?: :?:

RA_2fast4u 18-08-05 10:52

amble arata foarte real!!! felicitari, dc le-ai da la cineva nu cred ca ar zice ca sunt \"preparate\"!! :tenisclap

HoricutzWSR 18-08-05 10:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
amble arata foarte real!!! felicitari, dc le-ai da la cineva nu cred ca ar zice ca sunt \"preparate\"!! :tenisclap

10xz bro` :D

soricelu 18-08-05 11:38

hori :shock: :shock: :shock: parca is reale .. cum draq ? :lol: eshti tare

HoricutzWSR 18-08-05 11:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricelu\"
hori :shock: :shock: :shock: parca is reale .. cum draq ? :lol: eshti tare

nush frate .....ca la astea kiar nu m`am kinuit.....am fost avantajat shi k aveam de mult materialele shi culorile is ushor de reprodus

BASU 18-08-05 12:01

@hori_cutz_tuning nu am nimic de adaugat... sunt reusite 8)

cr0n0s 19-08-05 16:08

2 Attachment(s)
lucrarea cu numarul 2. :) eu spun ca a iesit mai bine decat cealalta. tot nu am nimerit culoarea. :(

comentarii sugestii nenorociri.

xxdadixx 19-08-05 17:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cr0n0s\"
lucrarea cu numarul 2. :) eu spun ca a iesit mai bine decat cealalta. tot nu am nimerit culoarea. :(

Nici nu o sa o nimeresti daca nu faci ca in tutorial :wink: Jantele alea zici ca-s texturi la CS :lol:

cr0n0s 19-08-05 18:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Quote:

Originally Posted by \"cr0n0s\"

Nici nu o sa o nimeresti daca nu faci ca in tutorial :wink: Jantele alea zici ca-s texturi la CS :lol:

da cu jantele ai dreptate :lol: :lol: o sa pun altele in seara asta.
cat despre tutorial ca acolo am facut, sau cel putin am incercat.... mai vad eu in seara asta :)

Stuey 19-08-05 19:05

Re:

nice job hori....i like that bmw :D :D....de unde ai luat stickerul ala cu alpine....ca arata klumea.

HoricutzWSR 19-08-05 21:22

1 Attachment(s)
ia d`aci Stu :D

P.S : daca vretzi stickere pt vt intratzi pe www.memo.ro datzi la imagini shi la cautare scrietzi numele firmei + logo shi il luatzi pe ala care e pe fond alb...apoi in photoshop cu magic wand selectatzi albu tot...datzi ctrl-shift-i shi copy paste :D easy huh ?

Stuey 20-08-05 13:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"hori_cutz_tuning\"
ia d`aci Stu :D

merci....chiar imi place ce poti gasi pe siteul ala :D...
Statzi sa vedetzi proiecte de acu incolo :lol:

Manson 22-08-05 12:39

2 Attachment(s)
uite un oldsmobile.... sper sa va placa....comentariile si sufestiile sunt bine venite

Manson 23-08-05 00:18

2 Attachment(s)
am incercat cu bmw asta ceva kt mai realist ...sper sa va placa nu are modificat cine stie ce...

tng 23-08-05 00:28

acu treci mai departe.
baga spoilereala, viniluri, neoane,eleroane.......

Manson 24-08-05 00:31

1 Attachment(s)
nu gasesc bara p spate ..... si nu imi iese ce vreau io cu bara kre am incercat:(( poate aveti si voi o bara de spate care m ar putea ajuta .... plsssss
as fi recunoscator.........

Manson 24-08-05 20:51

nu ma ajuta si p mine nimeni mah cu o bara:((

kickass 24-08-05 22:54

mah.. tu ce vrei acuma? sa iti punem noi bara? e mare webul si gasesti tot ce vrei :wink:

Manson 24-08-05 23:29

mdea......bine oricum m a ajutat tng cu niste sfaturi si ce sa fac .... merci TNG;)

PYT 25-08-05 13:02

Am si eu o intrebare pt tine manson: ce e cu negru ala zici k ai turnat un cazan cu zmoala pe masina si verdele ala fosforescento-radioactiv, zici k ai bagat masina intr-un reactor nuclear.. nici sobolanii nu cred k se apropie de asa o masina, daramite un om (normal la cap).
Poate k sunt prea rau, dar mai bine ti-ai revizui gusturile k este adevarat k astea nu se discuta, but damn.. la tine sunt chiar :chainsaw:

:peace:

sandrin 25-08-05 18:30

1 Attachment(s)
logan.. :arrow:

Manson 25-08-05 20:06

problema mea cum o fac ... nu crezi? faceti frate si voi si dupa mai spuneti de altii dekt vorba de unii puneti va si voi neuronu ala plictisit la munca .... sunt si maeshtrii pe aciulea da unii nu prea au ce cauta io unu ma chinui si io .... mai gresesc k oricine asa k shhhhhhhhhhhh da?
salutare lu xxdadixx respect frate esti no1 si tng .....;)

xxdadixx 25-08-05 20:22

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Manson\"
salutare lu xxdadixx respect frate esti no1 si tng .....;)

Salutari! \Sa nu fiu offtopic pun niste poze de-ale mele de cand eram incepator Asta e a doua masina dintr-un unghi mai comlex. Si totusi e lucrata foarte bine in comparatie cu multe lucrari de aici. Asta pt ca eu nu am sarit dintr-o data la unghiuri grele :D

Manson 25-08-05 21:41

pai ce am zis xxdadixx k esti no1:d multi decat gura de ei....dar tu...dai lectii.......bv mane

Stuey 25-08-05 23:01

Re:

2 Attachment(s)
lumea buna nu prea mai posteaza pe aici???sau se fac de rusine??intrebam si eu...
P.S : a doua mea masina (mai demult)...nu-i asha ca ruleaza??
Urmeaza o supernova

Manson 26-08-05 02:22

chiar e misto golfu......bv.....

Stuey 26-08-05 13:13

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Manson\"
chiar e misto golfu......bv.....

mersi...si dupa cum am promis...urmeaza super nova...Sunt curios ce parere avetzi :D :D :D
M-am chinuit ceva la ea...dar am o satisfactie de fiecare data cand o privesc.

xxdadixx 26-08-05 13:26

Plasa din spoiler era bine daca o faceai neagra, dupa ce ai colorat toata masina inainte sa dai deselect trebuia sa dai Image-Adjustments- Autolevel. Oglinzi prea mari si jante spalacite. In rest ok

Stuey 26-08-05 13:31

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Plasa din spoiler era bine daca o faceai neagra, dupa ce ai colorat toata masina inainte sa dai deselect trebuia sa dai Image-Adjustments- Autolevel. Oglinzi prea mari si jante spalacite. In rest ok

ok...faza cu auto level nu o stiam :D merci pt sfaturi...jantele se pot schimba...si imediat fac plasa neagra....e cat de cat terminata.nush daca mai merge sa-i dau autolevel acu...a mers intr-un final....cu tot cu plasa, jante, autolevel...(oglinzile nu le schimb...)

xxdadixx 26-08-05 13:39

Selectezi iar numai verdele. Nu-i sigur ca merge de fiecare data. Mai poti selecta si jantele astea si ssa dai filter sharpen.

Skillzu 27-08-05 01:46

1 Attachment(s)
cica am refactu shi yo holdenu.....cum e??...dadi???la sange baga :D

All times are GMT +2. The time now is 18:17.

- Copyright 2026 4Tuning