![]() |
Re: Sa Radem Si Sa Glumim...!
M-a chinuit talentul putin dimineata si am editat versurile originale de la melodia "Drumurile noastre toate de Dan Spataru"
Tot ce-a fost in viata mea odata voi lasa uitarii Ore, zile, nopti la rand povara clipa dezapezirii N-am sa-ti cer ce nu-mi poti da vreodata N-am sa-ti cer banii de benzina arsa de pomana N-am sa bat la porti inchise iarna Nu-ti feri privirea Refren: Drumurile noastre toate se vor dezapezi vreodata Drumurile si soselele, bordurile, parcarile Drumurile noastre poate se vor dezapezi vreodata Drumurile si soselele, bordurile, parcarile Voi pastra mereu in amintire iarna curata Voi spera mereu intr-o dezapezire cum n-a fost vreodata Gandul ca ma vei lasa sa dau iar la lopata, gandul ma-nfioara Lasa-mi doar taxa de drum care buzunarul meu o cheama |
:hahano:Bravo! :dance:
|
Inca o bucata, dar asta le apartine celor de la Vacanta Mare :D Iarna-i grea, omatu-i mare Pac impozit pe ninsoare Te-a vazut tragand la jug Impozit pe boi si plug Ne intrebam ca niste boi Mai ce tot ai tu cu noi? Dar ce ma-ta nu exista.. sa-i pui impozit pe unde ai iesit tu in maternitate.. Ce te-oi fi gandit matale Sa pui impozit pe toale, pe cordeala, pe incest si pe fiecare gest Pai gestul asta _|_ tu l-ai vrut Si de ar fi sa ma imprumut sa platesc taxa cu anii Ia de aicia de toti banii |
|
|
|
|
Asta e mai degraba o chestie serioasa decit una la care sa ridem. Pentru motociclisti, dar si pentru soferi, niste puncte de vedere obiective.
https://www.youtube.com/watch?v=JNGD9AAIfFU |
Pff, "lane splitting" nu mi se pare a fi deloc "mai sigur"....
Mai ales ca pe la noi se face cu viteze de 80km/h iar masinile merg cu 30 in coloana. |
Cum sa tunezi masina fara bani - e in engleza, dar merita citit :)))
|
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...61561142_o.jpg
Ok, acuma, stiti care e problema cu caricatura asta? Ca o bate realitatea din teren!!! Iasi FAIL! |
Quote:
|
A mai fost asa in primavara lui 2006.
|
E de jale ...nici la pas nu le poti ocoli :( .
|
Da din pacate situatia din Iasi e tragica. Eu momentan locuiesc in afara tarii si de fiecare daca cand ma intorc acasa, observ ca nu e nicio schimbare...:( si asta deja dureaza de ceva timp..
Dar ca sa nu ne intristam prea tare si sa ne indreptam buna dispozitie, doua bancuri apropo de drumuri: Presedintele Romaniei promite ca in curand drumurile noastre vor fi asa cum sunt in Germania. In acest scop in Germania au fost trimise primele doua sute de buldozere. Doi nemti discuta intr-un showroom: A: Ce-i asta, Dacia Duster? B: Duster romaneasca, nu? A: Da, romaneasca.. Buna, nu? Garda inalta, cauciucuri groase.. B: E tare, asa se zice! Sare peste gropi, trece prin noroaie, rezista la hartoape A: Ma, ce ti-e si cu romanii astia!! Ar face orice numai sa nu-si repare drumurile! |
http://www.tocmai.ro/leon-super-tunning-9793187.html leon super "tunnnnnnnnnnnning" , "compet" in fibra, "distantiali", jante marca "QZ",scaune sport race, :shock::shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
era sa fie al meu dar nu ne-am inteles la pret :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning