![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
:):):)Adevarul ca da bine pe masina..
|
2 Attachment(s)
o masinutza de it
de fapt e d china (cred) |
Quote:
mai trec si acum dar numai in week-end si in viteza. |
10 Attachment(s)
Quote:
Ziceam de BMW-ul cu nr de Italia negru mat :rolleyes2 si inca cateva bucati de prin Piatra:twisted: BMW M3....Mercedes CL500....Nissan Silvia S13 (200sx).... Audi S3...Audi TT... |
6 Attachment(s)
Un alt BMW M3 dar Cabrio de aceasta data ....BMW seria 7 cu jante de Alpina (el nush daca e Alpina).....si din nou S13-le
|
3 Attachment(s)
Si cateva poze cu un BMW care imi place mie tare mult:oops: :twisted:
|
Quote:
|
sa ma laud si eu putin...=)) septarul negru cu jante Alpina e a lu' varmiu :D si e full full 745 xd
|
8 Attachment(s)
Ceva poze cu cateva bucati si 2 motoare...Passat-ul dupa km se vede nu-i de aici....si am mai vazut azi o ubucata....un Brabus vopsit in negru mat si ce super se auzea evacuare...n-am reusit sa-i fac poza ca rula....ai avut dreptate aline...se poarta negru mar in Piatra Neamt...Attachment 316497
Attachment 316498 Attachment 316499 Attachment 316500 Attachment 316501 Attachment 316502 Attachment 316503 Attachment 316504 |
hmm am vaz si eu azi un passat tunat...conducea o tipa...dar nuj dac era ala din poza d mai sus...nu prea am fo atent la detalii...! cat despre vopseaua mata...mi se pare super faina.... adik da bine p BmW cat si p brabus...
|
brabusul e smecher tare...il gasiti pe la ursuletzi pe la un depozit pe acolo :D
|
Quote:
Si al cui o fi Fordul ala Focus cu kit de caroserie pe el ....urat mai poate fi spoilerul sapte...mai bine il lasa pe cel stock:evil: |
ce vrei ma aline ...daca la om ii place...asta e :P
|
e cam najpa..da la focus e km greu sa gasesti cva frumos... adik eu n`am vaz prea multe kituri pt focus...
|
A lu Cristi o sa fie unu frumos zic io ..nu l-am vazut inca dar ...am incredere in ALin :)
|
am auzit si eu d treaba asta.. oricum am incredere in gusturile lui Khrysti..nu`mi fac probl.. si cu ajutoru lui Alin..va iesi super masina :D d abia astept..si ink un proiect kre d abia astept e lantra lui dan..:D
|
Quote:
|
Quote:
|
stie careva cand vine alin acasa?? ??
|
Quote:
|
sunt multe kituri pt focus bani sa fie- italieni astai pt fiaturi/clio/focus/206 au cele mai multe kituri uff cand leam vazut cataloagele pt masina mea avea daor vro 3 buze amarate :(
|
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
da man...da am fakt de la distanta si cu zoom..nu m-am apropiat:D se pare k ar fi trebuit..face poze de calitate aparatu:PAttachment 317262
|
Data viitoare cand vii ...sa mi-l dai mie...ca o sa fac io ..io am un 2 mega pixeli...si nu prea ma descurc....deci te astept si data viitoare
P.S. da un private mess cu ID-u tau |
am eu un 12 mega pixels si va pozez cu prima ocazie cand voi veni la o intalnire .sa aveti masinile curate poate vi se face loc de vreun articol in ziarul local. LOL
sincer as vrea sa vad mai multe poze de la intalnirile voastre. |
Quote:
|
Quote:
cum a fost anu trecut...aku doi ani o sa urcam mai multe pe forum:D |
inca ceva piese pe masinuta mea...
FOLLOW THE LINK BELOW :D |
Quote:
|
709 euro + 200 lei montajul
|
Quote:
|
da, dar merita!
si inca nu este folosit asa cum trebuie...asta se va intampla dupa ce va urca spre 200 cp:D |
Quote:
|
obiectivul meu este de a scoate tot ce se poate din masina asta. nu doresc sa o prepar pentru curse ci doar sa ajung la limitele superioare ale performantelor de care este capabila, in acelasi timp sa o pot folosi si zi de zi. sunt in curs de finalizare al stadiului 2 ceea ce va insemna cca 150 cp si peste 300nm.
inainte de a sari peste "pragul" de 200 cp trebuie sa fac investitii serioase in sistemul de franare, precum si in intreg trenul de rulare (jante, gume, suspensii). de exemplu, pentru puterea asta ma gandesc la anvelope late, de 245 sau chiar 265. toate la timpul lor.:-) |
felicitari pt. masina ... asta inseamna sa bagi bani intr`o masina... nu cum fac altii din piatra cumpara o bucata de plasa si asta e tunat la ei
|
merci, man!
in afara alora cu plasa mai sunt si cei cu stickere... :D dă tuning...:lol: |
corect corect!
|
Quote:
|
o plasa nu inseamna tuning... ce eu dak am pleoape si folie inseamna ca e tuning? si mai bag o plasa pe undeva gata am masina tunata
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning