Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

Ali_ump 01-07-07 15:18

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 975475)
la piscina la piatra vine azi careva?

Da vii incoa? e putin innourat ....nush daca e vreme de piscina ...zilele trecute a plouat...cred ca e rece apa:rolleyes2

Bmw_Rulllzzz 01-07-07 23:42

intr-adevar era putin cam rece apa dar a fost frumos. mai ales ca am fost pt prima oara. trecerea aia la calea ferata a fost frumoasa tare :lol: ms mult ali, tre' sa dau o bere

buddy_lexx 01-07-07 23:45

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 976577)
intr-adevar era putin cam rece apa dar a fost frumos. mai ales ca am fost pt prima oara. trecerea aia la calea ferata a fost frumoasa tare :lol: ms mult ali, tre' sa dau o bere

da ledurile de pe drum iti plac??sau nu ai stat pana s`a intunecat.?? alea`s mijto ..parca esti pe o pista de avioane..:D

Bmw_Rulllzzz 01-07-07 23:49

n-am stat pana s-a intunecat dar am auzit de ele. sper ca pana vineri sa reusesc sa conving mai multa lume din bc si sa venim mai multi la piscina.

Ali_ump 02-07-07 00:05

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 976588)
n-am stat pana s-a intunecat dar am auzit de ele. sper ca pana vineri sa reusesc sa conving mai multa lume din bc si sa venim mai multi la piscina.

Pai convinge lumea ...si veniti incoa....cat despre bere...o dai cand ajung prin BC:)

Bmw_Rulllzzz 02-07-07 19:51

am sa incerc sa-i conving. daca nu eu oricum vin iar :D

GHICI 03-07-07 00:16

3 Attachment(s)
ma oprit un militzian dintr-o comuna ce se afla intr-un oras din alta tzara de pe alta planeta:)...si mio' zis :
"Wa baiati' in ciertificatu' di' imatriculare scrie masina si tu ai pom de craciun wa :)"
Si colegu lui a intervenit salvator si io' iexplicat:
"Si chiama tunig' wa"
:))
No ofecne pentru restu politistilor care sunt oameni de nota 10 :) ce sa fac daca inca mai aveti militieni printre voi :)

Apropo :) am intrat pe forum la OLCIT si baieti de acolo au zis ca e imposibil sa merg cu viteza aia ...si mai rau ....mau facut de tot cacatu :)) au zis ca pozele cu Olcitu sunt tuninguri virtuala si ca vreau sai pacalesc pe ei care sunt meseriasi :)) intrati si voi acolo la Olcit....Olcit cu 200 la ora...sa vedeti ce sio batut aia scula de mine o zis sunt varza
Daca e de ras trebe ras :) adevaru e ca tre sa fii bolnav rau sa iti falsifici poze cu masina doar ca sa te dai mare pe net

morpheusmaster 03-07-07 00:28

ghici, da oleak link xaxct la pagina din forum...ca nu am gasit...si chiar is curios sa vad ce au zis aia :)) suna bine :)) (da fie vb. intre noi...nu erai oleak in vale knd ai atins 200??? :)) )

GHICI 03-07-07 00:38

https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/44761-200-ora-oltcit/page-8.html

NORMAL CA ERAM LA VALE ....alooo e olcit nu e v12 cu 600 de cai :)) e un faras de masina tre si vale ca sa scoti din ea tot :)

morpheusmaster 03-07-07 00:38

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 978452)
ghici, da oleak link xaxct la pagina din forum...ca nu am gasit...si chiar is curios sa vad ce au zis aia :)) suna bine :)) (da fie vb. intre noi...nu erai oleak in vale knd ai atins 200??? :)) )

gata, am gasit...

GHICI 03-07-07 01:13

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...528#post978528

film trucat :)

Ali_ump 03-07-07 12:29

Da ...vorbeste lumea ...ce-i cu tine....da te-au facut cu ou si cu otet acolo pe forum ...ce sa ii faci astia sunt oamenii...
Hai sa incheiem subiectu ...destul cu off topic-ul

dangti16v 05-07-07 19:32

bai trebe facut ceva cu intalnirile astea ca e jale si nu gluma.....mai trebuie un pic de ''activitate''....numai sa rezolv si eu masina si tre sa-i dam drumu la treaba
Trebe sa ma mai dau si cu amicul meu BAL ca sigur ii este dor de mine....asa de plictiseala:lol:

Ali_ump 05-07-07 19:38

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 983821)
bai trebe facut ceva cu intalnirile astea ca e jale si nu gluma.....mai trebuie un pic de ''activitate''....numai sa rezolv si eu masina si tre sa-i dam drumu la treaba
Trebe sa ma mai dau si cu amicul meu BAL ca sigur ii este dor de mine....asa de plictiseala:lol:

Am discutat deja cu mai multa lume...si in cel mai scurt timp ...facem mare intalnire mare ...cu Tg neamt....Bacau....Roman....;)

nick_nasta 06-07-07 11:10

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 983828)
Am discutat deja cu mai multa lume...si in cel mai scurt timp ...facem mare intalnire mare ...cu Tg neamt....Bacau....Roman....;)

bine frate.....
asteptam

buddy_lexx 06-07-07 23:57

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 983828)

si...o data...o locatie cva?cand se stabileste??? sau ink nu`i batut nimik in cui?!? ar iesi super tare cred!:D

GHICI 07-07-07 12:25

treba vazut asta
https://youtube.com/watch?v=WRy24ksWi...elated&search=

Ali_ump 07-07-07 14:24

Da foarte frumos aseara ... mie mi-a placut ...cu atmosfera cu tot...mutel masini f multa lume .Sper ca si saptamana viitoare sa fiti prezenti in numar cat mai mare ...si mai aduceti fratilor niste aparate foto ...ca nu vine in fiecare zi un Evo 9 in Piatra;)

EDC_cip 07-07-07 14:33

da a fost foarte misto si masini multe;)

Ali_ump 07-07-07 14:37

Da dar ce folos canu putem dovedi cu imagini ...daca totusi are cineva ...il rog sa le posteze ;)

EDC_cip 07-07-07 14:39

aha :sad: BAL vs EVO 9 ....interesant

Ali_ump 10-07-07 12:03

Va rog sa va ganditi la un loc unde ne putem intalni Vinerea asta in numar mai mare....si sa postati aici sugestiile

buddy_lexx 10-07-07 12:43

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 990790)
Va rog sa va ganditi la un loc unde ne putem intalni Vinerea asta in numar mai mare....si sa postati aici sugestiile

parcare de la stadion.... sau... d la petrodava dac e goala..

GHICI 10-07-07 13:21

SENZATIONAL ......Azi dimineatza mergeam cu Bal cu 180 la ora prin centru si de o data ...politzia dupa noi ....si nu am oprit niciunu ...au iesit doi in fatza la muzeu sa ne blocheze si am trecut printre ei .....si in intersectie la spital au reusit sa ne blocheze si cand sa ma dau jos din masina .....a sunat alarma de la telefon ...si...mam trezit si mam dus la treaba :(

GHICI 10-07-07 13:24

loc de intalnire ....hmmmm..... in parcarea din fata de la politie ...acolo vizavi' de posta ...e liber seara ...si putem ambala si da muzica tare cat vrem noi.... aia de la politie o sa iasa in pijamale cu procesele verbale nici nu mai tre sa se deplaseze prea mult :)

GHICI 10-07-07 13:26

si mai stiu un loc gol seara :)) in parcarea aia dintre spital si morga....e si spitalu de nebuni aproape ....poate ne confunda si ne lasa in pace :))

buddy_lexx 10-07-07 14:11

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 990926)
si mai stiu un loc gol seara :)) in parcarea aia dintre spital si morga....e si spitalu de nebuni aproape ....poate ne confunda si ne lasa in pace :))

vrei sa sculam mortii si sa innebunim nebunii???:))))

Ali_ump 10-07-07 18:52

Alte propuneri mai serioase? someone? anyone?

nt98adu 10-07-07 23:05

Cati dintre voi au fost cu masinile la Tequilla? Cred ca mai toti, indiferent ca cei cu spoilere mai joase tb. sa aiba grija la calea ferata. Zic ca ar fi mai bine la vechiul ponton. Ai loc unde sa te desfasori, sa dai muzica mai tare (cine are), o toba, un motor, fara a exista riscul sa superi pe cineva.
In centru, prea e luat locul ala la ochi vineri seara!:evil:

ciprianbalus 10-07-07 23:11

Suna interesant, dar puntea de la strand, acolo in parcare?

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 991886)
Cati dintre voi au fost cu masinile la Tequilla? Cred ca mai toti, indiferent ca cei cu spoilere mai joase tb. sa aiba grija la calea ferata. Zic ca ar fi mai bine la vechiul ponton. Ai loc unde sa te desfasori, sa dai muzica mai tare (cine are), o toba, un motor, fara a exista riscul sa superi pe cineva.
In centru, prea e luat locul ala la ochi vineri seara!:evil:

Ali_ump 11-07-07 10:02

Quote:

Originally Posted by ciprianbalus (Post 991902)
Suna interesant, dar puntea de la strand, acolo in parcare?

Ca sa ajungi acolo tre sa treci calea ferata ...si acolo e naspa....
dar nu stiu unde la fostul ponton...acolo dupa baraj zici Felix?e un pic mai urat acolo ca nu e asfalt ...dar ...macar nu deeranjam pe nimeni:rolleyes2

johnson 11-07-07 10:30

Ca sa ajungi la puntea de la strand nu mai sunt probleme cu calea ferata, tocmai a fost peticita si nu se mai resimt denivelarile la modul periculos pt masinile voastre. Eu imi desfasor activitatea in zona si e f ok, parcare, lumina etc

Ali_ump 11-07-07 10:42

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 992356)
Ca sa ajungi la puntea de la strand nu mai sunt probleme cu calea ferata, tocmai a fost peticita si nu se mai resimt denivelarile la modul periculos pt masinile voastre. Eu imi desfasor activitatea in zona si e f ok, parcare, lumina etc

Nu stiam ca s-a reparat pe acolo ...pai atunci poate o sa trag o fuga intr-o seara ...sa vad ce-i pe acolo ....
Chiar o propunere buna zic io ....si merita luata in calcul

GHICI 15-07-07 17:14

PROPUNERE PT CEI MAI VECHI .... se ingroasa gluma tare ... PROPUN SA SE INTERZICA CU DESAVARSIRE FILMAREA CU CELULARE APARATE FOTO ETC la .... eu nu vreau sa fiu vedeta si nici sa ma vad pe net ...ca sa aiba motiv garda sa ma intrebe daca am stingator , triunghi reflectorizant, trusa medicala..... etc.... daca se mai filmeaza de oricine orice eu vin de acum doar ca spectator.... scuze daca am suparat pe cineva cu propunerea

Ali_ump 16-07-07 19:19

Acuma ....cine are poze de pe la intalniri rog sa nu se posteze cu numere de inmatriculare...sa se cenzureze...iar filmele se dau doar in privat...asa ca masura de siguranta.
Si inca o rugaminte ...cine face poze pe la cate o intalnire este rugat sa afac un CD si sa mi le aduca si mie ...ca sa avem un album foto al nostru bine pastrat;)

stefan_88 18-07-07 10:45

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 998682)
PROPUNERE PT CEI MAI VECHI .... se ingroasa gluma tare ... PROPUN SA SE INTERZICA CU DESAVARSIRE FILMAREA CU CELULARE APARATE FOTO ETC la .... eu nu vreau sa fiu vedeta si nici sa ma vad pe net ...ca sa aiba motiv garda sa ma intrebe daca am stingator , triunghi reflectorizant, trusa medicala..... etc.... daca se mai filmeaza de oricine orice eu vin de acum doar ca spectator.... scuze daca am suparat pe cineva cu propunerea

aici sunt total de acord cu Ghici ... k nu se stie pe unde se descarca pozele sau filmuletele facute la intrunire .... si ne mai trezim cu vreo surpriza :sad:

valy_04TRR 18-07-07 13:48

asa este!
:-)

Ali_ump 18-07-07 18:04

No ...acuma speram sa fie goala parcarea la ora 21:00 ca altfel nu am facut nimic ...eventual putem parca masinile cu spatele pe spatiu verde si cu fata aproape de asfalt....dar vedem atunci....mai multe ;)

nick_nasta 18-07-07 19:03

ma da p unde se ajunge acolo?pe langa roloti sau pe la coktail service p acolo?

Ali_ump 18-07-07 19:05

Pe la Johnson pe acolo.... treci calea ferata si faci dreapta imediat dupa...

All times are GMT +2. The time now is 15:49.

- Copyright 2026 4Tuning