Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Test Drive Unlimited (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/31114-test-drive-unlimited.html)

bitzucv9 09-05-08 12:51

Re: Test Drive Unlimited

poate te pot ajuta eu , intra pe id-ul meu '' domnu_gabryel''
bye

69WRX 09-05-08 16:08

1 Attachment(s)
am instalat si eu jocul, am cumparat casa, masina, ma duc la prima misiune "Mision Honolulu" dau single player > start...si nu face nimic...apare TDU Servers Unavailable...ce e de facut ?

ZBENG 09-05-08 18:33

'TDU servers unavailable' inseamna ca nu ai jocul original :)

dolb 09-05-08 18:56

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1524216)
am instalat si eu jocul, am cumparat casa, masina, ma duc la prima misiune "Mision Honolulu" dau single player > start...si nu face nimic...apare TDU Servers Unavailable...ce e de facut ?

cand cumperi masina , cumpara alfa romeo GT !

Opportunity 09-05-08 20:51

urmatorii care mai vorbesc despre crack vor fi pedepsiti 3 zile.

69WRX 09-05-08 23:05

Quote:

Originally Posted by ZBENG (Post 1524444)
'TDU servers unavailable' inseamna ca nu ai jocul original :)

shit...asta e...am gasit niste salvari dar imi merge sacadat jocul...

bitzucv9 10-05-08 11:57

ai bagat crack de multiplayer si deaia nu merge .... sterge executabilu si bagal de pe cd iarasi sau din imagine si sigur o sa mearga. bafta daca ai nevoie de ajutor intra pe id-ul meu: domnu_gabryel

69WRX 10-05-08 19:30

ti-am dat add...
ma dispera jocu asta face figuri rau de tot si acum cand incep sa joc se blocheaza si ramane asa :|

DannyKid 12-05-08 00:40

salut ! eu am cumparat TDU pe original !
dar megapaku inca nu..o sa incerc sa bag paku pirat cu jocu original..sa vedem ce o sa iasa

dolb 12-05-08 08:57

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 1528510)
salut ! eu am cumparat TDU pe original !
dar megapaku inca nu..o sa incerc sa bag paku pirat cu jocu original..sa vedem ce o sa iasa

pai nu merge ! pt ca pack-ul are si executabilul si o sa ti-l inlocuie pe cel original si o sa ai problems

oliver 12-05-08 09:07

cat ai dat pe el original ?

ma baieti cam ce config. trebe la pc ca sa meraga cu grafica la very high ?

69WRX 12-05-08 20:09

mie imi face figuri rau jocu...nu prea ma descurc cu harta...dupa ce am iesit dintr-o casa cum ma intorc ca nu o mai gasesc si tre sa ies din joc sa intru iar...nici magazine nu gasesc...vroiam sa cumpar zx12-le...dar nu gasesc niciun dealer kawasaki

dolb 12-05-08 20:43

pai trebuie sa "termini" jocul ca sa gasesti reprezentante !

DannyKid 13-05-08 02:22

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 1528710)
cat ai dat pe el original ?

ma baieti cam ce config. trebe la pc ca sa meraga cu grafica la very high ?

1.ee si cu tine...oricum la`m luat la un super pret.....
sub 90lei:D
mult sub :D
nu spun cat:d
2. eu am AMD Athlon Le-1600 de 2.2 , 1 Gb ram , nVIdia Gforce 7300GT 512ram si mere la 1024*768....mere atza !!!! fara pic de blocaj !
3. crek iti tre ceva..super tare...pe 2gb ram...512 placa video....ceva tare tare...un procesor klumea si aia e cam tot :twisted:

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1530008)
mie imi face figuri rau jocu...nu prea ma descurc cu harta...dupa ce am iesit dintr-o casa cum ma intorc ca nu o mai gasesc si tre sa ies din joc sa intru iar...nici magazine nu gasesc...vroiam sa cumpar zx12-le...dar nu gasesc niciun dealer kawasaki

man ! cand incepi jocu...fa`ti timp o ora jumate-2 si descopera toate show`room`urile de masini !!!!! si atunci o sa poti sa iei si motoarele !!!
eu asa am facut...:)
si faz cu iesitu din joc...dai M ..si apare harta..si strazile cu albastru inchis..sunt cele care le`ai parcurs deja..dai click unde vrei sa ajungi..daca e parcurs normal..si te da imediat acolo..nu mai stai sa mergi kilometri intregi !

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1530083)
pai trebuie sa "termini" jocul ca sa gasesti reprezentante !

nu tre sa`l termini....tre doar sa te duci la fiecare....pt ca dk il termini..nu cred ca o sa fie alte reprezentante in plus:|..asa cred
singuru lucru care`l descoperi...dupa ce faci cursa in juru la canionu ala..sau vulcan sau ce e..ca am un lapsus:))....iti da ala de vopsit masini cum vrei...:)

dolb 13-05-08 08:54

Paint car Deluxe iti da

Oricum jocul nu poate fi terminat! in offline ajungi la un 64 % si atat, ca sa il termini intri pe net si il joci :(

ERY 13-05-08 10:22

Ce trebuie sa fac sa fie deschisa si reprezentanta Lexus? Am gasito dar e ..."closed" :) adica nu pot intra in ea ?

2fast4you 13-05-08 11:20

Iti trebuie megapack-ul

ERY 13-05-08 11:36

De cate ori l-am instalat s-a blocat jocul...

2fast4you 13-05-08 12:11

Poate nu era bun mega-ack-ul pe care l-ai instalat. Incearca sa faci rost de altul si pune-l pe ala si vezi atunci ce se intampla.

oliver 13-05-08 16:04

eu joc cu o salvare de pe net in care e terminat jocu (www.dlh.net):) si am de toate ;))

dolb 13-05-08 16:31

e terminat 100%?

El_Nino 13-05-08 17:06

Am si eu o problema....am instalat mega pack-ul,gasesc masinile noi in showroom-uri dar nu sunt disponibile ,nu le pot cumpara...
Daca stie cineva plz help... da-tzi un pm

P.S si jocul si mega pack-ul sunt descarcate de pe net...deci nu sunt originale

dolb 13-05-08 17:55

da' jocu l-ai jucat si tu? l-ai terminat?

Brian 13-05-08 21:17

Quote:

Originally Posted by El_Nino (Post 1531758)
Am si eu o problema....am instalat mega pack-ul,gasesc masinile noi in showroom-uri dar nu sunt disponibile ,nu le pot cumpara...
Daca stie cineva plz help... da-tzi un pm

P.S si jocul si mega pack-ul sunt descarcate de pe net...deci nu sunt originale

trebuie sa CUMPERI serial pentru megapack! este 15 euro parca ..

Cabbano 13-05-08 21:29

am si eu o dilema.. am ajuns la CHAMPION ..... si zice ca acum am acces la Speed Track...
puteti sa-mi aratati si mie unde circuitul asta?cu o poza....sau macar niste indicatii.
ms

Brian 13-05-08 21:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cabbano (Post 1532249)
am si eu o dilema.. am ajuns la CHAMPION ..... si zice ca acum am acces la Speed Track...
puteti sa-mi aratati si mie unde circuitul asta?cu o poza....sau macar niste indicatii.
ms

felicitari pentru CHAMPION ...
aici este circuit-ul.. :arrow:

Eugen_TL 13-05-08 23:51

Deci eu nu vreau sa joc ONLINE ! nu mai merge decat online acum? cum intru in joc ma ia cu profilul lor de spygame (mi-am facut desi stiam ca degeaba daca n-am jocul cumparat...dar am zis sa incerc) !

E VREO POSIBILITATE sa joc acest joc cum l-am jucat si acum cateva luni FARA SA_L CUMPAR? astept un mesaj privat de la cine vrea sa ma ajute ( aici riscam sa o dam in asa zisele discutii interzise CRACK si alte tampenii si sa nu suparam moderatorii --- desi e aiurea,atata timp cat e piraterie care e diferenta ca ajuti pe om cu un crack bun sau cu o melodie nu stiu )

ERY 14-05-08 11:15

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 1531639)
eu joc cu o salvare de pe net in care e terminat jocu (www.dlh.net):) si am de toate ;))

O sa incerc si eu .Mersii;)

69WRX 14-05-08 18:31

1 Attachment(s)
mie nu imi mai merge jocul, intru in joc si imi aleg masina sau motocicleta si sa incep sa joc se blocheaza...a mai facut asa odata si l-am reinstalat ...ce`o fi de facut ?

Eugen_TL 14-05-08 21:56

Ma ajuta si pe mine cineva sau TOTI aveti jocul cumparat ? :|

69WRX 14-05-08 22:09

ai incercat sa il reinstalezi ? eu de fiecare daca cand imi face figuri il reinstalez..si merge bine...vreo 2 zile...pe urma iar face fig..

oliver 15-05-08 10:54

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1532716)
Deci eu nu vreau sa joc ONLINE ! nu mai merge decat online acum? cum intru in joc ma ia cu profilul lor de spygame (mi-am facut desi stiam ca degeaba daca n-am jocul cumparat...dar am zis sa incerc) !

E VREO POSIBILITATE sa joc acest joc cum l-am jucat si acum cateva luni FARA SA_L CUMPAR? astept un mesaj privat de la cine vrea sa ma ajute ( aici riscam sa o dam in asa zisele discutii interzise CRACK si alte tampenii si sa nu suparam moderatorii --- desi e aiurea,atata timp cat e piraterie care e diferenta ca ajuti pe om cu un crack bun sau cu o melodie nu stiu )

sfatu meu e sa cauti in folderul unde e inst. jocul si sa stergi spygame sau sa ii dai remove din CONTROL PANEL--> ADD/REMOVE PROGRAMS si cauti acolo spygame

iar pentru ceilalti cand jucati jocu si nu vreti online deconectati internetu :)si va asigur ca nu o sa va mai faca probleme

69WRX 15-05-08 19:28

voua cam ce masini va plac cel mai mult ? sau cu care jucati cel mai des ? eu cu gallardo spyder....ala imi place cel mai mult...

dolb 15-05-08 19:43

si mie tot gallardo spyder imi place cel mai mult !

Cabbano 15-05-08 21:50

Ruf rt12 Stage 3 imi place tare.:o

69WRX 15-05-08 22:03

daca aveam si un g25 probabil era mult mai bine..care aveti/ati jucat cu volan ? cum se comporta ?

Eugen_TL 16-05-08 02:43

DECI: L-am reinstalat! aceeasi problema..ma baga online automat,si nefiind jocul cumparat normal ca nu ma gaseste pe spygame(degeaba ma facut si cont) ! vreau sa joc normal ca acum cateva luni cand nu era server TDU ! m-am uitat in control panel nu exista nici unspy instalat,m-am uitat unde s-a instalat jocul la fel nu e nici un spy... ghici ce? am scos si internetu si tot nu merge!

TOTI care il jucati online il aveti cumparat? da-ti-mi ceva pe privat,o adresa de unde sa iau ce trebuie ca sa-l fac sa mearga online sau normal dracu sa-l ia de joc! :)

Eugen_TL 16-05-08 22:22

am reusit sa intru in joc... faza e ca nu pot juca nici o cursa! nici prima nu merge sa dau START ! si nici daca pun o salvare ... o alta cursa! nu merge butonul de START ! :|

Eugen_TL 16-05-08 23:44

am rezolva! MS gabi

promo 28-05-08 14:11

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1538017)
am rezolva! MS gabi

salut, te rog sa imi dai si mie un PM cu rezolvarea problemei. si eu il am si se blocheaza la prima cursa.

mersi !!

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning