![]() |
Re: Test Drive Unlimited
poate te pot ajuta eu , intra pe id-ul meu '' domnu_gabryel''
bye |
1 Attachment(s)
am instalat si eu jocul, am cumparat casa, masina, ma duc la prima misiune "Mision Honolulu" dau single player > start...si nu face nimic...apare TDU Servers Unavailable...ce e de facut ?
|
'TDU servers unavailable' inseamna ca nu ai jocul original :)
|
Quote:
|
urmatorii care mai vorbesc despre crack vor fi pedepsiti 3 zile.
|
Quote:
|
ai bagat crack de multiplayer si deaia nu merge .... sterge executabilu si bagal de pe cd iarasi sau din imagine si sigur o sa mearga. bafta daca ai nevoie de ajutor intra pe id-ul meu: domnu_gabryel
|
ti-am dat add...
ma dispera jocu asta face figuri rau de tot si acum cand incep sa joc se blocheaza si ramane asa :| |
salut ! eu am cumparat TDU pe original !
dar megapaku inca nu..o sa incerc sa bag paku pirat cu jocu original..sa vedem ce o sa iasa |
Quote:
|
cat ai dat pe el original ?
ma baieti cam ce config. trebe la pc ca sa meraga cu grafica la very high ? |
mie imi face figuri rau jocu...nu prea ma descurc cu harta...dupa ce am iesit dintr-o casa cum ma intorc ca nu o mai gasesc si tre sa ies din joc sa intru iar...nici magazine nu gasesc...vroiam sa cumpar zx12-le...dar nu gasesc niciun dealer kawasaki
|
pai trebuie sa "termini" jocul ca sa gasesti reprezentante !
|
Quote:
sub 90lei:D mult sub :D nu spun cat:d 2. eu am AMD Athlon Le-1600 de 2.2 , 1 Gb ram , nVIdia Gforce 7300GT 512ram si mere la 1024*768....mere atza !!!! fara pic de blocaj ! 3. crek iti tre ceva..super tare...pe 2gb ram...512 placa video....ceva tare tare...un procesor klumea si aia e cam tot :twisted: Quote:
eu asa am facut...:) si faz cu iesitu din joc...dai M ..si apare harta..si strazile cu albastru inchis..sunt cele care le`ai parcurs deja..dai click unde vrei sa ajungi..daca e parcurs normal..si te da imediat acolo..nu mai stai sa mergi kilometri intregi ! Quote:
singuru lucru care`l descoperi...dupa ce faci cursa in juru la canionu ala..sau vulcan sau ce e..ca am un lapsus:))....iti da ala de vopsit masini cum vrei...:) |
Paint car Deluxe iti da
Oricum jocul nu poate fi terminat! in offline ajungi la un 64 % si atat, ca sa il termini intri pe net si il joci :( |
Ce trebuie sa fac sa fie deschisa si reprezentanta Lexus? Am gasito dar e ..."closed" :) adica nu pot intra in ea ?
|
Iti trebuie megapack-ul
|
De cate ori l-am instalat s-a blocat jocul...
|
Poate nu era bun mega-ack-ul pe care l-ai instalat. Incearca sa faci rost de altul si pune-l pe ala si vezi atunci ce se intampla.
|
eu joc cu o salvare de pe net in care e terminat jocu (www.dlh.net):) si am de toate ;))
|
e terminat 100%?
|
Am si eu o problema....am instalat mega pack-ul,gasesc masinile noi in showroom-uri dar nu sunt disponibile ,nu le pot cumpara...
Daca stie cineva plz help... da-tzi un pm P.S si jocul si mega pack-ul sunt descarcate de pe net...deci nu sunt originale |
da' jocu l-ai jucat si tu? l-ai terminat?
|
Quote:
|
am si eu o dilema.. am ajuns la CHAMPION ..... si zice ca acum am acces la Speed Track...
puteti sa-mi aratati si mie unde circuitul asta?cu o poza....sau macar niste indicatii. ms |
1 Attachment(s)
Quote:
aici este circuit-ul.. :arrow: |
Deci eu nu vreau sa joc ONLINE ! nu mai merge decat online acum? cum intru in joc ma ia cu profilul lor de spygame (mi-am facut desi stiam ca degeaba daca n-am jocul cumparat...dar am zis sa incerc) !
E VREO POSIBILITATE sa joc acest joc cum l-am jucat si acum cateva luni FARA SA_L CUMPAR? astept un mesaj privat de la cine vrea sa ma ajute ( aici riscam sa o dam in asa zisele discutii interzise CRACK si alte tampenii si sa nu suparam moderatorii --- desi e aiurea,atata timp cat e piraterie care e diferenta ca ajuti pe om cu un crack bun sau cu o melodie nu stiu ) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
mie nu imi mai merge jocul, intru in joc si imi aleg masina sau motocicleta si sa incep sa joc se blocheaza...a mai facut asa odata si l-am reinstalat ...ce`o fi de facut ?
|
Ma ajuta si pe mine cineva sau TOTI aveti jocul cumparat ? :|
|
ai incercat sa il reinstalezi ? eu de fiecare daca cand imi face figuri il reinstalez..si merge bine...vreo 2 zile...pe urma iar face fig..
|
Quote:
iar pentru ceilalti cand jucati jocu si nu vreti online deconectati internetu :)si va asigur ca nu o sa va mai faca probleme |
voua cam ce masini va plac cel mai mult ? sau cu care jucati cel mai des ? eu cu gallardo spyder....ala imi place cel mai mult...
|
si mie tot gallardo spyder imi place cel mai mult !
|
Ruf rt12 Stage 3 imi place tare.:o
|
daca aveam si un g25 probabil era mult mai bine..care aveti/ati jucat cu volan ? cum se comporta ?
|
DECI: L-am reinstalat! aceeasi problema..ma baga online automat,si nefiind jocul cumparat normal ca nu ma gaseste pe spygame(degeaba ma facut si cont) ! vreau sa joc normal ca acum cateva luni cand nu era server TDU ! m-am uitat in control panel nu exista nici unspy instalat,m-am uitat unde s-a instalat jocul la fel nu e nici un spy... ghici ce? am scos si internetu si tot nu merge!
TOTI care il jucati online il aveti cumparat? da-ti-mi ceva pe privat,o adresa de unde sa iau ce trebuie ca sa-l fac sa mearga online sau normal dracu sa-l ia de joc! :) |
am reusit sa intru in joc... faza e ca nu pot juca nici o cursa! nici prima nu merge sa dau START ! si nici daca pun o salvare ... o alta cursa! nu merge butonul de START ! :|
|
am rezolva! MS gabi
|
Quote:
mersi !! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning