Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fetelor le plac doar banii?! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2895-fetelor-plac-banii.html)

d3vilish_lips 16-05-06 15:56

Re: Fetelor le plac doar banii?!

........da barbatzilor nu le plak banii? e intrebarea mea :lol::lol::lol: k deja aberatzi.....

EvLSant0S 16-05-06 18:28

mie mi-a zis o colega de clasa ca vineri a fost cu gagicasu si cu un prieten de`alu gagicasu .. cu un lamborghini (masina fiind a prietenului lu gagicasu ) si ca... ea statea pe bancheta din spate... e intrat pe usa din spate.. .. ca avea 4 usi ..zise ... ea :) eu am dat din cap ,i-am zis ... bravo .. esti tare rau .. :))

Eugen_TL 16-05-06 18:37

deci de aici se trage o concluzie la mintea cocosului ca nu toate stiu sa deosebeasca masinile intre ele...dar ce e aia o DACIE toate stiu( si iar tragem o concluzie ca le plac banii la mai mult de jumatate pt ca atunci cand se urca intr-o dacie cam stramba din nas sau isi sprijina capul pe mana si mana pe usa sa nu fie vazuta.....dar cand se suie intr-un "LAMBO CU 4 usi" totul e ok :lol: :lol: :lol: hai ca e tare exemplu asta

SHOGUN-A8 16-05-06 21:37

Eu stiu una care zicea ca dacia e albastra,volkswagenul e galben....aia era aeriana rau....:D :lol:

Mustang 16-05-06 22:10

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
mie mi-a zis o colega de clasa ca vineri a fost cu gagicasu si cu un prieten de`alu gagicasu .. cu un lamborghini (masina fiind a prietenului lu gagicasu ) si ca... ea statea pe bancheta din spate... e intrat pe usa din spate.. .. ca avea 4 usi ..zise ... ea :) eu am dat din cap ,i-am zis ... bravo .. esti tare rau .. :))

si toate 4 se ridicau in sus ????

D_M_X 18-05-06 09:04

iei una bucata dacie obosita , montezi una bucata bara de bmw mai pui si o stema de bmw..... faci u ce faci si pui si boabele de fasole ....folie ...capace spiner..... si iesi la agatzat ....uite mami ce bmw am.....e prototip ia urga sa vezi ce gust are......
Da reihan ne plac banii sau mai bine zis ne place ce se poate face cu banii...tie nu-ti plac?

d3vilish_lips 18-05-06 12:34

.....mie imi plak lukrurile frumoase si nu toate inseamna bani adi ;)....si am dat replica la topic ptr k intrebarea nu a fost "ne plak banii" ci "fetelor le plac banii" ....eu vin si intreb da baietilor nu le plak :lol:...asta era ideea

Mertzanik 18-05-06 16:40

de ce se face referire numai la masini??? intra i discutie si cluburile si tzoalele ...cand deja fata vrea mai multe nu numai sa ii se plimbe curu in bmw sau mertz...astea sunt banalitati...sunt materialiste multe si vor fi ..dar barbatilor le place k asa isi arata ei barbatia cica ...asa ca nu numai fetele sunt vinovate ...si saracii barbati niste victime...stiu bine cand sunt mancati de bani ....si lor le place sa arate ca au ;)...

Mustang 18-05-06 17:26

Quote:

Originally Posted by Mertzanik
de ce se face referire numai la masini??? intra i discutie si cluburile si tzoalele ...cand deja fata vrea mai multe nu numai sa ii se plimbe curu in bmw sau mertz...astea sunt banalitati...sunt materialiste multe si vor fi ..dar barbatilor le place k asa isi arata ei barbatia cica ...asa ca nu numai fetele sunt vinovate ...si saracii barbati niste victime...stiu bine cand sunt mancati de bani ....si lor le place sa arate ca au ;)...

s-a discutat si problemele cu sucurile...cluburile...si stuff ;)
consumatii si altea alea....
o dam foarte mult pe masini ca e forum de masini nu ??? :D

d3vilish_lips 18-05-06 19:05

.....da dar e un topic diferit la o sectiune diferita ;)....:-P

Mertzanik 19-05-06 12:30

Quote:

.....da dar e un topic diferit la o sectiune diferita
corect .......

d3vilish_lips 19-05-06 17:55

;) vezi fetele stiu de ce nu numa prietenii :lol:

dexter_20 19-05-06 19:22

Tocmai mi-am amintit o replica dintr-un film care zicea ceva de genu "diamonds are a girl's best friends".Sa fie asa? Probabil k doar inelu de logodna trebe sa fie cu diamant( sau imitatzie macar)

d3vilish_lips 19-05-06 19:49

....diamantele sunt moarte de om ....orikui plak si avand in vedere k in cazul in kare nu mai ai bani se vand bine pot devenii prietenii oricui :lol:............................................. nush ce a fost cu teoria asta pe capu` meu :lol::lol:..

D_M_X 21-05-06 15:22

i-a sa gasesc eu o basculanta de diamante si sa vezi ce harem o sa am ...ala de la playboy hug ...cum plm il mi cheama o sa fie gelos pe mine....si nevasta-mea o sa fie shefa la harem si o sa le puna la punct cu biciu ...si fetele o sa sufere in tacere ca ce PLM AM O BASCULANTA DE DIAMANTE

D_M_X 21-05-06 15:27

adica ea...

VPR`u 21-05-06 15:37

Wake up DMX`uleeeee ... it`s morninggg :)))

BlueEyes 21-05-06 15:41

it` s already evening

D_M_X 21-05-06 15:41

1 Attachment(s)
adica ea.....ca am uitat sa pun poza

d3vilish_lips 22-05-06 18:54

....hmmmm eu kred k aici si`a bagat coada miki :lol::twisted:....

Psycho 22-05-06 21:03

ce coada .. unde ?!?!

d3vilish_lips 22-05-06 21:27

....pe aici e finutza coada ;) :lol:.....

BlueEyes 23-05-06 12:16

dap recunosc mi-am bagat coditza dar intr-un singur fel ..... i-am cerut lu guri s schimbe poza atat ;) dar ... tre s recunosc ... imi plac si mie visurile lui :P:):):)

d3vilish_lips 23-05-06 12:52

...pai si ce am zis eu altceva :lol::lol:.....da vezi stiam k ai avut de`a face cu ceva ;)

don_costelo 23-05-06 17:42

cred le plac banii da plm nu numa fetelor....si cui ii plac banii sa munceasca sa ii inmulteasca. corect?
Iar daca subiectul topicului face o subtila trimitere catre fetele care alearga dupa fraierii cu bani....bravo lor ca stiu de unde sa traga...

br01tim 23-05-06 18:22

Quote:

Originally Posted by pimp_lex
sunt cam asa

alea bune
90% dupa bani, 9 % dupa p*la satisfcatoare, 1% dupa alte chestii(inteligenta, suflet bun etc)

alea naspete
20% dupa bani (alea care cred ca sunt bune dar nu sunt), 20% dupa p*la, 60 suta dupa alte chestii

ai perfecta dreptate!asta era de spus si ai spus-o exact la obiect!bravo

dexter_20 17-06-06 09:14

Corect! Eu as mai adauga si restul care....nu stiu ce vor,sau vor un baiat full options (cu bani, sa le satisfaca la pat,si sa mai arate si bine).

bodyspeed 17-06-06 17:53

pot sa spun decat un lucru ..nu e valabila toate fetele ....
http://www.fetesibaieti.ro/ghici.html :lol: :lol: :lol:

Mustang 17-06-06 21:56

Quote:

Originally Posted by bodyspeed
pot sa spun decat un lucru ..nu e valabila toate fetele ....
http://www.fetesibaieti.ro/ghici.html :lol: :lol: :lol:

veche ... DA' ADEVARATA :)
la unele ;)

aleks 20-06-06 12:03

am suficiente cazuri in spate...
pot sa va zic un lucru foarte clar...
situatia se imparte in 2 categorii:
prima- inceputul: la inceput pt a atrage o femeie e bine sa ai independenta financiara suficient de mare incat s-o poti face sa se simta bine, si astfel sa t diferentiezi de restul turmei... ( nu-i singura metoda dar e cea cu rata de succes cea mai mare) atunci ele sunt interesate de tine direct proportional cu sumele keltuite...( nu neaparat pe ea, ci si pe tine- masina, haine, parfumuri, cosmetica, pt k si baietii au nevoie de asa ceva)
a doua: relatia in desfasurare- daca fata pe care ai cucerit-o nu este doar o curva, in timp lucrurile se modifica, si ea va tine la tine neconditionat, ajungand sa faca ea pt tine lucruri pe care nici nu le banuiai( te va ajuta cu bani, nu va mai conta cum esti, ce stare ai, cat de bine iti merge, te va iubi pentru tine si atat)
astea sunt cazurile generale, si consider ca restul sunt doar exceptii...

Spark 27-06-06 13:46

fuai ...
da atunci ce multe exeptzii sunt .... ;)

teddy 21-08-06 00:39

banii nu sunt atat de importanti. conteaza sa poti sa ai pentru tine (sa-ti permiti sa ai grija de tine) iar cat despre ele macar sa ai bani sa-ti platesti consumatia ta intr-o noapte in club, daca nu si pe a ei.
m-am saturat de toti distrusii care gasesc ca motiv faptul ca vad p*zda o data pe an din cauza ca nu au bani, iar cand vad pe cineva intr-o masina frumoasa si cu o fata frumoasa spus 'normal, la asa masina...'. deobicei e vorba de simplu fapt ca atunci cand faci bani sa-ti cumperi o masina tare, e clar ca te duce capul si cat sa combini o gagica, si poate ai si mai multa incredere in tine.
n-am intalnit nici o femeie interesata CARE SA MERITE. de genul asta sau chiar mai frumoase sunt sub 100 de euro pe ora in bucuresti, adica cat ar vrea o lesinata care n-are ce manca sa cheltui cu ea pe noapte iar cand ajungeti in pat cu siguranta n-are acelasi talent si e mult mai inhibata. lol
stop worrying so much...

Bmw_Rulllzzz 21-08-06 01:24

parerea mea la intrebare topicului...................in mare parte da, fetelor le plac doar banii dar sunt si cateva exceptii (sper sa nu citeasca femeia mea k ma rupe :D:D:D:D:D)

Detman 21-08-06 01:24

sincer, a vrut o fata cu bani, care nu avea nevoie de altceva sa ma scoata la un suc, sa plateasca ea. nu sunt asa parlit ca sa nu am bani sa ies cu o fata in oras... si totusi nu am iesit cu ea ca era cam ... uratica
situatia se schimb daca ai bani si daca ii folosesti pentru ele, ca, daca ii folosesti pe chestii folositoare doar tie, fata se oftica... :))

deci, eu zic ca situatia se schimba cand ai bani , daca ai bani si arati bine, obtii tot ce vrei de la fata, daca nu arati bine si ai bani , o sa fie putin mai greu... la fel ca si in cazul cand arati bine si esti cam parlit.

zic asa 100% dintre fete se uita la un baiat daca are bani, dar pentru 50% lucrul acesta conteaza mai mult decat celelalte aspecte. :) ... deci jumi-juma ;)

Spark 21-08-06 10:50

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 526444)
parerea mea la intrebare topicului...................in mare parte da, fetelor le plac doar banii dar sunt si cateva exceptii (sper sa nu citeasca femeia mea k ma rupe :D:D:D:D:D)

sunt de aceeasi parere ... :D

schumonik 21-08-06 20:41

Daca tot va plac voua atat de mult procentele hai sa facem o comparatie cu rezultatele unui Poll, de pe acest forum pe tema" V-ati cupla cu o tipa doar ca sa conduceti o masina misto"sau ceva de genu, iar rezultatele sunt: 76,63% au zis DA, iar doar 26,37% au zis nu.Hmmm......cine ziceati ca sunt interesate doar de bani?Fetele?Think again!Nu se poate generaliza, exista atat baieti cat si fete pentru care banii partenerei/partenerului sunt foarte importanti dar de aici pana la a trage concluzia ca toate sau majoritatea fetelor sunt asa e cale lunga.

d3vilish_lips 21-08-06 22:41

....bine punctat ;)...

teddy 22-08-06 19:49

care ma intretine si pe mine? :D

Bmw_Rulllzzz 22-08-06 21:20

sunt intru-totul de acord cu teddy :D deci vreau si yo pe cineva sa ma intretina :D

Bmw_Rulllzzz 22-08-06 21:21

aaa.....perfecta dreptate si lui detman ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:57.

- Copyright 2026 4Tuning