![]() |
Re: CLUB DACIA
Quote:
diablo 46 vezi ca e thread si au spus toti cat au prins cu loganu!!!! |
U te iei dupa cristi? loganu 1.6 (am yo) am mers cu el pana la 185,4 pers in el! 1.4 chiar nush :rolleyes2 !
|
Quote:
|
Quote:
|
deci io i-am dat cu 150 cu lognu meu 1.4 stock si se comport super bine... eram singur:-)... dar imi era frica sa ii mai dau
|
era vorba de berline dar ma rog
|
io m-am referit la logan:-), stiu de berline ca am avut si eu o 1310:-)
|
faza ca : un logan fuge mai putin decat o berlina...era o gluma in caz de nu v-ati prins...
|
UFO-Dyti mai ai jentile gordini? si daca se poate niste poze!
|
revenind la arcuri, pentru berlina fata; pun arcuri de nova spate si las amortizoarele asa... (fara sa le fac nimic? )
|
cam cat costa 2 arcuri de nova de spate noi din magazin?
|
Nu e masina mea, e a unui prieten, dar e super-modificata!
Check this out! Dacia 1300 (Gordini Style), vopsea alb perlat, aripi umflate, motor Renault 5 Alpine aspirat usurat cca. 100 CP, cu 2 carburatoare WEBER 40 DCOE orizontale, pompa benzina electrica, CV Renault 18, rapoarte scurte, dubla timonerie, ambreiaj sport 200 mm, evacuare Borla, aprindere electronica, jenti GOTTI, amortiozoare sport fata+spate, bara stabilizatoare fata+spate intre amortizoare, garda micsorata, scaune sport, linie audio Sony cu CD, geamuri ionizate!!! www.autoclick.ro/modules.php?name=Cars&car=334 Scuze pt link, dar are mai multe poze acolo + Contact. http://www.autoclick.ro/poze/poza12a.jpg |
Si chiar functioneaza treaba asta cu arcur de nova???E mai rigida e mai manevrabila fatza de stock???De care arcuride nova tre sa iau pt fata shi de care pt spate???
|
Am uitata sa mai intreb ceva:D
Daca a facut cineva serpisori pe Dacia 1310 poate sa imi spuna si mie daca e vreo diferenta si cam cat a costat??? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
asta i dacia mea:lol:
|
O intrebare: Cam ce modificari pt caluti ii pot aduce unui motor de 1.4 logan?plz help me:mrgreen:
|
3 Attachment(s)
Inca o dacie se alatura colectiei de berline TURBO fabricatie din 1978 ...tablarie refacuta
Motor RENAULT 1580 CMC carburator simplucorp,cutie viteze Renault 5 trepte,timonerie dubla,turbina ,intercooler, telescoape bilstein gaz,toba finala borla,scaune piele electrice cu cate 5 perne de aer si cu compresor mic propriu,incalzite,geamuri electrice, inchidere centralizata, 8 difuri in cabina prin filtre difuri jbl,jvs+woofer pioneer,in rest linie audio SONY mp3+changer+joystick,jante de 14 " in 4 cu cauciucuri continental de 195 cu talon mic,aripi spate umflate,2 bari stabilizatoare spate,si bara de torsiune mai groasa pe fata,Ramforsare intre lonjeroane cu mai multe treverse,pomap electrica bosh,frana 50% 50% cu pompa cu 4 conducte ....teoretic scoate undeva la 130 CP (sigur mai sunt multe modificari ce imi scapa...) Pe viitor : blow off valve, boost gauge,ceas pt temp uleiului,boost controller. :pozele zic cam ce e nevoie :) (nu sunt cele mai recente) |
motorul de pe B-34-SGM cel care a consacrat masina este sau ...daca nu s-a dat era de VANZARE!!!
|
Sal mi-am pus si eu zilele astea pe dacia mea stroboscop adica flashuri la faruri,am o dacie break din '97,arata super o sa fac un filmuletz si o sa-l pun aici sa vd si voi ;)
|
2 Attachment(s)
Si dacia mea :)
|
Posesorii De Dacii Modificate...SUNT
Cei Mai Fericiti Tuneri |
3 Attachment(s)
Si jntele.....:-)
|
bhai de cherosen ce idei avetzi :)) :P ???
|
B-18-CYF nu stiu ce zici tu de GPL da am gpl de 2 ani si sincer masina nu are motorul facut pana acum....e o dacie din `97.sunt foarte multzumit de ea.....cu mici modificari si cateva reglaje la instalatzie facute de mine....am putut participa la liniutze la braila:).acum ce e drept trebuie sa ii fac motorul dar nu din cauza gazului!poate data viitoare voi avea si cateva poze ca sa o vezi ....si daca mai vrei cateva sfaturi ....doar intreaba si ...ne vom auzi!
|
si inca ceva am si eu o intrebare....cred ca atzi vazut golful 3 acela care e la vanzari la 1800 de euro.....oare e bun?ca pretz si....consum eu stiu....si nu cred ca e inmatriculat nu?:))
|
Quote:
|
k ms de informatie da crek ai amestecat cam mult cherosen cu benzina trebuia sa pui cam 1 litru la 10 litri de benzina :D :))!
|
4 Attachment(s)
In primul rand "LA MULTI ANI"
In al doilea rand va prezint masina mea. Prea multe modificari nu i-am facut (CD-player JVC, boxe JVC, alarma, inchidere, spoiler fata, mici detalii). In ultimul rand pe viitor (la anul) ma gandesc sa pun jante ATS, suspensie coborata, geamuri electrice, scos clante usi, toba sport inox Sprint, punte R18 spate ptr jante in 4 prezoane, amplificator si tun de bass, etc. Multe modificari sper sa pot pune cat mai multe si o groaza de bani am de dat. Oricum in nici un caz nu va ramane asa. Sal. |
7 Attachment(s)
jagu meu :)) scz in unele poze e nespalata :) :twisted:
|
Tare porumbelul pacii de pe capota.
|
Quote:
|
dar masina la momentul pozarii...(se afla in stare de ebrietate) ca vad ca are un ochi mov si unul rosu...kkniu!!! no offence...:))
|
sunt stroboscoapele m-am chinuit ceva sa le prind :D!!!
|
sall . vreau sa stiu si yo cum pot sa fac niste poze la virtual tuning.cei care sunt mai vechi sa imi spuna si mie cum fac . le fac yo sau cei d e la site
|
ia poate te ajuta cu ceva https://forum.4tuning.ro/158-tutoriale-and-help.html
|
Quote:
|
vb lu` sgm ...generatia "chip filtru toba" :)))
|
pai generatia asta nu prea isi mai manjeste mainile prin motoare :)...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning