![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
nui nimic gasesc spoileru la altcine decat la mine dupa ce platesc si matritza dam in judecata firma
|
nu cred ca iti iese..cel mai bine ii pui sa o distruga dupa ce ti-l termina :D sau te pui tu cu picioarele pe ea cand nu sunt ei atenti :twisted:
|
Quote:
|
pai s avedem cum ma orientez ori imi fac unu creatzie personala ori mai copiem vreun oltcit
|
cel mai bine..te duci la ei..itzi fac ei un model de spoiler cum are PMD sau XXS dar il faci fara guri de aerisire....acasa te auci si mai il prelungesti/tai...depinde de ce vrei u sa faci...il mai chituiesti..il mai finisezi....itzi tai modele de guri de aerisire...mai dai o fibra..mai dai un chit si il faci dupa cum vrea sufletul tau....SAU..de la baza unui spoiler din plastic de oltcit sau dacia...te auci si itzi construiesti u nulul..din fibra peste ala...SAU faci o matritza din spuma deaia pentru geamuri...si dupa ce ai finisat-o te apuci si dau cu fibra frumos...si faci spoilerul...cred ca asa e cel mia frumos...si o sa ai spoiler unicat:D
|
de acord cu cosmin... au un singur spoiler care imi place la fibrocom, ala mai scurt... care e modificabil, lasi doar aerisirea din mijloc, iti faci tu o forma in parti, cum vrei... aici depinde de gusturile tale. sau cauta un om care lucreaza in fibra... si poate faceti ceva, ai grija la pret ;)
laure bafta la finisari, ca doar asta ai mai avea de facut... si lipeste draq nuca de la schimbator =)) |
aaaa... gata!!... daca are nuca de la schimbator dezlipita .. n`a facut nimik .. nota 2 :P .. degeaba ai spoilere, motoate ,turbine ... :))
|
neah, nu asta vroiam sa zic, a iesit super masina, intr-adevar putin cam subtire spoileru in locurile mai sensibile (alea aproape de pamant, borduri, gropi), dar lucratura nota 10! :D motorul e in rodaj, turbina stiu ca n`are :D
prietenii stiu de ce ;) |
am strans bre la ea da tot degeaba..cand dau in ea.....:)))) poa sa fie si de fier
|
4 Attachment(s)
niste poze :)
|
ti-am zis io ma ce sa faci cu nuca aia :twisted: :twisted:
|
CRO e frumos .. simpatic si TUD.. nice
|
Quote:
pune putin prenadez pe ea, si nu mai iese garantat... :D stii cat m-am chinuit sa o scot cand am schimbat bucsile alea de plastic de la schimbator ? :D :)) |
Quote:
|
=)) nu nu nu ... Cu PICATURA!!! ;;)
|
picatura cand lipeste ... nimic, nimic nu dezlipeste ....
|
zilele astea urmeaza sa ii schimb cutia cu una in 5 trepte..alte planetare..fuzete...aprindere electronica..sper sa prind o zii mai insorita
|
daca acum nu ai nimerito p'a patra acum nu o mai nimeresti p'a 5-a ;)) ai cam multe planuri pt o saptamana spor la treaba de cand asteptai tu vacantza asta ;)) :twisted: :twisted: spor la treaba
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoase oltcituri ce pot sa zic sper k in curand s arate si al meu asa
|
2 Attachment(s)
ultima achizitie :lol: parasolar cu no speed limit si numar legat cu scotch :)) :lol: :lol: :lol:
|
hai ma cum numar legat cu scotch prindel si tu cumva acolo
|
l-am pus in graba ca trebuia sa plec cu masina si nu aveam cu ce sa il prind
|
Quote:
a .. si nice .. parasolar.. u have |
Quote:
maine.. sa imi pun si eu fondul... negru. si apoi pun parasolarul .....ca la tine ...........maine .sa fie vremea buna... :rolleyes2 last edit body |
bha chiar, de unde ai bara aia spate ? :D k cam duc lipsa... bine, nu lipsa da a mea e cam jalnica :D need a better one
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu ca nu este usor....muncetsi mult....dar cand iese produsul finit tzi-se umple inima de bucuire....si vei fi privit si altfel pe strada...deoarece ai un spoiler unicat...nu o copie a celui dupa PMD,XXS..etc...majoritatea sunt copii dupa alte spoilere...asaca mai bn muncetsi din greu dar iese ceva frumos..
|
masina mea e desfacuta complet..:lol: schimb cutia ..pun una in 5 trepte..si aprindere electronica...pun mai tarziu si niste poze din timpu lucrului:lol:
|
4 Attachment(s)
pun si niste poze
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
tipul cu oltcitul alb ce facea? lua de la u si punea la el sau invers. :) oricum noroc si spor la operatiune.
|
Quote:
|
hmmm dar el dc ar vrea sa schimbe asa ceva ? adica el da jos tot ce e bun :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning