Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/28735-oltcit-club-12-trs-on-steffan-dj-63-cro.html)

e_Max 29-01-07 16:52

Re: oltcit club(furia rosie)

nui nimic gasesc spoileru la altcine decat la mine dupa ce platesc si matritza dam in judecata firma

tha_nox 29-01-07 17:00

nu cred ca iti iese..cel mai bine ii pui sa o distruga dupa ce ti-l termina :D sau te pui tu cu picioarele pe ea cand nu sunt ei atenti :twisted:

Laure2fast 29-01-07 18:49

Quote:

Originally Posted by **COSMIN** (Post 721037)
dar u unde ai facut spoilerul?...acolo unde l-ai facut u face si pe comanda ce model vrei tu...si cam la ce bani?

mie mi-a facuto un baiat de la targu jiu...

e_Max 29-01-07 20:23

pai s avedem cum ma orientez ori imi fac unu creatzie personala ori mai copiem vreun oltcit

**COSMIN** 29-01-07 21:14

cel mai bine..te duci la ei..itzi fac ei un model de spoiler cum are PMD sau XXS dar il faci fara guri de aerisire....acasa te auci si mai il prelungesti/tai...depinde de ce vrei u sa faci...il mai chituiesti..il mai finisezi....itzi tai modele de guri de aerisire...mai dai o fibra..mai dai un chit si il faci dupa cum vrea sufletul tau....SAU..de la baza unui spoiler din plastic de oltcit sau dacia...te auci si itzi construiesti u nulul..din fibra peste ala...SAU faci o matritza din spuma deaia pentru geamuri...si dupa ce ai finisat-o te apuci si dau cu fibra frumos...si faci spoilerul...cred ca asa e cel mia frumos...si o sa ai spoiler unicat:D

IeD3vil 29-01-07 22:51

de acord cu cosmin... au un singur spoiler care imi place la fibrocom, ala mai scurt... care e modificabil, lasi doar aerisirea din mijloc, iti faci tu o forma in parti, cum vrei... aici depinde de gusturile tale. sau cauta un om care lucreaza in fibra... si poate faceti ceva, ai grija la pret ;)

laure bafta la finisari, ca doar asta ai mai avea de facut... si lipeste draq nuca de la schimbator =))

Ja_Rule 29-01-07 23:01

aaaa... gata!!... daca are nuca de la schimbator dezlipita .. n`a facut nimik .. nota 2 :P .. degeaba ai spoilere, motoate ,turbine ... :))

IeD3vil 30-01-07 00:24

neah, nu asta vroiam sa zic, a iesit super masina, intr-adevar putin cam subtire spoileru in locurile mai sensibile (alea aproape de pamant, borduri, gropi), dar lucratura nota 10! :D motorul e in rodaj, turbina stiu ca n`are :D

prietenii stiu de ce ;)

Laure2fast 30-01-07 07:38

am strans bre la ea da tot degeaba..cand dau in ea.....:)))) poa sa fie si de fier

Laure2fast 30-01-07 10:34

4 Attachment(s)
niste poze :)

dj05fmx 30-01-07 11:25

ti-am zis io ma ce sa faci cu nuca aia :twisted: :twisted:

Ja_Rule 30-01-07 11:27

CRO e frumos .. simpatic si TUD.. nice

IeD3vil 30-01-07 16:54

Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 722251)
ti-am zis io ma ce sa faci cu nuca aia :twisted: :twisted:

unde sa o bage ma?! =))

pune putin prenadez pe ea, si nu mai iese garantat... :D stii cat m-am chinuit sa o scot cand am schimbat bucsile alea de plastic de la schimbator ? :D :))

Laure2fast 30-01-07 18:27

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 722255)
CRO e frumos .. simpatic si TUD.. nice

avem oltcituri dragutze.. :lol: lasa man ca dau cu niste poxipol si daca nici atunci nu tine fac cum m-a invatat FMX

Magos 01-02-07 12:01

=)) nu nu nu ... Cu PICATURA!!! ;;)

Ja_Rule 01-02-07 20:45

picatura cand lipeste ... nimic, nimic nu dezlipeste ....

Laure2fast 02-02-07 10:21

zilele astea urmeaza sa ii schimb cutia cu una in 5 trepte..alte planetare..fuzete...aprindere electronica..sper sa prind o zii mai insorita

Alecsinho 02-02-07 10:36

daca acum nu ai nimerito p'a patra acum nu o mai nimeresti p'a 5-a ;)) ai cam multe planuri pt o saptamana spor la treaba de cand asteptai tu vacantza asta ;)) :twisted: :twisted: spor la treaba

Laure2fast 02-02-07 10:52

Quote:

Originally Posted by Alecsinho (Post 727043)
daca acum nu ai nimerito p'a patra acum nu o mai nimeresti p'a 5-a ;)) ai cam multe planuri pt o saptamana spor la treaba de cand asteptai tu vacantza asta ;)) :twisted: :twisted: spor la treaba

o caut..si tot o gasesc

e_Max 02-02-07 17:15

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 727020)
zilele astea urmeaza sa ii schimb cutia cu una in 5 trepte..alte planetare..fuzete...aprindere electronica..sper sa prind o zii mai insorita

spar la treaba laure

Laure2fast 02-02-07 17:34

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 727726)
spar la treaba laure

merci ;) :D

Radu.Dobromirescu 03-02-07 12:36

Frumoase oltcituri ce pot sa zic sper k in curand s arate si al meu asa

Laure2fast 03-02-07 13:30

2 Attachment(s)
ultima achizitie :lol: parasolar cu no speed limit si numar legat cu scotch :)) :lol: :lol: :lol:

e_Max 03-02-07 14:21

hai ma cum numar legat cu scotch prindel si tu cumva acolo

Laure2fast 03-02-07 14:26

l-am pus in graba ca trebuia sa plec cu masina si nu aveam cu ce sa il prind

bodyspeed 03-02-07 15:46

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 729076)
l-am pus in graba ca trebuia sa plec cu masina si nu aveam cu ce sa il prind

daca nu il prindeai tu ...........te prindeau ei :D
a .. si nice .. parasolar.. u have

Laure2fast 03-02-07 15:49

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 729169)
daca nu il prindeai tu ...........te prindeau ei :D
a .. si nice .. parasolar.. u have

ai vazut cum stateau pandacii...mama lor :lol: :lol: ..u pusesi parasolaru?ca eu cu geo le puseram
maine.. sa imi pun si eu fondul... negru. si apoi pun parasolarul .....ca la tine
...........maine .sa fie vremea buna... :rolleyes2 last edit body

IeD3vil 04-02-07 23:35

bha chiar, de unde ai bara aia spate ? :D k cam duc lipsa... bine, nu lipsa da a mea e cam jalnica :D need a better one

Laure2fast 05-02-07 00:07

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 731509)
bha chiar, de unde ai bara aia spate ? :D k cam duc lipsa... bine, nu lipsa da a mea e cam jalnica :D need a better one

fibrocom...

**COSMIN** 06-02-07 07:18

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 731509)

mai bine pune ,mana pe spuma,fibra,rasina..etc...si fatzi singurel o bara...dar nu o copie dupa alta existenta..fatzi ceva unic..ar fi mult mai frum decat ca o bara pe care o au "n" oltcituri... parerea mea..sa ma corecteze cineva daca gresesc:rolleyes2

Laure2fast 06-02-07 09:43

Quote:

Originally Posted by **COSMIN** (Post 733843)
mai bine pune ,mana pe spuma,fibra,rasina..etc...si fatzi singurel o bara...dar nu o copie dupa alta existenta..fatzi ceva unic..ar fi mult mai frum decat ca o bara pe care o au "n" oltcituri... parerea mea..sa ma corecteze cineva daca gresesc:rolleyes2

ar fii mai frumos..da nu e asa usor sa o faci

**COSMIN** 06-02-07 11:32

stiu ca nu este usor....muncetsi mult....dar cand iese produsul finit tzi-se umple inima de bucuire....si vei fi privit si altfel pe strada...deoarece ai un spoiler unicat...nu o copie a celui dupa PMD,XXS..etc...majoritatea sunt copii dupa alte spoilere...asaca mai bn muncetsi din greu dar iese ceva frumos..

Laure2fast 07-02-07 08:12

masina mea e desfacuta complet..:lol: schimb cutia ..pun una in 5 trepte..si aprindere electronica...pun mai tarziu si niste poze din timpu lucrului:lol:

Laure2fast 07-02-07 12:14

4 Attachment(s)
pun si niste poze

e_Max 08-02-07 10:53

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 736252)
pun si niste poze

aoleu ce urat arata asa dezbdracata:-) :-) :-)

Laure2fast 08-02-07 11:46

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 737884)
aoleu ce urat arata asa dezbdracata:-) :-) :-)

azi sper sa termin treaba la ea...e greu al dreaq sa lucrez singur... :lol: :lol:

vali-tgm 08-02-07 11:52

tipul cu oltcitul alb ce facea? lua de la u si punea la el sau invers. :) oricum noroc si spor la operatiune.

Laure2fast 08-02-07 11:59

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 738046)
tipul cu oltcitul alb ce facea? lua de la u si punea la el sau invers. :) oricum noroc si spor la operatiune.

eu am luat de la el cutia in 5,planetare,fuzete si aprinderea electronica :lol: :lol: :lol:..si pun pe ale mele la loc la el

vali-tgm 08-02-07 12:25

hmmm dar el dc ar vrea sa schimbe asa ceva ? adica el da jos tot ce e bun :D

Laure2fast 08-02-07 16:21

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 738136)
hmmm dar el dc ar vrea sa schimbe asa ceva ? adica el da jos tot ce e bun :D

masina aia urmeaza drumu rematului...:)) si deaia..

All times are GMT +2. The time now is 23:27.

- Copyright 2026 4Tuning