![]() |
Re: SmokeDesign
spune-i la propietar sa schimbe stopurile la honda;)
|
si-a comandat, au venit ,.... nu potrivesc , asa ca am refacut originalele, si le-am dat un lac mat
|
Arata bine ti-am mai spus-o , acu si cu ultimele retusari e si mai bine.
Acolo la imbinarile din fata de la prag la aripa nu e ce trebe :???: sau asa ati vrut sa iasa :P ? |
Quote:
da, ...normal ca asa am vrut sa fie, chiar crezi ca pot sa fac asemenea erori? :)))) are o logica ,logica mea :) all the best, Smoke out |
3 Attachment(s)
alfa Gt, remodelata. revopsita
|
capota fata seamana cu cea de la seat.. dar arata bine... si ar merge alte jante :)
|
face aspargilius?
|
6 Attachment(s)
sal daca te rog asa dupa ochi miai putea spune un pret estimativ mai mult informativ cam cat ar costa pt un golf 4 sa faci clean bara fata si spate asa pe barile originale si poate un bad boy da sa fie unpic tras si din aripi peste faruri nu doar din capota.cam asa ce se vede in poze si daca ai putea pt fiecare ca sa stiu si atunci cand o sa am banii sa trec sa vb.pun si niste poze cu masina poate iti face mai bine o idee.ms mult :)
|
4 Attachment(s)
fiat stilo ....inainte de paint
|
5 Attachment(s)
seat ibitza inainte de finisaje
|
ibizza arata ft foarte bine, am vazut-o si live :)
good job |
Quote:
|
Quote:
politie/militie/potera :P |
Quote:
|
Quote:
pret cateva sute, e procedura legala, daca poti fiind din valcea nu stiu.. ar trebui sa mergi pe la rutiera sa intrebi all the best, Smoke out |
Quote:
|
Quote:
|
de mine zici ?:))
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
update seat ibitza...
|
foarte tare machetuta smoke........bravo......sincere felicitari!!!
|
frumos stilo si GT-u lui gefu ....de ibiza nu zic ca te superi :))
|
Quote:
no zii, ca de aia e forum ,sa vedem daca ''ma supar'' p.s.: ibitza si stilo sunt vopsite si acum se fac ceva retusuri / o sa pun si poze in curand all the best, Smoke out |
pune poze cu ibiza vopsita..si poate arata mai bine..fatza e ok..dar spatele nu-i de acolo :|
|
capota parca e mai lunga decat aripile
iar aripile ar fi mai bine daca nu s-ar termina asa brusc |
Quote:
o sa pun poze cu ea vopsita , iar partea de design s-a discutat cu clietul si e ok, adica nu sunt dileme. In ceea ce priveste faza cu aripile mai scurte aceeasi chestie, asa a fost gandita / tre sa pun poze cu ea terminata si o sa vedem daca va place mai mult sau mai sunt alte intrebari/pareri P.S: orice parere este bine venita, pentru ca asa se pot face masini tot mai reusite ca design, executie, finisaje etc / pentru asta pun proiectele pe forum all the best, Smoke out |
mie mi se pare una din cele mai reusite proiecte ale tale :)... acuma vopseaua va zice totul depinde la ce culaore va ganaditi :)
|
7 Attachment(s)
fiat stilo update si finish deocamdata,cel putin pentru anul acesta.
all the best, Smoke out |
Quote:
|
salut, imi lasi te rog un numar de telefon sa te pot suna sa discutam ceva pentru un ford fiesta! merci
|
6 Attachment(s)
cum am uitat sa pun poze...pun acum
seat ibitza full custom , gri mat, aproape gata all the best, Smoke out |
faina masina pacat de jantele alea parcoshe :))
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
salut/ schimbare de culoare? ceva special la vopsea? sa stiu pe ce sa iti fac oferta all the best Smoke out |
Quote:
|
chiar asa de rare is hyundaiurile coupe fara dragoni si chestii d'astia? :lol:
|
Quote:
|
Smoke imi place ffff mult ce ai realizat, dar sunt curios ce preturi ai avea pentru cateva mici modificari la un golf 3.. sa arate ceva de genu :
http://194.88.148.41/?mmid=68c62624240a32a1 |
CAUT COOPERARE/PARTENERIAT CU ATELIER AUTO TABLARIE/VOPSITORIE CU SAU FARA SPATIU/UTILITATI
Quote:
nu am cum sa te sun.. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning