Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

tox 11-03-05 15:51

pai si videochatu tot cu webcamu se face :peace:

Psycho 11-03-05 19:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tox\"
pai si videochatu tot cu webcamu se face :peace:

UUUUUUuuuu urat :) ... hahahah da nu se vede fatza .. k lumea vrem mai mult :)

frate ... de aci am tras o concluzie ... toti nebunii d pe forum ... au Bucatzi .. sa fie oare pasiunea asta nebuna ptr mashini .. sa fie nebunia noastra ... sa fie modul cum calcam acceleretzia sa le atraga p gagici ???

Anami 11-03-05 20:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
frate ... de aci am tras o concluzie ... toti nebunii d pe forum ... au Bucatzi .. sa fie oare pasiunea asta nebuna ptr mashini .. sa fie nebunia noastra ... sa fie modul cum calcam acceleretzia sa le atraga p gagici ???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poate ca e si asta.. poate ca sunt si altele :wink:

Psycho 11-03-05 23:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Anami\"
Quote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poate ca e si asta.. poate ca sunt si altele :wink:

hai .. zii care sunt altele .. stii emisiunea aia .. ce vor fetele .. io nu inteleg nimik din ea .. Pana La Urma .... Ce Vor Fetele ??

TheSinner2 12-03-05 06:51

are 4 litere... il are in buzunar.. orice cacanar :lol:

xxdadixx 12-03-05 10:24

Va zic eu ce vor fetele (majoritatea): Sa nu munceasca toata viatzasa stea cu p_zda-n sus toata ziua sa si-o traga sa se plimbe cu decapotabilele ( am vazut ca 206 cc prinde bine ) si sa cheltuie banii bosorogului lu care nu i se mai scoala :D

Anami 12-03-05 11:12

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

hai .. zii care sunt altele .. stii emisiunea aia .. ce vor fetele .. io nu inteleg nimik din ea .. Pana La Urma .... Ce Vor Fetele ??

ehehe :lol: :lol: fetele vor multe :lol: :lol: faza e ca gusturile difera! eu de ex. as vrea un tip nebunel asa ca mine :oops: cu adrenalina in sange... dar NU obsedat de masina :D

ffocus 12-03-05 11:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Va zic eu ce vor fetele (majoritatea): Sa nu munceasca toata viatzasa stea cu p_zda-n sus toata ziua sa si-o traga sa se plimbe cu decapotabilele ( am vazut ca 206 cc prinde bine ) si sa cheltuie banii bosorogului lu care nu i se mai scoala :D

cred ca vorbesti de minoritate aici...s-a dus vremea asta...acum vor o cariera...un barbat nici urat nici top model ca atrage priviri, care sa le ofere siguranta si sa le faca copii frumosi si destepti...o relatie bazata pe armonie si respect

Anami 12-03-05 11:17

finaly unu cu capu pe umeri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:peace:

RaveBoy 12-03-05 14:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"

cred ca vorbesti de minoritate aici...s-a dus vremea asta...acum vor o cariera...un barbat nici urat nici top model ca atrage priviri, care sa le ofere siguranta si sa le faca copii frumosi si destepti...o relatie bazata pe armonie si respect

Cred ca aici te referi la cele trecute de 30 ani ...... cele de 18-25 dupa parerea mea :
1. Prieten cu bani si masina tare
2. Sa aibe o pwla mare
3. Cam tot ce a zis dadi

DJ e-Jay 12-03-05 21:56

Eu sunt un tip cu capul pe umeri, imi place foarte mult adrenalina, dar am un mare defect: SUNT OBSEDAT DE MASINA !
Pt ANAMI daca iti convine pot fi baiatul viselor tale !
Da-mi un mesaj !

RaveBoy 12-03-05 22:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DJ e-Jay\"
Eu sunt un tip cu capul pe umeri, imi place foarte mult adrenalina, dar am un mare defect: SUNT OBSEDAT DE MASINA !
Da-mi un mesaj !

Oooopsssss :oops: cine stie ce iese ..............

EvLSant0S 12-03-05 22:28

credeti in relatiile de genul asta? la distanta ? hai... cativa kilometrii... vazut rar... tin .. insa... totusi.. buc-ploiesti?! wtf ...

tox 12-03-05 23:11

sunt doar 30 de min de mers cu masina daca nu-s radare..care`i problema :peace:

copii frumosi si destepti.. arata`mi mie una de 20 si ceva de ani care n-are un love plus in geanta :D fara frigide,virgine si studente la teologie va rog :lol: treaba asta intervine dupa ce iti pui shaiba pe deget si dupa ceva timp iti cauti nevasta in IAD, de unde arde Ceasescu prima la dreapta :peace:

Psycho 13-03-05 00:44

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

ehehe :lol: :lol: fetele vor multe :lol: :lol: faza e ca gusturile difera! eu de ex. as vrea un tip nebunel asa ca mine :oops: cu adrenalina in sange... dar NU obsedat de masina :D

:hug: :bored: :chew: nu vrei sa ne cunoashtem :) ... hehehe mah .. la fel cum ai zis si tuh e bine k stii ce vrei .. acum depinde si d el .. depinde si d tine ... nush ... aa inca ceva .. in ce sens nebunel .. sau unde nebunel :) ... :evil_laug am inteles .. stai kalma .. da chiar asa nu e unu care sa fie potrivit ptr gusturile tale ???

Singurelu 13-03-05 16:28

:arrow: eu sunt total.................ametzit.............Leoaica. ....Studenta anu I....................Blonda...Ochii Albastri.......Am 3......cred...ca...ma duc dracului la spital....Cartman HELP ME!!! :evil: (dadi o stie...a vazut`o....inca nu pun poza......dar e prea tare...... :oops: vin cu ea la intalnirea de diseara....in Fundatzie!)

LaMishto 13-03-05 16:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
credeti in relatiile de genul asta? la distanta ? hai... cativa kilometrii... vazut rar... tin .. insa... totusi.. buc-ploiesti?! wtf ...

eu am prietena la aprox 80km de 2 ani jumate` ;) si ne merge probabil mai bine decat daca era sa fim mai aproape ;) de intalnit, ne intalnim de 2-3 ori pe saptamana! :D

RaveBoy 13-03-05 18:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

Ask B-68-VLD e expert ......

Anami 13-03-05 19:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DJ e-Jay\"
Da-mi un mesaj !

Quote:

:hug: :bored: :chew: nu vrei sa ne cunoashtem :) ... hehehe mah .. la fel cum ai zis si tuh e bine k stii ce vrei .. acum depinde si d el .. depinde si d tine ... nush ... aa inca ceva .. in ce sens nebunel .. sau unde nebunel :) ... :evil_laug am inteles .. stai kalma .. da chiar asa nu e unu care sa fie potrivit ptr gusturile tale ???

DJ e-Jay... chiar n'am nevoie de OBSEDATI de masina... m'am saturat pana peste cap de asemenea specii de oameni! fratilor.. totusi noi femeile avem nevoie si de afectiune! nu numai fierul ala de masina trebuie sa primeasca atentie!

Psycho: logic ca depinde si de el/ea... ca doar nu alegi una care iti place si ii bagi pasiunile tale pe gat.. ca sa ii placa si ei.. NU.. NU e bine!
-\"nebunel\" in toate sensurile!
-Poate ca sunt vre'o 2..3..7 care sa fie potriviti... poate ca nu! sau poate ca nu imi trebuie! sau poate ca NU caut!!!

driver 13-03-05 20:23

mah,parka in topicu asta era vorba de poze nu de discutzii....offtopic la greu

Anami 13-03-05 20:25

asta uitasem sa precizez si eu! aici se intampla lucruri aiurea! OFF TOPIC!

tox 14-03-05 00:38

4 Attachment(s)
new sh1t comin down...toate amice.

tox 14-03-05 00:48

7 Attachment(s)
unele din exe..sorana si..alexandra

shi gata ca mi-e somnik :D

TheSinner2 14-03-05 11:18

eshti un nesimtzit :woowoo:

B 68 VLD 14-03-05 11:33

Masa pe care face gagica sfoara sau cum draq se numeste este de vanzare cumva?! :lol:

Quote:

eshti un nesimtzit
Subscriu. :shock:

LaMishto 14-03-05 11:38

:shock: :shock: :shock: cool chicks ;)

tox 14-03-05 12:52

HAHAHHAHHAH nu ma simt :D

B 68 VLD 15-03-05 16:04

Quote:

Ask B-68-VLD e expert ......
Iubita mea este la fix 110km departare si totul merge mai mult decat bine. Facem 2 ani in vara de cand suntem impreuna. :wink:

EvLSant0S 15-03-05 16:10

:shock: how tha fuck ?! i just... don`t get.. it...

la mine .. si 20 de km... sunt ... eh , anyway , congratz... la cat mai multi ;)

B 68 VLD 15-03-05 17:39

Quote:

Shocked how tha fuck ?! i just... don`t get.. it...

la mine .. si 20 de km... sunt ... eh , anyway , congratz... la cat mai multi Wink
Mersi la fel. :wink: Sa stii ca nu este prea greu. La inceput a fost cam ciudat dar dupa ce te obisnuiesti nu mai ai treaba. Este adevarat ca week-end de week-end sunt la ea si ca vacantele le stam impreuna. Vorbim zilnic la telefon cand nu ne vedem, nspe mii de beep-uri, mesaje si ...! Daca fata merita ...! :wink:

cristi_ubs 18-03-05 14:50

asha e!daca merita tre sa facem orice pt ea.PS a mea e in Cluj iar eu sunt din Brasov!Cre ca sunt vreo 350km! :roll:

Kilowatt 18-03-05 21:43

B 68 VLD : vezi ce pozele alea cu prietena ta sunt si pe noi2.ro :)

EvLSant0S 18-03-05 23:27

looool

tananannanaaaaaa :)

xGeorge 19-03-05 02:31

..

tox? unde sta ma fost gagica a ta? cea care face spagatu? ca sta cu mine in bloc........ se uita ea mai \"stramb\"? :roll:

tox 20-03-05 12:59

nope, se uita bine. acuma nu stiu :lol:

pai tu unde stai ? ea sta pe undeva pe stefan cel mare

Psycho 20-03-05 23:22

Re: ..

Quote:

Originally Posted by \"Po1s0n\"
tox? unde sta ma fost gagica a ta? cea care face spagatu? ca sta cu mine in bloc........ se uita ea mai \"stramb\"? :roll:

cum adik se uita stramb .. chiar ami conteaza la cum arata :) pui pung pe cap :) :twisted:

Psycho 23-03-05 00:41

2 Attachment(s)
Vecina mea

astea`s pozele cu care l`am pacalit p singurelu :) .. hehehehe ... vecinica mea :P

LaMishto 23-03-05 00:54

:shock: vecina ta n`are tel? ;)

Cipin-KUS 23-03-05 01:58

mmmmdea....

1 Attachment(s)
fosta....si imi cam pare rau.... :roll: :roll:

CT-03-ART 23-03-05 09:43

1 Attachment(s)
o amica...cei de pe 4tuning din cta o shtiu...o cheama iulia intra cu zana`rea pe 4tuning...

All times are GMT +2. The time now is 11:47.

- Copyright 2026 4Tuning