![]() |
pai si videochatu tot cu webcamu se face :peace:
|
Re:
Quote:
UUUUUUuuuu urat :) ... hahahah da nu se vede fatza .. k lumea vrem mai mult :) frate ... de aci am tras o concluzie ... toti nebunii d pe forum ... au Bucatzi .. sa fie oare pasiunea asta nebuna ptr mashini .. sa fie nebunia noastra ... sa fie modul cum calcam acceleretzia sa le atraga p gagici ??? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
hai .. zii care sunt altele .. stii emisiunea aia .. ce vor fetele .. io nu inteleg nimik din ea .. Pana La Urma .... Ce Vor Fetele ?? |
are 4 litere... il are in buzunar.. orice cacanar :lol:
|
Va zic eu ce vor fetele (majoritatea): Sa nu munceasca toata viatzasa stea cu p_zda-n sus toata ziua sa si-o traga sa se plimbe cu decapotabilele ( am vazut ca 206 cc prinde bine ) si sa cheltuie banii bosorogului lu care nu i se mai scoala :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
finaly unu cu capu pe umeri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:peace: |
Re:
Quote:
1. Prieten cu bani si masina tare 2. Sa aibe o pwla mare 3. Cam tot ce a zis dadi |
Eu sunt un tip cu capul pe umeri, imi place foarte mult adrenalina, dar am un mare defect: SUNT OBSEDAT DE MASINA !
Pt ANAMI daca iti convine pot fi baiatul viselor tale ! Da-mi un mesaj ! |
Re:
Quote:
|
credeti in relatiile de genul asta? la distanta ? hai... cativa kilometrii... vazut rar... tin .. insa... totusi.. buc-ploiesti?! wtf ...
|
sunt doar 30 de min de mers cu masina daca nu-s radare..care`i problema :peace:
copii frumosi si destepti.. arata`mi mie una de 20 si ceva de ani care n-are un love plus in geanta :D fara frigide,virgine si studente la teologie va rog :lol: treaba asta intervine dupa ce iti pui shaiba pe deget si dupa ceva timp iti cauti nevasta in IAD, de unde arde Ceasescu prima la dreapta :peace: |
Re:
Quote:
:hug: :bored: :chew: nu vrei sa ne cunoashtem :) ... hehehe mah .. la fel cum ai zis si tuh e bine k stii ce vrei .. acum depinde si d el .. depinde si d tine ... nush ... aa inca ceva .. in ce sens nebunel .. sau unde nebunel :) ... :evil_laug am inteles .. stai kalma .. da chiar asa nu e unu care sa fie potrivit ptr gusturile tale ??? |
:arrow: eu sunt total.................ametzit.............Leoaica. ....Studenta anu I....................Blonda...Ochii Albastri.......Am 3......cred...ca...ma duc dracului la spital....Cartman HELP ME!!! :evil: (dadi o stie...a vazut`o....inca nu pun poza......dar e prea tare...... :oops: vin cu ea la intalnirea de diseara....in Fundatzie!)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Quote:
Psycho: logic ca depinde si de el/ea... ca doar nu alegi una care iti place si ii bagi pasiunile tale pe gat.. ca sa ii placa si ei.. NU.. NU e bine! -\"nebunel\" in toate sensurile! -Poate ca sunt vre'o 2..3..7 care sa fie potriviti... poate ca nu! sau poate ca nu imi trebuie! sau poate ca NU caut!!! |
mah,parka in topicu asta era vorba de poze nu de discutzii....offtopic la greu
|
asta uitasem sa precizez si eu! aici se intampla lucruri aiurea! OFF TOPIC!
|
4 Attachment(s)
new sh1t comin down...toate amice.
|
7 Attachment(s)
unele din exe..sorana si..alexandra
shi gata ca mi-e somnik :D |
eshti un nesimtzit :woowoo:
|
Masa pe care face gagica sfoara sau cum draq se numeste este de vanzare cumva?! :lol:
Quote:
|
:shock: :shock: :shock: cool chicks ;)
|
HAHAHHAHHAH nu ma simt :D
|
Quote:
|
:shock: how tha fuck ?! i just... don`t get.. it...
la mine .. si 20 de km... sunt ... eh , anyway , congratz... la cat mai multi ;) |
Quote:
|
asha e!daca merita tre sa facem orice pt ea.PS a mea e in Cluj iar eu sunt din Brasov!Cre ca sunt vreo 350km! :roll:
|
B 68 VLD : vezi ce pozele alea cu prietena ta sunt si pe noi2.ro :)
|
looool
tananannanaaaaaa :) |
..
tox? unde sta ma fost gagica a ta? cea care face spagatu? ca sta cu mine in bloc........ se uita ea mai \"stramb\"? :roll:
|
nope, se uita bine. acuma nu stiu :lol:
pai tu unde stai ? ea sta pe undeva pe stefan cel mare |
Re: ..
Quote:
cum adik se uita stramb .. chiar ami conteaza la cum arata :) pui pung pe cap :) :twisted: |
2 Attachment(s)
Vecina mea
astea`s pozele cu care l`am pacalit p singurelu :) .. hehehehe ... vecinica mea :P |
:shock: vecina ta n`are tel? ;)
|
mmmmdea....
1 Attachment(s)
fosta....si imi cam pare rau.... :roll: :roll:
|
1 Attachment(s)
o amica...cei de pe 4tuning din cta o shtiu...o cheama iulia intra cu zana`rea pe 4tuning...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning