![]() |
Re: CRM-mobilul Passat 35i
Interesante jante...
Imi place masina ta succes in continuare ! :-) |
Quote:
|
@geo_gee2005_xxx: Ai PM! ;)
@crs38: Mersi! @kagula_89: Ai instructiuni pentru montarea lui in cutia cu butonu, asta daca il iei nou, daca nu, cel mai bine te duci la un electrician, ca si eu asa am facut. :) |
Quote:
|
cam cat te-a ajuns interiorul de piele? si cum ai facut rost de el? din tara sau? eu unul caut de 1 an si nu am gasit nimic. Oricum superba masina, ai facut o treaba extraordinara cu ea!
|
Un mic filmulet :)
https://www.youtube.com/watch?v=LaM0_JKab1U @B14AAV: L-am gasit in tara, 200e a fost. Zilele trecute am vazut un anunt cu un interior din asta.. dar s-a vandut in cateva ore. Deci, si daca apare, daca nu esti pe faza, se vinde repede. :) |
haha,tare videclipul;)
|
belea clipu :D acu nu de mult l-am vazut pe fb :))
|
Mie nu imi place modelul asta de passat, mai ales combi, dar al tau chiar imi place la nebunie si te-am vazut in ultimele seri pe la lac, ce pot sa spun, e superb! Spor pe mai departe!
|
Nici mie....dar al lui Raresh nu are cum sa nu iti placa.
|
am avut si eu ocazia sa il vad live aseara in cluj :) pozele sunt poze , realitatea e realitate :twisted: inca odata felicitari pentru toata munca depusa :D
|
2 Attachment(s)
Haha,te-am prins. :P
|
duminica m-am uitat si eu prin oras dupa el dar nu am avut norocul tau ;)
|
Habar nu am ce cutreiera prin Sighisoara,dar un lucru e cert.Foarte tare mobilu.
|
Quote:
|
Frumoasa masina!
|
3 Attachment(s)
@Roly94 - Mersi de poze! :D
Am facut un road trip Cluj - Sinaia - Bistrita - Cluj Si Bistrita - Cluj am reusit sa scot un consum de 5.6 :D Am facut si eu 2 poze.. :) (Cetatea Rupea) |
Cat de frumos poate fi...a fost greu drumul cu suspensia?:)
|
nice...ce mult conteaza un aparat profi ;)
de ce nu desfaci ceasurile sa pui niste becuri acolo? din cate vad in prima poza doar pe mijloc ai lumina... |
@Mirel1919 - N-a fost greu deloc, a fost chiar foarte distractiv! Mai ales prin padurea bogatii si pe la Piatra Fantanele (spre Vatra Dornei) :X
@bogdyAR - Da.. se vede mult mai bine mizeria cu aparat foto profi :lol: Mersi! Becul ala acuma s-a ars, o sa desfac bordu, ca trebuie sa-l schimb si pe ala de la turometru, ca nici ala nu mai arde. |
esti pe treaba ta ce sa mai :) , super pozele cat si locatia
la tine ce is asa negre farurile ? ai folie ? pe alea de pozitiile de america stiu ca le-ai vopsit dar farurile... ? |
3 Attachment(s)
Farurile sunt vopsite pe interior. Vezi postari mai vechi.. pe la pagina 15-20 cred. :)
LE: Chiar 11. :) Uite aici poze work in progress... |
o sa studiez :P
|
Ce break reusit.. Arata intr-un mare fel masinuta asta!
|
Nu ar da bine la tine jantele alea de CL ?
|
@playmo: Mersi! :)
@broken93: Mai e un passat cu jante de CL. :) Si parca nu prea imi place. Pe un golf 2 ar arata in schimb mult mai bine. ;) Saptamana viitoare desfac RH-urile sa le polishez, si sa le pun cat de repede sus! Am primit o invitatie pe mail sa-mi postez masina la sectiunea noua de pe 4tuning, "Masina mea", so.. check it out: https://masinamea.4tuning.ro/index.ph...ils&car_id=423 |
Quote:
multumesc Rares , cu vopsea spray din comert ai dat ? |
Da, negru mat. :)
|
Bun bun crm mobilu 8)
|
1 Attachment(s)
Cam tarziu.. dar incet ma pregatesc si eu de primavara! :)
|
Frumos .
Ce culoare dai la miez?? |
1 Attachment(s)
Rulez, deocamdata polish.. inca ma gandesc si la vopsea.. Si daca le vopsesc, cred ca le fac tot portocalii. Numa un portocaliu mai deschis.
(ceva de genu :arrow:) Astept si alte sugestii.. :???: |
Eu zic sa le faci rosu inchis, arata mai bine pe masina ta. Sau (suna ciudat) aurii ca si BBS-urile! :D Trimite-mi o poza buna si la dimensiune mare si incercam niste culori daca vrei!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Uite aici un mic portofoliu: Virtual Tuning ;) |
bijuterie.RESPECT pentru munca si bani investiti;)
|
Quote:
Si ale mele: https://forum.4tuning.ro/159-show-off...ele-vechi.html Eu lucram mai demult pe VT, acum cum sunt la Arhitectura, nu am timp, imi fac doar treburile pentru scoala in Photoshop si pozele le editez in Adobe Lightroom. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mersi :D Chiar azi m-am ocupat de noul Logan, nu am mai facut de ceva vreme un VT ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
- Copyright 2026 4Tuning