![]() |
Re: Modificari la bordul Daciei
1 Attachment(s)
Intreb si eu ca omul prost....are cumva, cineva, un suflet bun sa imi dea si mie ceasurile astea la scara?
|
intri pe net iti dai jos corel si vezi ca iti treb licenta si iti creezi tu singurel modelul pe PC, e simplu si apoi scoti la scara reala pt cat iti treb tie acolo si apoi le arati tu la baietii astia cum se fac ceasurile ca lumea nu ce am facut eu acolo.....:lol:
APROPO VREAU SA PROPUN ASA CA O PROVOCARE A MAESTRILOR SA POSTATI CEASURI FACUTE DE VOI SI LE PUNEM IN BALANTA CU CE AM FACUT EU DE 2 ANI PANA IN ZIAU DE AZI SI VEDEM ASA CUM VA IES VOUA CEASURILE SI CU CE FEL DE ,,SCOCI,CARIOCI,SUPERGLUE,BANDA IZOLIERA,MARKAR,PENSULE,ASCUTITORI,CREIOANE COLORATE SI ALTE CHESTII DE PAPETARIE'' O SA LUCRATI VOI. MULT SUCCES LA MODIFICAT:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
SNR-ul si REN-ul sunt niste baiati calumea nu ca ozn macar daca imi faceai ceva bun si pozele dovedesc . Oricum nu e vorba de banii mei ci de obrazul tau ;) . Si pun pariu ca ceasurile lui REN o sa iasa de 1000 de ori mai bune decat le faci tu pentru ca el pune suflet asta e toata smecheria . Bafta baieti !
|
3 Attachment(s)
hai sa imi spun si eu parerea..nu ca tin cu ei,dara vad ca tu zici ca nu e adevarat..iti mai aduci aminte aceste ceasuri?ti-au iesit varza....indicatorul de benzina nu mergea,ai distrus bobina...vitezometrul era paralel cu viteza si turometrul mergea cand vroia sa nu mai zic de "coala a4" pe care nu ai lipit-o bine si avea umflaturi?...nu am poze cu el desfacut ca la 150 lei cat ti-am dat numai de poze nu imi ardea cand am vazut rezultatul final....:???:
|
daca iti faci ceasurile cu albastru castigi 10 cai ? si ceva Nm?
|
Aveti de gand sa va opriti? Ceva constructiv facem?
|
Quote:
|
Imi pare rau sa te anunt, dar nu tine de "noi" problema asta ... posturile raman intacte pe topic, iar cine vrea sa`si faca ceasuri la el, treaba lui ... sper ca acum sa discutam pe tema topicului ... mersi
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Haideti sa ne avem ca fratii, ca nu e frumos sa ne balacarim aici, si sa imi dati si mie dimensiunile cadranelor la bordul de 1310, fara turometru.....:lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Pānă la urmă, ăsta este thread comercial sau unul de tip DIY (do it yourself)?
Dacă este comercial, toate comentariile privind produsele ar trebui făcute pe secţiunea Feedback comercial Dacă thread-ul este unul de tip tutorial, īn continuare, cearta şi contrele nu-şi au locul aici. Aveţi dreptul de a vă spune părerea īn legătură cu userul reclamat. P.S. Să se dea cu părerea cei păţiţi, recte, cei care au cumpărat un produs/serviciu! |
Multumesc mult!
|
17 Attachment(s)
Quote:
|
Chiar ti-a iesit ceva :D + ca ai avut idei foarte bune cu benzile cu led-uri . Si inca ceva ma intereseaza : am vazut ca la ceasurile indicatoare de benzina si celelalte ai pus ace . Din ce sunt acele acelea si cum le-ai prins ? Numai bine si bafta ! Apropo nu prea ai pus bine folia aceea de geamuri ca ziua nu prea poti vedea la ele ;)
|
Quote:
|
Folia de geam a fost o simpla idee,chestia e ca se vedea si ziua super dar doar sa aprind farurile :P Gabi alea sunt vechile ceasuri de pe yoj daca vreti modificam si le scaneze pe alea ;)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Merge treaba ;) mai greut ca sunt putoare da merge :)) Lumina la ace si acum urmeaza luminile la acele de la indicatoare ;)
|
4 Attachment(s)
Ca tot nu am avut somn :D:D:D:D.Le-am montat pe toate acum mai ramane sa izolez lumina sa nu se iroseasca :D
|
Quote:
Salut REN-ule, ti-au iesit super ceasurile imi place cum lucrezi;) mai ales ca la acele iluminate nu se imprastie lumina peste tot, este doar la ac e super:D Imi poti spune si mie de ce masina sunt acele? Si daca imi poti face si mie rost? Platesc evident:D Astept raspuns P.M sau YM: cosmin_snr |
Acele sunt de Opel Astra F
|
8 Attachment(s)
Inca putin si e gata :D
|
Quote:
Am o intrebare: De ce ai ales culoarea verde pentru ceasuri? Alb nu era mai frumos, sau un albastru inchis spre mov?:rolleyes2 |
Ceasurile nu le fac pentru mine ci pentru GML.Asa a zis el ca vrea tot verde,asa il voi face.
|
4 Attachment(s)
Am gasit o bucatica de colant printat mai vechi si am facut o mica proba sa vad cum va trece lumina....sunt mai mult decat multumit.Colantul nu este lipit ci doar pus deasupra de forma.
|
ESTE EXACT CUM MI-AM DORIT;)
|
1 Attachment(s)
Modelul de ceasuri pentru GML.Domnu gabi studiati-le si daca sunt ok spuneti-mi si le-am facut ;)
|
1 Attachment(s)
salut tuturor!astea sunt ceasurile mele
|
nu prea mi-au iesit,dar pana fac altele,merg si asa
|
1 Attachment(s)
Quote:
|