Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

faustino 21-02-11 08:44

Re: Modificari la bordul Daciei

1 Attachment(s)
Intreb si eu ca omul prost....are cumva, cineva, un suflet bun sa imi dea si mie ceasurile astea la scara?

ozn_yakuza 21-02-11 18:02

intri pe net iti dai jos corel si vezi ca iti treb licenta si iti creezi tu singurel modelul pe PC, e simplu si apoi scoti la scara reala pt cat iti treb tie acolo si apoi le arati tu la baietii astia cum se fac ceasurile ca lumea nu ce am facut eu acolo.....:lol:

APROPO VREAU SA PROPUN ASA CA O PROVOCARE A MAESTRILOR SA POSTATI CEASURI FACUTE DE VOI SI LE PUNEM IN BALANTA CU CE AM FACUT EU DE 2 ANI PANA IN ZIAU DE AZI SI VEDEM ASA CUM VA IES VOUA CEASURILE SI CU CE FEL DE ,,SCOCI,CARIOCI,SUPERGLUE,BANDA IZOLIERA,MARKAR,PENSULE,ASCUTITORI,CREIOANE COLORATE SI ALTE CHESTII DE PAPETARIE'' O SA LUCRATI VOI.

MULT SUCCES LA MODIFICAT:lol::lol::lol:

BlueAngel 21-02-11 19:36

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 4107025)
intri pe net iti dai jos corel si vezi ca iti treb licenta si iti creezi tu singurel modelul pe PC, e simplu si apoi scoti la scara reala pt cat iti treb tie acolo si apoi le arati tu la baietii astia cum se fac ceasurile ca lumea nu ce am facut eu acolo.....:lol:

APROPO VREAU SA PROPUN ASA CA O PROVOCARE A MAESTRILOR SA POSTATI CEASURI FACUTE DE VOI SI LE PUNEM IN BALANTA CU CE AM FACUT EU DE 2 ANI PANA IN ZIAU DE AZI SI VEDEM ASA CUM VA IES VOUA CEASURILE SI CU CE FEL DE ,,SCOCI,CARIOCI,SUPERGLUE,BANDA IZOLIERA,MARKAR,PENSULE,ASCUTITORI,CREIOANE COLORATE SI ALTE CHESTII DE PAPETARIE'' O SA LUCRATI VOI.

MULT SUCCES LA MODIFICAT:lol::lol::lol:

Tu mai esti si nesimtit cu gura mare tot sa te umfli in pene.Recunoaste ca dai buleala si gata.Nu inteleg ce mai cauti tu pe forumul asta pentru tepele care le-ai dat.

Cosmin-SNR 21-02-11 20:00

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4107405)
Tu mai esti si nesimtit cu gura mare tot sa te umfli in pene.Recunoaste ca dai buleala si gata.Nu inteleg ce mai cauti tu pe forumul asta pentru tepele care le-ai dat.

Lasa-l REN-ule ca si s-a observat de prima oara asta, sti vorba aia: adevarul doare.. si asa e, si pe mess am incercat sa vorbesc cu el si incepe sa se umfle in pene ca domne eu fac numai interioare in leduri de la 100 euro in sus, ca nu stau eu sa lucrez pentru jegurile astea de dacii.... Lasa-l sa zica ce vrea el;) Hai sa ne apucam sa facem niste ceasuri sa vada el ca nu suntem asa cum crede el;) Am observat ca si tu faci niste ceasuri, vreau sa iti urez bafta sa vedem ce iese :D si lasa-l pe ozn sa fiarba in sucul propriu:rolleyes2

gontza 21-02-11 20:54

SNR-ul si REN-ul sunt niste baiati calumea nu ca ozn macar daca imi faceai ceva bun si pozele dovedesc . Oricum nu e vorba de banii mei ci de obrazul tau ;) . Si pun pariu ca ceasurile lui REN o sa iasa de 1000 de ori mai bune decat le faci tu pentru ca el pune suflet asta e toata smecheria . Bafta baieti !

GEO GR 01 NVN 22-02-11 16:11

3 Attachment(s)
hai sa imi spun si eu parerea..nu ca tin cu ei,dara vad ca tu zici ca nu e adevarat..iti mai aduci aminte aceste ceasuri?ti-au iesit varza....indicatorul de benzina nu mergea,ai distrus bobina...vitezometrul era paralel cu viteza si turometrul mergea cand vroia sa nu mai zic de "coala a4" pe care nu ai lipit-o bine si avea umflaturi?...nu am poze cu el desfacut ca la 150 lei cat ti-am dat numai de poze nu imi ardea cand am vazut rezultatul final....:???:

By Afs-Cot 22-02-11 16:21

daca iti faci ceasurile cu albastru castigi 10 cai ? si ceva Nm?

Ja_Rule 22-02-11 16:30

Aveti de gand sa va opriti? Ceva constructiv facem?

BlueAngel 22-02-11 16:53

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 4110251)
Aveti de gand sa va opriti? Ceva constructiv facem?

Vom face si ceva constructiv dar inainte sa vedem ce masuri veti lua voi moderatorii impotriva "teparilor"...

Ja_Rule 22-02-11 17:12

Imi pare rau sa te anunt, dar nu tine de "noi" problema asta ... posturile raman intacte pe topic, iar cine vrea sa`si faca ceasuri la el, treaba lui ... sper ca acum sa discutam pe tema topicului ... mersi

BlueAngel 22-02-11 18:05

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 4110406)
Imi pare rau sa te anunt, dar nu tine de "noi" problema asta ... posturile raman intacte pe topic, iar cine vrea sa`si faca ceasuri la el, treaba lui ... sper ca acum sa discutam pe tema topicului ... mersi

Sa inteleg ca si eu pot zice ca fac ceasuri si sa profit de naivitatea unor colegi de forum fara sa fiu tras la raspundere in nici un fel....de fapt nu ma mir suntem romani...

Cosmin-SNR 22-02-11 19:01

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4110344)
Vom face si ceva constructiv dar inainte sa vedem ce masuri veti lua voi moderatorii impotriva "teparilor"...

Lasa-i REN-ule.. asa este mai peste tot, si treaba cu "teparii"(ozn-ul) se v-a intoarce roata odata si odata

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 4110406)

Ba tine si de voi...pentru ca au mi si mii de topicuri unde se dau zmei ca fac ceasuri si nu mai stiu eu ce... si mai cer si o caruta de bani de parca le fac cu leduri de la mai stiu ce firma...:rolleyes2 spre exemplu: dl ozn are si in semnatura si in topicuri ca modifica ceasuri CU LEDURI...eu n-am vazut in ceasurile de mai sus LEDURI...:rolleyes2 furtune de brad instalatii si altele:???: Bine acum incetez, stiu ca nimic din ce am zis nu e bun dar mi-am dat si eu cu parerea:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4110603)
Sa inteleg ca si eu pot zice ca fac ceasuri si sa profit de naivitatea unor colegi de forum fara sa fiu tras la raspundere in nici un fel....de fapt nu ma mir suntem romani...

Asa e REN-ule...:rolleyes2

Ja_Rule 22-02-11 19:30

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4110603)

E ca si cum mi`ai cere sa`i dau ban pe un forum pt ca ti`a dat tie un pumn in ochi pe strada ... nu confunda un moderator cu un jandarm... ti`a vorbit urat pe forum? OK, dai report post si un moderator rezolva problema. Ca sa nu mai spun ca exista topicul Feedback vanzatori/cumparatori unde nu s`a scris din 30.08.2010.. sa inteleg ca de atunci nimeni nu a cumparat sau a vandut nimic? ...

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4110798)
Ba tine si de voi...pentru ca au mi si mii de topicuri unde se dau zmei ca fac ceasuri si nu mai stiu eu ce... si mai cer si o caruta de bani de parca le fac cu leduri de la mai stiu ce firma...:rolleyes2 spre exemplu: dl ozn are si in semnatura si in topicuri ca modifica ceasuri CU LEDURI...eu n-am vazut in ceasurile de mai sus LEDURI...:rolleyes2 furtune de brad instalatii si altele:???: Bine acum incetez, stiu ca nimic din ce am zis nu e bun dar mi-am dat si eu cu parerea:rolleyes2

Crezi ca eu ca un simplu user al forumului, daca vad ca despre un alt user (care`si ofera serviciile) se spune (cu dovezi) ca este tepar, o sa ma duc fix la el sa`mi modifice ceasurile ... eu spun ca tine si putin de logica fiecaruia...

faustino 22-02-11 19:35

Haideti sa ne avem ca fratii, ca nu e frumos sa ne balacarim aici, si sa imi dati si mie dimensiunile cadranelor la bordul de 1310, fara turometru.....:lol:

BlueAngel 22-02-11 20:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by faustino (Post 4110910)
Haideti sa ne avem ca fratii, ca nu e frumos sa ne balacarim aici, si sa imi dati si mie dimensiunile cadranelor la bordul de 1310, fara turometru.....:lol:

Am atasat tot ce am eu legat de cadrane...pentru ce iti trebuie tie merg modelele de 1300.Sunt la fel.Vezi ca sunt atasate modele direct scara 1:1 sunt cele care sunt deja toate cadranele pe o singura coala ;) restul pastreaza dimensiunile colii si pune ce cadrane vrei din ce mai e pe acolo.Sper sa te ajute cu ceva,daca ai nevoie de ceva anume posteaza pe aici si te voi ajuta ;)

gontza 22-02-11 21:15

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4111071)
Am atasat tot ce am eu legat de cadrane...pentru ce iti trebuie tie merg modelele de 1300.Sunt la fel.Vezi ca sunt atasate modele direct scara 1:1 sunt cele care sunt deja toate cadranele pe o singura coala ;) restul pastreaza dimensiunile colii si pune ce cadrane vrei din ce mai e pe acolo.Sper sa te ajute cu ceva,daca ai nevoie de ceva anume posteaza pe aici si te voi ajuta ;)

Am vazut in atasamentul pus de tine niste ceasuri pe la mijloc si aproape de sfarsit . Sunt facute de tine? :-)

andi_cimpean 22-02-11 22:12

Pānă la urmă, ăsta este thread comercial sau unul de tip DIY (do it yourself)?

Dacă este comercial, toate comentariile privind produsele ar trebui făcute pe secţiunea Feedback comercial

Dacă thread-ul este unul de tip tutorial, īn continuare, cearta şi contrele nu-şi au locul aici.
Aveţi dreptul de a vă spune părerea īn legătură cu userul reclamat.

P.S. Să se dea cu părerea cei păţiţi, recte, cei care au cumpărat un produs/serviciu!

faustino 22-02-11 23:19

Multumesc mult!

BlueAngel 23-02-11 13:17

17 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gontza (Post 4111252)
Am vazut in atasamentul pus de tine niste ceasuri pe la mijloc si aproape de sfarsit . Sunt facute de tine? :-)

Nu sunt facute de mine :D ce am facut eu ca tentative sunt astea...plus inca cateva care nu le-am facut poze ;)

gontza 23-02-11 19:50

Chiar ti-a iesit ceva :D + ca ai avut idei foarte bune cu benzile cu led-uri . Si inca ceva ma intereseaza : am vazut ca la ceasurile indicatoare de benzina si celelalte ai pus ace . Din ce sunt acele acelea si cum le-ai prins ? Numai bine si bafta ! Apropo nu prea ai pus bine folia aceea de geamuri ca ziua nu prea poti vedea la ele ;)

CT-96-GML 23-02-11 21:53

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4113009)
Nu sunt facute de mine :D ce am facut eu ca tentative sunt astea...plus inca cateva care nu le-am facut poze ;)

Mihai,de unde ai cadranele alea de la presiunea de ulei si apa cu cifre?,sunt tari;)

BlueAngel 23-02-11 22:09

Folia de geam a fost o simpla idee,chestia e ca se vedea si ziua super dar doar sa aprind farurile :P Gabi alea sunt vechile ceasuri de pe yoj daca vreti modificam si le scaneze pe alea ;)

CT-96-GML 24-02-11 18:01

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4114777)
Folia de geam a fost o simpla idee,chestia e ca se vedea si ziua super dar doar sa aprind farurile :P Gabi alea sunt vechile ceasuri de pe yoj daca vreti modificam si le scaneze pe alea ;)

Tu ce zici?,nu ti-ar place,ca eu prin targ,numai dupa d"alea ma uit;)

BlueAngel 25-02-11 23:50

8 Attachment(s)
Merge treaba ;) mai greut ca sunt putoare da merge :)) Lumina la ace si acum urmeaza luminile la acele de la indicatoare ;)

BlueAngel 26-02-11 02:54

4 Attachment(s)
Ca tot nu am avut somn :D:D:D:D.Le-am montat pe toate acum mai ramane sa izolez lumina sa nu se iroseasca :D

Cosmin-SNR 26-02-11 09:40

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4121719)
Ca tot nu am avut somn :D:D:D:D.Le-am montat pe toate acum mai ramane sa izolez lumina sa nu se iroseasca :D

Salut REN-ule, ti-au iesit super ceasurile imi place cum lucrezi;) mai ales ca la acele iluminate nu se imprastie lumina peste tot, este doar la ac e super:D Imi poti spune si mie de ce masina sunt acele? Si daca imi poti face si mie rost? Platesc evident:D

Astept raspuns P.M sau YM: cosmin_snr

BlueAngel 26-02-11 11:00

Acele sunt de Opel Astra F

BlueAngel 26-02-11 17:02

8 Attachment(s)
Inca putin si e gata :D

Cosmin-SNR 26-02-11 17:29

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4123415)
Inca putin si e gata :D

Am o intrebare: De ce ai ales culoarea verde pentru ceasuri? Alb nu era mai frumos, sau un albastru inchis spre mov?:rolleyes2

BlueAngel 26-02-11 18:45

Ceasurile nu le fac pentru mine ci pentru GML.Asa a zis el ca vrea tot verde,asa il voi face.

BlueAngel 27-02-11 00:44

4 Attachment(s)
Am gasit o bucatica de colant printat mai vechi si am facut o mica proba sa vad cum va trece lumina....sunt mai mult decat multumit.Colantul nu este lipit ci doar pus deasupra de forma.

CT-96-GML 27-02-11 09:38

ESTE EXACT CUM MI-AM DORIT;)

BlueAngel 27-02-11 14:22

1 Attachment(s)
Modelul de ceasuri pentru GML.Domnu gabi studiati-le si daca sunt ok spuneti-mi si le-am facut ;)

zala24 27-02-11 18:42

1 Attachment(s)
salut tuturor!astea sunt ceasurile mele

zala24 27-02-11 18:43

nu prea mi-au iesit,dar pana fac altele,merg si asa

BrandyMPX 27-02-11 20:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by zala24 (Post 4126766)
salut tuturor!astea sunt ceasurile mele

Incearca sa astupi gaurile acelea de langa ceasuri cu niste dopuri albe ... va iesi super :P ... uite cum se vede (la mine)

CT-96-GML 28-02-11 17:15

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4125888)
Modelul de ceasuri pentru GML.Domnu gabi studiati-le si daca sunt ok spuneti-mi si le-am facut ;)

E ok,da-le drumu la printare;)

DANIEL03 07-03-11 22:08

2 Attachment(s)
Bord 90' & Interior

BrandyMPX 07-03-11 22:09

Quote:

Originally Posted by DANIEL03 (Post 4151325)
Bord 90' & Interior

Ala e dinainte de `90 ;) din cate stiu ... dar nu -i nimic ... e frumos macar ;)

Cosmin-SNR 08-03-11 17:45

Quote:

Originally Posted by DANIEL03 (Post 4151325)
Bord 90' & Interior

Scuza-ma ca te intrerup, dar bordul acela nu este din anii '90, mai degraba 84-86, si sunt bordurile tale? Pentru ca nu prea par, sunt 2 interioare diferite:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 03:34.

- Copyright 2026 4Tuning