![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
e plina romania de lambo
|
Daca era r8 de pe vremea lu gallardo si acum se lansa gallardo spuneati acelasi lucru despre lambo, e frumos intr-adevar da nu-i de pe alta planeta. Motoru ala face toti bani, pacat ca mai ia foc din cand in cand.
|
4 Attachment(s)
Intr-o seara prin sibiu, in fata la premier.
|
Inca se mai vede urma de la fundul elefantului pe capota :)
|
jalnica masina...am vazut-o in fata la underground.....finisajele lasa de dorit
|
3 Attachment(s)
un "tunning" autohton
|
13 Attachment(s)
@ RedBull 1000 Trails 2008 Paltinis:
|
Quote:
eu din curmatura am vazut numai un elicopter negru si restul de masini care coborau.. cred ca era full la palti azi, nu? |
5 Attachment(s)
Doar sambata am fost. Mai erau vreo 3-4 Dodge Ram printre care si un Hemi5.7, Defendere, si un G55 AMG. No pics...
Colina Motors, probabil in drum spre Brasov :arrow: |
nup...au sesiune de teste la sibiu.
unde le-ai prins? |
Le-am vazut si eu in fatza la Hotel Parc... Ma gandeam eu ca fac ceva sesiuni de teste... Probabil paltinis ma gandesc avand in considerare raliul ce urmeaza.
|
Da, la Hotel Parc erau. Si am vrut sa intreb ce fac pe la noi da erau toti calare pe evo alb. Nu mai e mult pana la BV:D
|
ce-as fi vrut sa vad si eu mai deaproape focusu wrc :). au avut azi teste la cisnadioara.
|
Acum mai ai si tu un pic de rabdare ca in curand o sa-l vedem in actiune pe viu:) Nu stiam ca-i WRC...
|
ca tot suntem la capitolul masini vazute in Sibiu
https://img218.imageshack.us/img218/6...4513oe7.th.jpg https://img99.imageshack.us/img99/430...4511nr5.th.jpg https://img99.imageshack.us/img99/175...4512zw9.th.jpg |
4 Attachment(s)
Quote:
Hehe cu masinuta din poza m-am plimbat... 506 caluti (cip), masina a fost a managerului general porsche Romania... acum apartine unui prieten... pacat ca nu are nimik in comun cu cursele... :(, la cum fuge dracia, of of... |
Quote:
|
@ linu: Adica MS17LEX este actualul SBxxVEH?? pt ca masina pozata mai sus ii VEH-u ca tot timpul ii parcata pe langa CEC. Intreb pt ca vad in pozele tale One.FM si porcu gri are numere VEH de mult inainte sa apara One.FM deci sigur ii aceeasi masina?
Sa speram ca reuseste pitigoi sa aiba grija de masina;) |
Quote:
Nope... sunt 2 masini separate... masina nu a fost inca inmatriculata pe Sibiu |
Am inteles. M-o si "certat" Sorin pt intrebarea stupida pt ca masinile au 2 culori diferite. VEH-u i un gri mult mai deschis. Da am observat si io la alt calculator ca am bafta de-un monitor foarte bun...
|
[QUOTE=T E N N Y - E;1217140]
Quote:
|
23 Attachment(s)
Hai k vin si eu cu niste poze!
Am mai gasit cateva poze prin calculator, tot cu masini din Sibiu, imi pare rau de calitatea la pozele alea 2 cu dacia da poate mai reusesc sa mai fac cateva ! |
a aparut in sibiu un nou evo9 :D.....negru...uitati-va dupa el si....bagi poze :D
|
e demult SB 19 AUV pe mihai viteza il vedeti acum mai rar nsuh unde umbla
|
nu de auv vb....altul ;)......
|
AUV e masina lu' calin bucur
|
Intr-adevar mai e un EVO, cu eleron mare, care a stat ceva vreme in curte la PRF si mai tarziu l-am vazut pe strada. E al astora cu echipele de raliu. Probabil l-au prins la oferta datorita schimbarii de generatii.
Poze cu EVO 9 negru se gasesc pe net nu trebuie poluat topicu. |
inca un subaru in sibiu roshu numa wrx cred penultimu model sb 28 bma
|
un F430 rosu , nou noutz(aqm 2 saptamani a ajuns in sibiu),pe stefan cel mare, nu stiu aqm sa va dau detalii...e al unui prieten de al prietenului meu asa k poate o sa fac si cateva poze...mai in detaliu.
|
din cate am inteles e a unui tip din rampa stefan cel mare
|
Vazut-ati mai baieti Brera aia rosie manca-o-ar tata , io si pus numere rosii de sb
|
sal baieti
au aparut multe masini frumoase in sb majoritatea acum isi fac capota si plafonul negru |
Am vazut limuzina perfecta din toate pct de vedere. Proaspat achizitionata, sper sa ramana prin SB sa mai imi clatesc ochii ca m-am saturat de atatea S si 7er. A mai fost una prin sibiu prin toamna, adusa din germania, alba, dar aia nu era Long wheelbase. Poze doar din spate si doar maine ca n-am cablu de date la mine. :arrow: Lexus LS600hL:tenisclap
|
2 Attachment(s)
passat cu kit lester stopuri si faruri...era la vopsit:D
|
Pe cetatii azi noapte un 997 Carrera 4S numere fixe de SB...
|
Quote:
|
a mai aparut un modena cabrio alb
|
el unui italian care are si un x5 RTO parca
|
10 Attachment(s)