![]() |
Re: Renault 19 Europa
2 Attachment(s)
Din cauza oamenilor idioti...acum cateva zile mi-am rupt evacuarea,am reusit sa o fac seara trecuta si mi-am montat si scut.
https://www.youtube.com/watch?v=_cSqqdyjyXI |
9 Attachment(s)
Poze de la intalnire si un video.
https://www.youtube.com/watch?v=KFA4Hj_RjWU |
Hai sa iti dau niste jante frumoase de PH2 :D
|
Am alte prioritari,nu ii pun mai mari ca trage greu,sunt multumit cu astea.
|
2 Attachment(s)
A inceput lucrul la bara de ph2 pe care am spart'o in decembrie, saptamana asta cand ajung acasa sper sa fie gata.
|
5 Attachment(s)
De azi a inceput munca la motor, au fost desfacute bara fata, faruri, masca, capota si scutul pentru a avea loc de desfasurare, a fost desfacuta admisia, a fost deconectata aprinderea, radiatorul, evacuarea.
Maine urmeaza sa desfaca motorul de pe cadru, dat jos si montat noul set motor. Poze. |
frumos ar fi sa cureti tot motorul, sa il faci sa fie estetic ca si unul nou, cam ai scurgeri de pe la motor ? cam uratel arata:-P
|
Asta si este in plan, curatata fiecare piesa in parte, vopsita (dupa caz) si montata la loc:-).
|
7 Attachment(s)
Se lucreaza la motor,a fost finisata si bara de ph2.
|
ce frumos e, i-ai schimbat putin infatisarea cu bara, proiectoare? sunt in plan?:D
|
Proiectoare nu
|
ai avea prea mult de muncă ca să le montezi?
|
Nu am proiectoare si nu cred ca o sa-i pun.
|
3 Attachment(s)
Astazi am facut rost si de eleron.
|
Bestie!:D. Pragurile nu le-ai mai luat?
|
2 Attachment(s)
Praguri nu avea de 16v,erau ca ale mele.
Revin cu poze de la 1 mai. |
11 Attachment(s)
Abia acum am pus mana pe pozele din timpul reconditionarii motorului.
|
foarte frumos! ai motor nou:D
|
1 Attachment(s)
Si acum o poza cu masina finalizata.
|
Intre timp am schimbat uleiul care a fost bagat sa spele motorul (~ 200km am mers cu el),am bagat Elf Competition (scrie ca e sintetic) 10w40,masina face km,am cam 500 km.
|
niste praguri de 16v nu te intereseaza? sau jante 15 16v speedline ?
|
2 Attachment(s)
Frumos domne ce sa zic.
Ti-am zis eu ca ar fi o idee buna , sa dai o culoare mai idrazneata pe undeva. Totusi ... 10000km rodaj! ! ! Mai taie din ele , le reaqu.. Intre timp testam 17' |
mr_bombastic_dma- Nu mai caut asa ceva,ramane deocamdata asa la aspect,o sa ii pun folii,asta e urmatorul pas,dupa..nu stiu ce va fi,multumesc pentru oferta oricum
CarmeloA- O sa facem proba aia si pe Twingo,oricum nu cred ca il miscam de pe loc.In ceea ce priveste culoarea in compartimentul motor...ramane asa,daca nu am facut treaba pana acum nu o mai fac.:)) |
poi tocmai asta spuneam , ca ai dat unpic de culoare compartimentului cu portocaliul ala...
|
Aaaa,eu ma gandeam ca mi-ai zis sa fac pe la interior cu roz ;)) cu portocaliul m-am inspirat de la muscle cars,am vazut asa la un Challenger,bn..decat culoarea ca restul nu aduce cu monstrul ala :))
|
nu, nu 17! arata super tare dar limiteazate la maxim 16...de ce? o sa ai ocazia daca circuli o saptamana cu 17:D
|
Le-am pus sa vad cum arata,raman la ce am deocamdata,cu alea distrug directia de tot.
|
eu am facut pe 17 peste 100.000 de km de cand e la mine , cu pneuri 215/45 ZR17 , si sunt jantele tot jante .
Ce conteaza e sa pastrezi lungimea desfasurata a rotii aceeasi sa nu ai pronleme cu vitezometru , ba chiar la benzina recomand sa fie mai mica ( mergi mai turat , trage mai tare ) . In legatura cu jantele , te obisnuiesti , eu am spart pe 14 si nu am spart pe 17 asa ca ..... , conteaza cine conduce:D. Apropo , poate iti da Cot ATS-urile daca nu lea dat . |
Deocamdata raman la ce am,am zis mai sus,oricum mai mari de 15 nu vor fi niciodata...totusi e 1.4 .
|
Quote:
- In al doilea rand vorbesti de diametrul total al rotii sa fie in limitele impuse , nu lungimea desfasurata ! Conceptia ta e total gresita ! Alin are dreptate : renaultul nu e o masina cu care sa mergi cu jante pe 17 si talon de 45 , decat daca pui absolut totul la punct sub ea si sa fie piese de calitate. In plus , caseta de directie va avea de suferit daca nu o are de pe modelul sport ! |
2 Attachment(s)
Sambata am inlocuit radiatorul pentru ca incepuse sa aiba scurgeri,cel care ii tine locul este putin mai gros,il aveam de la cealalta masina donatoare.
|
4 Attachment(s)
Cateva poze de joi cand am fost la userul CyPz sa vad cum evolueaza batrana lui 1300.
|
foarte ingrijita! ma bucur pentru pasiunea care io dedici8)
|
Era cam murdara dar pe culoarea aia "anti-jeg" nu prea se distinge de departe,multumesc pentru apreciere,vara asta urmeaza mai multe,sanatate sa fie...si capital.:))
|
3 Attachment(s)
Pe la masina nu prea se intampla modificari majore,i-am dat stickerele jos,am aranjat bara fata la aripa pentru ca nu venea la linie si zilele astea urmeaza sa dau jos chiulasa pentru ca am probleme la o supapa si imi "afuma" o bujie, in rest merge ca si unsa (~2600km).
|
3 Attachment(s)
S-a cam pus praful pe aici,masina nu a mai suferit modificari majore,am schimbat finala cu una de pe un Megane 2 pentru ca cealalta imi facea in cap,pe aceasta cale ii multumesc userului CyPz care mi-a dat toba la schimb pe a mea,mi-am schimbat si autocolantul de pe ornamentul portbagajului si am mai adaugat la bara fata sub numar pentru ca e cam zgariata.
|
2 Attachment(s)
Nevoie urgenta de un capac de Weber 32 DRT sau un alt carburator asemanator (gen 32 DIR,DAR etc.) Incidentul s-a produs in urma unei strangeri prea fortate.
|
Nu prea ai timp de masina? Vad ca e cam slabuca miscare pe aici :D
|
4 Attachment(s)
Nu prea am avut timp de internet,la masina am schimbat cutia,volanul,urmeaza sa mufez incalzirea in scaune si sa reconditionez etrierii pentru a monta discurile ventilate.
|
daca mai ai nevoie de piese de interior(doar de 3 usi am) frane identice cu discuri ca noi pt un prieten :-P, aeroterma si comenzi pt A/C de faza 2, da-mi de stire, dau totul chiar la pahcet ieftin, plec din tara, asa ca vino cu remorcuta :)
am 2 carburi 32 DIR la pache, dupa cum ti-am zis in alt post :) http://www.99poze.ro/carburi_weber_DIR/ 0721.931.432 |
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning