![]() |
Re: Tm 24 Ady
ms frumos adi, bafta multa in continuare...
|
10 Attachment(s)
Poze noi din week-end de pe la munte cu spoilerul vechi fisurat dar vopsit sa nu se vada chiar asa tare fisurile :D
Aveti ceva idei ce sa fac la partea din fatza sa-i schimb aspectul ca parca nu e ceva la locul ei acolo.Tin sa precizez ca vreau sa pastrez spoilerul asta,farurile duble si capota :P |
frumos si peisajele dar si masinuta:lol:
|
faine pozele faina masina bft in continuare si drum intins la toti fara evenimente neplacute....
|
Quote:
glumeam ai grija de ea nu ai ce sa ii faci daca nu vrei sa le schimbi apropo nu te-ai gandit sa ii pui faruri de ursulet cu angel ??? ca am auzit ca intra perfect cu mici modificari |
Quote:
|
adi e in tm o dacie de asta ca a ta si arata super fain cu angel eyes... pune inelele mai rpd si baga-poze...
|
hai pune toba aia odata ca putrezeste:))
|
Quote:
|
22 Attachment(s)
Poze noi : multumita lui CED am si eu material ca si Mr Cat pe fetzele de usi :),poze cu toba ca sa nu mai spuna Darrko ca nu o montez cu toate ca acum e montata pe spoilerul vechi ( spoilerul nou inca nu e vopsit si oricum o sa-l montez inainte de expo ),poze cu oglinzile proaspat vopsite,cu o icnercare de a vopsii roata de rezerva negru mat cu inel rosu si alte poze :)
|
Chiar cand voriam sa iti zic sa dai capacele jos de la roti,le-ai vopsit:D.Le sta mai bine asa vopsite cu negru si dungi rosi,ai invatat ceva de la CAT:lol:
Pai la grila din fata punei o stema tre sa gasesti mai vechi ca va arata bine |
imi place cum a iesit atat la interior cat si exteriorul!:D..........daca tot ai optat sa dai capacele jos si sa vopsesti jantele in 2 culori trebuia sa le schimbi.jantele de 1300 dau naspa,trebuia sa cauti niste 5.5J!;)
|
baiete,uite si tobaciunea mea:D,bafta sa ai cu ea si sunet placut:)
|
mult prea rosie....:D
|
Imi place ce ai facut din masina ta. Mai ales jentile. Bravo...Imi place, ma bucur ca nu mai ai ferrari peste tot.
|
Mersi baietzi de aprecieri si de sfaturi.Jantele sunt ceva provizoriu,imi doresc foarte mult niste jante de aliaj in 3 prezoane sau daca nu reusesc asta macar niste canada superbalon si atunci intradevar voi face jante negre cu inel rosu,rosu exact ca masina :D.La interior sper sa fac rost de alt bord ca al meu e cam crapat si atunci urmeaza si pe bord sa pun plus rosu.Darko,toba intradevar are un sunet placut,ma bucur ca nu este prea tare sunetul pt ca asa nu ma deranjeaza deloc la drum intins
|
Quote:
bafta in continuare cu munca ca se vede incet incet |
Quote:
Am inteles ca va fii in toamna ceva expo organizata tot de LogTuning,expo similara cu cea de la selgros ce a fost acum nu de mult,ramane de vazut insa daca chiar va mai fii organizata. |
ai pus toba sport? intre 900 si 1100 de ture, nu da impresia ca se sufoca, ca si cum ar fi gata sa se opreasca? (ma intereseaza doar cand e pe gaz. pe benzina stiu ca e super ok :lol: )
mersi |
Quote:
|
Schumi se monteaza f.usor,,nu e greu si daca o sa-ti cumperi unul iti da si o schema la el.
Apropo ce toba ti-ai luat? |
Quote:
|
bv adi imi place toba si jantele te-am mai vazut prin ym ...arata bine bft in continuare...
|
ADI,pe toba scrie T-rex Iin capat,uitate bine.
|
Arata f bine masina ta,imi place in special partea frontala cum a iesit8)
Finala se incadreaza f bine in spoilerul spate,iar ca forma este ca si a mea,dar difera Firma..:-)ca sa se auda si mai bine ar trebuii sa scapi de intermediara,in cazul in care nu ai facut-o deja:rolleyes2 Nu sunt fan Dacii cu spoilere,insa a ta arata super.Cu jantele mai ai de rezolvat o treaba si o sa arate si mai bine:-) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Poze cu noul spoiler spate care asteapta a fii montat
|
schumica monteaza-l repede sa nu sa depuna praful.De ce masina e spoilerul?
|
de pe dacie zic eu,;)
|
am gasit in tm unde se prelucreaza cum vrei u fibra pt spolere si nu sunt preturi ff mari....dak va intereseaza mai vb....
|
poti sa-mi lasi si mie adresa :-)
|
0726 060816 Marian :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
da acolo la practiker am vazut ceva.... despre ei vorbeam eee... voiam sa va ajut si eu cu ceva...:)
|
Fainutza masina Adi .. sa o ti tot asa fara sa o incarci prea mult;)..bafta in continuare si drumuri bune:):);)re
|
Quote:
|
Shumica ce ai rezolvat cu ceasurile de la bord?ai fcut rost de plexic?
|
Plexic nu am gasit dar am taiat dintr-o carcasa de CD si am facut cele 3 bucati de la bord.Acum urmeaza dupa data de 12 sept sa ma apuc mai serios de bord,adica sa caut o firma care sa imi realizeze partea grafica si apoi eu sa pun leduri albastre si bineinteles sa pun plus dinala fain si rosu ca in CAT pe bord,dunga aia gri de pe bord,apoi sa caut un electrician sa vad sa imi monteze bordul si sa-mi faca toate ceasurile sa functioneze mai ales ca eu nu am turometru pe bordul original iar pe asta ce il voi monta ceasurile au si turometru
|
e bine ca ai gasit nici nu imi venea in cap cu carcasa de CD,dar oricum e bine rezolvata treaba.cand e show la timisoara?
|
nu e greu de leagt turometrul.are 3 fire(+,-,si inca unul care il legi la minusul de la bobina).
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning