Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   TM 24 ADY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27893-tm-24-ady.html)

mariokynes 14-07-08 19:04

Re: Tm 24 Ady

ms frumos adi, bafta multa in continuare...

adi.schumi_tm 14-07-08 20:14

10 Attachment(s)
Poze noi din week-end de pe la munte cu spoilerul vechi fisurat dar vopsit sa nu se vada chiar asa tare fisurile :D

Aveti ceva idei ce sa fac la partea din fatza sa-i schimb aspectul ca parca nu e ceva la locul ei acolo.Tin sa precizez ca vreau sa pastrez spoilerul asta,farurile duble si capota :P

B-11-AYG 14-07-08 20:29

frumos si peisajele dar si masinuta:lol:

mariokynes 14-07-08 22:14

faine pozele faina masina bft in continuare si drum intins la toti fara evenimente neplacute....

SirNenea 15-07-08 21:16

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1645075)
Tin sa precizez ca vreau sa pastrez spoilerul asta,farurile duble si capota :P

pai vinde masina fara spoiler, faruri si capota si le pui ce urmatoarea :lol::lol::lol:
glumeam
ai grija de ea nu ai ce sa ii faci daca nu vrei sa le schimbi
apropo nu te-ai gandit sa ii pui faruri de ursulet cu angel ??? ca am auzit ca intra perfect cu mici modificari

adi.schumi_tm 15-07-08 21:22

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 1647156)
pai vinde masina fara spoiler, faruri si capota si le pui ce urmatoarea :lol::lol::lol:
glumeam
ai grija de ea nu ai ce sa ii faci daca nu vrei sa le schimbi
apropo nu te-ai gandit sa ii pui faruri de ursulet cu angel ??? ca am auzit ca intra perfect cu mici modificari

Nu ma bag la schimbat capota cu model mai nou pt ca implica costuri mari si am nevoie si de un tinichigiu f bun care sa puna si pasiune in ceea ce face si nu mai stiu astfel de oameni :(.In legatura cu farurile chiar ma gandeam la un moment dat sa le schimb cu cele de ursulet dar am gasit cerculete de angel si sa vad daca reusesc sa le montez pe farurile astea as fii super multumit.

mariokynes 16-07-08 00:10

adi e in tm o dacie de asta ca a ta si arata super fain cu angel eyes... pune inelele mai rpd si baga-poze...

DarkXXX 16-07-08 12:38

hai pune toba aia odata ca putrezeste:))

adi.schumi_tm 16-07-08 16:45

Quote:

Originally Posted by DarkXXX (Post 1648164)
hai pune toba aia odata ca putrezeste:))

Donu' darko,nu putrezeste toba,asteapta si ea sa fie montata ( acum e si curata luna si bec ) numa inainte de asta sa termin cu spoilerul spate,sa-mi rezolve cei de la service cu nuanta mea de rosu ca am fost azi la ei si nu se potrivea paletarul ce il aveau :(.Si eu de abia astept sa fie montata toba pe masina sa am un sunet mai gros la evacuare

adi.schumi_tm 01-08-08 16:41

22 Attachment(s)
Poze noi : multumita lui CED am si eu material ca si Mr Cat pe fetzele de usi :),poze cu toba ca sa nu mai spuna Darrko ca nu o montez cu toate ca acum e montata pe spoilerul vechi ( spoilerul nou inca nu e vopsit si oricum o sa-l montez inainte de expo ),poze cu oglinzile proaspat vopsite,cu o icnercare de a vopsii roata de rezerva negru mat cu inel rosu si alte poze :)

BTL-gordini 01-08-08 18:02

Chiar cand voriam sa iti zic sa dai capacele jos de la roti,le-ai vopsit:D.Le sta mai bine asa vopsite cu negru si dungi rosi,ai invatat ceva de la CAT:lol:
Pai la grila din fata punei o stema tre sa gasesti mai vechi ca va arata bine

bolidu' 01-08-08 18:09

imi place cum a iesit atat la interior cat si exteriorul!:D..........daca tot ai optat sa dai capacele jos si sa vopsesti jantele in 2 culori trebuia sa le schimbi.jantele de 1300 dau naspa,trebuia sa cauti niste 5.5J!;)

DarkXXX 01-08-08 23:44

baiete,uite si tobaciunea mea:D,bafta sa ai cu ea si sunet placut:)

TheFasterMan 01-08-08 23:46

mult prea rosie....:D

alexcump 02-08-08 00:18

Imi place ce ai facut din masina ta. Mai ales jentile. Bravo...Imi place, ma bucur ca nu mai ai ferrari peste tot.

adi.schumi_tm 03-08-08 11:08

Mersi baietzi de aprecieri si de sfaturi.Jantele sunt ceva provizoriu,imi doresc foarte mult niste jante de aliaj in 3 prezoane sau daca nu reusesc asta macar niste canada superbalon si atunci intradevar voi face jante negre cu inel rosu,rosu exact ca masina :D.La interior sper sa fac rost de alt bord ca al meu e cam crapat si atunci urmeaza si pe bord sa pun plus rosu.Darko,toba intradevar are un sunet placut,ma bucur ca nu este prea tare sunetul pt ca asa nu ma deranjeaza deloc la drum intins

canny 05-08-08 13:16

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1674310)
( spoilerul nou inca nu e vopsit si oricum o sa-l montez inainte de expo )

va fi ceva expo?
bafta in continuare cu munca ca se vede incet incet

adi.schumi_tm 07-08-08 10:50

Quote:

Originally Posted by canny (Post 1680062)
va fi ceva expo?
bafta in continuare cu munca ca se vede incet incet

Am inteles ca va fii in toamna ceva expo organizata tot de LogTuning,expo similara cu cea de la selgros ce a fost acum nu de mult,ramane de vazut insa daca chiar va mai fii organizata.

cata_tm 07-08-08 16:00

ai pus toba sport? intre 900 si 1100 de ture, nu da impresia ca se sufoca, ca si cum ar fi gata sa se opreasca? (ma intereseaza doar cand e pe gaz. pe benzina stiu ca e super ok :lol: )

mersi

adi.schumi_tm 08-08-08 06:40

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 1684316)
ai pus toba sport? intre 900 si 1100 de ture, nu da impresia ca se sufoca, ca si cum ar fi gata sa se opreasca? (ma intereseaza doar cand e pe gaz. pe benzina stiu ca e super ok :lol: )

mersi

Dap am pus toba sport.La anumite turatii parca da o impresie de ''sufocare'' dar nu stiu sa-ti spun exact la ce turatii pt ca nu am turometru.Apropo de turometru...se monteaza greu unu pe masina mea?tinand cont ca eu nu am avut niciodata.Mersi

BTL-gordini 08-08-08 08:17

Schumi se monteaza f.usor,,nu e greu si daca o sa-ti cumperi unul iti da si o schema la el.
Apropo ce toba ti-ai luat?

adi.schumi_tm 09-08-08 09:41

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1685412)
Schumi se monteaza f.usor,,nu e greu si daca o sa-ti cumperi unul iti da si o schema la el.
Apropo ce toba ti-ai luat?

Toba nu stiu ce firma e,am luato second,oricum are un sunet foarte fain.Turometru o sa-mi i-au dar cred ca dinala incorporat in cesurile de bord.

mariokynes 10-08-08 17:12

bv adi imi place toba si jantele te-am mai vazut prin ym ...arata bine bft in continuare...

DarkXXX 10-08-08 21:05

ADI,pe toba scrie T-rex Iin capat,uitate bine.

Nastase Bogdan 10-08-08 21:24

Arata f bine masina ta,imi place in special partea frontala cum a iesit8)
Finala se incadreaza f bine in spoilerul spate,iar ca forma este ca si a mea,dar difera Firma..:-)ca sa se auda si mai bine ar trebuii sa scapi de intermediara,in cazul in care nu ai facut-o deja:rolleyes2

Nu sunt fan Dacii cu spoilere,insa a ta arata super.Cu jantele mai ai de rezolvat o treaba si o sa arate si mai bine:-)

adi.schumi_tm 11-08-08 07:06

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1689362)
Arata f bine masina ta,imi place in special partea frontala cum a iesit8)
Finala se incadreaza f bine in spoilerul spate,iar ca forma este ca si a mea,dar difera Firma..:-)ca sa se auda si mai bine ar trebuii sa scapi de intermediara,in cazul in care nu ai facut-o deja:rolleyes2

Nu sunt fan Dacii cu spoilere,insa a ta arata super.Cu jantele mai ai de rezolvat o treaba si o sa arate si mai bine:-)

Mersi Bogdane de pareri si sfaturi.In legatura cu jantele inca sunt in cautarea unora care sa vina mai bine pe masina ca nici cele normale super balon nu prea ma incanta.In legatura cu intermediara :aveam de gand sa o scot dar sunt foarte multumit de sunetul pe care il am,nu atrage atentia tot timpul :D,daca scot intermediara o sa am un sunet mai puternic ,frumos intradevar,dar la drum lung o sa ma deranjeze si cum eu circul saptamal la drum de 40 km dus 40 km intor in exterior e cam deranjant sunetul atunci

Quote:

Originally Posted by DarkXXX (Post 1689348)
ADI,pe toba scrie T-rex Iin capat,uitate bine.

Da Darko asa e,m-am uitata mai atent acum si asa scrie,stie ce stie fostu proprietar :D

Quote:

Originally Posted by mariokynes (Post 1689062)
bv adi imi place toba si jantele te-am mai vazut prin ym ...arata bine bft in continuare...

Mersi :)...

adi.schumi_tm 13-08-08 20:23

3 Attachment(s)
Poze cu noul spoiler spate care asteapta a fii montat

BTL-gordini 14-08-08 15:31

schumica monteaza-l repede sa nu sa depuna praful.De ce masina e spoilerul?

DarkXXX 15-08-08 01:09

de pe dacie zic eu,;)

mariokynes 15-08-08 16:38

am gasit in tm unde se prelucreaza cum vrei u fibra pt spolere si nu sunt preturi ff mari....dak va intereseaza mai vb....

ROAD EMPIRE 16-08-08 10:07

poti sa-mi lasi si mie adresa :-)

DarkXXX 16-08-08 12:50

0726 060816 Marian :D

adi.schumi_tm 16-08-08 21:00

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1696160)
schumica monteaza-l repede sa nu sa depuna praful.De ce masina e spoilerul?

Dap o sa vina montat.De dacie e spoilerul putin modificat

Quote:

Originally Posted by mariokynes (Post 1697962)
am gasit in tm unde se prelucreaza cum vrei u fibra pt spolere si nu sunt preturi ff mari....dak va intereseaza mai vb....

De cei din spate la Praktiker stiu si eu,patronul este ffff neserios,din aceasta cauza nu recomand la nimeni sa vorbeasca de modificat sau cumparat ceva daca e patronul acolo.Eu am avut nevoie de factura fiscala si m-a tot amanat cateva zile si apoi mi-a si inchis telefonul in nas,dar cu ajutorul OPC si Politia Judeteana Timis am rezolvat

Quote:

Originally Posted by DarkXXX (Post 1699163)
0726 060816 Marian :D

Dap Marian e baiat serios si lucreaza acceptabil,el e baiatul ce lucreaza propriu-zis in spate la Praktiker,cu el e de vorbit si rezolvat totul nu cu sputarul de patron ca e un nesimtit si nesirios cum nu mai gasesti altu in lume

mariokynes 17-08-08 09:59

da acolo la practiker am vazut ceva.... despre ei vorbeam eee... voiam sa va ajut si eu cu ceva...:)

Messerschmitt 04-09-08 13:25

Fainutza masina Adi .. sa o ti tot asa fara sa o incarci prea mult;)..bafta in continuare si drumuri bune:):);)re

adi.schumi_tm 04-09-08 16:06

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 1732167)
Fainutza masina Adi .. sa o ti tot asa fara sa o incarci prea mult;)..bafta in continuare si drumuri bune:):);)re

Mersi de parere....

BTL-gordini 04-09-08 16:20

Shumica ce ai rezolvat cu ceasurile de la bord?ai fcut rost de plexic?

adi.schumi_tm 04-09-08 17:46

Plexic nu am gasit dar am taiat dintr-o carcasa de CD si am facut cele 3 bucati de la bord.Acum urmeaza dupa data de 12 sept sa ma apuc mai serios de bord,adica sa caut o firma care sa imi realizeze partea grafica si apoi eu sa pun leduri albastre si bineinteles sa pun plus dinala fain si rosu ca in CAT pe bord,dunga aia gri de pe bord,apoi sa caut un electrician sa vad sa imi monteze bordul si sa-mi faca toate ceasurile sa functioneze mai ales ca eu nu am turometru pe bordul original iar pe asta ce il voi monta ceasurile au si turometru

BTL-gordini 06-09-08 10:03

e bine ca ai gasit nici nu imi venea in cap cu carcasa de CD,dar oricum e bine rezolvata treaba.cand e show la timisoara?

bolidu' 06-09-08 14:09

nu e greu de leagt turometrul.are 3 fire(+,-,si inca unul care il legi la minusul de la bobina).

All times are GMT +2. The time now is 15:47.

- Copyright 2026 4Tuning