![]() |
Re: E36 - Inca un cabrio...
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am văzut mașina astăzi la mine în oraș... Nu știu cum te descurci cu ea.. la cât e de joasă..
Mașina e superbă, numa' cuvinte de laudă. |
3 Attachment(s)
Quote:
e cam joasa dar asa ii sta bine...chiar daca mai frec soseaua cu ea:lol::lol::lol: cu ocazia asta sa pun niste poze din concediul asta:lol: tetierele lipsesc ptr. ca sunt inca in lucru |
6 Attachment(s)
Quote:
ultima poza e din curtea pensiunii de la costinesti (masina e in aceeasi pozitie ca si luni cand am venit...spre deosebire de munte unde s-a plimbat intr-una :lol:) |
Păi să-mi lași și mie nr tău, dacă e să mai vi pe aici să ne povestim la un suc/bere/frappe :) Îi șade bine rău mașinii decapotată !
|
Am vazut-o azi langa Balcescu...
|
sta acolo de vreo 2 saptamani...ce s a intamplat ?
|
Superba masina!! poate la anul ajungi la meet sa o vad live! spor pana atunci! :D
|
:sad:....am avut un accident.....saptamana asta intra la reparat....imi trebuie o grila fata FL, daca are cineva in stare buna ca la a mea e indoit coltul din stanga si nu vreau sa o indrept....
|
2 Attachment(s)
Quote:
in sfarsit...primul dus dupa multa vreme...:lol:.....cosmoschwartz metalic, din nou si un nou look...mai e ceva de lucru, dar ne apropiem.... |
Bravo domnule ! Frumoasa mai e :P
|
Quote:
|
ms frumos.....daca o vedeati acum o luna....:oops:...
|
1 Attachment(s)
foarte frumos... seamana din ce in ce mai mult cu ....
|
Quote:
|
nimeni nici o parere ceva´??
|
Quote:
daaaaa...negru cu perla rosie ....figuri...:lol:...gata cu prostiile, din nou negru cosmo si mai e cate ceva de facut, dar incet incet revenim...cat despre evenimente, ce sa zic?....poate ma maturizez si eu odata:lol:...dar intre noi fie vorba, nu cred ca mi-ar sta bine ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
Quote:
|