![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Parca tot TA este suspensia ta, nu?..... la mine nu freaca probabil datorita ET-urilor mici de la jante ca nu am avut nici o pb. cu aceeasi suspensie....
|
Ce setup de jante zici ca ai tu? latimi & et?
|
La mine fata e 9J et33 215/40 17" spate 10J et41 215/45 17"
|
Pentru cine doreste suspensia fata reglabila si are jante pentru ea, se vinde la pretul de 100 de euro. Pret importator 140 euro.
Nerulata, in garantie. |
Care sunt cele mai bune amortizoare sport ieftine NOI ? :D
|
9 Attachment(s)
Update topic:
Suspensia reglabila s-a vandut. Am luat Weitec, reconditionat, montat, discuri si placute fata noi, poimaine vine asigurarea. |
la ce te referi cand zici "reconditionat" ?...doar esteticul...vopsitul? sau schimbat garnituri, ulei etc. ?
daca sti pe cineva care reconditioneaza, spune-mi si mie ca am o suspensie weitec reglabila ce as vrea sa o fac.....ms frumos |
2 Attachment(s)
Quote:
-- Update topic, de azi masina are asigurare si nu mai freaca nimic pe la suspensii. |
daca sti pe cineva care face treaba asta poti sa imi zici.....
saptamana viitoare vine si restul de piele ptr mijlocul scaunelor ;) sper sa reusesc sa fac si scaunele cat de repede....azi am rupt vreo 3 cheite de fermoar si continui maine dupa ce gasesc nr 4 ca cica ala ar merge usor...la luneta on: ai dus-o la biserica masina? :-) sau ce era acolo in poze?....pune o poza doua cu ea mai aproape sa vedem si noi jantele cum vin;) |
bine arata,dar grilele alea cromate nu stau bine pe bot..
|
de cand are asigurare nu mai dai de el :lol:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
--- Probabil o sa o mai ridic putin de spate ca oricum trebuie sa-i intorc arcurile puse invers :evil: Caut capace jante 55 mm. Ce am eu sunt indoite 3 iar unul e de BBS, le-am acoperit cu stiker porsche... Urmeaza o revizie completa sa nu pot dormii linistit pana nu o aduc pe drumul bun. Poze mai de aproape. |
Arata bine rau , ai readuso pe drumuri bune am si eu o intrebare sper sa nu te superi ce et trebuie la jante fara sa atingain arc fata si nici sa tragi de aripi spate ,bafta;).
|
Quote:
|
....frumos arata jantele...:D...dar da-i acoperisul jos, gata a venit sezonul...;)
|
Si un clip cu sunetul evacuarii.
https://www.youtube.com/watch?v=KNOoh...1&feature=plcp |
din 4 tobe remus cred ca gasesc ceva sa ii pun in loc de paiul ala :)) si motorul e pe cale sa fie m54 maxim 8). Tu ce culoare vrei sa faci rotile si hard-ul ca sunt beton astea!?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
--- Update topic, Lucez sa o aduc pe linia de plutire, intre timp i-am facut o revizie mai amanuntita dupa care am schimbat pivoti, bucse, am sudat toba care era avea ceva crapaturi, roata spate atingea la milimetru in caroserie ( 10J et41 ) plus o spalare/ceruire :D. |
...acum am vazut trimurile alea cu imitatie de lemn.....nu crezi ca ar da mai bine cu unele negre? normale?...mie nu mi se pare ca se potrivesc pe o masina sport...poate pe un seria 7...dar cel mai bine dau pe mercedes..;)
|
adevarul este (nu cred ca ma contrazice nimeni) ca 98% din pisicile care sunt pe site in oras le stim sau le-am vazut nu aveau ornamentele astea de lemn si sunt si de fabrica..dar nici ideea de sport cu lemn nu poate zice nimeni ca e combinatie..ramane la gustul propietarului fie primit in masina dupa cum isi doreste.
|
Quote:
|
e mult mai deosebita asa, negre le are cam orice seria 3. arata bine masina si este clar pe maine bune.just keep watching.
:) |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
--- Intre timp I se pregateste cel mai frumos cadou. |
GARAJ?
|
Quote:
Arata foarte bine pisicuta..Bafta in continuare! |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
--- Update topic, Intre timp m-am ocupat de numarul din spate si de covorasele din interior. |
ambitios cu 316i ala :))
|
da, frumos cadou!
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
--- Update topic: Saboti noi plus reglat frana de mana plus rezolvat problema contactului de la pedala. Directia este in lucru, bieletele sunt "sudate", luni sper sa o rezolv. Masina incepe usor sa-si arate calitatile. Mai e mult pana sa fie perfecta. Pe marti sper sa-i ajunga ultimul cadou ( vorba vine ) pe care o sa i-l fac anul asta. |
3 Attachment(s)
Intre timp i-am facut directia si i-a venit cadoul, OEM cu grila luxury.
|
da tati,e blana !
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
wow...ce bine arata
|
7 Attachment(s)
Quote:
-- Proiectoare noi si buza de la bara spate in care nu incapeau tobele restilizata. |
Deosebit de frumoasa! Spor pe mai departe :D
|
parca-i model 2012.
:) |
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
--- Inca un update la capitolul imagine. Am vopsit pragurile pana reusesc sa cumpar un set de luxury si am inceput sa polisez iesirile de la evacuare ( 3 ore una si inca nu e cum vreau ) pt ca nu-mi placeau negre si era pacat de ele sa nu se asorteze cu jantele mai ales ca sunt din inox. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning