![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
SIMI id-ul de mes e invalid:-?
|
///sEBY iti dau eu ID'ul lui Simi ... daca vrei... :)
|
Uita'ti o intrebare buna ... cam cati vor veni sambata si duminica la Salcea ... (din Botosani)... dati si voi un scor asa ??
|
WaZy am id-ul lui simi,eu ma refeream la id-ul xtermkiddo:D
|
e nah .... sorry atunci ...
|
Id-ul lui e xtremekiddo14. Eu inca nu stiu daca pot sa ajung..depinde de un examen de sambata:D oricum..multi nu o sa se adune..
|
1 Attachment(s)
Succes la examen SIMI:-)
|
@ seby, wazy : va rog sa nu faceti chiar chat pe forum. Aveti ceva personal sa va ziceti folositi messu, fara chestii de genu (aha, ok, srry). Multumes pentru intelegere !!!
P.S: ESP dai un suc... :))) |
maD angel ... stai ma oleak relax ... ce te strofoci asa ??
|
aaaa ... si pt simi ... am uitat sa ii spun ceva .... SUCCES LA EXAMEN ...
|
mersiiii mersiii, a trecut :))) ai gasit cu ce sa mergi la suceava ?:))
|
Inca nu .... :-> ... ai tu ceva sugestii ? :D
|
Care poate sami faca rost de 2 stikere 4tuning?:oops: kiddo nu rapunde:cry: va rog mult
|
apropo de suceava, are cineva poze de pe acolo? postati le va rog frumos....si inca ceva.....chiar ne au facut de ras asa de tare asta de la xandor si ceilalti?:-P
|
Vbogdan pentru a vedea poze intra pe Suceava tuning & audio show:-) e prima cand intri pe 4tuning..sper ca ti-am fost de folos
|
|
m am descurcat:rolleyes2...apropo, au fosta ceva premii cupe ?cine stie sa zica categoriile ,premiile si premiantii:D
|
Care a fost faza cu xandor la sv?ca nu am auzit nimic,am fost si eu pe acolo,am stat 2 ore si am plecat...frumos...
|
singurul care a ratat de 5 ori startul si s-a facut galagie
|
de 5 ori?:| :))..degeaba ar el masina tare,defapt taiksu :D,dak nu stie sa o conduca cum trebuie...
|
Quote:
|
:) wa vedeti sa nu calcati stramb pe la o trecere :))
|
nu stiu care o fost faza ca nu eram la start. dar clar e ca ultima oara cand s`a dat cu sti`ul argintiu shia luat`o cu vreo 5-6 masini distanta cred ca numai de ciuda :))
|
faza cea mai tare a fost a lui Andu(Cozma) a dat omu sa plece tare si a bagat in retur...ooopppssss :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
A locul 1 seat leon (claudiu mys)
locul 2 vw bora (cezar seu) B locul 1 audi A3 (tiger) locul 2 audi A6 (zeul fumului si al furtunii mvd) C locul 1 audi A3 (tiger) locul 2 colt czt (robert) D locul 1 vw golf v gti (iohan) locul 2 astra coupe (rex) E locul 1 astra opc (contabilu) locul 2 subaru wrx (.....) Clasamentul.Botosani pana acum doar vorbe,vreau sa vad si fapte de la un oras cu pretentii,macara Ionut aka Balena din Dorohoi a reusit o clasare foarte buna in grupa eliminand 2 concurenti, |
Era sa o comita nea' balena asta...:lol:
|
Quote:
|
La faza cu seatul ala alb cu care se dase. La final erau sa se pupe, dar urat tare...
|
Baieti..................vreau si eu poze cu niste ursaruri de la noi din orash!!!care are??AAAAAAAAAA inca ceva...................ce motor avea ursaru care s-a rasturnat in pligon atuncea knd il conducea lazar?Ala de raliuri:oops:
|
bai baieti,da voi inafara de BMW mai aveti ceva in cap?:)...si eu mor dupa e36,dar...tutosi...sunt masini kre rup bmw-urile :) cu un consum mult mai mic,mult mai usoare,cu motoare mai mici dar mai puternice..plus k,orashul e plin de bmw...nu va plac chestiile mai arre pe la noi?:)...cum ar fi un civic hatchback din 93 :X..am vazut acum cateva zile
|
siminelu .. ce faci? .. cand bem sticla aia ... astept raspuns ...
|
1 Attachment(s)
Hai Romania
|
Quote:
ROMANIA-ITALIA 1-1 doamne ajuta sa ne calificam :| |
Quote:
|
ms moooooooooolt Danilox!!!!:lol::lol:
|
Quote:
|
Am 17 juma.................cu respect........................am intrebat de chestia pt k peste 7 luni imi aduc un BMW din afara si sunt nehotarat pt ce sa optez...............o matza sau un ursar(cu conditia k amandoua is de 2000).:rolleyes2
|
Quote:
|
nu stiu la ce te-ai referit dar eu ti-am spus de ce intreb!!!!Inainte eram innebunit dupa E36 dar acum am vazut niste filmuletze cu ursaruri si m-a pus pe ganduri plus ca la noi in orash..........nu gasesti asa multe ursaruri!!!!:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning